|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
przyszy mi zaproszenia
![]() oto one ja jestem starsznie zadowolona takie chcialam wlasnie![]() podpisane sa troszke inaczej bo wskoczyly mi w folder zdjec z chrztu chrzesniaka mojego tza
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam właśnie od optyka i jestem biedniejsza o 170zł
wada wzroku mi się pogłębiła i musiałam szkła zmienić a jak już szkła to i oprawki wyszło taniej bo wzięłam oprawki za 109zł i zwykłe szkła a nie plastiki
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
mamy fajny pomysl na zrobienie, w niedziele idziemy na gielde kwiatowa, jak sie uda to bedziemy robic, a jak nie to zamawiamy
![]() Cytat:
![]() kasiaher trzymam kciuki
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam dzisiaj super dzień Zamówiliśmy dziś obrączki, całe z żółtego złota, trapezowane szerokie na 5 mm. Odbór pod koniec kwietnia. Podobne do tych na zdjęciuPoza tym zarezerwowałam dziś dekorację na salę trafiłam do bardzo miłej kwiaciarni, gdzie kobieta robi śliczne bukiety i stosunkowo tanie, bo od 100-150 zł. Za dekorację auta, właśnie taką jak sama chciałam zrobić wezmie jakieś 50 zł, więc stwierdziłam, że rezygnuje z samodzielnego strojenia. Za materiały wyszłoby mnie podobnie, a tak ona to zrobi za mnie i nie będę się martwić o czas![]() Za dekoracje sali tez nie zedrze, a co do ceny to się dogadamy. generalnie jest bardzo otwarta na moje pomysły, zrobi mi kompozycje na wszystkie stoły z żywych kwiatów. Nie ma jedynie takiego materiały na syfit jaki mi się podoba, ale nie widzi problemu żebym go sama sobie kupiła, a ona go zawiesi. No i strasznie się cieszę, bo na allegro taki 10 m materiał jest za 25 zł Dała mi kilka katalogów z dekoracjami, więc sobie wybiorę co bym chciała. |
|
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
Baja super, ze mialas udany dzionek i wszystko idzie po twojej mysli
![]() ![]() ![]() a moich zaproszen chyba nikt nie zauwazyl wiem ze nie sa takie jakie wy zazwyczaj macie, ale mnie sie takie podobaja
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy, wszystkiego naj.
![]() Sas, to wychodzi na to, ze bedziemy mialy dosc podobne zaproszenia slubne. Tylko u Ciebie chyba z cienszego papieru sa zrobione niz moje. Przynajmniej tak mi sie wydaje...Baja, to super, a obraczki ladne. ![]() Noo u mnie tez nie najgorszy dzien. Promotorka pochwalila mnie za wstep, ktory dzis jej zanioslam. Przynioslam na pendrivie i drukowany. Jak pisze to robie to juz pod ostateczna wersje, tzn, ze tekst zawsze mozna zmienic, ale graficznie robie tak, by pozniej juz nic nie poprawiac i moc jak najszybciej dac do druku. Babeczka powiedziala, ze tak ladnie wersji roboczej to nie widziala, a i jestem pierwsza magistrantka, przez te wszystkie lata, ktore miala, ktora przyniosla prace taka jak powinna. ![]() Ale wstep idzie juz do poprawki. Tzn. do odrzucenia czesci materialu, bo zamiast na 15 to wstep wyszedl mi na 35 stron. Mniej nie dalo sie napisac, szczegolnie, ze zawarlam w nim wszystkieinformacjie jakie mialam zawrzec. Tak wiec czesc idzie do wywalenia a czesc przeniose na dyskusje, wiec bede miec mniej do pisania. ![]() No i kupilam dzis kolejna pare butkow slubnych. Trafilam na nie przypadkiem, ale jak je zobaczylam to powiedzialam, ze musze je miec i dorze, ze kupilam, bo to byla jedyna para z mego rozmiaru. A leza na stopie idealnie. Obcas na welkosc i grubosc dokladnie taki jak chchialam, peep toe, tak jak chciaam. No i z kolorem trafilam idealnie. Bo to jasny ecru.No i zauwazylam dzis, ze wysylajac aplikacje mailem o prace walilam meeeega byka.
