|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
ale mam lenia.. jak przyszłam ze szkoły to padłam do łóżka zaraz po obiedzie. |
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś udało mi się wykąpać w resztce wody pod prysznicem
ale zaczyna mi się odechciewać spotkania z TŻ....
|
#4923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas mielismy plakietki-nasza plakietka-nasz kamerzysta. U nas polowa pogubila plakietki dosc wczesnie ...ja mialam do konca a oni sa nagrani a ja nie.. O kawalek sali sadze ze nie chodzilo.. Kamerzystow bylo kilku i nie wiedzielismy w sumie ktory jest nasz..nawet jak nagrywal obok nas to nie koniecznie byl to ten nasz.
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy wstążeczki, ale jak kamerzysta miał latać po całej sali w poszukiwaniu wstążeczek, skoro było 9 klas + nauczyciele itp? Wstążeczki wstążeczkami, wyznaczone miejsce swoją drogą
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
U nas sala była umownie przedzielona na połowę, każdy kamerzysta kręcił swoja klasę. Były tylko 2, więc bez problemu. Ja będę filmik chyba dopiero w poniedziałek miała. Ale akurat wolałabym, żeby mnie tam dużo nie było, co nie jest możliwe.
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
u nas było 2 kamerzystów na 300 uczniów.Nie wyznaczali sobie miejsc, ciagle chodzili i starali się "lapać" każdego, ale nie powiem...są osoby, które widać często. Zreszta kamerzysta lubi nagrywać dobra zabawe, jakies smieszne momenty, zabawy w kółeczkach
dziewczyny tanczace bez butów ja tam jestem zadowolona, bo widac mnie, ale nie jestem tez ciagle i ciagle i wciąż i tak mi wystarczy...ale moja mama ciagle marudzi ze mglo mnie byc wiecej
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
O raju o.O U nas nie było cyrku z plakietkami/ wstążeczkami i innymi. U nas była cała sala dla nas wszystkich (4 klasy). I każdy ma swoje pięć minut. Niestety, nawet ja -.-' A unikałam kamery jak ognia. Ale pan jak na początku obiecał tak zrobił i no... Z tego co widziałam to jestem w kawałakch filmu- całego nie oglądałam, bo nie chciałam się denerwować xD
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
U nas bylo 5 klas na parkiecie:P
Ale z 5 kamerzystow + fotografowie. Na 1 czesci jestem jakies 3 minuty z bratem i 3 z tym nauczycielem(tutaj masakra..) Na 2 czesci 3 razy przelotem.. w sumie 20 sekund moze.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-02-26 o 18:46 |
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak sobie myślę, że obejrzę ten film z miesiąc po tym jak go dostaniemy. Wtedy wszyscy już będą po i nie będę sie tak stresowała, że robie z siebie pośmiewisko na filmie i inni na pewno mnie obgadują bo nie będę o tym wiedziała
Geniusz
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2009-02-26 o 18:42 |
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nagrali kolege tak zalanego ze go dziewczyna w tancu musiala podtrzymac jak sie zakrecil
![]() Kontakt ze swiatem mu sie urwal.. widac to po nim bylo.. ze nie jarzy ze kamera
|
|
#4932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dopie ro po jej akceptacji płytki rozeszły sie po uczniachmam dzisiaj dzien lenia...zaczelam czytac Inny swiat, ale jakos mnie nie wciagnela ta ksiazka i do tego jakos smierdzi papierosami
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Heej.
Przyszłam. Bo w końcu mam trochę luzu. Choć powinnam się uczyć, bo "matura za 2 m-ce!"... Nie nadrabiam wątku, ale widzę, że gadacie o filmach ze studniówki. U nas z tym akcja, jak z taniego kryminału - gostek od filmu spóźnia się z finałem już drugi tydzień, do tej pory kazał nam być w kontakcie i dzwonić i pytać, a od wtorku nie dawał znaku życia... Po czym dziś się okazało, że "mu przeszkadzamy" (!) i dlatego nie odbiera telefonu. A myśmy już myśleli, że coś mu się stało... Finalnie, filmu nadal nie ma.
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kilka dziewczyn stwierdziło, że obejrzą po 10 latach i zobaczą jakie to były piękne i młode i ile siły miały żeby się tak wygłupiać. Wtedy nie będzie, że się zbłaziły tylko tyle siły i energii miały, że ho ho xD
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2009-02-26 o 19:03 |
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam swój pokój, który prawie lśni
![]() A teraz powinnam iść do nauki...przeraża mnie to czasem...
