|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Cytat:
i co Ci panie powiedziały??? Bo do mnie priorytet krócej jak tydzień nie idzie nigdy, no może ostatnio sie cos poprawiło,ale grudzien i styczen to była masakra i z tego co sie dowiedziałam nie ma na to parafrafu tzn mozna sie poskarżyc do gaśnicy jak mówiła mój pan od historii![]() sorry,sorry to sie nie powtórzy....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-26 o 21:10 |
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------------- Nic nie szkodzi ze nie wyszlo nam z Chaosem kiedy indziej sie go ustrzeli
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstępnie rezerwuję 5ml.
|
|
|
|
#4416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, jeśli jeszcze coś zostało to ja poproszę 5 ml ;-) Do Angel - bardzo proszę o nr konta na PW. Chciałabym zrobić dopłatę za MR ;-) żeby już z czystym sumieniem czekać na odlewkę ! Edytowane przez zeldee Czas edycji: 2009-02-26 o 22:06 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4417 |
|
Rozeznanie
|
Ja również poproszę o 5 ml jeśli jeszcze można dołączyć.
edit. Zapomniałam, że miałam zacytować Daff, nie wiem jak to teraz zrobić TO NAPISZĘ DRUKOWANYMI ŻE JA TEŻ CHCIAŁABYM 5 ML AMBRE FETICHE Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2009-02-26 o 22:06 |
|
|
|
#4418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
Angel - dopłata już wysłana
teraz wszystko w rękach banku - no i poczty niech dostarczą szybko pachnąca przesyłkę z Francji (z tego co pamiętam)
|
|
|
|
#4420 |
|
Piers do przodu
|
Cbr-ku paczuszka doszła
|
#4421 |
|
never say no to panda
|
Daff - błagam o 5teczkę Goutalki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, juz pisała że dla mnie może być kiedy Tobie pasuje Nie przepraszaj, nie masz za co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- [QUOTE=cbr;11174293] a ja chciałam poinformować, że dziś przyszło do mnie eo02 to była dobra wiadomość super, że eo02 już doszło |
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z pewnością nie pogorszy samopoczucia. Choć kto wie, przepsikiwanie 65 ml takiego killera może być hmmm... szokujące. Ale cóż to dla mnie, już nie takie rzeczy przepsikiwałam ).Ja pamiętam. Ty mi nie wpłacałaś za atomizer na MR, ponieważ nie chciałaś atomizera plastikowego (a ja mam piątki tylko plastikowe). Miałaś mi dosłać szklaną piątkę.
|
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I co z Classique JPG? - Czyzbym przegapiła informację na ten temat? |
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Classique - ciągle brakuje chętnych na 40 ml. Edit: Chyba, że bardzo zależy Ci na Code, mogłabym oddać ze swojej porcji 5 ml maksymalnie. Chciałabyś?
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2009-02-27 o 18:04 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Baaardzo się cieszę, że tak szybko znaleźli się chętni na AMBRE FETICHE
. Flaszkę mamy już właściwie rozparcelowaną a lista wygląda tak:Daffodilka -45 + flaszka Teza -10 ml Rywka - 15 ml Hisoka 5 ml Siek - 5 ml Trigonella - 5 ml Wredziulek - 5 ml Cbr-5 ml Martwa Papuga - 5 ml Flaszkę zamawiam dziś i kiedy już będę ją miała w rękach podam dokładny koszt (z wysyłką i atomkiem) dla każdego udziałowca i numer mojego konta. A na razie wszystkim serdecznie dziękuję za błyskawiczną reakcję ![]() Edit : Dostałam z Quality potwierdzenie zamówienia - paczkę mają wysłać dziś, ewentualnie jutro rano. Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-02-28 o 18:17 |
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz priorytet (list) ma prawo iść dni 4. Taki z niego priorytet. ![]() A nawet jakby szedł dłużej, to tak jak pisze Polly, nic z tego nie wynika, można się poskarżyć... choćby i do gaśnicy. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-27 o 08:18 |
|
|
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
gdyby sie jeszcze udało, to wzięłabym 5mlAMBRE FETICHE ANNICK GOUTAL
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
CBR-ku przyszła moja paczka atomkowo-odlewkowa. Wszytsko jest i nic nie wyciekło
Dziękuję serdecznie za wspólne zakupy.
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Siek, w tej chwili mamy już komplet, chyba, że Rywka zdecyduje się na mniej niż 20 ml - wtedy się jeszcze załapiesz
Wpisuję Cię na listę rezerwową i zobaczymy jakie będą ostateczne deklaracje wszystkich "fetyszystów"
|
|
|
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, dziękuję
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny od Nirmali
![]() Wszystkie odlewki zostały wysłane oprócz jednej wizażanki, która prosiła o późniejszy termin wysyłki. Mam nadzieję, że dobrze (bezpiecznie) je zapakowałam, bo ciężko przewidzieć co mogą z nimi na poczcie wyprawiać. Wysłane jako priorytety polecone, przed 13, więc powinny dojść szybko ![]() Do cbr udało mi się wczoraj wysłać (zdążyłam zapakować jedną paczkę), więc może nawet dzisiaj dojdzie (tak jak atomki od niej były u mnie następnego dnia ).
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4435 |
|
czyli Endżi
|
Dziewczyny, pocztą przyszła mi wczoraj specyfikacja oraz ręcznie napisane podziękowanie za złożenie zamówienia. Hm, czyli paczka już chyba tuż tuż
|
#4436 |
|
Zadomowienie
|
A jak tak sobie myślę.... myślę..... aż wymyśliłam, że może fajnie by było rozlać w końcu moje stare marzenia - może też znajdą się chętni na któreś:
Mechant Loup L'Artisan 3,55zł/ml Musk Etro 3,45zł/ml L.T. Piver Parfum d'Adventure 2,6zł/ml wszystko z Quality, po 100ml. Ja nie muszę mieć flakonów, nawet nie muszę rozlewać. Ale mogę jakby nikt nie brał więcej. Wszystkiego mogę wziąć pomiędzy 10ml a 30ml.
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźniłam się na Fetyszystkę...
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam je wypróbować, ale im bardziej o nich myślę, tym bardziej boję się irysa i skóry w nutach. Więc jeśli ktoś jest chętny - to nie ma sprawy - oddaję, jeśli nikt - to oczywiście chętnie przetestuję zapach i wezmę zarezerwowane 5 ml. |
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast na jej miejscu na liście rezerwowej umieszczam Papuzię. Jest szansa, że jednak się załapie A przetestować AF i tak będziesz miała okazję, obiecuję
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-02-27 o 20:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

i co Ci panie powiedziały??? Bo do mnie priorytet krócej jak tydzień nie idzie nigdy, no może ostatnio sie cos poprawiło,ale grudzien i styczen to była masakra i z tego co sie dowiedziałam nie ma na to parafrafu tzn mozna sie poskarżyc do gaśnicy jak mówiła mój pan od historii

), czyli cena za 1 ml wynosiłaby 4,98 zł. W Lulua AF w tej chwili niestety nie ma i w najbliższym czasie nie będzie
. Chciałabym zatrzymać 50 ml z flakonem - do rozdania druga połowa w szklanych atomizerach od Gwai (jak dotrą
) Ktoś chętny? 

).