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
jaga sliczne buciki
gdzie je kupilas?
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
sas ładne macie zaproszenia
zauważyłam, że masz wypisane na nich nazwisko panieńskiejaga ładne buty ![]() kobieto jak ty wstęp do pracy piszesz na tyle stron to co będzie dalej będziesz mieć mgr w kilku tomach
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje. Kupilam o dziwo u siebie na osiedlu.
Przypadkiem. Wychodzilam juz ze sklepu, gdy nagle w drzwiach mnie cos tknelo by zajsc tam do obuwniczego. ![]() Cytat:
![]() To jak ma byc w kilku to mach to ja juz wole, zeby od razu mnie doktoryzowali.
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja bylam na kursie tanca i uczylam sie jiva sweitnie nam szlo ![]() umowilismy sie ze od kwietnia uczymy sie naszego tanca ![]() jaga super buty. gratuluje pochwalenia ![]() sas zaproszenia super, i tez zauwazylam jak bajka ze masz tam panienskie
|
|
|
#3941 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój tata całe życie robił sobie popołudniową drzemkę... widocznie niektórzy tak muszą. A ja jak się prześpię w ciągu dnia to budzę się rozdrażniona, wkurzona i najlepiej do mnie bez kija nie podchodzić ![]() cudne Cytat:
![]() Tak w ogóle to ładne te zaproszenia, bardzo strojne
|
|
|
#3942 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważaj tylko, żeby papier wizytówkowy nie miał za dużej struktury, bo tusz nie będzie ładnie wyglądał - rozmarze się. Fajnie wygląda paier chyba się nazywa skorupka jajka - w każdym razie coś z jajkiem.Cytat:
są dwa kościoły, ale jest boom ślubów, a w jedną niedzielę sierpnia było apogeum - 11 Na jednej mszy był potrójny. Pójdźcie do księdza i powiedzcie, że musicie wysłać zaproszenia, bo goście są z daleka (najlepiej za granicą) i musicie znać godzinę. Zazwyczaj działa![]() Cytat:
Cytat:
A raczej piszę Robię je z takich samych materiałów jak zaproszenia - mieniąca się zielona okładka formatu A4 zagięta na pół (wzdłóż krótszego boku) i wzdłuż tego zagięcia przewiązana wstążka taka sama jak na zaproszeniu z kokardką z przodu. W środku po otwarciu wklejone kartki ecru ze złotym połyskiem, cienkie, z nadrukiem. Są mniejszego formatu niż 1/2 A4 więc robi się na około nich zielony margines - tak z 1 cm. Po otwarciu z lewej strony będzie zimna płyta i wiejski stół oraz napoje, a z prawej po kolei podawane posiłki razem z deserem i tortem. Będę robić przed samym weselem, jak się w końcu zdecydujemy co będzię![]() Cytat:
Kamyczki do koronki to już chyba za dużo.
|
|
#3943 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajne buciki
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja tylko na chwilkę, wpadłam się pochwalić, że od dziś jestem dyplomowanym filologiem Dokładniej mówiąc dziś oficjalnie skończyłam studia z tytułem licencjata ![]() Jutro mam zamiar to obficie uczcić, bo dziś niestety nie mam z kim, bo jestem u ciotki. Jutro mam też przymiarkę sukni, powinnam już mieć buty, ale niestety nie doszły jeszcze do mnie. |
|
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRATULACJE
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratuluje
spokojnie mgr też się dorobisz, kwestia czasu No to
|
|
|
|
#3947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3948 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosiu, gratuluję,
Daysy, wszytskiego najlepszego z okazji urodzinek Jaguś, śliczne te buciki. Też chciałam peep toe, ale jednak muszę mieć pełne, bo to nieładnie będzie wyglądać jak będę miała pończochy A ja jestem padnięta po aerobiku, 4 dni pod rząd chodziłam i muszę odpocząć
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode
macie może w swoich zbiorach zdjęcia dekoracji stołu Pary Młodej, za których plecami na materiale przywieszone są dwa serca, lekko wydłużone, zrobione z kwiatów? Poszukuje takiej dekoracji, kiedyś ją widziałam na wizażu, ale nie mogę jej teraz odnaleźć
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ja jak zwykle tylko na chwilkę chociaż trochę nadrobiłam zaległości.
Dzięki za życzenia!!!!! Gratuluję dyplomu Ktosiu ![]() Tym to się kłócą i przechodzą ciężkie chwile życzę wytrwałości i bardzo współczuję atmosfery bo wiem , że to miłe nie jest jak coś wisi w powietrzu a szczególnie niemiłego. Mam łeb jak sklep i w dodatku bardzo boli mnie żołądek mam jakiś nerwoból. Mama kupiła mi dziś kufer na kosmetyki bo będę najprawdopodobniej malowała modelki na pokaz mody Paprocki & Brzozowski ![]() Idę już muszę chyba poleżeć albo co bo umrę bólu. |
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia gratuluję tytułu i mam nadzieję, że również będę mogła się pochwalić takim tytułem już w czerwcu
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
ktosiu gratuluje
wypije za twój sukces włąsnie się szczycę Lechem zimnym z lodówki, ale jakoś alkohol nie pomaga mi zapomniec o tym wszystkim , ale jest nawet dobre. Będę grzeczna pije tylko jednego
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu dzisiaj piątek
daysy85 wszystkiego najlepszego ktosia86 gratulacje!!! sas fajne zaproszenia jaga śliczne butki!!! kupiłaś kolejna parę butów ślubnych? to ile już ich masz
|
#3954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy po obrączki
Pierścionek też jeszcze zostawiłam na zmniejszenie, chyba palce mi schudły...![]() Cytat:
że kolorki starałam się dobrać podobne... dylematem jest to, czy dodać kokardę czy kamyczki myślę, że kamyczki mogą ją bardziej ożywić... bo trochę się boję, że może wyjść zbyt smętno jak na Młodą... ![]() Świetnie, że macie dekoratorkę, grunt to by była to osoba otwarta na Twoje pomysły. Moja dekoratora też na szczęście jest taka... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() daysy85 wszystkiego najlepszego!!!
|
|||
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Co myslicie na temat nowej piosenki Piaskahttp://muzyka.onet.pl/12236,4572094,55704,stream.html
ja się normalnie w niej zakochałam
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
ktosia, gratuluje!
![]() Cytat:
No ja bede miec ponczochy na nodze, bo bez nich momentalnie noga mi spuchnie to raz a dwa bede miec cale poobcierane. Juz kupilam. Najciensze jakie tylko sa do zdobycia. ![]() Cytat:
ja parasolki miec nie bede. do niczego mi nie bedzie potrzebna.
|
|
#3957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Daysy! Wszystkiego najlepszego! Cytat:
I ślub też w czerwcu!![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daysy sto lat sto lat |
|
|
|
|
#3959 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nio i to ladniej wyglada jak na zaproszeniu sa dwa rozne nazwiska hehe![]() a wogole troche mi smutno moj tz jedzie do pl w srode buuu i zostanetu sama na ok 3 tyg buuuu nie wiem jak ja to wytrzymam
|||||
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
laski spicie...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

wada wzroku mi się pogłębiła i musiałam szkła zmienić a jak już szkła to i oprawki
wyszło taniej bo wzięłam oprawki za 109zł i zwykłe szkła a nie plastiki

Brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów do niej
wiem ze nie sa takie jakie wy zazwyczaj macie, ale mnie sie takie podobaja
Ale wstep idzie juz do poprawki. Tzn. do odrzucenia czesci materialu, bo zamiast na 15 to wstep wyszedl mi na 35 stron. Mniej nie dalo sie napisac, szczegolnie, ze zawarlam w nim wszystkieinformacjie jakie mialam zawrzec. 

będziesz mieć mgr w kilku tomach

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.