|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY 2009 - nasze zakupy!
anies5 - widzę że lubisz wysokie obcasy heh ..
powiedz mi .. TY wszystkie te krótkie spódniczki w kształcie tulipana znajdzujesz na ebay`u ? bo ja na all nic nie widzę ciekawego .. chodzi mi o tą ze stylio z tym paskiem z zary i topem z topshopu ..
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa piekne w ogole super zakupy zrobilas
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje lutowe i wyprzedażowe
![]() * Polo Puerco Espin, allegro 44zł+przesyłka. Na plecach ma brokatowe logo marki ![]() * Long Terranova, 22,90zł * Jeszcze z wyprzedaży, nie chciało mi się wześniej cykać fotek, kurtka Bershka, fason bardzo podobny do popularnych w tym sezonie skór pilotek, a ja w ramach protestu stwierdziłam że nie kupię skóry bo 3/4 dziewczyn w nich chodzi jest rewelacyjna* mała torebka na długim pasku Cubus, mała a pakowna 49,90zł
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejaj sie czesciej
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
#2319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję !
![]() Cytat:
. Też jestem niska! Miałam kiedyś balerinki z Zary, właśnie z takim kołnierzem, ale zdecydowałam się je oddać, bo skracały optycznie nogę. Te mają obcas, więc tego nie robią . Cytat:
. Generalnie większość spódnic mam z eBay'a, ale akurat ta ze stylio jest z Zary, TRF, nowa kolekcja, jeszcze wczoraj ją widziałam . Cytat:
. Cytat:
. Polowałam na te buty dłuuugo, też same 40 były u mnie w Zarach, ale w końcu Pralinka dała mi cynk, że są na eBay'u i udało mi się wylicytować . Miłym zaskoczeniem było to, że dostałam buty w kartonie, w woreczku przeciw kurzowym i z prawidłami. U nas w Zarze wrzucają do papierowej torby, a w UK się starają.Dziękuję
|
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I te wszystkie wysokie obcasy, szukam własnie czegoś a'la te z Deichmanna i kuszą mnie takie jedne też stamtąd, tylko że bez pięty, ale sa takie wysokie że nie wiem czy uszłabym w nich |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj zazdroszcze
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko ładne ale jak na kieszeń bankruta bez pracy to wydałaś bardzo dużo. |
|
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
anies5- niesamowite zakupy, świetne bluzki z żabotami, gladiatorki z Deichmanna są choć troche wygodne?
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez uwielbiam swoje zakupy haha . Zresztą, ja już jestem nałogową zakupoholiczką. Dzisiaj mój brat obudził mnie SMS "Nieszka, jutro w Galerii Kazimierz Mistrzostwa Polski w Zakupach także idź i wykorzystaj swe umiejętności" . Ja może w dodatkach czasami szukam ożywienia, dlatego kupiłam szalik w panterkę, ale też nie można powiedzieć, że to jakieś żywe barwy, raczej poruszam się w monochromatycznym kręgu i taki też najbardziej lubię!A wiem chyba które, oglądałam je, ale już nie chciałam narażać się narzeczonemu przynosząc kolejne buty do domu, więc wstrzymałam się z zakupem, racjonalia wygrały . Fakt, wysokie są no i szkoda, że nie są pełne na pięcie, mogą być mało stabilne przez ten pasek.
|
|
#2325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie muszę zabrać mojego chłopaka żeby mi doradził z tymi butami, bo jednak cena mnie zachęca
|
|
|
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Chodziłam w nich tylko w domu, na razie pogoda nie pozwala na więcej , ale tak, chociaż mogę być nieobiektywna, bo całą zimę chodzę w obcasach i przyzwyczajona jestem. Dla mnie wiązane, zamszowe botki z Zary są jednymi z wygodniejszych butów, jakie mam, a słyszałam od wielu osób, że są niewygodne. Szara w panterkę jest w H&M na Trendzie, bardzo ładna!.
|
|
#2327 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fioletowej sukienki atmosphere juz sie pozbylam. Mialas racje, nie bylo trudno, a moze ten ktos kto kupil, bedzie lepiej wygladal ![]() bardzo podobaja mi sie te spodnie z guzikami na nogawkach, buty sa fajne. (pokazalabys na nodze te z deichmanna i bershki?) Sukienka z zamkami fajna, choc hmm, poszerza?, tak jak myslalam, wiec ja chyba nie bede probowac (dzieki za zdjecie) Kopertowka asos swietna. Ciekawi mnie to wdzianko zary. Jak wyglada na ciele?
|
|
#2328 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Kilka rzeczy mam takich samych, ale dodatkowo podobaja mi sie rurki z guziczkami,sukienka z falban z zary,sukienka atmosphere z zamkami(swietnie wyglada, a ich juz nie ma na all:/) i butki z bershki czarne, powiedz mi ile cm ma obcas? bo wygladaja na niskie
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz nazywa mnie zakupoholiczka z racji tego,ze jak narazie mieszkamy w roznych miastach , narazie nie musze przed nim sie "ukrywac" z moimi zdobyczami, ale za to mam wpadki , kiedy dzwoni i pyta sie gdzie jestem.. a ja z reguly jestem wlasnie na KOCHANYCH zakupach..
|
|
|
|
|
#2330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kupisz sobie coś fajniejszego za nią . Jasne, postaram się dzisiaj zrobić zdjęcia, jak nie, to dopiero w poniedziałek, bo przez weekend stacjonuję u rodziców . Sukienka z Atmosphere jest kolosem, na zdjęciu trzymam ją z tyłu w miejscu, gdzie chcę ją zwęzić, jak na razie nie znalazłam czasu, żeby się wybrać do krawcowej. Wdziano układa się w formie żakietu z przedłużonym przodem, super wygląda z paskiem w talii! Cytat:
Na eBay'u są te kiecki z zamkami. Jeszcze chabrową widziałam. Obcas jest niski, ma jakieś 5,6 cm. Nie czuć go w ogóle.Cytat:
.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:17 |
|||
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
o ranyyy anies5 ! Twoje zakupy to mistrzostwo świata ! zakochałam się we wszystkim
Najbardziej zazdroszczę Ci gladiatorek z Deichmana, poluje na nie od jakiegoś czasu ale nigdzie już nie mogę ich znaleźć ;| A czy ta spódniczka z h&m z zameczkiem jest z takiego jakby dresowego materiału ?
|
|
#2332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak wlasnie nosisz te buty z bershki - do czego? No kiedys wlasnie, mialam jakies opory przed pozbywaniem sie rzeczy, mimo ze ich nie nosilam, nie lubilam, itd. Teraz wale na allegro wszystko w mega pakach i nie mam zadnych problemow. szafa jest przestronniejsza, a i kasa na inne ciuchy zawsze sie przydaje, zwlaszcza ze tez jestem maniakiem zakupowym
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
anies - banalnie odpowiem - śwetnie zakupy!
podobają mi się gladiatorki z Deichmanna ale racji,że są z eko skóry nie zakupię ich poza tym ile cm ma obcas?Zaintrygowała mnie też ta narzuta z Zary - pokaż się w niej proszę w miarę możliwości ![]() Wspominałaś również o chustce panterce szarej z Trenda - możesz ją opisać? Jest to taka duża czy delikatna panterka? jaka cena? Szukam właśnie szarej panterki ale jak już jakąś znajdę to coś mi w niej nie pasuje - a to złota nitka,a to bardzo sztuczna panterka - jak rysowana ...
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to szczescie,ze dzieli nas ta odleglosc. Ale to tylko jesli chodzi o zakupy,bo jednak ciezko jest nie miec faceta przy sobie. Ale to sie zmieni za pol roku, czeka mnie przeprowadzka do niego i kto wie ... pewnie tez bede chowac Najgorsze jest to,ze jak mnie czasem pyta czy cos jest nowe, a ja mowie," no co ty, staree jak swiat " to i tak mi nie wierzy i od razu wie ,ze znow cos nabylam![]() Ja swojemu zawsze powtarzam,ze nie pale, nie pije , to chociaz zakupy robie ![]() PS Filmu nie widzialam,ale slyszalam,ze swietny wiec koniecznie musze sie wybrac!
|
|
|
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękności strasznie fajne spodnie z guzikami, bluzka z żabotem, wdzianko z zary, kopertówka i sukienka atmo
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie takich butów potrzebuję! W Krk kupiłaś? W którym Deichmannie? Były może jeszcze rozmiar 36?
|
|
|
#2338 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że się podobają. Tak, ta z jednym zamkiem jest dresowa i trochę mnie to denerwuje . Butów też nie mogłam znaleźć u siebie, ale na stronie Deichmanna jest możliwość zamówienia butów do wybranego sklepu. Musisz podać numer artykułu, rozmiar i do jakiego sklepu mają zostać wysłane. Osoba z centrali szuka modelu w innych sklepach, jeśli się znajdzie, to wysyłają i płacisz przy odbiorze . Cytat:
. Ale na pewno do spódnic, tunik, sukienek, nie są trudne do zestawienia. Czarne, proste. Ja wychodzę z założenia, że jak czegoś nie założyłam w ciągu ostatnich 3 mcy, to już nie założę i do widzenia, żegnamy się . Cytat:
Buty z Deichmanna nie są z eko skóry, tylko z materiału, lekko satynowego. Obcas nie wiem, ale na oko 9 cm. Cytat:
. Tak, też mam tę metodę "nieee, stare, nie widziałeś?", ale i tak rozpoznaje każdą nową rzecz, spostrzegawczy jest. Dokładnie, też nie palę, nie piję, nie ćpam, więc zakupoholizuję się . Cytat:
. Cytat:
.
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Anies cudowne zakupy ale najbardziej podobają mi się spodnie z guziolami
Ehhh szkoda, że nie ma tego sklepu
|
|
|
|
#2340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Spódnicę z zamkami zarówno z H&M Trend jak i z Divided też sobie kupiłam, no i bluzeczkę z żabotem z Atmosphere ![]() Fajna ta kopertówka z Asos ale ja jakoś nie przepadam za noszeniem czegoś w dłoni Na buty z Deichmanna też polowałam ale nigdzie ich nie mogłam znaleźć w Krakowie przez 2 miesiące i sobie dałam spokój. Widziałam, że pisałaś, że można je zamówić, więc może się skuszę choć byłabym to wstyd się przyznać, która para butów od stycznia ![]() Ja w tamtym roku zgłosiłam się do tego konkursu zakupowego z Avanti ![]() ale pech chciał, że kilka dni przed nim wsadzili mi nogę w gips
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

..

sa piekne 
49,90zł

. Generalnie większość spódnic mam z eBay'a, ale akurat ta ze stylio jest z Zary, TRF, nowa kolekcja, jeszcze wczoraj ją widziałam 
moja miłość 49 zł
poza tym ile cm ma obcas?