![]() |
#4471 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Przyszli moi ukochani uperdliwi klienci
![]() masakra..aż mnie głowa rozbolała. A później stały klient - pan ksiądz ![]() ![]() Krew mnie zalewa jak sobie pomyślę ze biedne babcie oddają im cale swoje renty i emerytury a oni zwiedzają świat. I mam to gdzieś! nie mowie do niego proszę księdza i szczęść Boże- a proszę pana i do widzenia ![]() Cytat:
![]() Właśnie.....pomyślcie o tym ![]() Tylko coby gin z tonikiem 50 zł nie kosztował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
U mnie jak się coś z kosmetyków kolorowych kończy to przeważnie wszystko na raz.
Czyli: * powinnam kupić: - tusz - kredkę lub liner do oczu (szukam jakiegoś dobrego w pisaku) - puder w kulkach (ale bez tego przeżyję jeszcze chwilę bo ostatki mam) - rozświetlacz ( eh i mi przypomniałyście, bo to za mną chodzi już chyba 3ci miesiąc, ale zawsze odkładam, że niby da się bez teg żyć. Nie da się mówisz...L_V) - i szukam złotego cienia do powiek do podkręcenia brązowego smoky eyes.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też rozdzielam rzęsy igłą...ale taką długą do robienia zastrzyków ![]() Chociaż od kiedy mam tusz z gumową szczeoteczką, to nie ma takiej potrzeby...bo są fajnie porozdzielane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie jaka knajpa........To największy problem będzie żeby coś sensownego wybrać , gdzie jest miło, niedrogo, można długo posiedzieć, ceny rozsądne , nie mam pomysłu póki co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest coś godnego uwagi w rozsądnej cenie...cobym mogła stestowac czy ja bez rozświetlacza mogę żyć czy nie?? ![]() Dziewczyny no widzę ze musicie o tym poważnie pomyśleć..ja niestety nie pomogę bo po knajpach w Warszawie chadzałam 7 lat temu...więc tak jakby nie w temacie jestem. Mi zależy żeby w miarę rozsadnie cenowo było i miło...czyli przytulnie i sprzyjająco rozmowie ![]()
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj kusicie rozświetlaczem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania ja sama nie wiem czy potrafię żyć bez rozświetlacza czy nie ![]() ![]() Co do knajpy będę intensywnie myśleć, jaki styl preferujecie- taki bardziej pubowy czy restauracyjny ? ![]() L_V to INglot też na rozświetlacze ???? Nic o tym nie wiem....Masz na myśi takie róże rozświetlone czy typowe rozświetlacze? W kamieniu są ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-27 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby dużo ale kosmetyki tego typu są bardzo wydajne.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.mexican.pl/wawa/centrum/main.htm Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dori najlepiej 2 w 1 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie podobno 2 lata używania, ale wybierając go chcę mieć pewnośc że jest wart tej stówki ![]() Teraz grzebałam w KWC i rzeczywiście Inglot ma coś w temacie tylko w formie kamienia, takiej mozaiki ale opinie bardzo dobre ma....I kosztują 39 zł. więc może najpierw zobaczę to.... ![]() L_V ja bardzo lubię Mexicanę ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niee, Inglot ma już rozświetlacze w płynie, jak benegit. W takiej buteleczce z pompką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
L_V może być i meksykańska.
Na Foksalu chadzałam kiedyś do TamTam...mieli pyszna sałatę z serem brie i pomidorami suszonymi ![]() eee masakra - 40 Seagramsa kosztuje 10 zł. Dlatego kocham Kielce...u nas 4 zł ![]() Ale tak poważnie żartuję..jadę się z Wami spotkać a nie chlać litrami gin z tonikiem ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
ja tylko wtrącę się w sprawie rozświetlaczy inglota. Mi nie przypadły do gustu bo w swietle dziennym mają bardzo ale to bardzo nienaturalne kolory, nadają się bardziej na sesje zdjęciowe, ale to tylko moje bardzo subiektywne zdanie
#4487 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Ja do tej pory kupowałam baze z Sephory, ale daje mizerny efekt. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam,ze są rozświetlacze inglota w płynie..trzeba się przejść.
Na KWC widzę jeszcze brązujący puder rozświetlający do twarzy i ciała, też może być niegłupi. Może zastąpię czymś kulki.
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze "swojska" CK Oberża na chmielnej. Deska mięs to fuuuura grillowaych kiłbasek, mies i surówki. Tylko ne ma tu eleganckich drinków, ale jest piwo.
http://www.ckoberza.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EDit L_V wlazłam i analizuję menu np. i rzeczywiście masz rację, nie jest drogo, po prostu inni podnieśli ceny a oni taki poziom mają od dłuższego czasu, ja wczoraj za naleśniki w knajpie w Reducie zapłaciłam 23 zł. , wiec tu wydaje się tanio nawet a specjal;y super ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na serio nie mam pojęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowałam zobacz i też uważam, że niedrogo się tam zrobiło ![]() Ja z koleżankami na ploty i żarcie chodzimy do tej amerykańskiej sieci zaraz podam link. ![]() www.jeffs.pl Ale nie wiem czy tam, my chodzimy w tygodniu a tam sa promocje wtedy ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poważnie trzeba duzo wczesniej rezerwacje robić? A mnie zainteresował Level Club na Chmielnej. Znacie to? Lubie takie miejsca...gdzie mozna zjeść, napić się drinka a wieczorem potańczyć. Zreszta na Chmielnej bylam tez kiedyś w takiej Włoskiej knajpie. Na piętrze restauracja w piwnicy club. No i moja ukochana Muzy na Chmielnej...jezuuu ile ja tam kiedyś nocy przesiedziałam. Istnieje jeszcze Muza?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No włąśnie. Ja ostatnio byłam w byle pierogarni i zpałaciłam blisko 30zł za 6 pierogów. A tu za 30 zł można zamówić półmisek żarcia + 15 zł duża marharita, a za 25zł jest maragetita grande, serwowoana chyba w wazonie Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-02-27 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT Dobra ja chce do tej meksykanskiej ![]() Też wlazłam w menu...tanio jak barszcz ![]() A pożrę coś z chęcią ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu na chybił trafił nie wchodzi w grę w W-wie w sobotę wieczorem ![]() Nigdzie nie znajdziemy miejsca na kilka osób, zaręczam Ci ![]() Co do muzy ja tam nie chodzę, ponoć młodsza klientela tem jest teraz ![]() ![]() Cytat:
Masz rację ![]() Tak o meksykańskiej mówimy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No tak ja już żyję realiami małomiasteczkowymi ![]() Do Muzy chodziłam jak miałam 19 lat...a przeżywała wtedy okres świetnosci..ach te młodzieńcze czasy ![]() Ja tak czy tak nocną porą przenoszę sie do CDQ ![]() PODSTAWOWE PYTANIE..ILE NAS W KOŃCU BĘDZIE?!?!?!? DEKLAROWAĆ SIĘ DZIEWCZYNKI!
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Hania co to CDQ ??????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.