|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
bo w poznaniu MACa nie ma ale naszczescie teraz TBS otwieraja ![]() A mecz to nie zaden reprezentacji chociaz dla mnie rownie ważny mecz Lecha Poznań z włoskim Udinese w 1/16 pucharu UEFA ![]() Ja kibol jestem więc przeżywam ![]() A wynik niestety dla nas zly bo przegralismy 2:1
Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-02-26 o 22:55 |
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa coś dziś czytałam jak to się nasi jak zwykle chełpili, że wygrają ![]() Ze mnie to taki kibic, że tylko ME i MŚ oglądam ![]() Za to siatka ![]() I co się śmiejesz? To będzie nieszczęśliwa miłość, bo on na mnie uwagi nie zwracał![]() Aa i poznałyśmy kochanie Mam nadzieję,że się nas nie wystraszyła ![]() Jeszcze raz dziękuję za Przyjaciół i szampon
|
|
#4444 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dziękuję Wam dziewczyny za spotkanie. Bardzo miło było Was poznać wszystkie
Karola też było miło poznać ![]() (ponieważ już piszę i nie wiem, jak tu teraz edytować, a widzę, że Karolina coś napisała, to odpiszę bez cytatu )No co Ty, nie wystraszyłam się Was! Mam nadzieję, że Przyjaciół będziesz sobie dawkować jak dobre wino Maryjne I że szampon Ci posłuży (chociaż nadal uważam, że wzięłaś go za mało )Rzyrafko! Nie wyrzucą Cię! nie mogą, zobaczysz. Ja również trzymam kciuki, żeby szybko się wszystko wyjaśniło
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanie, bardzo miło było Cię poznać
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie Rzyrafko dasz radę, 3mam kciuki Magda altanka nadal jest w kręgu moich zainteresowań :p
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-26 o 23:25 |
||
|
|
|
#4447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ciebie również
![]() Cytat:
![]() No ja idę spać, chyba rano zrobię zdjęcia
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Altanka czy jego właściciel ?
![]()
|
#4449 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koniecznie
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Widzę, że warszawianki znów poszalały Ale Wam fajnie, że sobie takie zlociki robicie A ja nie spałam pół nocy, bo jak tu oddychać przez 1 dziurkę w nosie(drugą mam zatkaną przez katar na amen). Co chwilę się budziłam, katar mi cieknął, ech... ![]() Jutro mam o 18 egzamin, pasowałoby się coś pouczyć Spróbuję potem poczytać notatki.EDIT: Widziałam, że weszła nowa limitowanka Essence, ale ona mi się akurat nie podoba. Czekam na następną i na Catrice
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że Warszawski zlot ( ![]() Zapomniałam iść wczoraj do Natury po mleczko Bielendy Zupełnie wypadło mi z głowy, zwłaszcza że Samiec przyjechal po mnei do pracy - zapomniałam o całym świecie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-27 o 08:10 |
||
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj je macałyśmy w Douglasie, na szczęście mnie nie powaliły na kolana więc jedna rzecz mniej do kuszenia
![]()
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je obmacam jutro
![]() Niestety mleczka Bielendy też nie kupiłam bo u mnie natury niet a ja będę w Katowicach dopiero jutro, czyli już musztarda po obiedzie. Jutro ide zrobić obieg po sklepach, chcem płaszczyk/kurteczkę i buty, i koniecznie potrzebuję nowej torebki. Fajnie dziewczyny że zlocik się udał
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nei wiem czy dam rade pamietam jedno poszukiwanie butow,a co dopiero tylu rzecz naraz
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś zrobimy tylko mały nalocik nie bój nic, rzuce tylko okiem po kilku sklepach więc to długo nie potrwa, chce sie tylko zorientować co wogóle jest i co w modzie piszczy
![]() Jak mi co wpadnie w oko to kupię a jak nie to nie
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy jestem na to gotowa Zaraz lece na zajecia,musze isc jeszcze do biblioteki i na ksero zamierzam dzisiaj zrobic strasznie duzo rzeczy a ze dostalam @ to czuje sie mocno nie bardzo;/
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Sniły mi sie zakupy
To chyba jakiś znak Drugi znak, ze wykukałam dziś wypłatę na moim koncie Gajuś, Sandy Sky chyba zostają jednak ze mną Głównie dlatego, ze one sa z tych cieni, którymi można się ciapnąć na szybko nie robiąc sobie krzywdy na powiekach Nie trzeba dbać jakos szczególnie o staranne nałożenie, roztarcie itp. A rano to ważne. Moje zamówienie z mazideł nie jest jeszcze nawet spakowane
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-27 o 09:56 |
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zamierzam spotkac z toba i sobie porozmawiac przy kawie (w Tchibo![]() Cytat:
Ale szminke i tak obadaj,bo jest strasznie samotna i czeka na nowy dom
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A znajdziesz dla mnie czas Gajusiu ?? Ja muszę dorwać jutro pomadkę Gosha doll Jaka ona sliczna ![]() A właśnie, jaki ja dzisiaj miałam sen.... Wogóle cała noc taka pourywana była, najpierw 1o minut po pułnocy obudził mnie sms od Rafiego. Potem obudziłam sie o 3.00 bo śniło mi się że złamałam jakiemuś facetowi nos i ktoś mnie chciał dopaść za to ...
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-27 o 10:11 |
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko: dziś lub jutro dostanę paczuszkę z Avonu wiec obadam próbeczkę tej szminki
![]()
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Oddam wszystko żeby odzyskać węch i swobodę oddechu Mój biedny nosek.Vibesiu widzę, że szykuje Ci się szaleństwo zakupowe A ta pomadka Gosha całkiem ładnie wygląda.
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Melduję, że grzecznie robię zdjęcia Przy okazji robię wielkie porządki - muszę znaleźć wszystkie swoje kosmetyki, ścieram kurze, układam inne skarby (ile ja mam foremek do ciastek Czy jest na wizażu wątek o zbiorach foremek I przyszłam się pochwalić, bo znalazłam długo szukany paragon za buty, którym urwał się obcas Także bardzo dziękuję wszystkim Warszawiankom za naciskanie mnie o zdjęcia, bo przy okazji baaardzo mi pomogłyście ![]() No to sobie odpoczęłam, wracam do poszukiwań kosmetyków po szafkach
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-27 o 10:45 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
nooooooooo
![]() Jestem za ![]() Isuś biedactwo, ale mi cię żal, ale już idzie wiosna, na przyszły weekend będzie po 10. 11 st A szmineczka śliczna , wypatrzyłam ją u suzannki ![]() Patrzcie same:
|
#4467 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Mam okropną cerę, jakiś taki nieładny koloryt, widoczne pory i kilka krostek mi się robi. Dobrze, że mi pędzelki wyschły i będę mogła oszukać otoczenie Meteorytami.Śniło mi się, że pokłóciłam się z TŻ.
|
|
|
#4468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym, to mi głupio, chyba najpierw wrzucę te zdjęcia na cinie, wiem, że tam jest taki wątek i dziewczyny mają po kilka kilogramów foremek - nie wiem, czy tu na wizażu są takie zbieraczki jak ja i nie chcę ujawniać się jako jedyna![]() A tak w ogóle, to wczoraj mówiłam dziewczynom, że mam najwięcej kremów do rąk i stóp - gucio prawda, prawie nie mam Poodawałam siostrze, mamie i wyszło na to, że mam ich bardzo mało Także, chyba muszę sobie jakiś nowy kupić Za to pianki do włosów ?Ech, idę kończyć robić te zdjęcia i niedługo wrzucę ![]() (robienie tych zdjęć to niesamowicie przydatna rzecz, nie wiedziałam, że mam tyle jednych rzeczy, a niektórych prawie wcale...) Edycja: Bardzo ładna ta szminka, Vibesko, chyba sobie ją obejrzę
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-02-27 o 11:38 Powód: skleroza! |
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie ładna ta szminka, ale mi przecież nowej szminki nie potrzeba
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie czekamy na fotki
![]() A moje kochanie zaproponowało wizytę w Marionaud w celu oblukania Chanelków dzisiaj za godzin 3 ![]() Jej, już po 12 .. strasznie szybko leci mi dzień i wogóle cały tydzień ![]() Dziś mam w planach WR (Wielkie Rolniczenie) bo Samiec idzie do pracy na wieczór
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

Bo coś nie na czasie jestem
ale naszczescie teraz TBS otwieraja 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zupełnie wypadło mi z głowy, zwłaszcza że Samiec przyjechal po mnei do pracy - zapomniałam o całym świecie 

ja nei wiem czy dam rade
Dobrze, że mi pędzelki wyschły i będę mogła oszukać otoczenie Meteorytami.
Także, chyba muszę sobie jakiś nowy kupić