Życie bez miłości :( - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-26, 18:33   #211
angel'ka
Raczkowanie

Dot.: Życie bez miłości :(

Ja też jestem sama od zawsze, czyli prawie 19 lat. Jakoś sobie radzę , raz lepiej raz gorzej, ale zawsze.
Czasamami brakuje mi siły na to wszystko, ale i tak wtedy przed wszystkimi udaje że jest ok i że tak naprawdę to nikogo nie potrzebuję.
Nie szukam byle kogo, tylko po to by z kimś być bo nie widze w tym najmniejszego sensu,zdaję sobie jednak sprawę że moje wymagania też nie są małe
i będzie mi trudno znaleźć mój ideał,a nawet jeśli to czy on będzie chciał mnie?
Właściwie to niedawno stwierdziłam że już nie będę nikogo szukała na siłę,a szczególnie w internecie bo i tak z tego nic nie wychodzi.
Poza tym ogólnie wobec facetów jestem bardzo nieufna,a jak ktoś chce mnie poznać bliżej to już w ogóle staję się zimna i zamykam się w sobie.
Ehh... jakoś nie wydaje mi się, żeby cos się miało w najbliższym czasie zmienić w moim życiu...

Walczę o siebie

49-50-51-52
angel'ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 18:51   #212
AnetkaWr
Zadomowienie

Ja jak zarywałam i chciałam milosci to mi to nie wychodziło. Wtedy w ogóle nie gadałam i sie wstydziłam. W pewnym momencie powiedziałam "STOP" jak cos to mnie przeciez sam znajdzie. Zapisałam sie na dodatkowe zajecia : strzelnie
no i tam chodziłam z kolezanką i co ? Zauwazył mnie jeden ;p na poczatku traktowałam go jako kolege ale on mnie nie ^^ on czuł cos wiecej az w koncu mi to powiedział

Nie szukajcie na siłe

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:25   #213
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

No właśnie dziewczyny Bycie z kimś dla samego bycia jest bez sensu... Nie dość, że ranisz drugą osobę to jeszcze siebie...

Co do rodziców to mam cudownych Nie naciskają Wręcz przeciwnie Moja mama mówi, że jeśli mam cierpieć i być raniona w związku ( bo ona wie, że ja jestem bardzo uczuciowa i bardzo się przejmuję wszystkim), to może lepiej jeśli będę sama Wiec spoko Zgadzam się z nią w 100%

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:57   #214
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
a ja wlasnie w to nie wierze bo takie slowa ciagle slysze - dla mnie to kolejne puste slowa. a w moim zyciu dalej nic i nic.
ja mysle podobnie... tak jakbym znala juz moje przeznaczenie

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 20:06   #215
kasia_1402
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
No właśnie dziewczyny Bycie z kimś dla samego bycia jest bez sensu... Nie dość, że ranisz drugą osobę to jeszcze siebie...

Co do rodziców to mam cudownych Nie naciskają Wręcz przeciwnie Moja mama mówi, że jeśli mam cierpieć i być raniona w związku ( bo ona wie, że ja jestem bardzo uczuciowa i bardzo się przejmuję wszystkim), to może lepiej jeśli będę sama Wiec spoko Zgadzam się z nią w 100%
rodziców tez mam cudownych..ale naciskają
początkowo nic sobie z tego nie robiłam, bo miłości nie było mi potrzeba, ale później, z biegiem czasu, zaczęła mi doskwierać ta samotność...samo z siebie przyszło
co do moich rodziców to ich rozumiem, troszczą się o swoje dziecko i chcieliby jak najlepiej..chociaż czasem to ich gadanie sprawia,że brak miłości boli bardziej...

tak mi się przypomniało
pamiętacie może tą piosenkę

When I was young
I never needed anyone
And making love was just for fun
Those days are gone
Livin'alone
I think of all the friends I've known
When I dial the telephone
Nobody's home

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore

Hard to be sure
Sometimes I feel so insecure
And loves so distant and obscure
Remains the cure

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore
All by myself
Don't wanna live
All by myself
Anymore

When I was young
I never needed anyone
And making love was just for fun
Those days are gone

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore
All by myself
Don't wanna live
Oh
Don't wanna live
By myself, by myself
Anymore
By myself
Anymore
Oh
All by myself
Don't wanna live
I never, never, never
Needed anyone
Stary 2009-02-26, 22:10   #216
glapa07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luna88 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Wami w 100%!! Bycie z kimś na siłe tylko dlatego, żeby kogos mieć, bez żadnego uczucia jest bez sensu. Tkwienie w takim związku powodowałoby jeszcze gorsze samopoczucie a każde spotkanie z "lubym" byłoby męczarnią i szłoby się na nie z przymusu. Sądzę że nie warto jest w ten sposób szpanować. Już lepiej być samotnym i miec choć odrobine nadziei na to, że w końcu i do nas szczęście się uśmiechnie. I korzystać z życia Wiadomo że czasem dopadnie chandra, ale tak to już jest. Ważne, żeby jej nie ulec, choć bywa to trudne...wiem po sobie.

Na pewno wielu się za nami ogląda na ulicy CZasem po prostu tego nie zauważamy....

I sie z tym zgadam...Luna88 masz racje my sie niepotrzebnie nad soba uzalamy a i tak nam to nic nie daje.. Dziewczyny! W nas siła

...stop falling down, hold my hand!
glapa07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 22:41   #217
QsQs
Zadomowienie

A ja tam nie wierze w to, ze każdy musi odnaleźć swoja druga polówkę czy być odnalezionym, dostrzeżonym. Są ludzie, którym to nie będzie dane... W końcu skądś sie biorą stare panny.
Jakos te optymistyczne teksty niektórych z Was do mnie w ogóle nie trafiają he, he.

Edytowane przez QsQs
Czas edycji: 2009-02-26 o 22:42
QsQs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 22:54   #218
cyanide sun
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez QsQs Pokaż wiadomość
A ja tam nie wierze w to, ze każdy musi odnaleźć swoja druga polówkę czy być odnalezionym, dostrzeżonym. Są ludzie, którym to nie będzie dane... W końcu skądś sie biorą stare panny.
Jakos te optymistyczne teksty niektórych z Was do mnie w ogóle nie trafiają he, he.
jak ja
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 23:10   #219
glapa07
Raczkowanie

Moja ciocia zostala stara panna, ale nie dlatego, ze nie miala kandydata na meza, tylko dlatego, ze babcia ja probowala chronic. nie znalazla juz innego. obecnie ma 52 lata i jest strasznie schorowana.

Stary 2009-02-26, 23:16   #220
QsQs
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glapa07 Pokaż wiadomość
Moja ciocia zostala stara panna, ale nie dlatego, ze nie miala kandydata na meza, tylko dlatego, ze babcia ja probowala chronic. nie znalazla juz innego. obecnie ma 52 lata i jest strasznie schorowana.
przed czym próbowała ja chronić?
Stary 2009-02-26, 23:20   #221
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glapa07 Pokaż wiadomość
moja ciotka tez jest stara panna nie wiem czego nawet
ale zdziwaczala i kazdy sie od niej odsunal i ona kazdego odsuwa od siebie

Stary 2009-02-27, 00:04   #222
Killkiss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luna88 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Wami w 100%!! Bycie z kimś na siłe tylko dlatego, żeby kogos mieć, bez żadnego uczucia jest bez sensu. Tkwienie w takim związku powodowałoby jeszcze gorsze samopoczucie a każde spotkanie z "lubym" byłoby męczarnią i szłoby się na nie z przymusu. Sądzę że nie warto jest w ten sposób szpanować. Już lepiej być samotnym i miec choć odrobine nadziei na to, że w końcu i do nas szczęście się uśmiechnie. I korzystać z życia Wiadomo że czasem dopadnie chandra, ale tak to już jest. Ważne, żeby jej nie ulec, choć bywa to trudne...wiem po sobie.

Na pewno wielu się za nami ogląda na ulicy CZasem po prostu tego nie zauważamy....
Ja w moim zyciu miałam jeden związek . Nie udany .W sumie chyba był on trochę "na siłę " . No na pewno to nie była miłość ...

Jestem sama ,ale nie samotna . Lubię moją niezależność, to że mogę robić cokolwiek i gdziekolwiek mi się podoba , po cichu jednak chciałabym bardzo znaleźć tą PRAWDZIWĄ miłość . Nie potrafię sobie jednak takiej miłości wyobrazić .

Co do chandry to nie dopada mnie ona nigdy. To chyba wynika z mojego charakteru ,ale nie pamietam ,żebym kiedykolwiek była smutna ...

Kurt Cobain
Killkiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:25   #223
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Killkiss Pokaż wiadomość
Ja w moim zyciu miałam jeden związek . Nie udany .W sumie chyba był on trochę "na siłę " . No na pewno to nie była miłość ...

Jestem sama ,ale nie samotna . Lubię moją niezależność, to że mogę robić cokolwiek i gdziekolwiek mi się podoba , po cichu jednak chciałabym bardzo znaleźć tą PRAWDZIWĄ miłość . Nie potrafię sobie jednak takiej miłości wyobrazić .

Co do chandry to nie dopada mnie ona nigdy. To chyba wynika z mojego charakteru ,ale nie pamietam ,żebym kiedykolwiek była smutna ...
Zazdroszcze, bo ostatnio nie pamietam kiedy nie bylam smutna

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
moja ciotka tez jest stara panna nie wiem czego nawet
ale zdziwaczala i kazdy sie od niej odsunal i ona kazdego odsuwa od siebie
...

Ja też znam 2 stare panny no i cóż...Jesli ktos cos mowi na ich temat, to zwykle wspomina też. ze są starymi pannami i zdziwaczałe, albo że im chlopa potrzeba Do tego dla ludzi, jedynym powodem dlaczego są same jest, to że ich nikt nie chciał. Ja tak nie chce
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:02   #224
rudo-zielona
Zadomowienie

A nie sądzicie, że problem staropanieństwa to przede wszystkim problem społeczeństwa, które w pewien sposób izoluje osoby samotne. Miałam niedawno dość dziwaczną sytuację. Byliśmy na imprezie ze znajomymi. Na drugi dzień spotkałam koleżankę, która była tam ze swoim mężem. Po powrocie do domu usłyszała od niego, że "strasznie fajna dziewczyna z tej Rudej". Wiecie co usłyszałam od mojej koleżanki? Że w sumie dobrze się znamy i pozostaniemy na stopie koleżeńskiej, ale nie mam prawa wstępu do jej domu, bo podobam nie jej mężowi. Nie powiem, żeby to było miłe, ale skłoniło mnie do wyciągnięcia dość odważnego wniosku. Stare panny dziwaczeją, ponieważ mężatki je odsuwają, wypychają poza swój krąg.
Rozumiem koleżankę, tzn staram się ją zrozumieć, w końcu każda lwica broni swojego terytorium, niemniej jednak to właśnie przez takie zamknięte koło ludzie zostają spychani na margines społeczeństwa przez co dziwaczeją.

Dla odmiany, znam jedną starą pannę ok. 45 letnią, która nie poddała się temu stereotypowi. Inwestuje w siebie, jest otwarta na ludzi i nie zauważyłam u niej w najmniejszym stopniu tego, że zdziwaczała (może to jeszcze przed nią).
Także Drogie Koleżanki (aż miałam ochotę napisać Towarzyszki) nawet jeśli nie znajdziemy naszego księcia na białym koniu wcale nie musimy być zdziwaczałe i zgorzchniałe..
rudo-zielona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:11   #225
fossa
Zadomowienie

A ja znam (znalam wlasciwie) jednego "starego" kawalera.
Ogolnie swietny czlowiek, potrafiacy sie bawic itp
Spotykal sie z paroma kobietami ale chyba nic z tego nie wyszlo.
Nie bylo widac ze cierpi na brak tej drugiej osoby
Ale Kiedys po pijanemu powiedzial mi - ania, zaden czlowiek nie jest samotna wyspa.
Jako mloda dziewczyna nie bardzo go jeszcze rozumialam ale domslam sie ze mu latwo nie bylo i nie jest. Zycze mi jak najlepiej ale tyle lat i on dalej jest samotny
Tak byc nie powinno
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 18:50   #226
karolinka86
Zakorzenienie

Wkurza mnie ten stereotyp, że niby jak ktos jest starą panna, to jest jakis zdziwaczały, nikt go nie chciał itp
A tak w ogóle to jak myslicie od jakiego mniej więcej wieku mówi się, ze ktos jest stara panna/kawalerem?

Edytowane przez karolinka86
Czas edycji: 2009-02-27 o 19:37
karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 20:50   #227
Costynuuna
Zadomowienie

dla mnie osoba po 40 roku życia to już ''stara panna'' .

a mówi się o kimś ze jest starą panna dużo wcześniej ,mam sąsiadke która ma 26letnią córke , która rozstała się około rok temu z chłopakiem z którym była 3lata , i jak do tej pory nie ma nikogo (nie dziwie się ) , a matka kiedy tylko może robi jej docinki że nikogo nie ma, że starą panną jest itd
osoba która jest po 30 i jeszcze nie ma męża/dzieci jest dla otoczneia starą panną

Edytowane przez Costynuuna
Czas edycji: 2009-02-27 o 20:54
Costynuuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 21:19   #228
Brook
Zakorzenienie

karolinka co do mojej ciotki starej panny to ona jest zdziwaczala byc moze szurnieta psychicznie i powinna si eleczyc ale nie wiem czy to efekt staropanienstwa czy czego

Stary 2009-02-27, 22:56   #229
czarny flamaster
Zadomowienie

przeglądam tak ten wątek i postanowiłam, że dopiszę coś od siebie
w tym roku kończę 22 lata i nie miałam jak do tej pory faceta 'na poważnie'. kiedyś owszem, wierzyłam w Księcia Z Bajki, ale w końcu zrozumiałam, że to nie ma sensu. mam jedną wieeeelką wadę. szybko się nudzę. widzę tą wadę i walczę z nia, ale niestety taki mój urok. podoba mi się facet, kręcę z nim, a gdy już może coś z tego byc nagle tracę zainteresowanie. jestem sama, ale nie samotna. moje znajome mówią, że potrzebuję faceta, ale ja tej potrzeby nie mam. owszem, fajnie by było gdyby ktoś był. fajnie, ale nie jest to moim celem zyciowym.
moim zdaniem kobieta powinna umiec radzic sobie sama. ja sobie radzę.
patrzę na koleżanki, które zaręczają się, rodzą dzieci i zakładają rodziny. ja zaś pracuję gdzie pracuję, masowo kupuje książki, a ostatnio przemalowałam pokój na kolor 'karmazynowego przypływu'. ostatnio zauroczyłam się i to powaznie. ale powiedziałam sobie 'stop'. podliczyłam zyski, straty, za i przeciw, obejrzałam to z każdej strony i doszłam do wniosku, że jednak lepiej mi tak jak jest.

nie uważam by istniało cos takiego jak staropanieństwo. jeśli istnieje to jest ono jedynie problemem ludzi w związkach. mam ciocię, która jest sama i niezwykle ją podziwiam. jesteśmy do siebie bardzo podobne.
czy myślę o małżeństwie, dzieciach? bardziej o dzieciach chyba, ale jeszcze nie teraz. chciałabym poczuc się spełniona w wielu innych aspektach życia, chcę się rozwijac, chcę tworzyc. związek poniekąd mnie przeraża. nie lubię byc ograniczana i uciekam od wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób chca wytaczac mi granice.
ktoś mi kiedyś powiedział, że w moim przypadku jest potrzebny inny indywidualista. może to prawda. ale zdania nie zmienię. związki są okey, ale jednak nie dla mnie, przynajmniej nie teraz

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:01   #230
QsQs
Zadomowienie

Ja sie już teraz czuje jak stara panna tzn. taka dziwaczka chociaż metrykalnie jeszcze trochę brakuje. Z biegiem lat pewnie kompletnie mi odbije i to moje staropanieństwo nie będzie ani trochę 'stylowe'.... Będę pędzić mój samotniczy żywot wśród gromadki kotów

Edytowane przez QsQs
Czas edycji: 2009-02-28 o 00:04
Stary 2009-02-28, 00:23   #231
glapa07
Raczkowanie

Ja, jak dziewczyna wyzej, rowniez szybko sie nudze, albo czasme zbyt szybko angazuje...

Przed czym babcia chronila ciocie? hmmm...nie mam pojecia. Babcia odeszla, ciocia mieszka sama... i nie sadze, by majac 52 lata znalazla jeszcze swego ksiecia z bajki...
Natomiast my jestesmy mlode i jeszcze cale zycie przed nami

Stary 2009-02-28, 08:04   #232
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie już teraz czuje jak stara panna tzn. taka dziwaczka chociaż metrykalnie jeszcze trochę brakuje. Z biegiem lat pewnie kompletnie mi odbije i to moje staropanieństwo nie będzie ani trochę 'stylowe'.... Będę pędzić mój samotniczy żywot wśród gromadki kotów
Dokładnie, tak samo się czuje, tym bardziej, że kolezanki i kierowniczka dają mi to do zrozumienia
Poza tym wrecam sobie, ze jestem dziwaczka i i tak zaden facet ze mna nie wytrzyma, tym bardziej, że moze miec dziewczyne doswiadczona i bez problemow
Stary 2009-02-28, 12:05   #233
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dokładnie, tak samo się czuje, tym bardziej, że kolezanki i kierowniczka dają mi to do zrozumienia
Poza tym wrecam sobie, ze jestem dziwaczka i i tak zaden facet ze mna nie wytrzyma, tym bardziej, że moze miec dziewczyne doswiadczona i bez problemow
to samo i ja
po co mu taka dziewczyna jak ja problematyczna itd

Stary 2009-02-28, 14:30   #234
monochrome
Rozeznanie

A Wy byście odtrąciły kogoś, kto Wam się podoba, do kogo zaczynacie coś czuć i kto robi się dla Was ważny z powodu jego niedoświadczenia czy jego problemów? Faceci nie są tacy okrutni. Każdy ma jakieś problemy, każdy jest na swój sposób dziwny. Chodzi o to, by się dopasować, być dla siebie oparciem. Kocha się nie za coś, a mimo wszystko, jak to mówią.
Stary 2009-02-28, 15:01   #235
QsQs
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
A Wy byście odtrąciły kogoś, kto Wam się podoba, do kogo zaczynacie coś czuć i kto robi się dla Was ważny z powodu jego niedoświadczenia czy jego problemów? Faceci nie są tacy okrutni. Każdy ma jakieś problemy, każdy jest na swój sposób dziwny. Chodzi o to, by się dopasować, być dla siebie oparciem. Kocha się nie za coś, a mimo wszystko, jak to mówią.
No tak tylko, ze ja przez to, ze nie okazuje żadnych uczuć to wygląda to tak jakbym kogoś zlewała, nie chciała. Szczerze przyznac sie do moich problemow i braku doświadczenia tez nie umiem wiec nie wiadomo o co mi chodzi. Wątpię aby znalazl sie taki wytrwaly Romeo, który skruszy ten mur to nie bajka ani nie średniowiecze a wokół mnóstwo innych ładnych i chętnych do wszystkiego dziewczyn. Nikt nie lubi być odtrącanym ani sie narzucać a mi musiałby sie trafić, ktoś kto wręcz na chama próbowałby ze mną wytrwać i do mnie dotrzeć bo ja probuje odstraszyć każdego kto sie zainteresuje (nawet jeśli coś czuje....)
Stary 2009-02-28, 16:05   #236
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
No tak tylko, ze ja przez to, ze nie okazuje żadnych uczuć to wygląda to tak jakbym kogoś zlewała, nie chciała. Szczerze przyznac sie do moich problemow i braku doświadczenia tez nie umiem wiec nie wiadomo o co mi chodzi. Wątpię aby znalazl sie taki wytrwaly Romeo, który skruszy ten mur to nie bajka ani nie średniowiecze a wokół mnóstwo innych ładnych i chętnych do wszystkiego dziewczyn. Nikt nie lubi być odtrącanym ani sie narzucać a mi musiałby sie trafić, ktoś kto wręcz na chama próbowałby ze mną wytrwać i do mnie dotrzeć bo ja probuje odstraszyć każdego kto sie zainteresuje (nawet jeśli coś czuje....)
czytaj sie to sie usmeicham pod nosem bo tez jakbym to ja pisala

tylko wcale do smiechu mi nie jest rzecz jasna

Stary 2009-02-28, 17:16   #237
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
pięknie napisałas, ale ja w swoim przypadku w to nie wierzę.

