American Girls po raz...IX - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 12:35   #2281
krokodylek
Raczkowanie

Dot.: American Girls po raz...IX

już
Stary 2009-02-27, 12:36   #2282
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

i tak zrobiłam: depilacja i peeling jest najlepszym sposobem na smutki powinni go serwować każdemu z depresja
Ja też dziś tak zrobię: depilacja, peeling, samoopalacz, pazury

W centrum terapii nerwic i depresji gdzie miałam w wakacje praktyki serwują pacjentom kilka minut solarium na rozweselenie
To solarium strasznie wiekowe tam jest, no ale zawsze
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
[/COLOR]maja sliczny av jak kocica wygladasz na tym zdjeciu

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Skoro tak piszecie to muszę spróbować Zabieram się za lekturę
Gloria jest super! Na pewno będziesz zadowolona
Poczytaj, poczytaj Z kwasami trzeba ostrożnie i z rozsądkiem, ale efekty są super

Już nie mogę doczekać się tej glorii
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Maju - a nie belissa?

jestem po 1. aplikacji na moje przesuszone włosy i już mi się podoba ale opakowanie/nazwę ma takie, że nigdy bym na to nie spojrzala nawet w sklepie
vadi, oczywiście, że belissa. Już poprawiłam byka

Super jeśli po jednym razie są juz widocznie odżywione
Ja bym w życiu tego nie kupiła, kojarzy mi się z jakimś prl-owską pastą bhp Ja jestem estetka i lubię ładne opakowania
Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

co ma za super skład?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=879
tutaj jest wszystko omówione
Stary 2009-02-27, 12:36   #2283
vadi
*sportaddict*

środkowe cudne
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:37   #2284
milusiaam
Wtajemniczenie

łoo matko i córko co jedna to ładniejsza na tym watku ide cwiczyc...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:40   #2285
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
wstawiam na chwile do galeriiale to nic ciekawego i wspaniałego ot takie tam...jedno bedzie z "sesji" mojego TŻ
Masz super ciało
Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
dziekuje
a gdzie dostane to cudo-odzywke?
Ja zamówiłam na allegro. Możliwe, że jest w mniejszych drogeriach, ale ja rzadko robię takie zakupy, bo zwykle kosmetyki kupuję w aptece albo w perfumerii albo na mazidłach, wiec nie wiem co mają w asortymencie takie zwykłe drogerie Do Rossmanna najczęściej wpadam po konkretny balsam i żel pod prysznic i już mnie nie ma, wiec nawet się nie rozglądam co ciekawego na półkach.
Stary 2009-02-27, 12:43   #2286
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
A Ty jestes po kursie? Robisz paznokcie komuś lub sobie?

Jestem po kursie.
Paznokci już nie robię. Z biegiem czasu odkryłam że owszem uwielbiam patrzeć jak robią to stylistki- najlepiej mnie. jednak mnie osobiście to całe piłowanie-nadawanie odpowiedniej krzywizny paznokcia męczy,nie lubię tego i tak oto skończyła się moja historia z akrylami
Stary 2009-02-27, 12:45   #2287
krokodylek
Raczkowanie

dziękuuję Vadi, Maja i Milusia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 12:47   #2288
daruniaa01
Wtajemniczenie

Wy jestescie specjalistki od przerwoznych dziedzin-mam pytanie
czy ma ktoras sucha skore? nie chodzi mi tylko o twarz, ale tez o cialo...
jesli tak to jakich balsamow, zeli do mycia itd uzywacie?
i co myslicie o tym zeby np na noc smarowac sie ta oliwka hipp(polecana na wszystko) albo tym kremem do sutkow z rossmana?

wiem,wiem, mam pomysly.... ale te rzeczy maja dobre sklady wiec tak kombinuje ze moze dalyby rade?
co myslicie?

krokodylku sliczne foty
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:50   #2289
vadi
*sportaddict*

Darunia - balsam neutrogeny jest fajny
Stary 2009-02-27, 12:51   #2290
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
i co myslicie o tym zeby np na noc smarowac sie ta oliwka hipp(polecana na wszystko) albo tym kremem do sutkow z rossmana?

wiem,wiem, mam pomysly.... ale te rzeczy maja dobre sklady wiec tak kombinuje ze moze dalyby rade?
co myslicie?

krokodylku sliczne foty

ja też mam suchą skórę na całym ciele i nie wiem co z nia robić, przez jakiś czas smarowałam sie oliwka dla dzieci i bylo ok, tyle ze ciezko jest tak codziennie sie nia smarowac i czekac az sie wchlonie na razie jestem na etapie prób i błedów niestety
Stary 2009-02-27, 12:52   #2291
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
wiesz co w innej pozycji nie mam tego problemu takze to chyba przez tyłozgięcie tym bardziej ze tak powiedziała mi lekarka kiedy spytałam co powoduje ten bol,chociaz ona taka tepa była (mam juz inna) wiec nie wiem.
ja też odczuwam ból w każdej pozycji od tyłu, no chyba, że jestem bardzo rozluźniona, napalona i jeszcze walnę sobie kieliszek wina wcześniej

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Ja właśnie ostatnio chodziłam do faceta gina, bo moja babka gdzieś wyjechała. No i możliwe, że nadinterpretuję, ale odnoszę wrażenie, że facet jest taki, no....że gapi się na mnie. Ja rozumiem, że on podchodzi tak personalnie do pacjentek, że zagaduje co się u nich dzieje, co porabiają, zawsze pyta się mnie co na studiach, pamięta co studiuję itp. Ale jak kiedyś spotkałam go w centrum handlowym i powiedział mi dzień dobry, to się przestraszyłam. A teraz muszę za niedługo iść po receptę przynajmniej.
ja chodzę tylko do facetów! nigdy nie byłam u kobiety... może dlatego, że w moim mieście zawsz lepisi byli faceci ginekolodzy, a tu w ZG z przyzwyczajenia chodze do faceta, najlepszego w mieście. Młodego...ale nie mam wrażenia, że się gapi

Maja ale masz piekne oczka, przykuwają uwagę, szczególnie w tym makijażu w avie

wczoraj zachęcona Waszymi postami też kupiłam Belissę, naftę kosmetyczną, olejek rycynowy i szampon Joanny z rzepą...już nie mogę doczekac się efektów, bo włoski mam troszkę zniszczone

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2009-02-27 o 12:53
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:54   #2292
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
wczoraj zachęcona Waszymi postami też kupiłam Belissę, naftę kosmetyczną, olejek rycynowy i szampon Joanny z rzepą...już nie mogę doczekac się efektów, bo włoski mam troszkę zniszczone
mówie Wam, zbierzmy się i zaproponujmy im reklamę z nami w roli głównej
Stary 2009-02-27, 12:55   #2293
vikuniaa
Zakorzenienie

super foty Krokodylku ;*

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

a ta belissa to w aptece? ile to kosztuje ;>
Stary 2009-02-27, 12:56   #2294
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Można spotkać w niektórych drogeriach i kioskach, ale też w Auchan

Cytat:

co myslicie?
Ja mam suchą, ale jeszcze nic nie znalazłam co by jej pomogło Oliwki Hipp używam tylko do twarzy i już nie jest taka sucha jak kiedyś, ale czasami nakładam na nią mleczko Dove na ciało też używam tego mleczka, przy systematycznym używaniu jest ok.

krokodylku
, śliczna figura

Idę gotować ryż z warzywami. Nie mam pomysłu na obiad
Stary 2009-02-27, 12:56   #2295
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, ale dzisiaj mialam akcje...
dostalam okres i tak mnie okropnie bolal brzuch, tak naprawde kur**sko, ze tragedia! Zaczelo mi sie krecic w glowie, raz mi bylo cieplo, raz goraco, plakalam z bolu, wiercilam sie, masakra! Az mni zawiezli do szpitala, zwymiotowalam tam lekami w gabinecie do umywalki ;/, po zbadaniu mnie dostalam zastrzyk 5mg pyralginy dozylnie. Dopiero po tym przestalo mnie bolec...
Ja tez tak mialam kilka razy,skurcze po kilkanascie sekund i chwila przerwy na zlapanie oddechu,rycie nogami o lozko z bolu,wymioty,zadne tabletki nie pomagaly bo odrazu je zwracalam,dostalam od lekarza czopki przeciwbolowe i to jest jedyna rzecz ktora jest w stanie mnie uratowac,jakos ostatnio coraz rzadziej mi sie zdarzaja takie bole,dzieki bogu bo czulam sie jakbym rodzila

Cytat:
Hehe, ja już jestem taka głupia, ze sie łatwo napalam i lubię pomarzyć i oczywiście po zrobieniu 1 panokci już sobie wymyśliłam, że moze zapisze się w urzedzie pracy na kurs i dostane te 12-14 tys na własny biznes i otworzę sówj własny, malutki salon Już nawet miejsce mam wypatrzone Bo sa u mnie w dzielnicy takie małe butiki - jest ich ze 100, z czego większość zbankrutowała i zostało tam moze z 10 sklepików, wiec czynsz pewnie grosze, wystarczy wewnatrz trochę odnowić

Ale ale - spokojnie, to moje 1 paznokcie, a kurs sporo kosztuje, no i kosmetyczek jest pełno
Kolezanki zobacza ze masz ladne to bedziesz miala darmowa reklame i u siebie mozesz w domku robic:P Takie informacje szybko sie rozchodza,informacja na naszej klasie i juz bedziesz miala biznes:P

Cytat:
Chyba tak, nie ma już raczej acetonowych zmywaczy chyba
Nie ma wycofali w tamtym roku.
Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak już jesteśmy w temacie m.in ginekologów ,to napiszę Wam co zrobiła PANI DOKTOR u którejś kiedyś byłam ,badała 2 moje koleżanki ;
1. Poszła z objawami ,że bardzo boli ją podbrzusze... lekarka ,zaczęła ją uciskać w to miejsce i nagle zadała jedno pytanie ; "jesteś dziewicą"? ona odparła ,że "nie" na to ona ; to w takim razie Twój facet musi być bardzo dobrze obdarzony skoro aż tak Cię boli i może niech się opanuje i nie wpycha Ci tak głęboko...
2. Poszła na zwykłe badanie ,była dziewicą i mówiła to Pani doktor ,natomiast ta badając ją wepchnęła jej palucha ,a gdy koleżanka krzyknęła ,to powiedziała jej ; a jak robisz to z facetem to nie boli?

BOŻE ,porażka skąd się biorą tacy lekarze? Nie można uogólniać ,ale to poezja :O
Ja też do niedawna byłam dziewicą i też mnie wtedy badała...
A to jakas stara baba byla?Moze nikt juz jej niechcial dlatego taka stuknieta?Nierozumiem w Polsce w ogole rzadko mlode dziewczyny chodza do ginekologa,smiertelnosc na raka szyjki macicy jest ogromna,zamiast zachecic do badania to odrazu masz wstret przed nastepna wizyta i sie stresujesz.Jakbym trafila na takie babsko w wieku 14 lat to pewnie poszlabym do ginekologa dopiero jakby zaczelo cos sie dziac bo bym sie bala.
Cytat:
dobranoc.
zmobilizowalam sie do wstania
obejrzalam jeszcze przy okazji disco onferno 50 centa.. z trzesacymi dupami w teledysku i w ogole z golymi babkami. pewnie KAZDY facet chcialby sie z nim zamienic chociaz na czas krecenia takiego clipu zeby pooblewac dupcie jakiejs laski szampanem
Moim zdaniem te laski w tym teledysku maja okropne dupy,ale ja chyba ogladalam jakas wersje nieocenzurowana,poprostu widac jak im sie celulitis trzesie fuj

Cytat:
Tu jest link
http://www.allegro.pl/item562522631_...ylka_avon.html

No właśnie, moim zdaniem nikt przecież nie podrabia giftów

Reczywiście ładny masz avek, to Ty?

