|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher, na poczatek sie wyprowadz do swojej rodziny. i daj TŻ czas do konca tygodnia na podjecie decyzji. Jesli nie chce sie klocic z rodzina bo wybral Ciebie jako kobiete swojego zycia, to niech tej rodziny wcale na slub nie zaprasza.
Nie wiem, na waszym miejscu to ja bym w ogole wesela nie robila. i na tesciowke sie wypiela. ech. |
|
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
nie dał mi tego odczuć że to jednak ja chyba nie ma sensu, dzewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak mnie to boli ale znoszę to spokojnie i jestem opanowana. Nie dam się wyprowadzić z równowagi a z nią nie mam zamiaru sie kłócić bo rozmowa nawet nie wchodzi w grę.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
I mnie dopadła zimowa chandra. Też się wczoraj kłóciłam z tz o pierdoły. Zakończyło się płaczem i do końca wieczoru się nie odzywaliśmy. mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej. Ten tydzień cały jest jakiś koszmarny, w pracy, domu z Tz, nic się nie układa i wszystko mnie denerwuje. Oby ta wiosna szybko przyszła. toyotka1 nie ma za co idę nadrabiać co naskrobałyście bo jak zwykle do tyłu jestem Miłego wieczoru
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pierdziele co za BABSZTYL! niech ona sie odczepi od Ciebie w końcu...kurde to jej wtracanie sie to przesada i to nie mała. Podejrzewam, ze gdyby jej nie było z Wami nie kłocilibyscie sie takKasia a nie możecie sie wyprowadzic??????a może poprostu TY wyprowadź się na jakiś czas do rodziców, zobaczysz co Twój Tz na to
|
|
|
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
ojej , nie zauwazylam
heh...ten czas pedzi jak szalony juz sie nie moge doczekac kiedys bedziemy sami... bedziemy mogli w pelni cieszyc sie soba.... Heh... po ciężkich czasach nadeszły piekne chwile... Tz-ik stara sie jak nigdy... jest naprawde super i mam nadzieje, ze tak juz pozostanie witamy Cytat:
Cytat:
ech... gratuluje kobitki i zazdraszczam u mnie niestety w rodzince dzieciaczkow ni ma.... ![]() Cytat:
trzymam kciuki za jakies pozytywne rozwiązanie
|
|
#3847 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No u mnie to jeszcze trochę potrwa, bo to dopiero I rok... ale nie tracę wiary .Cytat:
.Cytat:
Cytat:
0 przeszkód !![]() Cytat:
dziękuję...![]() Cytat:
![]() ![]() !
|
||||||
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
domi jak jej nie było akurat dwa miesiące była we włoszech to było bosko, zero kłótni TŻ gotował pomagał mi sprzątać prał ciuchy super było, a teraz ona się wtrąci ja mam pretensje że on nie reaguje jak się wtraća albo dopiero jak przesadzi. albo on się pokłóci z matką ja się coś odezwę albo mi coś nie pasuje i już kłótnia ona wpada do pokoju wtrąca się najeżdza najpeirw na TŻ potem na mnie my się godzimy a ona dalej swoje.
To jest jakaś paranoja. TŻ brat się wyprowadził bo jego żona dostała w spadku mieszkanie i są sami tez się kłócą ale to jest wszystko między nimi, dogadują się . A my nawet nie mamy takiej możliwości Mój TZ to dobry facet potrafi pokazać że mu zależy, że umie pomóc, wspierać, ale przy matce te kłótnie stają się czasami awanturami i krzykami. Z tym że my się przytulimy i jest ok a ona drązy i drąży i jaka ja zła jestem że syna jej tak z równowagi wyprowadzam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
wspólczuje Ci Kasia mam nadzieje, że po slubie nie bedziecie z nia mieszkac. Skoro z Tz jestescie 6 lat tzn, ze Wam chyba na sobie zalezy, to po jakiego ona stawia jakies swoje ultimatum chore ![]() Moze ona sie boi, ze zostanie sama?pozostal jej pod dachem jeden syn, a poza tym może menopauze przechodzi?Ona zawsze taka była? |
|
|
|
#3850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami jak znienacka chrapnął to siadałam przestraszona na łóżku i nie wiedziałam w którą stronę uciekać Dopiero jak sam siebie posłuchał to dotarło do niego, że nie da się spać w takim hałasie. Zwłaszcza, że to nie jest uspokajające mruczenie kota tylko nieregularny i niepokojący dźwięk, do którego nie da się przywyknąć. Zresztą niejedno małżeństwo rozpadło się właśnie przez chrapanie. Teraz TŻ używa silikonowej wkładki i jest o niebo lepiej... na prawdę warto spróbować. A przede wszystkim musi zrozumieć, że chrapanie to choroba, która może być niebezpieczna dla jego zdrowia.Cytat:
jak czytam co ona wyprawia to aż nie wierzę, że można się tak zachowywać. Bardzo mi przykro, że jesteś w takiej sytuacjimyszka_maj, sas
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trzymam kciuki, żeby sie wszystko naprawilo bo nei ma sensu tracic nerwów i zycia marnowac na kłotnie. Tym bardziej, że okres narzeczeństwa ma być najpiekniejszym okresem, więc po co ktos ma to psuć...
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem że chrapanie może być przyczyna jakieś choroby która narazie w ten sposób się objawia, mam nadzieje że jest Ok.
Tak moje narzeczeńtwo dzięki nie którym osobom jest straszne o wiele lepiej było wcześniej
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
a w jaki sposób spi Twój Tż?czytałam, że jak sie spi na wznak to sie chrapie...
|
|
|
|
#3855 |
|
Wtajemniczenie
|
w jakiej kolwiek pozycji nie śpi to chrapie co najgorsze jego dzwięki wydobywają się nie tyle z ust co przez nos bo zauwazyłam ze czesto buzie ma zamknietą
|
|
|
#3856 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przyszły zaproszenia są piekne oglądam je od godziny i nie moge sie napatrzeć. W końcu sie doczekałam, warto było po tych wszystkich ekscesach i utudnieniach, od juta aczynamy wędrówkę po rodzince.
Cytat:
Cytat:
Oj Kasiu biedna ty jesteś, wiesz myslę że Twój TŻ powinien zaradzic coś w tej sytuacj a nie ty. Daj mu czas na jakisś czas, sama nie wiem...matko nie umiem postawić sę nawet w takiej sytuacji...przykro mmi bardzo
|
|
#3857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak ja bym chciala blizniaki najlepiej chlopca i dziewczynke ale to u nas raczej nierealne...Cytat:
a wogole to niemozecie sie wyprowadzic? albo chociaz ty i dac mu szanse.. ale z 2 strony bedzie wtedy z mama i pod jej wplywem... moze nich on wyjedzie na troche i pomysli. ale wogole po o myslec... wg mnie prosta decyzja.. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3858 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh ja to ze wszystkim mam tak przerąbane , nie wiem ja poprostu chcem mieć spokojne życie i szczęsliwą rodzinę. dziewczyny czy to tak dużo?
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi dzisiaj wizaż nie działa. Nie mogłam się przez pół godziny zalogować. Wy też tak macie?
kasiaher bardzo mi przykro z powodu twojej sytuacji Wiadomo, że chciałabyś spokoju i cieszenia się z tz a tu jakaś wredna osoba ingeruje w wasz związek. Twój tz jest na pewno w strasznej sytuacji, bo z jednej strony to jego matka, a z drugiej ty, czyli kobieta jego życia. ja chyba bym na twoim miejscu się wyprowadziła z tamtąd, i dogadała się z tz, że sobie coś wynajmiecie, bo tak żyć to na pewno sie nie da. Twój tz nie chce się wyprowadzić z domu?ja jeszcze nie jestem chrzesną, mój tz ten nie. Czekamy może niedługo jego siostra coś zmajstruje, to może akurat tz zostanie chrzestnym. Przydało by mu się, to może by sam swojego zapragnął, bo na razie nie chce ![]() slonkom gratuluję!! Pokasz jakieś zdjęcia
|
#3860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem skąd mi się tam zaproszenia wzięły
|
|
#3861 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A moim zdaniem Twój TŻ źle robi, że w ogóle dopuścił do takiej sytuacji, że ma wybierać. Przecież to niedopuszczalne i on teraz się zastanawia?? ![]() Jakby mój TŻ tak się zastanawiał i dawał mi do zrozumienia, że raczej wybierze matkę to miałabym do niego wielki żal i nie wiem czy bym chciała być z takim człowiekiem, bo przecież w takiej sytuacji on pokazuje jak mu na Tobie zależy!! O jego matce to już w ogóle nie wspomnę, że to jakaś chorea kobieta, która powinna się leczyć, przecież matka tak nie robi!! Jak może w ogóle decydować o życiu dorosłego syna. Kasiu, powinnaś powiedzieć TŻ, że on nie będzie całe życie z matką i czas odciąć pępowinę, a jego matce też powinnaś powiedzieć kilka słów osobiście sam na sam, że tak matki nei postępują, bo to jest jego życie, jakim prawem ona mu zabranai żyć z osobą, którą on kocha?? Boze, ale mam nerwy, skad się tacy ludzie biora??? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, nawet nie potrafię sobie wyobrazić w jakiej sytuacji jesteś i nie wiem co doradzić, zresztą dziewczyny już chyba wszystko napisały... zgadzam się z opinią Anuli...
porozmawiać zarówno z tż, że tak być nie może, jak i z teściową, a najlepiej to się wyprowadźcie... lepiej żyć skromniej, na swoim i w zgodzie. Chyba, że mieszkacie tam tymczasowo, aż uzbieracie pieniążki, albo coś znajdziecie... To nic tylko wytrzymać, albo coś wynająć.Serdecznie Ci współczuję... |
|
|
|
#3863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zdjęc jeszcze nie zmniejszyłam. Ale mój Tz jak mu o tym powiedziałam to sam stwierdził, że oglądał te zdjęcia i nie oddaja tej fryzury fajnie. W sumie i mi i wszystkim , którzy mnie widzieli w tych włosach sie podobało. To chyba jednak chandra. Bo jak mam suknie ubrana to czuje sie w niej zjawiskowo a na zdjęciach tak jakoś zwykle, ale co tam.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak czytam o tej Twojej sytuacji to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Naprawde przykra sprawa. Może warto oderwac sie od teściówy i np pojechac gdzieś tylko we 2 chodzby na weekend. Bedzie czas by wszystko przegadać. najlepiej w jakąs dziure byście nie mieli innych atrakcji i zakłocaczy (radio, tv tu tez sie liczą). Wyłączcie komórki i posiedzcie tylko we dwoje - łatwiej bedzie gadać. A po tych jazdach to i odpoczynek Wam sie nalezy. |
|||
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podzielisz sie swoimi reflekcjami ? Moze coś doradzisz , co zrobic a czego uniknąć ? Co sie przydaje w tym szczególnym dniu . Jak sobie poradzic ze stresem itp. Chetnie poczytam twoja relacje ze ślubu i dobre rady . Lece spać bo padam po pracy
|
|
#3865 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam ![]() cosiczek Ciebie również Witam ![]() Cytat:
O ludu. Co za kobieta z tej Twojej tezciowej. Normalnie brak mi już słów, co za babsztyl
|
||||||
|
|
|
#3866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heheh no dokladnie
![]() no dokladnie w naszym przypadku sie sprawdzilo ![]() Cytat:
a co zdecydowaliscie z tymi zaproszeniami? ![]() Cytat:
![]() bo to ja jestem prawidziwa chrzesna a nie ta dziewczyna ktora bedzie go trzymala... Cytat:
opowiadaj jak wrazenia? ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze twoj TZet podejmie wlasciowa decyzje a tesciowej sie nalezy Cytat:
dziekuje kto wie .. moze Ty bedziesz pierwsza w rodzinie
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ale okropna pogoda - pada ![]() Jutro idę na próbną fryzurę Wezmę sobie jakiegoś sztucznego kwiata, żeby mi wpięła i welon Oczywiście fotki porobię.Dzwoniłam do cukierni. Zapisana zostałam na termin, ale Pani powiedziała, że wpisze mnie do kolejki Zapytałam co to oznacza... a ona, że zawsze może mi odmówić Beznadzieja jakaś. To jej mówię, że od czego to zależy A ona mówi, że jakby miała dużo osób na ten dzień, to by tak mogło być, że odmówi, ale że na ten dzień nie ma nikogo, więc ma mioddzwonić kiedy się możemy spotkać. Mam nadzieję, że babka mnie nie wykiwa .
|
#3868 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3869 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
czy u was tez jest tak paskudnie, jak u mnie? paskudnie brudne resztki śniegu, plucha, ciapa, i mżawka? wrrrrrrrrrrrrrr ja chcę słoneczko!!!!!!!!!!!
|
#3870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć ![]() Oj tak, pogoda jest nie najlepsza...wszędzie chlapa i pada...brrrr A my z TZ idziemy dziś na pierwsze spotkanie nauk przedmałżeńskich, a ja później wybieram sie do koleżanki na babską imprezkę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

nie wiem czy mam się śmiać czy płakac, może jednak odwołać to wszystko w pierony , bbrrrrrrrrr co ja mam robić jak się zachować. Dziewczyny przecież ja się wykończę tym wszystkim.

heh...ten czas pedzi jak szalony
Kochana 

, a TŻ postawiła w sytuacji w której musi wybierać czyli albo ja albo ona
znajdziesz, podobno na wiosnę zawsze jest więcej wolnych etatów- statystycznie 

Zapytałam co to oznacza... a ona, że zawsze może mi odmówić