Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 07:26   #31
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

witam i ja w nowej części... mrauuuuuuuu

o rany sama na ten tytuł głosowałam, a jak minimalizuje to zostają mi sexi dzikie kotki mam nadzieję, że mnie nikt nie przyluka w pracy no ale jakby co to chyba zrozumieją

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:26   #32
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

czesc ale duzo Was hihih, czasami tez zaluje ze nie biore slubu w 2010, gdyz chetnie zostalabym sexi dziką kotką

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:32   #33
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
czesc ale duzo Was hihih, czasami tez zaluje ze nie biore slubu w 2010, gdyz chetnie zostalabym sexi dziką kotką
Hahahaha to zrozumiałe kto by nie żałował, że nie nalezy do "Sexi dzikich kotek ... "
A mnie się już koleżanka pytała, co ja za seks oglądam
Stary 2009-02-27, 07:40   #34
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam i ja w nowej juz w V części

Gaduły z Was straszne hehehe Jak tak czytałam poprzedni watek to duzo z Was juz ma fotografa zamówionego a ja tragedia nie umiem nic znaleśc bo albo sa bardzo drodzy jak mi sie cos spodoba albo zdjecia zlej jakosci albo za daleko od zamieszkania mojego i jestem w kropce Jestem załamana ze nic nie znajde Moze kogos polecicie z woj śląskiego

POZDRAWIAM WSZYSTKIE SEXI DZIKIE KOTKI

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:47   #35
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

To już wiemy kto się boi i minimalizuje wątek w pracy .. elitka jak dla mnie tytuł wątku moze być.. już widzę minę mojego TZ jak zobaczy go
jestem zła dziśna maszynke do golenia
porobily mi si takie pory na nogach... najgorsze jest oto ze nie wiem jak sie ich pozbyc.. posmarowalam osbie wczoraj lagodzacym balsamem po depilacji ale dramat szczypalo jak diabli a dzis i tak pory

no i mrrraaaauuuu dzień dobry (chyba musimy sięcodzien teraz tak witac i zegnac )

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-02-27 o 07:53
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:51   #36
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Witajacie dziewczyny, dzieki za przepisanie mnie z 14.08 na 07.08. Musiałam zmienic date, bo nie zgrywała sie sala z zespołem. A u mnie przygotowania to wygladaja tak, ze mamy sale, zespoł, kamerzyste, fotografa i termin w kosciele zaklepany. To chyba juz tyle z tych rzeczy, które trzeba miec wczesniej nie? I gratuluje osobie, ze superowy pomysł na ten tytuł Jest ekstra
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:54   #37
chilanes
Zakorzenienie

[b]kubusewa[b/] jeszcze raz je potraktuj balsamem
ultraradiola wiesz co, to że fotograf nie mieszkal koło Ciebie, to nie problem. Najczęściej godzą się na dojazd. Ten, którego teraz my wertujemy nie widzi problemu (dojechac musi 140 km, za 1km bierze 0,80 gr, czyli nie jakieś makabryczne pieniącze)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 07:57   #38
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
[b]kubusewa[b/] jeszcze raz je potraktuj balsamem
ultraradiola wiesz co, to że fotograf nie mieszkal koło Ciebie, to nie problem. Najczęściej godzą się na dojazd. Ten, którego teraz my wertujemy nie widzi problemu (dojechac musi 140 km, za 1km bierze 0,80 gr, czyli nie jakieś makabryczne pieniącze)
moze dziś nie bedzie tak koszmarnie szczypało tez to planowalam
u mnie to facet nei liczyl kilometrow ale tak ot policzył sobie 50 zł
a ze placimy 700 zł + 1 za każdy plik no to powiedzmy ze mamy taniusio
a pan jest na prawdę przystępny.. ale nie wiem czy pojechałby aż do rudy

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-02-27 o 08:00
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:11   #39
chilanes
Zakorzenienie

Czemu nie, trzeba by zapytać, tyle, ze wtedy może poprosić jeszcze o nocleg
Stary 2009-02-27, 08:17   #40
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Witam w nowym wątku wszystkie sexi dzikie kotki
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:22   #41
gosica502
Wtajemniczenie

