|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
płyn do płukania ;)
Witajcie, nie znalazłam takiego watku wiec napisze nowy. Jezeli był to usuńcie
![]() Co robic aby ciuchy po praniu ładnie pachnialy ? No bo ja juz nie wiem. Piore w leonorze, do kazdego prania dodaje po 2 zakretki płynu no i nic. W ogole nie pachna..no moze troche.. Mi sie wlasnie podoba jak u niektórych te ubrania tak ładnie pachną po praniu nawet jak je na siebie włożą i przechodzą pół dnia )
Edytowane przez cipcipcip Czas edycji: 2009-02-27 o 22:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: płyn do pukania ;)
po pierwsze to "płyn do pŁukania" a nie "pukania"
po drugie to niedawno był wątek o płynach do pŁukania,chyba na modowym ktoś pytał.. ale nie jestem pewna.
'We smiling high, watching the good things passing by. Pretend the feeling fine, but inside we're crying sometimes' Edytowane przez uparta Marti Czas edycji: 2009-02-27 o 22:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem, przepraszam z tym płynem do 'pukania" . Skoro był to bym chętnie go przeczytała, moze ktos podać link? Bo ja naprawde nie moge tego znalezc.
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze chodzilo o plyn do pukania "puk puk" haha zartuje oczywiscie
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310434 proszę, oto ów wątek
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję pięknie
W takim razie może dałoby radę jakoś usunąć ten wątek ;P?
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie usuwa się wątków ot tak, bo uczestnik sobie tego zażyczył. Zacznij porządnie korzystać z wyszukiwarki i to wystarczy.
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
szukałam i nie znalazłam. tak działa ta wyszukiwarka ze znajduje cos całkiem innego nie na temat !
|
|
|
#10 |
|
Mrs Mrau
|
W sumie nie wiem dlaczego ale ten wątek poprawił mi humor.Może przez ta literówkę...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Puk puk, szukam cię, płynku
![]() A tak poważnie - lenor jest do bani, faktycznie nie pachnie., korzystam z silana- boskość
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;11206675]Ja też
[/QUOTE]
- Mieszka tu jakiś cwaniak? - Nie... ja tu mieszkam. - To daj piątaka. - A to jest jakaś zorganizowana akcja? - Taka akcja żebyś dał piątaka. ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ... Archeolog to wymarzony mąż, im żona starsza tym bardziej się nią interesuje. - Agata Christie |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie temat skojarzyl od razu z płynem typu Durex czyli ułatwiającym PUKANIE
![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam lenora czarnego - feel elegant! Naprawde cudowny zapach, fajny też jest lenor summer w żółtej butelce choc jak dla mnie za intensywny zapach;-)
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Hehehe, aż się uśmiałem jak poczytałem o płynie "ułatwiającym pukanie"
![]() A gdyby nie literówka i moja ciekawość ("płyn do czego?!") to na bank nie kliknąłbym, bo o płynach do płukania wiem tylko tyle, że są
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: płyn do płukania ;)
Faktycznie sa takie, ktore dluzej pachna i takie, ktore sie ulatniaja. Tylko, ze niektorym moze wlasnie o ta bezwonnosc chodzic, bo np. uzywaja perfum i nie chca na sobie wojny zapachow
Poza tym nie wiem jak Wy, ale ja jak bym zobaczyla faceta pachnacego kokosem, mango czy inna wanilia to ... Plus uczuleniowcy, male dzieci, ktorym tez przeciez sie pierze ubrania... Plyn plukania nie jest tylko dla mlodych kobiet, stad trudno miec zal do producentow, ze nie zawsze zapach zostaje. Mysle wrecz, ze powinni o tym lepiej informowac na opakowaniach. |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: płyn do płukania ;)
moja kuzynka używa płynu do prania Persil (przywieziony z Niemiec), i powiem wam, że rewelacja. Zawsze jak mnie odwiedzi nie mogę nazachwycać się zapachem jej ubrań! A i ona sama jest zadowolona, bo jednak płyn do prania jest "lżejszy" dla ubrań, łatwo się rozpuszcza, nie pozostawia brzydkich bialych śladów (jak od proszku czasem) no i.. pięknie pachnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

)

moze chodzilo o plyn do pukania "puk puk"
haha 
- Serce mi mówi, że się mylisz...