American Girls po raz...IX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-25, 20:57   #1771
vikuniaa
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

dobranoc wantxme ;*
Stary 2009-02-25, 20:59   #1772
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Bosz, to jeszcze ktoś czyta tą książke? Ja ja czytałam ponad 10 lat temu hehe Stara jestem
ja ja czytalam jak mialam z 10lat i dlatego przypomnialo mi sie ze pasowalaby do tematu:P
A Christiane ponoc znowu zaczela ćpać;/

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
mnie tez okropnie denerwuja nachalni faceci. Kiedys jeden lazil ze mna cala impreze i prosil, zebym z nim zatanczyla!! Az sie zaczal w psychologa bawic i mowic, ze jestem zakmnieta w sobie, bo nie chce z nim tanczyc . Niezly wiesniak...
A latem bylam na impezie z TZ i tanczlam z nim, hmm, dosc wyzywajaco, bo lubie tak tanczyc z MOIM facetem. Jak TZ poszedl do toalety to podszedl do mnie wianuszek facetow i zaczeli nachalnie ze mna gadac itp. ;/

tez czytalam Dzieci z Dworca ZOO
wkur.. mnie takie cos.. Jestes zamknieta w sobie bo nie chcesz tanczyc z takim "cudownym" gosciem jak on no jak tak mozna??? ja bym mu powiedziala zeby lepiej zamiast p*** glupoty sam sie gdzies zamknal bo az mi zal na jego widok:P

a ta druga sytuacja to wiesz..tez chcieli heh:P

Mi kiedys sie sytuacja mogla nieprzyjemnie skonczyc;/;/;/ tanczylam troche bardziej podpita w dykotece z jakims kolesiem..i szczerze to w tym tancu juz prawie nie kontaktowalam dopoki nie poczulam ze cos mi slini szyje.. wyrwalam sie od niego wyszlam przed dyskoteke i zadzwonilam po kolezanke a ten koles za mna,zlapal mnie i na sile zaczal sie przymilac i ze moze pojdziemy do niego ja sie wyrywam mowie ze nie ze musze isc a ten trzyma mnie na chama.Akurat ta kolezanka z kolega przyszli i jak to zobaczyli to poszli po kolege koksa hehe.No mialam szczescie bo akurat tego wieczora go poznalismy^^ Ten nachalny sie stawial i tak dostal ze mnie na kolanach przepraszal:P
Ale naprawdee mialam szczescie i wiem ze moglo sie to zle skonczyc... koles w dodatku byl napewno cos ok 25lat a my wtedy po 14-15 mielismy..

dobranoc want

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-02-25 o 21:01
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:03   #1773
justyss
Wtajemniczenie

kiicia nie ciekawie

vadi dlaczego buty?? skacze w domu, kurcze w ciapciach sie wywale

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:07   #1774
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
kiicia nie ciekawie

a jak długo skaczesz? ja skakalam tylko 10min a już padam masakra jakaś... Vadi ile trzeba skakac?
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:12   #1775
justyss
Wtajemniczenie

no co ty ja tylko 8 min wytrzymuje interwalowo codziennie raz przeskakalam 20 min

Stary 2009-02-25, 21:12   #1776
ladygos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
a własnie dla zdajacych wos polecam kupienie vademecum operonu wszystko ladnie opisane a u nas babka nawet lekcje z tego prowadzi
zgadzam sie ja mam z operonu ale biologie wszystko ekstra u was tez kazdy mowi ze probna ta operonowa jest o wiele trudniejsza? ja tam zdalam probna, ale chcialabym miec na tej prawdziwej wiecej %... a jak mysle o ustnej to mi sie slabo robi

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
wiesz mi za to próbne nie poszły najlepiej i dlatego tak sie boje a wogóle to dzisiaj sie załamałam bo na niemieckim dzisiaj koleżanka odpowiadała z matury ustnej i tyyyle powiedziała naprawde super ja bym tak nigdy chyba nie powiedziała tylko jakbym sie wykuła a koles do niej że PRAWDOPODOBNIE by zdała!.... no to super się zapowiada!

z operonu tez słyszałam , że podobno najlepsze vademaca robią:d ja mam z Zielonej Sowy i Grega ale to Geografia .. musze jeszcze kupić do Polskiego. Z wosu nie kupuje bo mam dobre książki w szkole. Z operonu własnie. Ja też jestem klasa humanistyczna ale nikt tego nie może zrozumieć.. na początku roku mówili co innego a teraz robie zupełnie co innego:d ale co tacy sa nauczyciele.. niedługo koniec! ma nadzieje! heh w sensie że zdam jakos przyzwoicie

aa z polskiego to masz juz wszystko przygotowane?na ustną..
nie martw sie, ona przy nim w klasie mogla powiedziec ladnie, ale fakt faktem prawdziwa matura to taki stres... ja na probnej pisemnej z angola zapomnialam tylu podstawowych slowek, np moj kolega na ustnej mi opowiadal ze zapomnial jak jest pies i dom...

ja z polaka nie mam nic zastanawiam sie nad lekturami... niezle co?

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja też oczywiście sugeruję się tylko jej rolami, zawsze zdziry jej się trafiają.
Przecież nie muszę lubić każdej aktorki

Jak ja Ci zazdraszczam....
A kosmetyki macie profesjonalne czy pracujesz na swoich?
maju nie moge sie napatrzec na Twoje zdjecia na nk

Edytowane przez ladygos
Czas edycji: 2009-02-25 o 21:13
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:12   #1777
vadi
*sportaddict*

Cytat:
kiicia nie ciekawie

w adidasach inaczej za bardzo obciążysz staw skokowy i kostkę, kontuzja murowana

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a jak długo skaczesz? ja skakalam tylko 10min a już padam masakra jakaś... Vadi ile trzeba skakac?
do 20-25 min nie martw się, szybko się wyrabia kondycja
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:13   #1778
vikuniaa
Zakorzenienie

Ja jeszcze kiedys mialam akcje...
przyszly dwa koksy na impreze i uczepili sie mnie. Bylam z dwiema kolezankami. Oni ciagle do mnie cos gadali itp. Poszlam do kolegi i powiedzialam, zeby mnie bronil i jakby co to jstem z nim. A jeden z koksow podszdl do tego goscia i zaczal mu grozic!! ze ma ze mna nie gadac, bo jestem Z NIM!! ja juz bylam niezle przerazona... on zaczal rosic o numer tel., oczywiscie nie dalam. Wyszlam stamtad z kolezankami, szlam po srodku. Koks za nami wybiegl i mnie szarpnal z tylu, zaczal krzyczec, dlaczego nie chce sie z nim poznac itp.!! bieglysmy do auta, a on za nami. Przed autem dostal szalu i zaczal rzucac sowja bluza ;/. Jakis nienormalny...
Stary 2009-02-25, 21:14   #1779
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Zdradź choć odrobinkę
Zuziunia masz cudowny avatar!!!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
piękny av!

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Ja chyba też wkońcu musze sie wybrac ostatnio cos chyba jest nie haloo odkąd odstwaiłam pigulkki mam rozregulowany @ i bolesny
Ja po swoich przebojach z jajnikami to dmucham na zimne, cos mnie kłuje i lecę do lekarza, w u.r. byłam z 6 razy, w tym już 2..
jajniki to nie zarty, szczególnie jeszcze że chciałabym miec kedyś kruszynkę...o ile znajde faceta

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
jak uzyskałaś taki piękny kolor włosów?:roll eyes:
śwatło...bo tak normalie mam ciepły...mozna na nk zobaczyc róznice między 1 a 2 zdj.

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Nie byłam w Egipcie (jeszcze), ale też słyszałam ze arabowie sa chamsko nachalni, a obce laski traktują jak swoją własność Ja jestem akurat taka, ze bym ich szeeeroko omijała, a jakby jakiś spróbował zbliżyć reke do mojego tyłka dostałby ładnie po buzi.
Dla mnie byli bardzo mili ja prawie caly Egipt zwiedziłam, oprócz Gizy i Kairu..bo juz nie miałam czasu.

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Co daje takie skakanie?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:15   #1780
vadi
*sportaddict*

boski tyłek, boskie nogi, boski brzuch i plecy, boską kondycję

aha i zabija cellu
Stary 2009-02-25, 21:16   #1781
justyss
Wtajemniczenie

vadi wyslalam Ci zaproszeie na n-k

zuzia uroczy ten av

Stary 2009-02-25, 21:17   #1782
vadi
*sportaddict*

PS: Zuziunia, cofam to, co napisałam o ciemnych włosach - blond jest dla Ciebie!!! ale właśnie taki zimny, zjawiskowo w nim wyglądasz!
Stary 2009-02-25, 21:17   #1783
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:

aha i zabija cellu

i tak mnie motywuj ide skakac
i zaraz wracam do was

Stary 2009-02-25, 21:20   #1784
vadi
*sportaddict*

Cytat:
i tak mnie motywuj ide skakac
i zaraz wracam do was
hehehe
a ja jestem chora i nie skaczę
Stary 2009-02-25, 21:21   #1785
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Ja po swoich przebojach z jajnikami to dmucham na zimne, cos mnie kłuje i lecę do lekarza, w u.r. byłam z 6 razy, w tym już 2..
jajniki to nie zarty, szczególnie jeszcze że chciałabym miec kedyś kruszynkę...o ile znajde faceta

śwatło...bo tak normalie mam ciepły...mozna na nk zobaczyc róznice między 1 a 2 zdj.

Dla mnie byli bardzo mili ja prawie caly Egipt zwiedziłam, oprócz Gizy i Kairu..bo juz nie miałam czasu.

Co daje takie skakanie?

Ja nie mam jako tako problemów tylko @ mam niereularny i źle sie czuje, to trochę dziwne bo zawsze miałam jak w zegraku i nie odczuwałam go wogóle , ale to pewnie związane z tym że odstawiłam pigułki

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:21   #1786
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty ja mam taka sukienke tylko u gory cyrkonie i nie jestem mega zgrabna a to za***iscie lezy pokaze foto na kuzynce mojej sukienki bo na wesele pozyczala ja ja mialam na sylwku ale nie mam zadnych fot do niej mialam kabaretki i czulam sie mega sexi

kup ja bez pytania
jak ty nie jesteś zgrabna to ja w takim razie wyglądam jak betoniarka naprawdę .Szczupłe masz nogi a ty z takimi tekstami.
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:21   #1787
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

aha i zabija cellu
Ooooo

Cytat:
zuzia uroczy ten av

Cytat:
PS: Zuziunia, cofam to, co napisałam o ciemnych włosach - blond jest dla Ciebie!!! ale właśnie taki zimny, zjawiskowo w nim wyglądasz!
Popracuje nad tym...bo wcześniej miałam ciemny blond, raczej ciepły i tak od razu nie uzyskam zimnego, ale moze plukanke zakupię, albo jakiś szamponik niwelujacy zółty odcień.
W marcu ide na odrost, to mi dorobi klka pasemek

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Ja nie mam jako tako problemów tylko @ mam niereularny i źle sie czuje, to trochę dziwne bo zawsze miałam jak w zegraku i nie odczuwałam go wogóle , ale to pewnie związane z tym że odstawiłam pigułki
hormonki masz rozregulowane, ja nigdy nie mialam regularnych, no moze przez rok czasu i tyle...a tak to zawsze po 30 dniach, czasem do 40 dobije..

ja zamierzać zrobić badanie na testosteron, coś mi cera mocno sie popsuła

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-25 o 21:24
Stary 2009-02-25, 21:24   #1788
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Ooooo

Popracuje nad tym...bo wcześniej miałam ciemny blond, raczej ciepły i tak od razu nie uzyskam zimnego, ale moze plukanke zakupię, albo jakiś szamponik niwelujacy zółty odcień.
koniecznie, fenomenalna zmiana, po prostu siedzę i się gapię

dzisiaj dokonałam wiekopomnego odkrycia eksperymentowałam z różnymi blondami w photo shopie i najlepiej jest mi w zimnych odcieniach (czytaj: w ciepłych wyglądam jak przaśny, rumiany paździoch ), więc jestem chyba LATEM i musze pilnie do fryzjera, chcę już mieć jasne włosy
Stary 2009-02-25, 21:24   #1789
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayumi Pokaż wiadomość
Nie, to był policjant który witał się ze wszystkimi "dźiyn dybry" Uwielbiałam Alo Alo

UnbelievableGirl i ode mnie sto lat!
a faktycznie kojarzę
Stary 2009-02-25, 21:25   #1790
SaMa
Zadomowienie

Zuziunia, dasz link do n-k? vadi ci niezla reklame zrobila...
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:25   #1791
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
Zwłaszcza te w ekwipunku nurka
Stary 2009-02-25, 21:26   #1792
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kocham Egipt, a Arabowie na blondynki to się ślinią hmm ale są nieprzeciętnie mili..
dopóki nie zostaniesz ich zoną to są mili
Stary 2009-02-25, 21:26   #1793
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
zgadzam sie ja mam z operonu ale biologie wszystko ekstra u was tez kazdy mowi ze probna ta operonowa jest o wiele trudniejsza? ja tam zdalam probna, ale chcialabym miec na tej prawdziwej wiecej %... a jak mysle o ustnej to mi sie slabo robi

nie martw sie, ona przy nim w klasie mogla powiedziec ladnie, ale fakt faktem prawdziwa matura to taki stres... ja na probnej pisemnej z angola zapomnialam tylu podstawowych slowek, np moj kolega na ustnej mi opowiadal ze zapomnial jak jest pies i dom...

ja z polaka nie mam nic zastanawiam sie nad lekturami... niezle co?

no tez tak gadali i tez tak uwazam;/

a tez z angielskiego mialam taka zacme:P za cholere nie moglam sobie przypomiec jak jest "przed" a sie uwzielam ze chcem napisac "spotkacie sie przed sklepem":P w koncu zrezygnowlaam i napisalam "w parku"^^

Cytat:
przyszly dwa koksy na impreze i uczepili sie mnie. Bylam z dwiema kolezankami. Oni ciagle do mnie cos gadali itp. Poszlam do kolegi i powiedzialam, zeby mnie bronil i jakby co to jstem z nim. A jeden z koksow podszdl do tego goscia i zaczal mu grozic!! ze ma ze mna nie gadac, bo jestem Z NIM!! ja juz bylam niezle przerazona... on zaczal rosic o numer tel., oczywiscie nie dalam. Wyszlam stamtad z kolezankami, szlam po srodku. Koks za nami wybiegl i mnie szarpnal z tylu, zaczal krzyczec, dlaczego nie chce sie z nim poznac itp.!! bieglysmy do auta, a on za nami. Przed autem dostal szalu i zaczal rzucac sowja bluza ;/. Jakis nienormalny...
a to juz jest chore..

niektorzy maja o sobie za duze mniemanie..

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:26   #1794
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
Zuziunia, dasz link do n-k? vadi ci niezla reklame zrobila...
kurde blaszka, poważnie zacznę rozważać karierę w reklamie
Stary 2009-02-25, 21:26   #1795
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Mi kiedys sie sytuacja mogla nieprzyjemnie skonczyc;/;/;/ tanczylam troche bardziej podpita w dykotece z jakims kolesiem..i szczerze to w tym tancu juz prawie nie kontaktowalam dopoki nie poczulam ze cos mi slini szyje.. wyrwalam sie od niego wyszlam przed dyskoteke i zadzwonilam po kolezanke a ten koles za mna,zlapal mnie i na sile zaczal sie przymilac i ze moze pojdziemy do niego ja sie wyrywam mowie ze nie ze musze isc a ten trzyma mnie na chama.Akurat ta kolezanka z kolega przyszli i jak to zobaczyli to poszli po kolege koksa hehe.No mialam szczescie bo akurat tego wieczora go poznalismy^^ Ten nachalny sie stawial i tak dostal ze mnie na kolanach przepraszal:P
Ale naprawdee mialam szczescie i wiem ze moglo sie to zle skonczyc... koles w dodatku byl napewno cos ok 25lat a my wtedy po 14-15 mielismy..
Cytat:
całe szczęście, że wyszłyście z tego cało..
co tacy kolesie sobie myślą? co oni godności ani wstydu nie mają?!

Cytat:

Cytat:
boski tyłek, boskie nogi, boski brzuch i plecy, boską kondycję aha i zabija cellu
a to czyli taka zwykła skakanka jak z dzieciństwa?
i jak tak obunóż czy raczej jedna noga, druga noga? nie wiem jak to nazwać mam nadzieję, że wiesz o co pytam

właśnie pokłóciłam się z Tżtem.. czasami jest tak trudno
i to jeszcze o to, że odpisałam na nk takiemu kolesiowi z buziaczkiem i ironicznie, że ma ładne zdjęcie(takie ze mną) i już awantura, on nie potrafi zrozumieć, że odpisywałam z ;* każdemu, nawet osobom których nie widziałam kilka lat lub których nie lubię!
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:27   #1796
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo

hormonki masz rozregulowane, ja nigdy nie mialam regularnych, no moze przez rok czasu i tyle...a tak to zawsze po 30 dniach, czasem do 40 dobije..

ja zamierzać zrobić badanie na testosteron, coś mi cera mocno sie popsuła

Ja zastanawiam sie czy nie wrócic do pigułek bo o wiele lepeij czułam sie i wyglądałam jak je brałam

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:27   #1797
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
jak ty nie jesteś zgrabna to ja w takim razie wyglądam jak betoniarka naprawdę .Szczupłe masz nogi a ty z takimi tekstami.

dziekuje
no moze kompleksy moje

Vadi kurcze dzis skakalam ostani raz bez butow ale dalej nie da rady dzis bol byl nie do wytrzymania

Stary 2009-02-25, 21:27   #1798
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84;
[b
Agula[/b] - ja nie prowokuję, no chyba ze mini to straszna prowokacja A na szafie nic nie wystawiałam chyba od roku, wszystko już stare i chyba nic już z tego noszę...

Ja cała zimę tez chodze cieńkich sweterkach z krótkim rękawkiem bo mi za gorąco
chodziło mi o wpis ze słynnym gorsetem
Stary 2009-02-25, 21:28   #1799
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
koniecznie, fenomenalna zmiana, po prostu siedzę i się gapię

dzisiaj dokonałam wiekopomnego odkrycia eksperymentowałam z różnymi blondami w photo shopie i najlepiej jest mi w zimnych odcieniach (czytaj: w ciepłych wyglądam jak przaśny, rumiany paździoch ), więc jestem chyba LATEM i musze pilnie do fryzjera, chcę już mieć jasne włosy
Ja mam ciepły odcień skóry, taki ciepło żółto szary, a czy ja lato czy nie to nie mam pojęcia

Ale postaram się wyziębić odcień...
Stary 2009-02-25, 21:28   #1800
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
kurde blaszka, poważnie zacznę rozważać karierę w reklamie
jak juz skoncze ten PR to zatrudnie Cie w swojej agencji (bynajmniej nie towarzyskiej ). bedziemy obrzydliwie bogate i stac nas bedzie na tipsy ze zlota
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości