|
|
#2131 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
a wiesz ze nawet pamietam, tzn nie stacje docelowa ale na pewno nad morze i to pewnie do kolobrzegu bo przejezdzalysmy przez taka miejscowosc płoty, a tamtedy to sie do kolobrzegu jedzie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ale dzisiaj juz poczulam troche wiosne (pomimo tego ze jeszcze troche snieg u mnie lezy hahah) i moj tata mowil ze widzial juz zurawie!! wiec jest okej teraz juz moze byc tylko lepiej!! ![]() vikuniaaa ja tez moge prosic o fotki??? |
|||
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#2133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się że mogłam pomóc Mam nadzieję, że doszło, jak nie to napisz i wyślę jeszcze raz
|
|
|
#2134 |
|
BAN stały
|
milusia moze sprawia ci bol przez cos innego? ja nie odczuwam dyskomfortu przy zadnej pozycji..
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak już jesteśmy w temacie m.in ginekologów ,to napiszę Wam co zrobiła PANI DOKTOR u którejś kiedyś byłam ,badała 2 moje koleżanki ;
1. Poszła z objawami ,że bardzo boli ją podbrzusze... lekarka ,zaczęła ją uciskać w to miejsce i nagle zadała jedno pytanie ; "jesteś dziewicą"? ona odparła ,że "nie" na to ona ; to w takim razie Twój facet musi być bardzo dobrze obdarzony skoro aż tak Cię boli i może niech się opanuje i nie wpycha Ci tak głęboko... 2. Poszła na zwykłe badanie ,była dziewicą i mówiła to Pani doktor ,natomiast ta badając ją wepchnęła jej palucha ,a gdy koleżanka krzyknęła ,to powiedziała jej ; a jak robisz to z facetem to nie boli? BOŻE ,porażka skąd się biorą tacy lekarze? Nie można uogólniać ,ale to poezja :O Ja też do niedawna byłam dziewicą i też mnie wtedy badała...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cyrkoniami zdobię co mi się nawinie pod rękę
Telefon (kiedyś pokazywałam), klucz (jako ozdoba) i takie tam różne. Miałam też wycyrkoniować włącznik do światła, ale jakoś nie mam zapału Z innych ozdób stworzyłam kiedyś obrazek na górną część lusterka które noszę w torebce aktualnie już tego nie mam, ale pewnie znowu się za to zabiorę ![]() I ja też? ![]() Cytat:
![]() Uff.. dziewczyny, zrobiłam w końcu porządek w szafie z ciuchami Od razu lepiej, ale powstał mały problem.. nie mieszczą mi się ubrania
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
juz wysylam
![]() wszyscy?
mom to be Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2009-02-26 o 22:36 |
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie kochanie bedziesz jechała na pigułkach nie taki diabeł straszny albo rezygnujemy z bzykanka
|
|
#2139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() vikunia a ja ?? tez poproszę
|
|
|
|
|
#2140 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
U!. - super zdjecie
|
||
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
spadamjuz ostatnio wczesniej staram sie chodzic spac aby nie miec podkrązonych oczu poza tym jutro czeka mnie zabieg chirurgiczny wymyslilam sobie ze usune pieprzyk z pleców
któras z was pisła ze usuwała czy to cos bolałao? czy została jakas blizna i jaka maścią pózniej smarowałyście ?
|
#2142 |
|
*sportaddict*
|
Klatka - ja mialam usuwane znamie z glowy - chirurg wziął mnie z zaskoczenia (
sam zabieg nic nie boli, potem trochę mogą ciągnąć szwy tylko ![]() Teraz się przymierzam do laserowego wypalenia piegusa z nosa
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Klatka, napisz prosze czy bolalo, jak byl duzy, ile kosztowalo i jak to wyglada potem, czy mozna sie normalnie opalac itp.
|
#2145 |
|
Wtajemniczenie
|
Vadi to sie później szwy zaklada
tż kuzyn miał wypalane azotem ale blizny mu nie zostały
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
vikuniaa łoł super fotki!!! i wogole super laska z Ciebie, ta figurka to dar mamci natury czy dietkujsze i cwiczysz? nie wiedzialam ze na Avie to Ty
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-26 o 22:48 |
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna to zrobić u chirurga na kase chorych podobno nic nie boli moja kolezanka miała ale po wszystkim jak wyszłą z gabienetu to zemdlała, zaczeła sie oplac po 3 miesiacach ale przyklejała na ta blizne plaster
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- No to szukaja partnera aby sie wyrzyc do woli ::P
|
#2148 |
|
Wtajemniczenie
|
VIK ale jestes laska o ja pier****
A twoj brzuszek ...zatklo mnie...ide skakac na skakance Vadi a ile schudłaś przepraszam za pytanie ale szukam zalążka nadziej ze coś i z moja słonina da sie zrobic jesli nie chcesz nie pisz... dietka drugi dzien ...schudłam kilo ...tak wiem to tylko woda...
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-26 o 22:56 |
