|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Przyczajenie
|
"ile jeszcze chwil przemknie obok nas" ?
płaczę rymami .. pchnij mnie kuchennym nożem.. Inspiracją być. Umiesz ? Bo tylko w Twojej dłoni znaleźć mogłam ciepło, aby kwitnąć tak..dla Ciebie <3 Jakby miał dwa serca zamiast dwóch płuc .. Generalnie jest teraz spoko, Zapomniałam juz dosyć sporo. drżę od nadmiaru kofeiny, myśląc o kształcie Twej szyi Mówiłaś,że się brzydzisz on bluzkę Ci rozpinał .. cichy wzrok tęsknoty .. Mogę wyznać Ci prawdę , jeśli myślisz tylko o tym samym co ja Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie .. <3 A rano.. ? Przyklejam do twarzy uśmiech, jak co dzień. Wieczorem zmywam go jak tusz z rzęs. czy ktoś w ogóle czyta ? ![]()
|
|
#4112 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
"Kiedyś obiecałem, że nigdy Was nie zostawię."
"Tylko powiedz dlaczego nie przewidziałem tego." "Ja nie chciałam tego, proszę, wróć!" "Co ona czuła zrozumieć trudno." "Jak przywrócić życie kiedy jest za późno." "Czy wiesz o tym, że on miał dziewczynę?" "W tej szarości tylko miłość bywa złotem." "Tak bardzo kochał, już planował datę." "Chciał by tego dnia wszystko było magiczne." "Żeby powiedziała tak, kocham bezgranicznie!" ~ Verba - Młode Wilki 6 ~
|
|
#4113 |
|
Raczkowanie
|
cocamidopropyl - ja czytam i regularnie podkradam ![]() Fiszu: u stóp miał sypialnię tego miasta. pani szanowna w aureoli - diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek. on robi w myślach jej zdjęcie, układa do snu wyblakły polaroid. tęskni za tobą dzień i noc ogromne miasto, każdy kąt. wybierała zawsze takich co spoglądają na świat przez rozporek. dobrze wiedziała, że gdy idzie korytarzem patrzy widzów więcej niż na filmie Matrix. miłość wszystkiego się spodziewa, wszystko znosi, jak pacierz klepała te słowa. Język barierą, a muzyka językiem wszechświata. Właśnie tak jakoś na wpół nielegalnie. Chodźmy w deszcz. Przyczepił się do Ciebie jak do drzewa warstwa huby. z wizażu(chyba): Nie potrzebuję oprzeć się na czyimś ramieniu by wyglądać dobrze Nie będę sie wiązać tylko dlatego, że powinnam |
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - Ojoj dziękuję i wzajemnie kochanie.
*DREAMS*** - Miłooo. Dziękuję i Ciebie też okradam. ![]() ![]() ![]() XxValedictionxX - Okradaj, okradaj.. ;* Niedostępna, milcząca, zamyślona. Tak naprawdę nieobecna.. Nawilżam twarz szczęściem.. Nawet księżyc lśni, jakby mu brakło sił.. Wiem, że masz swoje sprawy, ale ktoś tutaj..czeka. Czasami nie chcę pamiętać koloru Twoich oczu.. - Przykro mi - powiedziała. - Mnie też jest przykro. - Nie chcę Cię stracić - dodała, biorąc go za rękę. Jej głos zniżył się niemal do szeptu. Widząc jej żałosną minę, wziął ją za rękę, delikatnie ścisnął, a potem niechętnie puścił. Znowu poczuł, że stają mu w oczach łzy i starał się je powstrzymać. - Ale nie chcesz mnie również zatrzymać, prawda? Na to nie znalazła odpowiedzi. ..ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz. Przez szyby zaglądało do pokoju niebo, usiane zimno świecącymi punktami. 'Gwiazdy patrzą na mnie' - pomyślała i było coś uspakajającego w tej myśli.. - Ty masz jutro urodziny. To ja Ci życzę wszystkiego najlepszego. - Dlaczego nie poczekasz z tym do jutra? - Nie wiadomo, co będzie jutro..
|
|
#4115 |
|
Przyczajenie
|
ahh bierz bierz, biore od Cirbie ten ostatniii .. boski jest
![]() ;*
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4117 | ||
|
Rozeznanie
|
ciesze się, że Wam sie podoba
![]() Cytat:
Wybrałam dla Ciebie z niej najfajniejsze cytaty: You change your mind like a girl changes clothes -Zmieniasz zdanie Jak dziewczyna zmienia ubranie Cause you're hot then you're cold-Bo jesteś gorący a potem zimny You're yes then you're no -Jesteś na tak a potem na nie You don't really want to stay, no -Ty naprawdę nie chcesz zostać, nie But you don't really want to go -Ale Ty naprawdę nie chcesz odejść Cytat:
moja naj<3_________________________ _________________ codzień pokory uczę się. wypowiedzieć nie potrafię męki tych ostatnich dni. dzis przebolałam już wszystko, zapomniałam juz wszystko, zrozumiałam i wiem: już nigdy.. już nigdy -jak okrutnie te słowa brzmią. Twe oczy za mgłą. nie chcę więcej rzucać słów na wiatr, więc milczeniem zdobędę cię. chciała być z innym lecz uznali to za grzech. 'winna jest' wyrok brzmiał. po długich tygodniach pozbierałam się, ale wiem, że nadejdzie taki dzień gdy znowu Cię zobaczę i w sekundzie znowu rozsypię się na kawałki. los złą lekcję daje mi. na przekór milczeniu, ciepłe słowo. może widziałeś ich, nieczułych tak jak szkło. 'już cie nie kocham' -cztery słowa, które odebrały sens wszystkim wcześniejszym wyznaniom liczę łzy gdy nie patrzy nikt. chora miłość. dajesz pewność, że każdy oddech ma sens. brudne myśli. świat brać do rąk. i tylko moje serce wie jak bardzo chcę uwolnić się. nie wierzyć nie mam sił. słowa ostre jak nóż kroją serce na pół. zabłądziło we mnie coś. jeszcze raz popatrz w błyszczące oczy tamtego dnia może widziałeś ją, gdy płakała resztką łez. może widziałeś go, gdy bał się obok przejść. straciła przyjaciół jak traci się wzrok -ciemno i strasznie i źle. niebo umiera gdzieś w nas.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-02-27 o 13:35 |
||
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
Czytam was regularnie, troszkę opisów "podebrałam", więc dodam od siebie troszkę japońskich! ^^ (cytaty pochodzą z piosenek, które w jakiś sposób coś dla mnie znaczą
)*Baka ni natta no ni! (kiedy stałem/am się głupi/a [takie pozytywne :P]) *Hakuchou no seishin sa (znaczy mniej więcej: to dusza łabędzia) *Kisokuteki ni meguru asa (poranek przychodzi jak zawsze) *Nee, tokete boku no kokoro ga tsumetai toko e nagareteiku yo (hej, moje topniejące serce rozpływa się na zimnej podłodze) *Zange wa yokushitsu de (spowiedź w łazience )*Tsuyoku naritai hitori de ikiru tsuyosa wo (chcę stać się silny/a, chcę mieć siłę, aby żyć samotnie) *Nee mada boku no kokoro wo kezuriotosu no? (hej, czy wciąż pobudzasz moje serce?) *Daremo karemo hiteishita, kyozetsushita. (odmówiłem/am wszystkim, odrzuciłem/am wszystkich) *Gomen ne ato sukoshi anata no namae to nemurasete... (przepraszam, pozwól mi na chwilę zasnąć z twoim imieniem) *Anata wa miteiru...(obserwujesz mnie) *Shinkirou no youna sono kage wa dare mo kizuku koto wa nai...(nikt nie zauważa tego cienia, przypominającego złudzenie) mam nadzieję, że opisy się spodobają
"Truskawki to rzecz którą trzeba się dzielić. Inaczej nie będzie tak smakować" szczęśliwie zakochana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414908 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=18098591 |
|
|
|
#4119 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() it's show time. najgorsze są oczy tych ludzi, oczy pełne smutku, pełne łez. takie jak moje. już udajemy się do piekła pompując gaz. nienawidzisz mnie z każdym dniem coraz bardziej to nie fart wiesz bo ja się tym karmie. lubię w mych ustach słowo 'fuck'. w głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki szlag trafił święty spokój, roztrzaskał liczniki. tanie wino, wódka, drinki. nie pomagają już.
|
|
|
#4120 |
|
Przyczajenie
|
Dla Was Dziewuszki ;*
<3 Okryć się Tobą jak ciepłym kocem i zasnąć..ukołysana twoim szeptem ;* Słodko, słodko otrząsnąć pył z obuwia i odchodzić nie pozostawiając nic za sobą, nie, nie odchodzić, ale iść... [...] chcę być Twym niebem i słońcem. Podążam tylko sobie znanym szlakiem.
|
|
#4121 |
|
Marudziara
|
Ciekawiąc się tym co będzie nie zapomnieć co już było
Rozetrzeć starannie w palcach zbędnych niedomówień mąkę Cienie w sercu przepełniona czara Gęstą substancją lęku upite marzenia A serce bije jak niewolnik
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
A neony w moim mieście zmuszają, zmuszają do miłości. Telefony tuż przy łóżkach wciąż słuchają namiętności Tak dobrze jest czuć Twoje serce Czekam prawdy nie chcąc znać. Jak głaz milczysz przede mną. Pod swetrem serce mi mocniej zaczęło bić Skladam skrawki swoich lat. a ona spała już tylko z jego zdjęciem. niechcący zraniłam Cię. Odrobina Ciebie. Jesteś mgłą Miliony zwątpień.
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2009-02-27 o 12:33 |
|
|
|
#4123 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kobieto, ile razy jeszcze to powiesz na tym forum?. jak nie czyta, i zle Ci z tym, to poprostu no wyjdz. dowartosciowywanie się to nie tutaj. a jesli juz pisze to co do offtopów, to no .. ![]() -------------------------------- moje naj : r0zunia Tyshe abunee envious chocapic lilyblack <33 ------------------ 1.I gdy On wciąż ma ten błysk w oku.<3 2.kiedyś dowiedzą się dlaczego nie byli sobie przeznaczeni .. 3.ii..po jednej minucie wygasła miłość. 4.Nie liczę na żaden powrót wspomnień. 5.Przecież,Ty zawsze nie masz czasu. 6.Miała tysiąc ważniejszych spraw,niz oglądanie sie do tyłu. 7.Król steku bzdur. 8.Jeśli nie jesteś tym Jedynym, to dlaczego moja dłoń pasuje do Twojej w ten sposób?.. 9.Nie pytaj mnie o jutro. Juz dzis nie wiem co czuje. 10.a serce mi bije coraz szybicej niz w normie. |
|||
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Otoczona wirem problemów szukałam racjonalnego wyjścia. 'Siedząc w zwykłej, słabej łódce, nie miałam szans!' Czułam napływające do serca szczęście, które zakwitło również na mojej twarzy.Niezmierną radość, która przepełniła całą osobę.Lecz wiedziałam, to minie szybciej niż tego chce... W walce o marzenia lepiej przegrać parę drobnych potyczek, niż zostać pokonanym na całej linii, nie wiedząc nawet, o co się walczyło. 'Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam, ale we śnie każdy ucieka do własnego świata.' będą wulgarne jesli tylko będę chciała. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
Trochę ode mnie. Mam nadzieję, że coś się przyda
![]() * inność rodzi złość *
* w moim domu mieszkał ktoś, kogo każdy chciał dotknąć * * Pan nie może teraz burzyć swoimi zachciankami ładu który sami/razem stworzyliśmy * * ucieka tam gdzie nikt nie pyta o to skąd jesteś jak się nazywasz, gdzie każdy może poczuć się taki sam * * chciałam być chwilę sama, mówią mi, że to głupie jest * * w każdą noc, w każdy dzień, wielki ból * * płomienny wstyd gdzieś schował się * * każdy wiersz pełen jest głupich zdań * * dzika noc, dziki dzień * * mówią zły, mówią wariat * * miałam kiedyś plan, zostawić wszystkich was * * w każdym z nas jest wariat *
|
#4126 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
rrrr ___ Ola994 Cocamidopropyl kosmeteq jedne z nowych. opisy macie świetne. ; ) ___ nie będę wymieniać, które ubóstwiam i okradam od dawien dawna ; ) wybaczcie, ale za duża lista ![]() ___
|
||||
|
|
|
#4127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki komplement od Ciebiee aaajjj <3 ________________ Gdyby przy twojej duszy była metka, napisano by na niej: made in heaven. Za to, co nam przed oczami przeszło. Zapomnieć chcę, nawet to, że kochałam Cię. -Zazdroszczę panu. -A ja panu. Ma pan jedyną rzecz, która się liczy. Ma pan wszystko przed sobą. Poczuć chcę jak cudownie smakuje śmiech. Zgubiłam się w swoich snach, bo szukałam tam Ciebie. Bywa iż sobą zdumiewam samą siebie
|
|
#4128 |
|
Przyczajenie
|
Możesz mieć wszystko, ale nie mnie.
Ciągle czekał na mały szczęścia dar. Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia. Porażona piorunem nagłego uczucia. W poszukiwaniu zapomnianych wspomnień. Popatrz na mnie... jakbyś pierwszy raz zobaczył mnie. Poproszę o ostatnią szansę na miłość.
|
|
#4129 |
|
Wtajemniczenie
|
każde z Nas gra swoją role.
myślałam że twoje z słowa znaczyły więcej. wole czuć ból, niż nie czuć nic w ogóle. wspomnienia nigdy nie znikną. byłaś najlepszą częścią mojego życia. Dla Ciebie Wyrywam swoje własne serce i piszę nasze imiona. w Twoich oczach jest takie spojrzenie, które woła 'do widzenia'.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-02-27 o 13:46 |
|
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
isia61,Tis-o my God...brak slow...uwielbiam was
nie wiem czy moglam ale okradlam ![]() pozdrawiam cieplo |
|
|
|
#4131 | |
|
BAN stały
|
Dziękuje maleńka. ;***
Cytat:
Lubię być okradana. Bardzo mi miło. ;*_________________________ _________________________ _____ _________________________ _________________________ _ Liczę każdą chwile, ja liczę każdy dzień.
Chociaż jesteś tak daleko wiem, że w końcu spotkamy się. Każde Twoje słowo jak polny kwiat. Choć rzeka jest głęboka, chociaż stromy jest stok. Podniosłeś mnie wyżej i rozświetliłeś mrok. Twoja twarz ciągle mi się śni. Dotrzeć do Ciebie, z Tobą już na zawsze być. Chce czuć to co czujesz Ty. Ja chce być tam gdzie Ty! Tam gdzie niebo lekko dotyka wody. Usunę z pod nóg kłody, pokonam przeszkody. Dziewczynki. Pozytywniej. Coś weselszego. ;* |
|
|
|
|
#4132 |
|
Raczkowanie
|
Kod:
moje naj : r0zunia Tyshe abunee envious chocapic lilyblack <33 wzajemnie ;DD __________________ Powiedz, jak mogło do tego dojść?.
To rap poza prawem. Ruszasz i nie dotrzymasz kroku moim krokom. Ej, kto jest najlepszy w tej pieprzonej branży Boisz się przyznać, sorry wiesz jak to zabrzmi. Trzeba przejść z ilości w jakość. Drapię się po dupie, takt rytmu nogą tupię. Znam cię doskonale i szukam cię wzrokiem, ale Widzę stale te, co wokale przeliczają na cale.. he żmije.. ile jeszcze je muszę znosić? Zmusić cię, czy prosić cię, kocie przestań się nosić. Kici-kici bądźmy nieprzyzwoici dziś Chwile ulotne umili ci ktoś Tylko poproś, a ustawię ostrość.
|
#4133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, jeżeli trafiam w twój gust, to naprawdę jestem z siebie zadowolona ; * _________________________ _________________________ _____________ wcale nie miałam smutnych oczu, wcale...
spójrz na moje zapędzone w Ciebie ręce powiem Ci jak wiele właśnie posiadasz wczoraj byłam na wyciskaczu oczu proszę Kochanie, napij się mnie.. brakuje naszego snu kim jestem dziś dla Ciebie? byłam już słońcem, byłam niebem w cholernym kącie smutku pod skórą jeszcze zima. dotknij plastikowej twarzy i znajdź ciepło ściskam siebie w objęciach segregacja wspomnień zakładam gumowe rękawice, ścieram Twoje ślady z szyb i policzków tylko nie rozkleić oczu niepotrzebnie głupią myślą o rozlanym mleku między nami trzy tygodnie temu Twój wzrok wydłubałam z wizjera plastikowym widelcem mokra szmata i jakieś tam serce rozlazłe leży pod drzwiami lubię przysiadać się do Ciebie celowo, chować dłonie w za głębokich kieszeniach oczy miał komety i wiatr wtarty w skórę
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lilyblack
|
|
|
#4135 | ||
|
Raczkowanie
|
gdyby Bóg miał portfel
nosiłby w nim twoje zdjęcie. waniliowe niebo bez prawa jazdy. chciałabym cię jutro okłamać. żebyś nie wiedział, że przyszła zima. szmer jego serca słyszę już na klatce. nigdy nie będę już musiał bać się o nasz świat. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
Hello
Znalazły by się jakieś dłuższe opisy [o mnie] ? Chodzi mi o to, że można by było to wkleić w taką rubrykę. `Ludzie twierdzą, że nadal mnie nie rozumieją.
I słusznie. Niepoznawalne jest nie do pojmowania, tylko do pokochania. Ten kto mnie pokochał, nie pytał dlaczego mam świra. On jest ze mną.` --> to mi się strasznie podoba, tylko niestety koniec nie pasuje. ![]() bardzo proszę o pomoc. ![]()
|
|
#4137 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(: jak zly humor mialam tak wchodzac na to forum poprawił mi się. Przynajmniej komus sie przydaje no i powyzsze kradnę . Cytat:
no chyba raczej mi pozwolisz bo nie masz wyjscia ![]() ![]() . I znowu kradnę ^^ dziulinka - ile razy mozna pisac zeby nie robic offtopow... Zeby nie bylo nie to, ze sie rzadze, ale jak patrze na 3 strony ktore mam do nadrobienia i mysle "o poczytam sobie" a tu kurfa polowa to same offtopy to mi sie odechciewa.. I zmywam z okien smutek dnia wczorajszego. Twoja butelka jest prawie pusta.
|
||||
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
Znowu prośba do Was.. ;/
Macie może takie opisy, że już więcej nie wytrzymuje i takjakby spadam na dno? Wszystko się wali i wgl jest masakraa.. Coś w tym stylu: 'Niżej już się chyba nie da..' ![]() ![]() Może: ouu kee anyszowska truskawkowa1993 TiscatteroUnaFoto styrana abunee agattee InnocentEyes nieliczylamwcalesie 3martyna3 Onax3 Miluu kissabble papergirl societygirl17 Honey091 JednaZwielu CukrowaPanna Bananowalska Dontlookdown 12_Stonka lilyblack niewieotymnikt chocapic lucyferowa Plotkaraaa rebellious envious powinnam Primadonna Nastychick Kamisha nydee Diva069 JednaNaMilion alexandretta..? Moje opisy: Odpuściłabym go sobie całego, ale chyba za bardzo się zatopiłam w jego oczach... To wszystko przez te oczy, nienawidzę ich! Oczy w kolorze czystego oceanu, jak perły..Tego nie można sobie odpuścić.. "..You make me love you.." - Miley Cyrus - `7 things.. |
|
|
|
#4139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smutek ? tak to Ty. I nie dajesz mi spokoju ludzie głusi na mój niemy krzyk! aż pewnego dnia pełna bólu i rozpaczy zniknę myśli dopadną, nadzieje skradną żyje w innym świecie, nigdy go nie znajdziecie. smutek w uśmiechu, uśmiech w smutku cisza... nikogo nie ma... nikogo prócz mnie... a ręce.. a ciało nadal bolą mnie... leżę i wzrokiem ściany oblatuje. marne ramy codzienności trzymają mnie jeszcze przy życiu kiedyś ta konstrukcja zwali mi się na głowę zatracam się w sobie takie jakieś beznadziejne, ale nic nie dam rady więcej... Trzymaj się ! ; * ja też mam dzisiaj gorszy dzień...
|
|
#4140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam nadzieję, że znajdę, miejsce gdzie będę mógł zostawić swój ból.
I nie chcę by świat mnie ujrzał, bo nie sądzę żeby oni zrozumieli. Krwawisz tylko po to by poczuć że żyjesz. Spadam z połamanymi skrzydłami. Czy kiedykolwiek zamknąłeś się w swoim pokoju? Ze zbyt głośnym radiem, żeby nikt nie słyszał, jak krzyczysz.? Być zranionym, czuć się straconym. Być opuszczonym w ciemności. Żyleś kiedyś w świecie, którego nienawidzisz? Możesz myśleć, że jestem szczęśliwy, ale ja nie będę się miał dobrze. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-27 o 16:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)