Ja nie widzę nigdy avków, dopiero jak wejdę na czyjś profil
No prezentow raczej nie podrabiaja za duzo zachodu

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ja też ale stwierdziłam,że lepiej bym się czuła jako fotograf albo na wybiegu bo jak miałam sesję za pozowanie to fotograf robił wszystko tak jak on chciał a ja miałam ciut inną koncepcję na pozy,zdjęcia ..ja lubię zdjęcia typowo modowe, z mocną stylizacją i dziwnymi pozami jak z Vogue a nie takie plenerowe,zwykłe ze standardowymi pozami...

ja miałam swoją panią ginekolog..bardzo miła ale zawsze mi mówiła jaką to mam ładną figurę jak piękne piersi...no trochę dziwnie się czułam chociaż wiem,że ona ma po prostu takie bezpośrednie podejście do pacjentek
Mi kiedys kolega proponowal sesje namawial mnie z miesiac a ja ze nie nie nie bo sie wstydze i niebede wiedziala jak sie zachowac itpAle kiedys potrzebowalam kaski i mialam okazje byc w teledysku,i sie okazalo ze jednak chyba nie jestem taka wstydliwa i jak byla akcja to zapomnialam jakims sposobem ze widzi mnie chyba ze 20 osob,z 3 stron operuja jakimis wiatrakami,z tylu gdzies stylistka biega,i jeszcze trzeba sluchac co do ciebie mowia i pilnowac zeby ci sukienka nie spadla.Jakos stresu nie czulam,tylko szkoda ze teraz jak juz jestem obeznana to nikt mi sesji nie proponuje hahaA co do sesji to faktycznie w polsce te sesje tansze sa jakies bez pomyslu na jedno kopyto wszystko,jakby fotograf nie mial wyobrazni,tylko ubrania,biale tlo i pozycja reka na biodrze.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
co za idiotka, ja wole fscetów sa jednakbardziej deliktani bardziej uwazaja
Ja nigdy nie bylam u kobiety,zawsze trafialam na milych,delikatnych i przedewszystkim konkretnych lekarzy, zadnego babskiego biadolenia i to mi odpowiada,krotko i na temat
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:57   #2296
Miśka84
BAN stały

Cytat:
dziekuje, widze ze in juz ich nie sprzedaje wiec poszukam na innych.
a pogrubia rzesy?

vikunia pewnie ze mozna, przeciez to metoda antykoncepcji a nie sterylizacja.
Druga warstwa po wyschnięciu pogrubia Zresztą mi sie wydaje, ze mozna stopniowac efekt
Cytat:
wstawiam na chwile do galeriiale to nic ciekawego i wspaniałego ot takie tam...jedno bedzie z "sesji" mojego TŻ
Masz baaaardzo słodka buzię i ładne ciało
Cytat:
dziekuje
Super masz fotki I piękne ciało
Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja też dziś tak zrobię: depilacja, peeling, samoopalacz, pazury

Ja dziś paznokcie, mam waxa na głowie od paru godzin, olejek rycynowy, biala perła na zeby, a zaraz idę sie kąpać i peelingować, i oliwkować

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Jestem po kursie.
Paznokci już nie robię. Z biegiem czasu odkryłam że owszem uwielbiam patrzeć jak robią to stylistki- najlepiej mnie. jednak mnie osobiście to całe piłowanie-nadawanie odpowiedniej krzywizny paznokcia męczy,nie lubię tego i tak oto skończyła się moja historia z akrylami
Akryle rzeczywiście sa tragiczne w robieniu... Żel jest dużo łatwiejszy
Cytat:

co myslicie?

krokodylku sliczne foty
Ja często używam oliwki hipp po kąpieli Ponoć jest dobra na rozstepy (co prawda rozstepów nie mam, ale tak sobie pomyślałam, ze jak na rozstepy to moze i na cellullit coś pomoże?)

Dominia - a w jakim teledysku? Moje odwieczne marzenie to pokręcić tyłkiem w teledysku hip hopowym Uwielbiam tańczyć przy hh tyłek mi sam sie rusza jak słyszę, nooo nie da rady go w miejscu utrzymać hehe, no ale ciało nie te, zebym miała gdzies startować

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:04
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:57   #2297
vadi
*sportaddict*

Cytat:
a ta belissa to w aptece? ile to kosztuje ;>
belissa w aptece, od 8 do kilkunastu zł

gloria podobno w społemach, niektórych auchanach i... kioskach ale u mnie nie było, kupiłam na all
Stary 2009-02-27, 12:57   #2298
Chii1986
Zakorzenienie

krokodylku ale masz figurę idę robić brzuszki przez ciebie;-)

a ja dziś jadę po rudą farbę..farbowałam 2 tygodnie temu więc chociaż miesiąc muszę jeszcze poczekać..ale farbę chce mieć u siebie
Stary 2009-02-27, 12:59   #2299
vadi
*sportaddict*

Cytat:

a ja dziś jadę po rudą farbę..farbowałam 2 tygodnie temu więc chociaż miesiąc muszę jeszcze poczekać..ale farbę chce mieć u siebie
pokaz sie potem
Stary 2009-02-27, 12:59   #2300
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Darunia - balsam neutrogeny jest fajny
Cytat:

ja też mam suchą skórę na całym ciele i nie wiem co z nia robić, przez jakiś czas smarowałam sie oliwka dla dzieci i bylo ok, tyle ze ciezko jest tak codziennie sie nia smarowac i czekac az sie wchlonie na razie jestem na etapie prób i błedów niestety
dzieki. vadi a ktory neutrogeny konkretnie?

ja ogolnie znalazlam balsam taki na dzien dla siebie: z ziaji maslo kakaowe, ale balsam, nie maslo i ogolnie sie sprawdza ale na noc chcialabym sie czyms wysmarowac o mocniejszym dzialaniu

juz myslalam nawet o witaminie A... tzn bo czasem na twarzy jak mam jakies przesuszone miejsca to ta masc sie swietnie sprawdza ale nie bede przeciez cala tubka co noc wysmarowywac

za kazdy pomysl bede wdzieczna jak Wam cos jeszcze wpadnie do glowy

Miska a ta oliwka to same oleje ma w skladzie?
a ten krem do sutkow chyba lanoline i wit E?
tak mi sie kojarzy....

myslicie ze mogloby dac rade? jesli tak to ktore bardziej?

Edytowane przez daruniaa01
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:02
Stary 2009-02-27, 13:02   #2301
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wczoraj 16 zł dałam za 50 tabletek...przepłaciłam? Już nigdy nie pójdę do tej apteki!!
A Glorii musze zacząć szukać
Stary 2009-02-27, 13:03   #2302
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Ja tez tak mialam kilka razy,skurcze po kilkanascie sekund i chwila przerwy na zlapanie oddechu,rycie nogami o lozko z bolu,wymioty,zadne tabletki nie pomagaly bo odrazu je zwracalam,dostalam od lekarza czopki przeciwbolowe i to jest jedyna rzecz ktora jest w stanie mnie uratowac,jakos ostatnio coraz rzadziej mi sie zdarzaja takie bole,dzieki bogu bo czulam sie jakbym rodzila

dokladnie... bol nie do zniesienia!!

Cytat:
Druga warstwa po wyschnięciu pogrubia Zresztą mi sie wydaje, ze mozna stopniowac efekt

Ja dziś paznokcie, mam waxa na głowie od paru godzin, olejek rycynowy, biala perła na zeby, a zaraz idę sie kąpać i peelingować, i oliwkować

Ja często używam oliwki hipp po kąpieli Ponoć jest dobra na rozstepy (co prawda rozstepów nie mam, ale tak sobie pomyślałam, ze jak na rozstepy to moze i na cellullit coś pomoże?)
dziekuje Misia ;*

Cytat:

gloria podobno w społemach, niektórych auchanach i... kioskach ale u mnie nie było, kupiłam na all
kurcze, potem pojde zobaczyc

a teraz ide po prysznic, peeling i te sprawy
ja uzywam kawowego wlasnej robot i uwazam, ze jest super
Stary 2009-02-27, 13:03   #2303
vadi
*sportaddict*

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-296482 ten

i każde natłuszczanie jest dobre na suchą skórę

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
ja wczoraj 16 zł dałam za 50 tabletek...przepłaciłam? Już nigdy nie pójdę do tej apteki!!
A Glorii musze zacząć szukać
ja 13 z groszami, podobno to zdzierstwo :/

Cytat:
ja uzywam kawowego wlasnej robot i uwazam, ze jest super

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:04
Stary 2009-02-27, 13:03   #2304
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:

Ja skórę mam tak suchą że gdy czegoś nie zastosuję to jestem biała niczym obsypana mąką i... oliwka jest rewelacyjna jak dla mnie używam bambino.
Zawsze po kąpieli czy tam prysznicu smaruję nią całe ciało.Czekam około minutki i spłukuję. Potem wycieram się ręcznikiem i ciałko jak marzenie.
Stary 2009-02-27, 13:03   #2305
Czekolada83
BAN stały

slucha z was ktoras pink floyd??

zuzia wysylam fotke
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:07   #2306
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Ja skórę mam tak suchą że gdy czegoś nie zastosuję to jestem biała niczym obsypana mąką i... oliwka jest rewelacyjna jak dla mnie używam bambino.
Zawsze po kąpieli czy tam prysznicu smaruję nią całe ciało.Czekam około minutki i spłukuję. Potem wycieram się ręcznikiem i ciałko jak marzenie.
ja to najchetniej bym sie myla w mleczku do demakijazu:-
bo kazde moje zetkniecie z woda to brrr....cala poluszczona, twarz szczegolnie.....
i skora na dekoldzie taka sucha....

vadi dzieki
Stary 2009-02-27, 13:10   #2307
vadi
*sportaddict*

Cytat:
ja to najchetniej bym sie myla w mleczku do demakijazu:-
bo kazde moje zetkniecie z woda to brrr....cala poluszczona, twarz szczegolnie.....
i skora na dekoldzie taka sucha....

vadi dzieki
u mnie jest to samo od wyprowadzki, chyba w kranie jest więcej chloru niż wody, bleeeeeehhhhhh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 13:11   #2308
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:

ja 13 z groszami, podobno to zdzierstwo :/

sprawdziłam w aptekach internetowych, 50 tabletek 13-15 zł
Stary 2009-02-27, 13:11   #2309
anusiuniaa
Zakorzenienie

krokodylek piekne fotki
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:11   #2310
domininia
Rozeznanie

Cytat:

Dominia - a w jakim teledysku? Moje odwieczne marzenie to pokręcić tyłkiem w teledysku hip hopowym Uwielbiam tańczyć przy hh tyłek mi sam sie rusza jak słyszę, nooo nie da rady go w miejscu utrzymać hehe, no ale ciało nie te, zebym miała gdzies startować
Wlasnie mi przypomnialas ze mialam cos kupic na wybielenie zebow,bo moje naturalne to takie srednio biale do tego fajki i kawa i sa malo piekneOO i wax mi sie skonczyl:P

A teledysk nie hh bo stwierdzilam ze jak bede miala jeszcze tanczyc to sie zapadne pod ziemie jak znajomi zobacza haha.Wysle ci tytul na priva;P

Cytat:

Zdjecia zdjecia zdjecia rudzielca poprosze,ja sie coraz bardziej zastanawiam nad rudym tylko niewiem czy mi bedzie pasowal,w ps musze pokombinowac
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości