|
|
#2191 |
|
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
3
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Bardzo ładne ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1235690856 ładna sukienka i przepiękne włosy ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1235691419 tutaj też ślicznie wyszła. Piękna karnacja, uwielbiam taką
|
#2193 |
|
BAN stały
|
4
|
|
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja z innej beczki dla unrepeatable beczki bo wiem że byla zainteresowana. Moze choc odrobinę lepsze od poprzednich propozycji
podejrzewam że tutaj prędzej zauważysz
|
|
#2195 |
|
BAN stały
|
5
|
|
|
|
#2196 |
|
BAN stały
|
6
|
|
|
|
#2197 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1235692604
i znów ten piękny kolor... on mnie prześladuje. Tylko jak zawsze wraca problem że nie ma na niego skutecznej recepty... Dobrej nocy wszystkim wytrwałym ![]() vikuniaa proszę proszę Ślicznie! dziękuję za linka
![]() Edytowane przez Lainathiel Czas edycji: 2009-02-27 o 01:03 |
|
|
|
#2199 |
|
BAN stały
|
7
|
|
|
|
#2200 |
|
BAN stały
|
8
|
|
|
|
#2201 |
|
Wtajemniczenie
|
Pocwiczyłam troche i stwierdziałam ze moja kondycja nie nadaje sie dosłownie do niczego...
Jutro ide na godzinny szybki spacer... I oczywiscie dietke dalej stosuje dziewczynki chciałabym sciagnac sobie jakas muzyke do cwiczen taka typowa zeby az gibbało człowiekiem jak np sa w klubch fitnes nie wiecie co mam wpisac zeby taka muzykne znalezc moze któras z was ma??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 |
|
BAN stały
|
9
|
|
|
|
#2203 |
|
BAN stały
|
10
milusiu ja mialam przysiady robic ale tak mnie ucieszyla zdrowa kolacje ze odpuscilam ![]() ja do cwiczen zawsze wlaczam jakas techniawe mimo ze nie slucham tego w ogole, cos tam na kompie sie znajdzie i dobrze mi sie cwiczy. moze push it salt'n'pepa to takie energetyczne i sexy jest!! |
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
milusia, Eric Prydz - Call On Me
Mam taki aerobic na płytce i właśnie m.in do tej piosenki ćwiczą
|
#2205 |
|
BAN stały
|
ale mi sie nie chce tylka ruszyc zeby sie umyc i polozyc...
|
|
|
|
#2206 |
|
BAN stały
|
12
|
|
|
|
#2207 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny.Znalazłam taka muzyke do aerobicu i sie sciaga zobaczymy co to jest
![]() Czeko- tez mi sie nie chce wstac i isc sie wykapac i polozyc spac...a juz 2 a jutro pobudka o 6... a do ciebie nadal tesciowka przychodzi? Miska nie wiem czy pisałam ze sliczne te paznokcie wyszły ajk na pierwszy raz...ale chyba skorki zalałas na dole ...nie widac za bardzo wiec nie powiem. Ziuzia zawsz mi sie podobały takie przezroczyste pazurki...i mnie natchneło na zelki i chyba sobie kupie zel. ide sie kapac i spaciu dobranoc
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-27 o 01:40 |
|
|
|
#2208 |
|
BAN stały
|
13
|
|
|
|
#2209 |
|
BAN stały
|
miluasia moja mama byla 3 dni ale jutro tesciowka znow..
|
|
|
|
#2210 |
|
BAN stały
|
15
|
|
|
|
#2211 |
|
BAN stały
|
16
|
|
|
|
#2212 |
|
BAN stały
|
17
|
|
|
|
#2213 |
|
BAN stały
|
18
|
|
|
|
#2214 |
|
BAN stały
|
dobranoc.
