|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
![]() Również dziękuję za wczorajsze miłe spotkanie wszystkim ![]() lizzie chyba nie chciałam przeczytać tego opisu maseczki Clarins ![]() ![]() Jeszcze dwa wykłady a potem jadę do domu (do Lublina) ![]() Hosenko widzę że mocno Cię wzięło, skoro nawet jeden wieczór bez Samca jest ciężki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4472 |
Przyjaciółka KWC
|
Czemu na stronie Sephory nie można już sprawdzić ile ma się punktów na karcie?
![]() ![]() Chyba będę dzisiaj pilnym studentem i pójdę na seminarium.
![]() |
#4473 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ps. wrzuciłam ![]()
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
o, to lecę ogladać
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4476 |
Rozeznanie
|
kupiłam sobie tę piankę Welli 2-dniowa objętość, co to ją Vibeska zachwalała. jutro przetestuję czy faktycznie taka dobra...
![]() napisałam maila do Douglasa w spraie mojej karty, dlaczego jej jeszcze nie dostałam, mimo iż minęły już 2 miesiące od podpisania wniosku i mi odpisali, że w ogóle nie mają mnie w swojej bazie danych i mam wypisać ten druczek na nowo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No jak sama piszesz-głodna nie chodzisz wcale więc może coś z tego przejedzenia wyjdzie ![]() ![]() To tylko sen na szczęście ![]() Cytat:
Byłam wczoraj u lekarza i dostałam: * nakaz leżakowania jak najwięcej w domu * zakaz noszenia czegokolwiek * zakaz uciskania brzucha więc musze dziś poszukac jakiś mega niskich biodrówek gdzieś ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
[quote=truheart;11191255]
![]() No jak sama piszesz-głodna nie chodzisz wcale więc może coś z tego przejedzenia wyjdzie ![]() ![]() Ejjj ale mi chodziło co coś innego <foch> Że to znak ze pora na zakupy ![]() Choć na efekt przejedzenia tez bym nie narzekała ![]() ![]() Ale tak juz na powaznie: instynkt i "potrzebę" czuje od dawna, poza tym "tragedii" już teraz by nie było "w razie czego": już po studiach, obydwoje pracujemy (ekhm, tzn ja pracuje, on zarabia) - tzn ja mam umowę do czerwca, ale jak dotąd z każdym popisywali później na czsa nieokreślony, w tym roku, mimo kryzysu, tez podpisali z kolegą na nieokreślony, mieszkać mielibyśmy gdzie, no i "swoje" lata już sie ma ![]() A własnie - słyszałyście o młodych rodzicach z UK - dziewczyna 15 lat a chłopak ... 13 ![]()
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tru a jak się czujesz ogólnie Ty i maluszek? ![]() ![]() Hosenko widziałam to, ten chłopak wygląda jakby miał z 7-8 lat ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-27 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
obżeram się zapiekanką z brokułami
![]() i mam ochotę na kawę ![]() Ale dziś już ciepło na dworze ![]() Kupiłam sobie saszetkę Joanny naturalny blond , będę testować ![]() Ogłaszam odwyk kosmetyczny na marzec ![]() Potrzebny mi tylko krem czysta skóra A i serum antycellulitowe Eveliny. NIC WIĘCEJ NIE KUPIĘ! Z kolorówki tylko pomadkę Gosha ![]() True, kochana dbaj o siebie bardzo, teraz to jest bardzo ważne ale przecież Ty na pewno sama doskonale o tym wiesz ![]()
#4481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za egz!! No, niezła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale się wygadałyśmy wczoraj z Mag- buzie nam się nie zamykały bite parę godzin. Pozwiedzałyśmy G Kaz. i jednak nakręciłyśmy się wzajemnie na cienie YR- będzi eniedługo jakaś promocja i są po 24,90. Inne kosmetyki z nowej serii tez w pormocji będą ![]() ![]() ![]() Potem w KRakowksiej szukałyśmy Mexx Black ale jeszcze nie ma a w Sephorze zakochałam się wtym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-289792 pięne karmelowo-miodowe (żadnyhc kwiatów ja nie czuję, co dziwniejsze za takimi prawie ulepkowatymi zapachami nigdy nie szalałam ![]() ![]() ![]() Dagmarko widziałaś już gdzieś Pastele? ![]() ![]() Dam się porżnąć na kawałki za przetestowanie ![]()
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Rzyrafko dzięki za namiar ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie, Twój Adaś to przecież pierwsza NKowa latorośl ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-27 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za kciuki, przydadzą się, bo nic się nie uczyłam jeszcze i czarno widzę póki co ten egzamin jutro ![]() Ech, przez tą chorobę cera mi się pogorszyła, siadłam przed lusterkiem i zaczęłam się bawić w wyciskanie i teraz wyglądam okropnie ![]()
![]() |
#4485 | ||
Zakorzenienie
|
Witam wieki mnie na wizazu nie bylo ale to zajecie z synkiem to awaria kompa i zawsze cos ja poki co kosmetyki dostaje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do uciskania to rzeczywiscie nie za bardzo mozna dlatego sa spodnie ciazowe tak by nie zabardzo uciskaly moze to cos powodowac zwlaszcza jak lekarz kazla lezec mi tez nie kaza uciskac jak bylam w ciazy
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2009-02-27 o 14:11 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Witaj majulko
![]() Mnie jeszcze nie wkurza Sephora bo jakimś cudem niedawno dostałam kupon 10% (zbierałam od początku założenia karty czyli jakieś 8 lat ![]() ![]() W Douglasie się teraz bardziej opłaca kupować- nie dość, ż elimit punktowy mniejszy (chyab 450 pktów) to jeszcze do każdej transakcji dodają 20 pktów gratis ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- http://www.beautyspion.de/esprit-cos...k-mit-anspruch ciekawe jakie ceny i kiedy do nas dotrą ![]()
#4487 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() o spoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2009-02-27 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Cześć Majulko
![]() Pamiętam cię ![]() Fajna ta kolekcja Esprita ![]()
#4489 |
Zakorzenienie
|
Milo mi
![]() tez mi sie podoba ta kolekcja esprita a znacie jakie sfajne kremy po 25 roku zycia? cos wygladazjacego? bo mi si emoj ekoncza i szukam szukam i nic nie moge wymyslec ![]()
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2009-02-27 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lecę oglądać twoje zbiory ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4491 | |||||
Zakorzenienie
|
postaram sie znalezc
![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze,ze tylko w snie ![]() ![]() Pilna studentka gayenka byla dzisiaj na zajeciach ,w bibliotece ,pokserowala materaily i wszystko zalatwila co miala.Padam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kochana moja a ty sie oszczedzaj! Cytat:
Cytat:
![]() Jak tu leje ![]() ![]() ![]() Kupilam sobie czekoladki mietowe i zrobie sobie latte z czekoladka mietowa w srodku ![]() ![]() ![]() ps.Olusia moja mama dzownila i powiedziala ze doszla paczka od Oli tej od Bombonika ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę
![]() ![]() Policzyłam jeszcze raz i wyszło że w takim razie w D. się opłaca bardziej tylko kupowac rzeczy do 38 zł ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-27 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bałagan mają w tych perfumeriach straszny, trzeba się przypominać chyba. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz musze uzbierać pięniądze i kupić ![]() Ciesze się że jesteś w dobrym humorze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze dodam, że w Stradivariusie mają zazwyczaj spodnie z niskim stanem ("pachaczy" tam nie uświadczysz
![]() ![]() Rzyrafko trzymam mocno kciuki za studia! Hosenko, aleście się rozszaleli ![]() ![]() Ja na mazidłach już nie zamawiam, obraziłam się na nich za długi czas realizacji, no bez przesady ![]() Przerzuciłam się na zrób sobie krem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAA
![]() ![]() Nie otworza literatury na magisterskich ![]() ![]() Jestem jedyna osoba na caly rok ktora chciala isc ![]() Musialam sie wpisac na przeklad ![]() ![]()
#4497 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mialam przeklad na studiach i to jest ciekawe ale ja chce miec specjalizacje teoretyk literatury a nie przekladoznawca. ![]() ![]()
![]() |
#4499 | |
Rozeznanie
|
no właśnie tez tak myślę...
![]() Cytat:
![]() jadę jutro do Ustronia na weekend, więc do zobaczonka najwcześniej w poniedziałek... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowa limitowanka nietknięta - tzn ja ją tknełam jako pierwsza ![]() ![]() Potem poszliśmy do Marionaud - nie było nowych Szanelek ![]() ![]() Weszliśy tez do Wojasa bo spodobały mi się buty ![]() Nadrabiamy to jego kilkumiesięczne niezdecydowanie ![]() Cytat:
![]() Dostałam paczkę z Avonu ![]() Isa, ta torebka jest ładna ![]() - rączki dosyć takie słabe więc nic cięzkiego lepiej nie nosić ![]() - troche śmierdzi ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-27 o 16:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.