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
A podzielisz się jadłospisem?
może i mnie uda się coś zgubić a sama - jak przystało na pustaka - nie umiem sobie ułożyć nie musi być dzisiaj, tylko jak znajdziesz czas ![]() zastanawiam się czy nie kupić sobie szafy tylko, że mam mały pokój a ja nie lubię zagracenia więc nie wiem co zrobić chociaż szafa nie zalicza się do wielkich,ale przynajmniej pomieściłaby ciuszki ![]() Cytat:
)Ciekawe czy leserem będę mogła to usunąć....
|
|
#2150 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
posiłek co 3 h. itp. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc kobietki
Ja już uciekam spać Kolorowych snów
|
|
#2152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czasem cwicze. A co do diety... ogolnie malo jem, mam czasem napady zarloctwa ![]() wiec raczej mamusia z tatusiem zrobili mi prezent ![]() aa, pije duzo wody, a mysle, ze to sporo daje. Oczywiscie mineralki niegazowanej. Nie slodze herbaty, pije tylko zielona, jak chce sie oczyscic to czerwona, czasem biala. Rzadko pije kawe. Cytat:
|
|
#2153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dietkuj dalej i cwicz dalej a zobaczysz jaka bedziesz laska i nie ma innej opcji !! ja sobie teraz taka strategie zalozylam ze nic na sile cwicze bo sama chcem bo chcem fajnie wygladac jak sie zrobi cieplo i chyba skutkuje czuje po spodniach, ale na wage nie staje ani sie jeszcze nie mierze zeby sie rozczarowac |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2156 |
|
BAN stały
|
mlusia mnie bolalo tak kiedy nadzerke mialam..
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz już jest ok. Pani powiedziała właśne, że może zostać ślad ale mogę używać maści na blizny.Chciałam się wam pochwalić.. od poniedziałku jestem na diecie i schudłam 1,5 kg mniej wiecej może koło 2.( wcześniej ważyłam 63 a teraz 59,5 ale myśle ze te 63 to dlatego,że coś zjadlam nie byłam na czczo) w ogóle sie nie głodze bo to nie ma sensu, nigdy się tak nie udaje! odłożyłam słodycze białe pieczywo, pieczone na tłuszczy rzeczy. jedm 4-5 posiłków małych, jak jestem głodna zjem jabłko i dwa wafle chlbka ryżowego od poniedziałku aerobic.. troche się boje mam plan schudnąć do końca marca ok 5 kg. Fajnie by było więcej ale to chyba nie zdrowo.Jeśli chodzi o pigulki to mnie cholrnie po każdych spada chęć na jakiekolwiek baraszkowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a przy plastrach też tak jest ??, że chormony buzują?Ja brałam harmonet ( masakra płakałam ryczałam na wszystkich się darłam nie można było ze mną normalnie pogadać i jeszcze prszcz na pryszczu prszczem poganiał ) potem diane cycki mi urosły : i potem yasminelle. teraz mam kilka msc (2-3) przerwy. zobaczę co potem może te plastry..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 | ||
|
*sportaddict*
|
ja nie, ja!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- ps: Klatkoooooooooooooooo a może byś mi pokazała swoje boskie włosy, co?? bo dzisiaj zwątpiłam, czy kiedykolwiek wyhoduje coś porządnego i przydalaby mi sie mobilizacja, a pamiętam, ze Twoje były piękne <mruga rzęsami>
|
||
|
|
|
#2159 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Yasminelle to bylo okropienstwo, przezywalam je podobnie jak ty. Cytat:
Cytat:
Cytat:
zobaczymy jak to bedzie ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
Za to cieklym azotem mialam pierdziela na palcu wypalanego. No i na pryszcze mi nakladala.. bo mialam ich mnostwo ![]() Vadi 15 kg? jaa pozazdroscic! Pochwale sie jak na pustaka przystalo ze tamilee, skakanka i basen zaliczone na dzis
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh...nadzerke miałam ale jest juz chyba zaleczona.
Kurcze chyba jutro sie umowie na wizyte u gina. ![]() Nanana dziekuje ci kochana ja tez w to wierze bo jakbym zwatpiła to nie miałabym sie po co odchudzac ja mam tez 15 do zrzucenia...ale uda sie.I tez juz sie nie głodze to nie ma sensu... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

ale wkoncu jakos sie przekonałam i zrezygnowałąm ze zbedengo zabezepieczenia 

...zatklo mnie...ide skakac na skakance
tylko, że mam mały pokój a ja nie lubię zagracenia więc nie wiem co zrobić
a ja mam "tylko" 5 i nie moge, nie to teraz to juz nie ma zartow, zrzuce ten zbedny bagaz i juz hahha
i schudłam 1,5 kg mniej wiecej może koło 2.( wcześniej ważyłam 63 a teraz 59,5 ale myśle ze te 63 to dlatego,że coś zjadlam nie byłam na czczo) w ogóle sie nie głodze bo to nie ma sensu, nigdy się tak nie udaje! odłożyłam słodycze białe pieczywo, pieczone na tłuszczy rzeczy. jedm 4-5 posiłków małych, jak jestem głodna zjem jabłko i dwa wafle chlbka ryżowego

gratuluję dobrego toku myślenia i pracy..