zmobilizowalam sie do wstania ![]() obejrzalam jeszcze przy okazji disco onferno 50 centa.. z trzesacymi dupami w teledysku i w ogole z golymi babkami. pewnie KAZDY facet chcialby sie z nim zamienic chociaz na czas krecenia takiego clipu zeby pooblewac dupcie jakiejs laski szampanem
|
|
|
|
#2215 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie nie poszlam spac...mam kłopoty ze snem cos ostatnio...ehh potrzebuje slonca...od dawna dawna chyba jakis dołek mnie łapie
w jakas parnoje wpadam...ciagle mysle o babci która juz nie zyje ze ona tyle dla mnie zrbila a ja nie potrafiłam jej pomoc przed smiercia mam jakies głupie uczucie ze facet mnie rzuci za miesiac dwa...nie potrafie tego wytłumaczyc...on zapewnia ze mnie kocha i ja czuje sie kochana ale czasem jak patrze w lustro to stwierdzam ze ja tez nie chciałabym byc z taka osoba ehh wyzaliłam sie ide sobie chyba meliske zaparze zazwyczaj pomaga ...CZEKUS swietne te fotki ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-27 o 02:38 |
|
|
|
#2216 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak czasami czytam takie rzeczy to od razu czuję się wielką szczęściarą.nie dość, że od początku trafiłam do super ginekologa, to jeszcze pomógł mi z problemami, bez problemu przepisał plasterki i w ogóle super jest.. a przecież jakbym na takie babsko trafiła to albo był się na całe życie zraziła, albo by mi nie pomogła i bym bezpłodna była.. po co tacy ludzie idą na medycynę? jeszcze ja poproszę Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zawsze mam ochotę, w plastrach czy bez ![]() uwielbiam! Cytat:
ja też czasami tak mam, nic mi się nie chce, wypytuję Tża czy mnie nie zdradzi, nie zostawi, czy zawsze będziemy razem, czy mnie kocha i nigdy nie wierzę w odpowiedź, bo wydaje mi się, że jestem beznadziejna.. nie martw się, musi Ci przejść myślę, że czas Twojej babci po prostu przyszedł jak każdego kiedyś, ale na pewno Cię bardzo kochała skoro tyle robiła i chyba nie chcesz żeby się teraz o Ciebie martwiła z nieba? na pewno zrobiłaś wszystko co mogłaś i ona jest Ci bardzo wdzięczna ![]() o Tżta się nie martw, będzie dobrze, musiałby być idiotą żeby zostawić tak wspaniałą dziewczynę jak Ty! haha! w ogóle 3 dni nie było mnie w szkole.. ostatni dzień dzieciństwa, urodziny i 2 dzień pełnoletności.. taki ze mnie leń.. dzisiaj na szczęście na 10 i będę miała polski więc muszę iść..wolałabym pospać![]() widziałyście? niby taka pobita była, wargi rozcięte, zmasakrowana po prostu i jakoś dziwnie wszystko zniknęło.. ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/15750/...isiaj_rihanna/ |
||||
|
|
|
#2217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym dzieki niemu zyje hehe..naprawde xD no i + jest bardzo mily i zabawnyCytat:
podobaja mi sie na szklanych tipsach tylko na takie nie mam mozliwosci:Pmilusia rozumiem... sama ostatnio tak mialam/mam... czuje sie nikomu nie potrzebna...niekochana..w ogole samotna i beznadziejna... przeczytalam listy zmarlej osoby ktora miala byc mi bliska i obwinilam ja o to ze mnie zostawila... a teraz zaluje ze wogole takie cos mi przyszlo do glowy![]() ja staram sie o tym nie mysleec..i czekam na zbawienie ze sie lepiej ulozy.. moze to wina pogody bo ostatnio duzo ludzi tak lapie wiesz a z facetem...no jakby mial rzucic to zrobilby to juz bo na co by czekal..A skoro mowi ze kocha-docen to naprawde. Nie wiem co poradzic ale trzymaj sie
|
||
|
|
|
#2218 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Boje się tylko co to by wyszło z połączenia mnie i TŻ![]() ![]() Ja Cytat:
hehe I patrzyłam podejrzliwie na mojego TŻ - co jest że nigdy mnie nie boli hehe? Nie miałam nigdy błony dziewiczej, więc zero krwi i bólu, czasem sie z TŻ śmieję, ze jeszcze dziewicą jestem ![]() Cytat:
Też mysle, czy by sobie na buzi czegos nie usunać laserowo, zwłaszcza ze za darmo możnaCytat:
Faceci to jednak zboczeńcy, ze ich tak ciągnie do ogladania...![]() Cytat:
Powiem nieskromnie, że szczerze mówiac nie widzę żadnej róznicy miedzy moimi zelkami, a tymi jakie miałam u kosmetyczek hehe Nie mogłam dziś spać i obudziłam sie już o 3 w nocy i nic już nie spałam A o 6 zrobiłam sobie żelki -french na stopach Strasznie sie cieszę z tego zestawu |
|||||
|
|
|
#2219 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157808 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=muzyka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=muzyka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=muzyka UWIELBIAM ten kawałek!!! ![]() czasami noce są takie paskudne, ale to mija
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
wow Miśka a Ty po kursie jestes? tez bym chciala miec zestaw i sobie robic...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

podejrzewam że tutaj prędzej zauważysz
w jakas parnoje wpadam...ciagle mysle o babci która juz nie zyje 
a przecież jakbym na takie babsko trafiła to albo był się na całe życie zraziła, albo by mi nie pomogła i bym bezpłodna była.. po co tacy ludzie idą na medycynę?
i schudłam 1,5 kg mniej wiecej może koło 2.( wcześniej ważyłam 63 a teraz 59,5 ale myśle ze te 63 to dlatego,że coś zjadlam nie byłam na czczo) w ogóle sie nie głodze bo to nie ma sensu, nigdy się tak nie udaje! odłożyłam słodycze białe pieczywo, pieczone na tłuszczy rzeczy. jedm 4-5 posiłków małych, jak jestem głodna zjem jabłko i dwa wafle chlbka ryżowego