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pare akcji polewania tez.. M.in ja jestem w tej akcji )i akcja z "kolega" ktory ciagnal mnie na parkiet a ja nie chcialam.
|
|
|
#4937 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie chcę widzieć siebie na parkiecie
|
#4938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle bym nie wytrzymała z ciekawości
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że jedna z nich też polegnie w tym, bo wczoraj świnkę gdzieś złapała i leży do środy w domu, więc pewno będzie się łapać wszystkiego...
Ale jakby nie było aż tak ciekawe to nie jest. Chociaż... Mnie przeraża te cztery godziny siedzenia i oglądania, bo tak to bym zobaczyła z ciekawości. Się okazało, że niby mają to w kinie puścić u nas xD! |
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, zwłaszcza już w tych późniejszych godzinach.
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
my z klasa sie umowilismy, ze nie bedziemy stydniowki ogladac razem, bo wiadomo czasami sie cos odwali i klasa sie smieje a sam zainteresowany siedzi i nie wie co ma zrobic
albo jakies niepotrzebne komentarzeja ogladalm raz i mi wystarczy, a moje kolezanki mowia ze codziennie musza jakis urywek albo częśc zobaczyc
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj ja też Nie dość, że kroki jakieś podejrzanie 'giętkie', to na dodatek spocone czoło i rozwiane włosy Chyba też daruje sobie oglądanie filmiku przed trzydziestką ![]() Zreszta filmik z balu gimnazjalnego obejrzałam całkiem niedawno i cieszę się, bo nabrałam od tego czasu sporo dystansu do rzeczy, których wtedy na pewno bym się wstydziła
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-02-26 o 19:36 |
|
|
|
#4943 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja.. w zadnych xD Ani jak na początku tanczyłam jak połamaniec, ani jak na końcu bez życia o.0 To znacyz z nadmiarem zycia o.0 Ummmm!
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie kolezanka z klasy zalatwiala swojego wujka kamerzyste i z tego co wiem [ ja jeszcze nie widzialam plyty] to nagrywal ja caly czas np po 2-3 min jak tanczy i tak co chwile ;/ super sprawiedliwe w stosunku do innych...
Cytat:
![]() a po zjedzeniu czekolady w czasie okresu mam silnijesze bole miesiaczkowe nie wiem czemu ![]() bylam dzis na targach miedzynarodowych w Szczecinie... cala torba ulotek! mam nadzieje, ze zjade cos dla siebie
|
|
|
|
|
#4945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja już tak mam czasem. I dla mnie jedzenie tylko 3h przed snem to czasem za mało. Często nie moge zasnać po tych 3h wogóle. Cytat:
Cytat:
Bo coś słyszałam ze wy później kreciliscie? ?:P
|
|||
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas kazda klasa miala inne plakietki..ale w sumie na podstawie tego ciezko i tak odroznic. A film jak sadze i tak jest uniwersalny do 5 klas-oni tez sa nagrani na tym co ja widzialam i jest nasz- wszystkie klasy sa na tym. Ewentualnie przy stolach moze oni sa nagrani na swoim.
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, a raczej Dobry wieczór
![]() Dzisiaj po prostu cała się oddalam...nauce XD Dlatego nawet tu nie zaglądałam, bo Wizaż to kusiciel jakich mało Oczywiście na dzisiaj jeszcze nie koniec, poczytam jeszcze wieczorem Chciałam się tylko przypomnieć, żebyście o mnie nie zapomniały
|
#4948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To na nas czeka teraz cała szkoła
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dużo napisałyście przez te kilka godzin
Coraz bliżej nowego wątku ![]() U nas zrobilismy impreze klasową tydzień po studniówce niby z oglądaniem filmu, a skończyło się na piciu i tańcach Nasz kamerzysta nie nagrywał przy stołach, za to fotograf nie zważał na to czy pijemy czy nie i przez to mamy kilka świetnych zdjęć z kieliszkami
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tez były każde w innym kolorze. A my film mamy kręcony każdy dla innej klasy. Osz wy cholery A byśmy już mieli przed feriami. Kurde a macie chociaż jakiś pomysł ? Ja chce juz nasza czołówke po przejsciach zobaczyc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

narazie mi sie udaje

ale zaczyna mi się odechciewać spotkania z TŻ....
dziewczyny tanczace bez butów

Po czym dziś się okazało, że "mu przeszkadzamy" (!) i dlatego nie odbiera telefonu. A myśmy już myśleli, że coś mu się stało...

Bo coś słyszałam ze wy później kreciliscie? ?:P