|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
kim
|
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1893 |
|
*sportaddict*
|
Czekolada - pokaż, pokaż
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie... brak zrozumienia...
u mnie to podchodzilo pod powazne zaburzenia, slyszalam glosy. Nie potrafilam sobie poradzic z utrata bliskich. Ja tez nosze overknee. A nosisz czasem do spodni? Ja tak ![]() Kim jest... potezna
mom to be Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2009-02-25 o 23:47 |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
zależy na którym zdjęciu bo w pewnych okresach był potężna ale później jak schudła wyglądała ok. nawet te zdjęcie bokiem w dżinsach dla mnie wygląda genialnie
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
kim 2 kurde albo mi się wydaje albo do grzywki trzeba mieć zgrabny nosek duże usta i duże oczy
aby ładnie podkreślała.
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
i niech mi ktoś powie że ona nie ma implantów
niby ze naturalny tak się jej przesunął?
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
definitywnie ide spac
![]() ja na imprezy tez je ubieram do mini i szortow i czasem jakies fajne rajstopki super sa!Agula-fuuuuj, okropne to jest...
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
no to trochę aguilery
|
|
|
|
#1901 |
|
Konto usunięte
|
zdjecie kryski
brrrja was w zyciu juz nie nadrobie ![]() scielam sobie wlasnie sama wlosy aguilera ma louboutiny ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235604223 tu fajnie wyglada, jakos zabawnie i hmm stylowo" Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 00:25 |
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewcyzny
Dobrze jst uslyszeć miłe słowo od kogoś szczególnie ze nie mam przyjaciólki tkaiej ktorej moglabym sie wyplakać w rękaw . Naszczęscie Tz mnie wysłuchał i pocieszył niestety na odległość
|
|
|
|
#1903 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
vadi jutro ![]() kim piekniunia!! |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Konto usunięte
|
ja mam derpresje ktorej sie nie dalo zaleczyc
i tak sobie ja mam i mam.. od latno z tylu jak sa te dwa sciegna na dole glowy pojechalam za mocno i przesiwtuje mi skora... z przodu mam z 1 strony ukosna grzywke, a tyl te na samej gorze sa dlugosci z 5cm, a te na dole z 1cm... odpadały mi, mialam z jednej strony dlugie, a z drugiej jeża juz mi sie nie bedzie wiecej chcialo blondynkowania oj nie... Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 00:31 |
|
|
|
#1906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez mialam.. i poporodowa (trwala krociutko na szczscie), i taka ogolnie z tu i teraz ale dalam rade bez specjalistow, kopa w dupe potrzebowalam. |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wolisz się w blondzie czy ciemnym? |
|
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
ja mam prawdpodobnie z domu, moja matka ma straszna nerwice natrectw, jest agresywna, lazilam do psychologa, ale psych tez mowil, ze lepiej sie polozyc w szpitalu, dobrac leki, ja o lekach nie chcialam slyszec
teraz i tak beda mi badac poziom neuroprzekaznikow i tak, wiec moge sobie cos zaczac brac ale czasem jest niefajnie agula w ciemnym, bo jak sie przyjrzec, to ja mam taka jakas brudasowa troche urode , wiec jako blondynka bylam dziwna, taka sztucznaale wiesz niby super firmowe kosmetyki bla bla .. a klaki odpadly jak po wodzie utlenionej za 3 zlote Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 00:37 |
|
|
|
#1909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed wakacjami kupowałam w Arkadii taka cięższą z rączkami, ale przeglądałam dzisiaj All i widziałam kilka fajnych Pomyślę nad tym i może kupię nową ![]() Cytat:
Kiedyś, już dawno dawno temu, miałam taki okres w życiu (4 miesiące), że codziennie płakałam, zero uśmiechu, mało mówiłam, przychodziłam ze szkoły to zamykałam się pokoju, zawsze miałam zasłonięte okno, zgaszone światło, kładłam się na podłodze i tak leżałam. Nic mnie nie cieszyło, nikt nie potrafił do mnie dotrzeć...Jedyne co robiłam to od godz. 17 do 18 słuchałam radia. Przyszedł czas, że poznałam osobiście prezentera tego radia i... wszystko się zmieniło. Zaczęłam inaczej patrzeć na świat, na życie. Do dzisiaj mi to zostało Cieszą mnie drobiazgi, nie miewam takich stanów - obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie chcę tego przechodzić. Ty również dasz sobie radę. Nie pogrążaj się i nie myśl, że wszystko jest beznadziejneCytat:
![]() pokażesz sweterek? ![]() Cytat:
![]() o bleeeeeee....
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
pushit to była kara
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-26 o 00:53 |
|
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
jakas "pani prawnik" mi wygraża na szafie..
ludzie sa "specyficzni" podobno nieumiejetnosc, niemoznosc cieszenia sie, to zwykla cholerna chemia w mozgu, ktora sie poprzestawiala i trudno ja przywrocic na odpowiedni poziom |
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to muszę się poprzestawać na odpowiedni poziom |
|
|
|
|
#1913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czyli co, masz jeza na glowie?? |
|
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja miałam dziś szare zamszowe ![]() Cytat:
![]() Jeśli u Ciebie dochodzą czynniki środowiskowe czy rodzinne, to na pewno trudniej wyjść z choroby, ale zawsze jest rozwiązanie i lekarstwo. Sama tez przerabiałam stany depresyjne, na szczęście obyło się bez leków. Wiem, jak trudno wziąć się w garść, zmobilizować, ale..to właściwie jedyna możliwość wyjścia z takiej trudnej sytuacji. Na mnie pora - dobranoc
|
|
#1915 |
|
Konto usunięte
|
agula a bronilam laski, ktora pokazala kawalek brzucha, jakis stroj na impreze i zaraz polecialo, ze tandetna i wulgarna... no i pani chyba zabraklo argumentow, bo mnei zaczela straszyc
![]() https://wizaz.pl/szafa/profil.php?co=pokaz&profil=2673 czeko, no ze ciezko sie z nia zylo, oj ciezko ![]() zrobilam zdjecie zaraz po uczesaniu komorka, sprobuje je zrzucic, z tylu mam jeza i troche dluzszego jeza, po bokach do uszu plus grzywka musialam na taka dlugosc, bo spora czesc wlosow byla tak juz "fabrycznie" polamana i sie farbnelam na ciemna czekolade, bo mi sie jasny braz zmyl z tej platyny nieszczesnej |
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pushit jak ci odrosną zrób sobie włosy na Rihanna
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam stany podedpresyjne od prawie 3 lat... jak narazie po kilku dniach samo przechodzi ale boje sie ze kiedys mi tak zostanie i juz nic nie bedzie w stanie mnie przywrocic do normalnosci
w zasadzie teraz tez tak mam to sie nazywa anhedonia- ze nic Cie nie cieszy, nie ciesza Cie rzeczy ktore kiedys sprawialy Ci przyjemnosc. Mam to caly czas tak naprawde, tylko teraz wmowilam sobie ze jest okej i staram sie o tym nie myslec ale to jest :/ verzara Ty masz chociaz Tz to duzo latwiej Ci sie pozbierac, bo zawsze mozesz sobie pomyslec ze on gdzies tam jest i sie o Ciebie martwi. Miska Ty nie masz gdzie skakac, a ja mam ale nie moge bo to przeszkadza sasiadce... zastanawiam sie kiedy przyjdzie i powie zebym sie nie myla bo jej przeszkadza jak woda cieknie rurami |
|
|
|
#1918 |
|
Konto usunięte
|
chyba mam na rihanne... mialam takie z poltora miesiaca temu, ale .. polowa sie polamala, a reszta urosla... i duza, jak tu sie uczesac, jak z tylu mam dziure w glowie
![]() tzn mam troche krotsze niz ona, choc na zdj wyszly calkiem dlugie, drugi bok sa krotkie sam dol jest praktycznie prawie podgolony, moze wygladaja na dluzsze bo je postawilam maja ja duzo uzalezniam od szpitala teraz, od pn, bo moja psychika jest jeszcze bardzo obciazona przez stan zdrowia fiz ![]() ja swojego czasu mieszalam czern i ciemny braz dla takeigo efektu teraz mam ciemna czekolade, bo ciemnego brazu nie bylo(on jest prawie czarny) ja mam dystymie, czyli wieloletnia depresja bez mysli i prob samobojczych Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 01:16 |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
uważaj żeby Cię nie zablokowali matko tylko zawsze czemu cały jarmark wjeżdża na jedna osobę i ta osoba dostaje po du***a tamte osoby wychodzą z tego cało no widzisz w kupie siła
![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- nie widziałam że jest taka specjalistyczna nazwa myslałam ze każdy tak czasami ma i to jest normalne. |
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja naszczęscie potrafiłam sobie sama radzić z pomocą Tz to on mi wpychał jedzenie prawie na siłe w płaczu , on mi łzy ocierał itd . To wszystko stało się przez to ze Tz wyjechał na 3 miesiące no i ja zamiast zyć normalnie i czekać to codzennie ryczałam , az moj stan rzerodził sie w depresje . Nawet kiedy specjalnie na moją studniówke przyleciał na kilka dni ( niespodzianke mi zrobił ) t nie miałam siły się cieszyć . Teraz jednak wiem ze nie moge myslec negatywnie bo powroce do tego stanu ! I zawsze odwracam swoje myśli kiedy mnie takie nachodzą . Zauważyłam tez ze jak kiedyś nie potrzebowałam takiej bliskośći rodziny itd to teraz jest mi to bardzo potrzebne . Z jednej strony nie potrafię sie cieszyć ze zwykłych pierdólek ak jak wczesniej a z drugiej strony zaczęłam doceniac rzecyz o których kiedyś nie myślałam . T sie pewnie dorastanie i dojrzewanie psychiczne nazywa ;p
Usłyszałam kiedyś takie stwierdzenie ze dorosli to przeterminowane dzieci . Coś w tym jest ... No ale dizewczyny nie mozna sie dołować ciągle . Jutro napewno bedzie lepszy dzień ! Zresztąz każdym dniem blizej wiosny !! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

aby ładnie podkreślała.

brrr
i tak sobie ja mam i mam.. od lat
, wiec jako blondynka bylam dziwna, taka sztuczna