|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Cytat:
ale to tez sie wiaze. o ile mi wiadomo duzo latwiej dostac dobre praktyki z uczelni panstwowych [tam tez jakas rekrutacja jest] sa uczelnie gdzie praktyki w ogole nie sa obowiazkowe ![]() a w ogole mi sie nie podoba to, ze zeby dostac pierwsza prace trzeba miec doswiadczenie, ktorego nie mozna miec jesli stara sie o pierwsza prace ![]()
![]() |
#4412 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do zachodu i papierkow, to sa takie papierki, ktore tam otwieraja drzwi i sa bardzo brane pod uwage.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dostalam dzis wyniki z egzmainu, dostalam 3, jak wiekszosc roku. facet sie mnei pyta co tak slabo, ja mowie ze nie slabo bo zlaiczone. a on mi jako jedynej z 200 osob, ktore zaliczyly ten egzamin kazal rpzyjsc jeszcze raz i napisac na wyzsza ocene. tak czy siak mam 3, ale mam szanse na wyzej, bo on ma aspiracje abym miala wyzsza ocene. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
a aj jestem już w Kielcach
![]() komputer mi padł totalnie ale P. ma się wykazac jakim jest specjalistą i mi naprawi ![]() dziewczyny krakowskie kiedy się spotykamy ![]() bo ja chyba zostanę na przyszły weekend w Krakowie to może wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o rankingi - moje LO znalazło się w ostatnim rankingu Perspektyw na 2. miejscu w województwie ![]() ![]() ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-02-27 o 12:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli praca byłaby w miłej atmosferze, współpracownicy tacy jakich miałam na stażu i wypłata by mnie zadowalała to tak.
W ogóle nie mam jakiegoś parcia na robienie kariery, przechodzenie coraz to wyższych szczebelków żeby w końcu zająć miejsce dyrektora ![]() ![]()
#4417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np teraz, podczas kryzysu, niewiele to da bo staze i praktyki to zwykle przygladanie sie obowiazkom innym ![]() oczywiscie ze to wazne, w okresie kiedy latwo znalezc prace to bardzo przydatne ale w ciezszych czasach to ![]() przeciez wlasciwie teraz wszyscy [wiekszosc] jest po jakichs praktykach i stazach. ludzie z uczelni panstwowych sa ambitni [tak wiem zaraz bedzie ze znacie mnostwo nieambitnych ![]() no wiec moze inaczej - ja studiujac teraz msg, gdzie byl dosc wysoki prog[najwyzszy na uczelni] a i tak ludzie w mojej grupie mieli ponad 150/200 [czasem grubo ponad 150 ![]() nie wiem jak jest gdzie indziej.. ale wiem ze oni wszyscy ciezko pracuja i trudno bedzie sie wybic ; )
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-02-27 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty zdawałaś niemiecki bo chciałaś iść na SGH, a tam tego wymagali? A potem sama zrezygnowałaś z tej SGH? Bo już nie pamiętam ![]() Zrobiłam sobie 16 minut rozgrzewki z takiej płyty z ćwiczeniami i ![]()
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do SGH, no tak tak, bardzo chcialam, bylam nastawiona na kariere ![]() a potem zmienily mi sie priorytety ![]() i nawet sie tam nie logowalam ![]() dostalabym sie ledwo ledwo ![]() nie zaluje ![]() ![]() ale rozwazam mozliwosc robienia tam magisterki, bo rekrutuja na podst egzaminu wstepnego, ale co z tego wyjdzie, zobacze ![]()
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
Hulcia a ja na przyszly bym moze chciala wrocic ;p wiec moze w czw wstepnie?
![]() Vill, marta, lele - zgadzam sie z Wami co do uczelni panstwowe kontra prywatne
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-02-27 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz jeszcze nie wiem do końca czy zostanę czy wróce bo co chwila zmieniam plany ![]() kupiłam sobie kolejne czarne rurki i... piękne boskie urocze oksfordy ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-02-27 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
ooo
![]() a gdzie byłaś ![]() Leluś gratuluję zaliczenia ![]() a jak Michał?^^ ![]() dzisiaj będę się widziała z jego siostrą i z nim pewnie też ![]() ![]() Cytat:
![]() dopiero usiadłam po raz pierwszy dzisiejszego dnia ;P byłam już u mnie w centrum, w bydgoszczy, toruniu ![]() a teraz lecę do przyjaciółki ![]() a nauka czeka i nie wiem kiedy do niej usiądę ![]()
![]() |
#4424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to chyba ze w niedziele jakos wieczorkiem?;] ja dzisiaj obeszlam cala galerie za spodniami ;/ i dupcia... zero!! a jak są to te przedarte i to za 160 zl, albo rozmiar 32.. paranoja. rurek szukalam wlasnie. pokazesz zdj? w ck? :P aaa jakbys zmienila plany to pociag mamy ten sam ;p takze moe tak sie dogadamy we dwie narazie :P ;]
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez sie zgadzam z lele, marta, vill co do uczelni ![]() Lele gratuluje ocenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdjęcia wrzucę jak tylko znajdę kabelek do aparatu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | ||
Zakorzenienie
|
gdzie? jakie?
Cytat:
Cytat:
dziekuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
u mnie w mieście w takim jakby to nazwać centrum małym handlowych gdzie nie ma tych wszystkich sklepów firmowych tylko takie stoiska z ubraniami itd ![]() pretty podaj mi na PW swój adres wiesz po co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jechalabym w piatek najchetniej, jakos po 16, bo tak bym chyba dopiero mogla. czo Ty na to?:P Cytat:
bylam w trolu wlasnie. myslal ze tam cos znajde, bo w ck zawsze z czyms z trola wyszlam. ale byly albo rozszerzane ( a na rurki sie uparlam) albo wlasnie za 140- 160 zl.. a teraz tyle nie chcialam dac za spodnie.. jedne fajne na manekinie byly, ale 34 ;| i ostatnie... jeszcze jutro może TŻ gdzies wyciagne, on zna krk to może coś doradzi :P niestety w krakowskiej czesto przebrane.. najlepiej isc po dostawie, ale ja sobie ubzduralam rurki wczoraj, jak zobaczylam co sie dzieje z jednymi z obecnych..
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szczerze mowiąc nie mam rozeznania w prywatnych uczelniach bo sama chce isc na panstwowa ![]() Cytat:
![]() zerio progresu..? ide do galerii jo ![]() z dnia na dzien stwierdzam że jestem coraz mądrzejsza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
em widzę Cię
![]() kiedy możesz się z nami spotkac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Poszlo
![]() No i czekam na zdjecia oxfordow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Ja chyba nie nadaję się na matkę, nigdy realnie nie pomyślałam, że mogłabym mieć kiedyś, w dalekiej przyszłości dziecko, ale jeszcze wszystko przede mną ![]() Progresu w sensie rozwoju? Nie, dlaczego? Chcę iść na studia, jak najwięcej dowiedzieć się o dziedzinie, która mnie interesuje. Chcę się uczyć języków - nawet jeżeli nie wykorzystam ich w przyszłej pracy. Nigdy nie wiadomo co się zdarzy i co nam się przyda. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Hmm najpierw w takim pubie ( na K jakoś się nazywał blisko skm-ki), a później w Soho bo niby wszystko przy barze -50% . Czy prawda to nie wiem bo za przepysznego drinka zapłaciłam tak czy siak 11 zł
![]() Hula: Ja też czekam na zdjęcia ![]() Podwyższyli mi stypendium o 100 zl i wkońcu uzbieram większą sumke i lece na zakupy bo coś ostatnio brakuje mi ciuchów ( tylko szafa się nie domyka jakoś, ale i tak nie mam w co się ubrać) ![]() Chce mi się do domu, ale dopiero 20 jade... łeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
a ja lece na urodziny piwnookiej
![]() a Wy badczie grzeczne ![]()
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zloz jej zyczenia od nas i baw sie dobrze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie twierdze, ze wszystkie prywatne uczelnie sa dobre, ale na pewno sa takie, ktore dobrze inwestuja pieniadze, podnoszac standard nauki itp.
Np. z tego co pamietam, Mariolcia dostala sie na filologie angielska na UMCS, czyli jedna z najciezszych w kraju, co za tym idzie- absolwenci sa dobrze wyksztalceni. I poszla na WSL, bo to jest dobra szkola. Uwierzcie mi, reputacja uniwersytetu bedzie jedna z ostatnich rzeczy, na jaka beda patrzec pracodawcy (nie mowie, ze to sie kompletnie nie liczy, ale to nie wszystko). Jak ktos sie do pracy nie nadaje, to i dyplom UJ mu nie pomoze. A ja jade na Open'era ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nigdy nie sugerowałam się żadnymi rankingami. Uważam, że jak ktoś jest zdolny i chce się uczyć to nawet w tej szkole z ostatniego miejsca tak się wyszkoli, że dorówna absolwentowi z tej renomowanej ![]() A ranking rankingowi nie równy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no byłam byłam, ale tylko na chwilke! ![]() ![]() nawet myślałam o Tobie, ale wtedy stwierdziłam, że nawet nie mam numeru do Ciebie, żeby w razie czego szybko dzwonić! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja osobiście nie chciałabym np adresować kopert czy coś w tym stylu. Chciałabym jeśli uda mi się skończyć studia móc pracować na stanowisku związanym z tym tematem. No i myślę, że jak przynajmniej połowa ludzi chciałabym w przyszłości zostać kimś ważniejszym niż pracownikiem na najniższym szczeblu (jak to zawsze jest zaraz po studiach). Nie tyle dla pieniędzy (choć też, bo nie wyobrażam sobie utrzymywać rodzinę przez całe życie za np 1500zł/m-c - a na początek przygody z pracą to wzięłabym takie wynagrodzenie z pocałowaniem ręki na pewno;P) ale też dla samej siebie. Np u mojej mamy jest wiele kobiet, które całe życie robią to samo, rutyna, ciągle to samo zajęcie, ciągle wpisują te same liczby, to samo podliczają itd. Chciałabym się rozwijać w tej mojej dziedzinie ![]() ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-02-27 o 21:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.