O rany wy wariatki
Jak zobaczyłam ten tytuł wątku to normalnie padłam na zawał niemalże
Teraz tego tytułu to nam wszyscy będą zazdrościć normalnie
Ale dumna jestem, że tu przynależę
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 08:25   #42
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
O rany wy wariatki
Jak zobaczyłam ten tytuł wątku to normalnie padłam na zawał niemalże
Teraz tego tytułu to nam wszyscy będą zazdrościć normalnie
Ale dumna jestem, że tu przynależę
Wiadomo!!! Wybór był demokratyczny (nie licząc przekupstwa)
Stary 2009-02-27, 08:30   #43
gosica502
Wtajemniczenie

O nie chilanes to i tutaj dotarły machloje Cóż to za przekupstwo było jako że nie doczytywałam końcówki ostatniej części
Stary 2009-02-27, 08:32   #44
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Melduje sie i ja w części V Gaduły jedne

Ja mojemu Tz jescze nie powiedziałam ze jest nowy wątek ale jak zobaczy tytuł to powie ze jesteśmy niesamowite:P

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-02-27 o 08:35
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:42   #45
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale mam zakwasy na brzuszku już czwarty dzień. Macie jakieś sposoby na zakwasy? Bo normalnie dzisiaj zamiast trzech serii, to z tego bólu ledwo zrobiłam jedną.
chyba nie ma innego sposobu niż przeczekać, tzn cos jest, ale juz nie pamiętam, bo trenowałam sto lat temu i nie pamietam co nam nam mówili o zakwasach...ale ja uwielbiam miec zakwasy, wtedy wiem, ze mam mięśnie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Witajacie dziewczyny, dzieki za przepisanie mnie z 14.08 na 07.08. Musiałam zmienic date, bo nie zgrywała sie sala z zespołem. A u mnie przygotowania to wygladaja tak, ze mamy sale, zespoł, kamerzyste, fotografa i termin w kosciele zaklepany. To chyba juz tyle z tych rzeczy, które trzeba miec wczesniej nie? I gratuluje osobie, ze superowy pomysł na ten tytuł Jest ekstra
to ja wymyśliłam ten tytuł i jestem z siebie dumna W końcu mam jakies życiowe osiągnięcie na ogólnopolską skalę haha
No wszystko masz

Cytat:
Wiadomo!!! Wybór był demokratyczny (nie licząc przekupstwa)
ta nieuczciwa Samoa mnie przekupiła

Chcę kupić jeansy...pewnie te kupie co zawsze z big starze, nie umiem sie od nich uwolnić, bo jak juz mi spasowały to ciąglę kupuję, bo mi sie nie chce łazić i mierzyć...ale teraz mam ochotę kupić inne, wiec może sie uwolnię tylko wiecie jaki mam problem - zastanawiam sie czy kupić juz czy czekać az schudnę, ale to chyba głupi pomysł, bo mogę nigdy nie schudnąć
A w ogóle guten morgen

Lain zarzuc linkiem tej stronki, z której sa t stroje, bo wczoraj jak zasypiałam to juz słyszałam szum morza, ciepły wiaterek i gorące słoneczko, poplątane włosy związane mokra gumkąJa chce na plażęęęęęęęęęęęę. Tak sobie rozkminiłam, tylko musze pogadać z tż, jakby zmieniał jednak pracę to ma miesiac wypowiedzenia, ale gdyby mógł nie chodzic do końca do pracy tylko wykorzystac urlop to może też byśmy pojechali wcześniej, bo ja się boję, że jak on zmieni pracę to będzie kupa z wakacjiAle może rodzice mnie gdzies przygarną
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:46   #46
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Chcę kupić jeansy...pewnie te kupie co zawsze z big starze, nie umiem sie od nich uwolnić, bo jak juz mi spasowały to ciąglę kupuję, bo mi sie nie chce łazić i mierzyć...ale teraz mam ochotę kupić inne, wiec może sie uwolnię tylko wiecie jaki mam problem - zastanawiam sie czy kupić juz czy czekać az schudnę, ale to chyba głupi pomysł, bo mogę nigdy nie schudnąć
A w ogóle guten morgen
Samoa ja mam taki sam głupi pomysł Planuję kupić sobie spodnie dopiero na wielkanoc a do tego czasu to planuję schudnąć jako że już mam ambitny plan biegów lub ćwiczeń no i do tego postanowienie niejedzenia słodyczy Może to coś da
Stary 2009-02-27, 08:54   #47
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Samoa ja mam taki sam głupi pomysł Planuję kupić sobie spodnie dopiero na wielkanoc a do tego czasu to planuję schudnąć jako że już mam ambitny plan biegów lub ćwiczeń no i do tego postanowienie niejedzenia słodyczy Może to coś da
tylko właśnie sobie uświadomiłam, że mój jest jeszcze głupszy, bo zostały mi tylko 3 pary niezniszczonych, a reszta juz sie nie nadaje do użytku a ja chodze tylko w jeansachW ogóle to ja tak je zdzieram, normalnie do ostatniej chwili chodze a później panika. W ogóle jeszcze mam taki problem - nie umiem kupić spodni innych niż jeansynic mi sie nie podoba.

Chciałam jutro wyciągnąć tż, ale w ddtvn mówią, że jutro sa mistrzostwa Polski w zakupach w Galerii Kazimierz, wiec pewnie dzikie tłumy
Stary 2009-02-27, 08:54   #48
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wiecie jaki mam problem - zastanawiam sie czy kupić juz czy czekać az schudnę, ale to chyba głupi pomysł, bo mogę nigdy nie schudnąć

haha tez mam zawsze ten dylemat przy kupowaniu jeansow.
a teraz mam problem z tym strojem. jest rozmiar S i L - boje sie, ze S bedzie za maly, z kolei jak wezme L-ke to moze byc za dzuy
nie wiem w ktora strona zaryzykowac zawsze bralam M...

Cytat:
Lain zarzuc linkiem tej stronki, z której sa t stroje, bo wczoraj jak zasypiałam to juz słyszałam szum morza, ciepły wiaterek i gorące słoneczko, poplątane włosy związane mokra gumkąJa chce na plażęęęęęęęęęęęę. Tak sobie rozkminiłam, tylko musze pogadać z tż, jakby zmieniał jednak pracę to ma miesiac wypowiedzenia, ale gdyby mógł nie chodzic do końca do pracy tylko wykorzystac urlop to może też byśmy pojechali wcześniej, bo ja się boję, że jak on zmieni pracę to będzie kupa z wakacjiAle może rodzice mnie gdzies przygarną
www.olive.pl
sklep z Krk tylko nie wiem czy maja taki zwykly sklepik czy tylko magazyn i punkt ewentualnego odbioru
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:55   #49
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

A ja sobie spodni narazie nie kupuje. Bo niechce znowu patrzec jaka ja jestem szczupła i spodnie mi wiszą A te co mam to sie zrobiły akuratne. Wiec zaczekam z zakupami. A po drugie to kasiorki nie mam. Z podatku wyliczylam ze mam zwtot ale to na nauki prawka pójdą:/

Lain skoro boisz sie wziąśc S i L to weż pośredni M miedzy tymi dwoma

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-02-27 o 08:56
Stary 2009-02-27, 09:00   #50
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko właśnie sobie uświadomiłam, że mój jest jeszcze głupszy, bo zostały mi tylko 3 pary niezniszczonych, a reszta juz sie nie nadaje do użytku a ja chodze tylko w jeansachW ogóle to ja tak je zdzieram, normalnie do ostatniej chwili chodze a później panika. W ogóle jeszcze mam taki problem - nie umiem kupić spodni innych niż jeansynic mi sie nie podoba.

Hehe Samoa pocieszę Cię że jeansów tez mam 3 pary No ale przynajmniej chodzę też w innych spodniach no i w spódnicach często więc nie jestem w takiej kryzysowej sytuacji jak Ty
Stary 2009-02-27, 09:02   #51
chilanes
Zakorzenienie

Tak, tak Gosico moja droga! Wśród głosujących były takie, co to "dawały i brały łapowki" Jakie? Ano nei wiem jakie, bo nie powiedziały

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:03
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:02   #52
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość

tylko, ze wlasnie M juz nie ma (jakby byla to nawet bym sie nie zastanawiala)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:04   #53
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tylko, ze wlasnie M juz nie ma (jakby byla to nawet bym sie nie zastanawiala)
Jak to nie ma M??

A ja właśnie na służbie mam Maksymilinka Ale duży on...

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:06
Stary 2009-02-27, 09:07   #54
chilanes
Zakorzenienie

głodna jestem ;/
Stary 2009-02-27, 09:07   #55
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
głodna jestem ;/
To jedz
Stary 2009-02-27, 09:08   #56
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
haha tez mam zawsze ten dylemat przy kupowaniu jeansow.
a teraz mam problem z tym strojem. jest rozmiar S i L - boje sie, ze S bedzie za maly, z kolei jak wezme L-ke to moze byc za dzuy
nie wiem w ktora strona zaryzykowac zawsze bralam M...

www.olive.pl
sklep z Krk tylko nie wiem czy maja taki zwykly sklepik czy tylko magazyn i punkt ewentualnego odbioru
ja bym zaryzykowała w stronę S, bo przy moim tyłku kupuję czasem S i jest ok
A kupowałaś już w tym sklepie?
te stroje mi się podobają:

http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=4576&img=
http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=7291&img=
http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=5051&img=
http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=4762&img=

Cytat:
A ja sobie spodni narazie nie kupuje. Bo niechce znowu patrzec jaka ja jestem szczupła i spodnie mi wiszą A te co mam to sie zrobiły akuratne. Wiec zaczekam z zakupami. A po drugie to kasiorki nie mam. Z podatku wyliczylam ze mam zwtot ale to na nauki prawka pójdą:/

ja jeszcze nie dostała PITa od mojego byłego pracodawcyJak nie dotrze w przyszłym tygodniu do niego zadzwonię chociaż nie mam ochoty.

Gosia no właśnie dwie pary juz tak dobiłam, że muszą wypaść z obiegu Sa wytatrte i dziurawe, dlatego zostałam z trzema parami, czyli kryzys. A w spódnicach i sukienkach tez chodzę na szczęście

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:11
Stary 2009-02-27, 09:08   #57
tancerka212
Zakorzenienie

witam i ja o rany ale wczoraj miałam jazdę- tak mnie głowa rozbolała że położyłam sie do łóżka i nawet nie wiem czy spałam czy jakoś na jawie żyłam bo od tego bólu byłam nieprzytomna i taaak mi było niedobrze aż.. ale mamy nowy dzien i tancerka też świeżutka jak szczypiorek a raczej jak sexi kotka

jadę zaraz na uczelnię a potem do domku moje panny ale szczerze mówiąc to boję się was tu zostawiać bez nadzoru na nie wiadomo ile w zasadzie to jak tż ze mną jest to czytam was tylko wtedy gdy on się kąpie myślicie że powinnam bardziej jawnie tu się udzielac? zaraz zacznie się dopytywać co ja tu wypisuje albo jeszcze zacznie tu sam czytac! nie w sumie by nie nadążył hahaha ale wczoraj zostałam posądzona o uzależnienie od wizazu... i że siedzę tu całe dnie... JA????? no coś podobnego...

ale teraz jak zobaczy ten tytuł zminimaliziwany to zostanę posądzona o jakąś erotomanię
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:09   #58
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, tak Gosico moja droga! Wśród głosujących były takie, co to "dawały i brały łapowki" Jakie? Ano nei wiem jakie, bo nie powiedziały
Jaaa chilanes teraz to me serce przeszyła na wskroś strzała rozczarowania.. Wszystkie moje ideały upadły.. Jakby nie ten ślub to by moje życie sensu nie miało

A tak poważnie panienki to uciekam coś zjeść i się brać za książki Trzymajcie się

Samoa mi się najbardziej podoba strój numer 1 i 4

Tancerka nie martw się, bo u mnei na stancji też już dziewczyny jak mnie widzą z laptopem to mówią "Oho, Gośka już się zamknęła w swoim wirtualnym świecie"

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:11
Stary 2009-02-27, 09:18   #59
kubusewa
Zakorzenienie

Ja właśnie podrukowałam pity 11 za 2008 rok.. wg jakiegoś tam rozporządzenia termin jest do 02-03 bo 28-02 wypada w sobote
Stary 2009-02-27, 09:18   #60
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
To jedz
Dziękuje za poradę Tu niestety pojawia się problem Nie ma co, a w pracy jestem, chyba czas się wyrwać na chwilkę

gosica - wiedziałam, ze będziesz zszokowana

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości