|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cześć Baboczki
tak z innej beczki Malutka masz juz wozek??? Pochwal sie I powiedz jak Ty liczysz te tygodnie Cytat:
tak, tak to moj ![]() a ciezaroweczki sa juz 4 tak?? ![]() Cytat:
a za zdrofkiem nie ma zartow. Najwazniejsze jest Cytat:
![]() Cytat:
he??
|
|
|
#3362 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć misiaki
Pałaszuję śniadanko, zaraz się trza ogarniać i do sklepu po jakiś żarełko, bo pingwiny mają gdzie się zadomowić ![]() Cytat:
My też tu cały czas narzekamy na te nasze dziabągi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item554702550_...9.html#gallery ad. 2 dziewczyny na wątku mamusiowym kiedyś wklejały tygodnie ciąży jak je znajdę to ci napiszę ad. 3 oj mi też jest ciężko, można powiedzieć, że zapomniałam nawet ![]() No nic dziewczynki spadam zobaczyć co u mamusiek moich i na miasto. Buziaczki dla wszystkich
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, na kiedy macie terminy porodów? ... pewnie pisałyście ale miałam tyle do nadrobienia, że musiałam się poddać.
Malutka Ty to chyba juz niedaleczko masz?
|
|
|
|
#3364 | |||
|
Zadomowienie
|
Helołek Lejdisk
Widzę, że panuje na Już nie panny epidemia @ ...dołączę się... ![]() Cytat:
Jak tak się napatrzę na te Wasze brzusiątka, to jeszcze coś mi z tego patzrenia urosnie.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
głuptasek czekoladkowy o! Izulek ![]() Śliczne te mebelki co wstawiłyście....no rozmarzyłam się dosłownie... ![]() _________ Chrumki Później do Was zajrzę Malinki... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-02-25 o 11:26 |
|||
|
|
|
#3365 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewuszki
Nie mam czasu dokładnie przeczytać bo roboty dzić morze mam. Wpadłam tylko się przywitać. Wczoraj znowu się z meżem pokłóciłam. Jak tak dalej pójdzie to statystycznie wyjdzie, że częściej żyjemy w kłótni niż w zgodzie... nie smęcę już. Z tego powodu "ostatkowałam " wczoraj z kumpelami.Cytat:
SUM jak SUMY w Harrym Potterze (coś ostatnio często sie ten Potter przewija)Ps. Cieszę się, że Ci się układa. Cytat:
Mam nadzieję, że sie polepszy
|
||
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i niestety kuchnie szlag trafil.... a raczej dysk . Podobno wszystk oco trzeba robic drugi raz robi sie szybciej tylko ze to dawno bylo i ja juz nie pamietam ![]() Fajnie ze juz jestes Kakusia z nami a co to ciekawy watek sledzisz, bo skrot mi nic nie mowi? ![]() Cytat:
Ale sie usprzatalam... nie sadzilam ze w naszym malym pokoiku jest tak brudno... na pierwszy rzut oka byl taki artystyczny nielad . Zeby tylko przezyc jutrzejszy dzien, pogrzeb o 13:30....
|
||
|
|
|
#3367 |
|
Wtajemniczenie
|
helołki moje kochane
ja znów na chwilkę sobie robie przerwę - napisałam wcześniej czemu jest burzliwie wiec ściskam Was mocno i cieplutko tęsknię za Wami jak będzie już po tym egzaminie (Bardzo Ważnym ;P ) to się ode mnie nie opędzicie
|
|
#3368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nadal w poszukiwaniu "idealnego" - nawet nie bede mowic na jakich typach stoimy bo jest ich chyba z 5 musze pojezdzic nimi w sklepach troche... ale za wczesnie jeszcze
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Wpadam się przywitać i znikam, bo mnie terminy w pracy gonią jak oszalałe. Witam serdecznie nową koleżankę
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Matko zazarlo mi cala wypowiedz tzn moje paluszki przy szybkim klepaniu ja wykasowaly
W duzym skrócie: czesc Dagus Zaprojektujesz nową kuchnie, jeszcze piekniejsza ![]() Agunia dla pracusiaKatarzinka za egzMalutka wozek ma super kolory a na reszcie sie nei znam ![]() Agatko juz widze jak jezdzisz wozkiem Wczoraj czytalam artykul w TS o tym ile kosztuje dziecko - mama dziennikarka obliczyla ze przez pol roku co miesiac poszlo 1750 zł czyli 10500 ![]() Dzasta po kazdej klotni jest godzenie tralala ![]() Gosiu dla kolejnego pracusia, moze musiscie sie dotrzec? wtedy klotnie ustana....Kakusiu dobrze ze znow jestes, gratuluje studiow, mam nadzieje ze bedziesz sie bardziej cieszyc niz ja bo ja gdy mam jechac na zjazd i pomysle ile tam godzin bede siedziala humor trace ![]() Izus Slonko - wspołczuje - ale mysl - bede miec piekne mieszkanko - bede miec piekne mieszkanko etc Jak mantra ![]() Kasienia jak tam valentinowe lody ![]() Izka czyzbys wrocila juz na stałe Czeko gile wysuszone czy nadal zwisaja? Osobiscie BRW nie sa najgorsze, ale te skladanie! Jesli maz jest typem zlotej raczki to wygralas na loteri, moj nei jest i przy skladanie 2 malych komod Paulina witaj ![]() Popisalam i znikam ![]() Edit: Znow wpadlam i wypadam - dokonczyc obiad, jaka ze mnie dobra żona
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-02-25 o 15:41 |
|
|
|
#3371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znajomi mowili ze jak sie kase rozsadnie wydaje to miesieczny koszt dziecka to 400zl... z wiekiem wzrasta... jak to sie mowi: male dziecko-maly klopot, duze dziecko-duzy klopot... nie ma co dzieciaka z kasy wyliczac... jak barkuje to sie odejmuje sobie wiadomo ![]() juz bym sobie posmigala wozkiem ale chyba by mnie za wariatke wzieli jakbym zaczela chodzic na spacery z pustym wozkiem...
|
|
|
#3372 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a bliźniaki podobni jak dwie krople wody?? A jaki to wątek EDMowy?? ![]() Cytat:
proszę nadrobić nasze Ciężaróweczki to: Malutka, Katarzinka, Mili, Liloszek no i Ty czyli 5 o reszcie nic mi nie wiadomo chyba że kogoś nie wymieniłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale dacie radę z nowym projektem Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
![]() Mam jakieś ciężkie oczy , idę się zaraz wykąpać (zrelaksować w wannie), zrobię sobie paznokcie i legnę się na wyro odpoczywać. Dzisiaj w końcu pierwszy raz rzuciłam kozaki w kąt i ubrałam półbuty. Była u mnie piękna pogoda, słonecznie i ciepło. ![]() Witam nową Wizażankę i pozdrawiam zwłaszcza te "stare"
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Witam gorąco
cieszę się że mnie tak miło przyjęłyście dopiero się zapoznaję z wizaż.pl i trochę mi to zajmuje bo wszystkiego tu pełno ![]() postaram się niedługo dodać fotki ślubne miłego wieczorku pa |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
odwzajemniam
Cytat:
no mam nadzieję ![]() I też życzę miłego wieczorku
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Helołki razy dwa
Cytat:
że prawdopodobnie, jest duża szansa, że być może NA STAŁE A ciiio niezbyt?? ![]() ![]() ![]() A o tych gilach to jest the best....nie wyrabiam sie ze chichraniem... ![]() Oczywiscie z gilków tylko, nie z kosianej czeko... ![]() Oho!! to ja jestem chyba z tych starsiejszych bardziej... :cmo k:Zazdroszczę m.a.r.t.a, bo u mnie pogoda do niczego...główka bolała przez cały dzień i smutno na dworzu...blee buziaczki ...zajrzę potem.... |
|
|
|
|
#3377 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
29 maja
czyli z grubsza 3 miesiące ![]() Cytat:
a jak będzie jakiś efekt patrzenia to daj znać Cytat:
po drugie: pamiętaj, że po burzy zawsze wschodzi słońce Cytat:
ad. 2 Cytat:
![]() Cytat:
spokojnie możesz sobie pochodzić po sklepach, a co tam ![]() pochwal się swoimi typami Cytat:
ad. 2 ciekawe skąd ona wzięła te kwoty normalnie jak z kosmosu co najmniej ![]() Cytat:
Cytat:
to my poczekamy, byle nie za długo, bo my to jesteśmy strasznie łase na foteczki
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie są wszystkie Panie??
Wracajcie.......bo pójde i ja...ostrzegam!
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I należy się
|
|
#3380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
u nas szaro, buro, ponuro, ciapowato i deszczowo od rana ![]() daj chociaż jedną, bo my wygłodniałe jesteśmy ![]() Cytat:
nie ma już imprezek z poduchami i pilotami, leżenia w łóżku z laptopem ![]() Miłego dnia Żabolki
|
|
|
#3381 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() * http://www.90n.pl/sklep/product/p/80...FUQI3wod9Elllw * http://dino.sklep.pl/nowy/xlander-xa...eb4c6d89abce29 * http://www.nokaut.pl/oferta/bolder-4...kolor-206.html * http://www.nokaut.pl/oferta/bolder-4...kolor-206.html oczywiscie idealu nie ma bo zalezy mi na lekkosci (to maja te najdrozsze ) i duzej gondoli (to maja te ciezkie) czyli jak nie urok to sraczka
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
ale pustki - czyzbyście umówiły się w innym miejscu? ![]() Obrobię się z pracką i będę miała trochę czasu na nadrobienie zaległosci ![]() dziś i jutro mam trochę laby bo Szefostwo na narty pojechało
|
|
|
|
#3383 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej, wcinam ciacho i herbatke - na dworze beznadziejnie - humor takze
Cytat:
Cytat:
No to chyba ja jestem ta stara :/ Czekamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W takim razie koszty w artukule moga byc blizsze prawdy niz sie mi wydaje.... ![]() Nic mi o tym nie wiadomo
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-02-26 o 10:17 |
||||
|
|
|
#3384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma lekko... hiehiea lozeczko dostaniemy w spadku. Nie najnowszy hit mody a takie zwyczajne ![]() wiadomo najgorsze poczatki bo trzeba wszystko na raz potem z gorki
Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-02-26 o 10:42 |
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam na własnoręcznie robione kruche rogaliki z jabłuszkiem, dźemem pożeczkowym i czekoladą .....
![]() Tak się wczoraj zastanawiałam czy to już ostatni etap pracoholizmu, że ja nawet chorować nie umiem? Wczoraj przewaliłam całą chałupę łącznie z odsuwaniem mebli itd itd a na koniec jeszcze 3 godziny się bawiłam z rogalikami ..... mój małż już dwie blachy wchłonął ![]() Agata R ale pomyśl że przy każdym następnym to już będzie tanocha ....a 10 latorośl w kolejce to już prawie darmo Ja nie chcę nawet myśleć o tych moich bliźniakach za które wszyscy tak trzymają kciuki - koszty x 2 - a niania dla bliźniaków to tak 2,5-3 tys miesięcznie ....... Cytat:
Dzasta melduję, że jest proste ..... w sumie nic nie robiłam i całą noc na kibelku spędziłam .... jak nie gil to sraczka ehhhhh |
|
|
|
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Daget i Dzasta - wątek EDM miałam na myśli kosmetyków mineralnych Everyday Minelars gdzie im więcej o nich czytam tym większą mam na nie ochotę
już zamówiłam bezpłatne próbki i już czaję się na duże zestawy![]() Daget- bliźniaki można powiedzieć jak dwie krople wody bo jednojajowe ale ja tam widzę różnice I myślę że znajomi którzy znają ich obydwóch od dawna też zauważają ). No i z licealnych i studenckich czasów zdarzało im się robić przekręty i jeden za drugiego chodził na egzaminy![]() Agata R - właśnie dobrze, że te avatarki są takie małe, bo gdyby były większe wstydziłabym się pokazać więcej ![]() ![]() U mnie na noc była moja kuzynka (świadkowa ze ślubu swoją drogą) także pół nocy upłynęło na pogaduchach A teraz robię torta bananowego dla koleżanki, która w sobote ma urodzinki ) A popołudniu do Katowic do męża jadę, bo idziemy na zakupy do Silesii Także czasu maaaało ![]() Kurczę, Wy tu tak o wózkach, na samą myśl mnie rozrywa - ja też chcę ![]() Izuś Cytat:
![]() Cytat:
tym bardziej, że nie wyobrażam sobie co weekend siedzieć od 8 do 19 na zajęciach, zastanawiając się co mąż robi (kogo na moje miejsce dla towarzystwa sobie znalazł
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-02-26 o 11:43 |
||
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
hej misiaczki
Cytat:
pojechaliśmy do korony odebrać mój telefon z serwisu i... nie chciało nam się tarabanić przez te korki do Dominikańskiej ![]() pojedziemy kiedy indziej Ad.2- buahahahahahahha <wyobraziłam sobie wysuszone gile> ![]() Ja uwielbiam składać mebelki poważka! ![]() hehe... że niby gdzieeee? ![]() nic mi o tym nie wiadomo! Dziewczyny pewnie podobnie jak ja mają ostatnio mniej czasu na wizaż, bo kurczowo trzymają się pracy ![]() Brat męża do nas nic się nie odezwał tylko pojechał <wyobraźcie sobie> prosto do mojej teściowej z wielkimi pretensjami!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() No krew mnie zalała, znalazł sobie słabszą od siebie- bo wiedział że do nas nie podskoczy! I co najlepsze powiedział jej, że... TO MY NIC NIE ROBIMY TYLKO ICH OBGADUJEMY ZA PLECAMI! no umarłam! buahahahahahahha Po***ało tego chłopczyka zupełnie!
|
|
#3388 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloł
Cytat:
![]() ad. 2 masz rację ideału nie ma a im to nie za wygodnie ![]() Cytat:
zakładając, że baba jest z Warszawy to 3/4 tego kosztu to właśnie ta niania Cytat:
Cytat:
ja nic nie wiem o tym Cytat:
ad. 2 pewnie, że tak ad. 3 to trzymamy za wytrwałość
|
|
#3389 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dageciku, jak się trzymasz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zjadłabym...niestety nie jadam słodyczy przez cały post.To na co czekasz ![]() Dzisiaj jestem w stanie napisać tylko jeden komentarz: olej ich |
||||
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kohcane
powiedzcie mi, gdzie my sie znajdujemy, skoro ja wczoraj zapisałam nasze maleństwo do żłobka ![]() bo moze dzieki temu jak bede wracac do pracy to bedzie dla niego miejsce - to jakis obłęd kurde bele ![]() ![]() przygotowania do ważnego egz juz coraz bardziej nabierają tempa ![]() w pracy troszke jakby luźniej a mąż dumny opowiada kolegom jak to po pracy szukał dla ciężarnej żony żelków, bo miała na nie smaki ![]() buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

tak, tak to moj 
jestem tu nowa i mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, żebym się przyłączyła??
i narazie musimy zaniechać naszych starań ponieważ miesiąć temu robołam cytologię i wyszedł mi wynik 3
teraz czas leczenia i zero seksu niestety! Ale zdrówko najważniejsze

To zdjecie zrobione przez moja ślubną fotografkę z pleneru - a po bokach dotykają mnie noskami bliźniaki 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

za egz

, idę się zaraz wykąpać (zrelaksować w wannie), zrobię sobie paznokcie i legnę się na wyro odpoczywać. Dzisiaj w końcu pierwszy raz rzuciłam kozaki w kąt i ubrałam półbuty. Była u mnie piękna pogoda, słonecznie i ciepło. 

ja nic nie wiem o tym