![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Czy ja też mogę dostać na priv szesnastkę?
![]()
![]() |
![]() |
#3842 |
Rozeznanie
|
I ja również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3843 |
Raczkowanie
|
Uwaga uwaga dla mających problemy ze snem
![]() ![]() ![]() p.s na oficjalnej jest filmik z DD Tvn z jurorami którzy wrócili z Lizbony. Kurde takie już to sie troche na siłe robi, sztuczne. Mamy dużo młodych z energiąąąą i piróg znów ten zły a Aguś sie doczekać nie może bla bla blaaaaa by przestali gadać tylko już zaczeli puszczać te castingi to się sami przekonamy ![]()
![]() |
#3844 |
Rozeznanie
|
Kochaniutkie,a czy ktos z Białegostoku dostał sie do 36 badz finalowej 16?
![]()
![]() |
![]() |
#3845 |
Raczkowanie
|
do 36 tak a do 16 to nie wiem
![]() |
#3846 | ||
Wtajemniczenie
|
Czy komuś jeszcze nie wysłałam?
W ogóle chcę Wam powiedzieć, że byłam na koncercie Audiofeels, ale niektóre pewnie na NK już widziały. Było super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Widziały, widziały i nawet skomentowały :P
I co, oglądała któraś to alle zima nocą, czy jako to się tam zwie? Kto występował?
![]() |
#3848 |
Raczkowanie
|
Weźcie nic nie mówcie. :/ ściągałam do późna muze i jak była 23.49 to pobiegłam jeszcze zęby umyć raz dwa. I co? jak przyszłam to dosłownie była chyba 23.54 i widziałam tylko przez 3 sek. Gabrysia i Justyne. byli tylko na poczatku potem mi mrygnęła Pałka na parkiecie chyba jeszcze Roofi był w odcinku <i Maria?> nie wiem wkurzyłam sie bo akurat na samym początku ich dali. Później skupili się bardziej na Jay'u Delano. Podobno Justyna I Gabryś pokazywali jak się robi noski-noski eskimoski bo był walentynkowy program i cos o okazywaniu uczuć. ale to tylko co wyczytałam na innym forum
![]()
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Pałka czyli w sensie, że kto? Paulina?
Tak swoją drogą tych Roofich, Bosaków i innych Forysiów mam już po dziurki w nosie... A tak Rafała kiedyś lubiłam...
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
Uwaga uwaga.
Info potwierdzone z oficjalnej stronki VIVY: WTOREK (24 lutego) Gośćmi Kasi będą uczestnicy trzeciej edycji You Can Dance: Wioletta Fiuk, Marcin Mroziński ![]() ![]() Jeszcze nie wiem o której godz konkretnie bo nie ma podanej ale jak bd coś wiedziała dam znać. zawsze viva spot jakoś po południu było między 15-18 tak mi się kojarzy ale ni ejestem pewna. Pozdro YCDmaniaczki ![]() p.S Dodaję linki do Filmików z warsztatów z Mroziem z Piły ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tLwKJ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=1XvYv...eature=related P.S 2 na YT znalazłam jeszcze filmik "Marcin i Wiola" jak dla mnie taki troche na siłe chcący zrobić z nich parę, ale na tych fotkach jest uważam cała esencja z Najpiekniejszych ich wspólnych występów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DsLEl...eature=related
W życiu jak w tańcu- każdy krok ma znaczenie... ![]() Edytowane przez madanka Czas edycji: 2009-02-20 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3851 | ||
Wtajemniczenie
|
W Portugalii, podczas „morderczych i wyczerpujących” warsztatów wyśmienicie dobrana grupa choreografów trenowała wybranych na castingach tancerzy.
W portugalskiej stolicy wybrano finałową 16-tkę "You Can Dance", która zdała wszystkie przebyte "testy wytrzymałościowe” i wykazała się dodatkowo talentem oraz predyspozycjami do występów w telewizji. Podczas niezliczonych wywiadów przeprowadzonych z jurorami YCD zadawano im za każdym razem to samo, podstawowe pytanie: „Czym będzie się różniła IV edycja You Can Dance od poprzednich?”. Michał Piróg odpowiada: - Będzie się różniła 16-ką tancerzy. W nowej edycji, będzie zupełnie inna 16-ka niż w pierwszej, drugiej i trzeciej edycji. Jeśli nie jest to wymijająca odpowiedz, to nie możemy się spodziewać specjalnych „fajerwerków” chyba, że mamy do czynienia z przysłowiową ciszą przed burzą. Zakładamy, że jest to szczere wyznanie ze strony jurora – bo nie podejrzewamy, że program aż do tego stopnia jest chroniony tajemnicą, żeby nie można było tuż przed premierą pierwszego odcinka wyjawić kilku „smakowitych” szczegółów dotyczących kolejnej już edycji. Widzowie czekają przecież na wybuch, zaskoczenie, czy chociaż mini eksplozję. Podgrzewanie atmosfery przed startem IV edycji jest bardzo wskazane. Na razie tylko jedna prawdziwie chroniona dotąd tajemnica wyszła na jaw i jest to wiadomość o tym kim będzie gwiazda warsztatów w Lizbonie. Jest nią znana choreografka Laurie Ann Gibson. Laurie zaczęła swoją karierę w prestiżowej grupie tanecznej Alvin Ailey. Zajmowała się teatrem tańca, a następnie została Dyrektorem Choreografii w "Motown and Bad Boy Records". Podobno udało się jej wynieść taniec hip-hopowy na wyższy poziom. Stworzyła swój niepowtarzalny styl. W tym miejscu można wymienić nazwiska gwiazd z którymi współpracowała, a byli to: Michael Jackson, Alicia Keys, Dixie Chicks, Clay Aiken, Brandy, Beyonce. Laurie często jest zatrudniana w przemyśle filmowym. Pracowała przy takich produkcjach jak „Alfie” (w głównych rolach Sienna Miller i Jude Law), czy „Honey” (Jessica Alba i Li'l Romeo). Gibson załapała się także do reklamy, maczała swoje palce w spotach dla Pepsi, GMC Envoy, Hoover Vacuums, McDonalda. W tej chwili Gibson związana jest z legendarnym Broadway Dance Center w Nowym Jorku, gdzie niebawem trafi nasz kolejny polski rodzynek – zwycięzca IV edycji YCD. Kolejne ciekawe pytanie dotyczące nowego YCD: „Jak to możliwe, że 16-latki potrafią tańczyć?”. I znów szczery do bólu Piróg odpowiada: - To jest jakieś kuriozum (śmiech)”. Wygląda na to, że polskie dzieci, niczym czarnoskórzy Afrykanie rodzą się z muzyką w duszy! Są wyjątkowo uzdolnione. Po prostu. Zaczynają bardzo wcześnie, ciężko pracują i po dwóch, trzech latach stają się TANCERZAMI. Ale Piróg uprzedza: - Najlepiej zacząć tańczyć mając lat 10. A jeśli ktoś jest wyjątkowo uzdolniony, to 4 lata później. Wtedy takie uzdolnione dziecię może mieć nadzieję, że dzięki swojej ciężkiej pracy dostanie się do YCD, np. do edycji numer 10. A teraz już całkiem poważnie – obejrzyjcie wywiad z jurorami YCD. Wszyscy fani tańca – dowiecie się na czym polega zawód tancerza, co robią małolaty w YCD, jakie mają szansę na dalszą karierę i czego można się spodziewać po nowych odcinkach tanecznego show. Premiera YOU CAN DANCE 4 zaplanowana jest na 4 marca 2009 roku. Będzie się działo!!!
![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
Już nie mogę się doczekać
![]()
![]() |
![]() |
#3853 |
Rozeznanie
|
czy ja też mogłabym otrzymać liste 16stki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3855 |
Wtajemniczenie
|
I ja i ja!
![]() ![]()
![]() |
#3856 |
Raczkowanie
|
Hey Hi hello!
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NnPj3...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=BiBlS...eature=related ![]() no i foto które mnie rozbroiło ![]()
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3858 |
Raczkowanie
|
Studniówka z You Can Dance która odbywała się wczoraj
![]() ![]() http://www.radio.lublin.pl/artykuly.php?id=52676 i fotki ![]()
![]() |
#3859 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#3860 |
Raczkowanie
|
no podczytuje opinie i generalnie podobno lipa trochę. W sumie się nie dziwie jak sie wszystkie 3 edycje zebrały i 4h mieli na zrobienie "układu" widać że trochę się zakręcili.. :p Podobno na całej studniówce 4 minuty tańczyli ;D
![]() |
#3861 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3862 |
Raczkowanie
|
dalsze hity ze 100 ki i nie tylko
![]() ![]() http://www.eastnews.pl/news/temat.ph...12659&strona=1 http://www.mmlublin.pl/6990/2009/2/2...egory=video%20 http://www.mmlublin.pl/6990/2009/2/2...egory=video%20
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Jako, że Lublin moje miasto
![]() ![]() Jakoż, że mój kolega osobiście na niej był, widział, to poprosiłam o relację. To dowiedziałam się, że był Gabryś, Mrozek, Diana, Wiolka, że Gieorgija nie było,i....tyle. Otóż uznał, że mu zdjęcia z YCDsami nie potrzebne do szczęścia, a że nie oglądał to nie wie kto tam jeszcze był ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3864 |
Przyczajenie
|
Gabryś? Nie było go...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Raczkowanie
|
choilercia no. wiedziałam wiedziałam wiedziałam....... Zapomniałam i przegapiłam wczorajszy Viva-spot. kurde. oglądał ktoś? może nagrał? aaaaaaaaaaaa no nie no a sama jeszcze przypominałam
![]() |
#3866 |
Przyczajenie
|
Ja ogladama, ale niestety nie nagralam..
Bylo ogolne pytania do calej trojki; -Jak zaczela sie ich "kariera" taneczna (Co spowodowalo, ze zaczeli taczyc)? -Co by zrobili gdyby mieli milion $? -Czy pieniadze daja szczesicie? Znowu bylo pytanie do Wiolki i Marcina; -Kiedy wpadliscie na pomysl, ze razem pojadziecie na Broadway? A potem kazala(prezenterka) Marcinowi podziekowac ;P Do Gabrysia byly "hot-kowe" pytania typu; -Wiesz, ze jestes uwazany za najwieksze ciacho, jak sie z tym czujesz? -Czy to prawda, ze masz kaloryfer na brzuchu? -Co to jest parkour? Do Marcina; -O co chodzi w slowach "Większość swoich choreografii tworzę na ulicach, ciemną nocą, kiedy wracam do domu"? -Co to new style? Do Wiolki ; -Czy to prawda, ze w dziecinstwie kochalas sie w jakims chlopaku i nawet nie pamietasz kto to byl? -Czy to prawda, ze poszlas na casting do ycd na spontanie (niczego nie planowalas)? Bylo jeszcze na koniec ogolne pytanie do nich; -Jaki jest sposob na sukces? (Wiecej nie pamietam) Tak poza tym Marcin fajnie wygladal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Przyczajenie
|
Tutaj masz fragment programu, który był pod koniec;] http://www.youtube.com/watch?v=JWAt_ygaY6Q
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3869 | |
Przyczajenie
|
Dokladnie...
A te do Gabrysia to dopiero byly kapitalne. <hahaha> Cytat:
Edytowane przez popklik Czas edycji: 2009-02-26 o 13:46 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3870 | |||
Wtajemniczenie
|
Kilka newsów ze strony YCD:
http://youcandance.plejada.pl/16446,...newsdetal.html Cytat:
Przypominam, że w środę zaczyna sie 4 edycja
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.