Cytat:
Dokladnie
Stary 2009-02-28, 19:17   #238
fossa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MartaG1992 Pokaż wiadomość
Na każdego przyjdzie czas. Nie martw się Wiesz co, ja mam tak samo, zawsze wybieram sobie faceta kompletnie dla mnie nieosiągalnego. Zawsze kończyło się niepowodzeniem, ale ostatnio idzie mi coraz lepiej, więc nie łam się już. I na Ciebie przyjdzie czas.
Nie wiem czy to do mnie ale odpowiem.
W tym problem ze ten czas nie przychodzi. Na moja wiekszosc moich kolezanek "przyszedl" a mnie bezlitosnie pominal. Tak, mysle ze moj czas juz minal.

Smutno mi Nie znam w "realnym swiecie" zadnej osoby bedacej w takiej beznadziejnej sytuacji jak ja - nie jestem sama od wczoraj tylko niemal od zawsze z drobnymi przerwami. U mnie np ani rodzice ani znajomi mi tego nie wypominaja (dalszej rodzinie owszem zdarzy sie). Przynajmniej tyle bo jakby zaczeli, to bym chyba sie rozbeczala...
Ciesze sie ze przynajmniej jest ten watek Gdzie mozna sie wyzalic ...
Bo gdzie indziej? Swiat kreci sie wokol milosci, swiat znajomych kreci sie wokol ich partnerow ... Moj stan jest dla nich rzecza niepojeta.
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 20:09   #239
glapa07
Raczkowanie

Mi rodzice ciagle wypominaja ze jestem sama i czemu sie za zadnego nie biore. Chwilami mama chce na sile mnie swatac. A ja poki co.. odpowiedniego chlopaka nie spotkałam. Jestem tez w sumie na zawsze, bo co to za zwiazek 3 tygodniowy albo zwiazek 2 miesieczny, gdzie mnie 2 razy zdradzil i bylam na 14 dniowym obozie i malo okazji bylo do spotkania;/ ehhh...meczy mnie to jak cholera.

Stary 2009-02-28, 20:10   #240
Gruby_Louie
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie, mam TAK SAMO! Więc czasem myślę, że trochę jest w tym analogii to tego motywu, że Rycerz przyjeżdza uwolnić Księżniczkę uwięzioną w wieży... Bo często czuję się "uwięziona" w tym wszystkim. I myślę sobie, że rzeczywiście musiałby to być ktoś bardzo wytrwały, kto naprawdę by CHCIAŁ mnie poznać i zrozumieć, i musiałoby mu chyba naprawdę zależeć na mnie. Póki co nikt taki się nie trafił... jak już się w kimś zakochiwałam to raczej te osoby nie bardzo obchodziłam i pewnie nawet nie podejrzewały tego, że ja coś czuję... Szczerze mówiąc nie wiedziałam też i nie wiem chyba nadal, jak okazać komuś, że mi na nim zależy, próbowałam się uśmiechać i coś gadać, ale wychodziło mi to raczej żałośnie i nie bardzo odnosiło jakiekolwiek rezultaty, poza tym czułam, że nie jestem sobą. No a czy ktoś był we mnie zakochany tego nie wiem, jeśli był to chyba dobrze to ukrywał. Nawet jak wydawało mi się, że komuś się podobam, to jakoś nigdy nie przerodziło się to w nic i nie wiem, czy to ja nie byłam "zachęcająca", czy to tej drugiej osobie brakło odwagi... no ale w sumie bez sensu się nad tym zastanawiać.
Gruby_Louie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości