![]() |
#2611 | |
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() znam ten bol ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
*sportaddict*
|
nigdy nie wiem, co mnie akurat przygniotło
![]() Cytat:
![]() i nie wmawiaj Tżtowi, że nie jesteś cudowna, bo 100x powtórzone kłamstwo staje się prawdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
BAN stały
|
Cytat:
ty nie warta ubrania? jezus to ono powinno byc warte zebys chciala je zalozyc, to twoja okladka, rozumiesz, sama ja projektujesz kazdego dnia i inni patrzac na nia widza CIEBIE. a moze analizujesz za duzo to wszystko? wiesz to tylko ciuch tylko fryzura tylko opalenizna ale tez AŻ jednak musisz zrozumiec ze one nie buduja ciebie i nie tworza twojej wartosci a jedynie poprawiaja ci humor i sa twoja ozdoba, czyms co cie wyraza.. slonce, to takie maszkarony ciesza sie ze znalazla sie kiecka ktora jeszcze na nie chodzi a ty doszukujesz sie sensu istnienia w nowym swterku (nie mialam nic zlego na mysli..) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | ||||
Rozeznanie
|
Hawrodytka moim zdaniem bardzo Ci pasuje
![]() Cytat:
![]() pamiętam jak babka od wosu raz całą lekcję przegadała jacy są okropni to miałam ochotę jej trzasnąć! nie wiem, ale wzbudza się wtedy we mnie taki instynkt, że chcę ich bronić.. dziwne, bo jak o dziewczynach mówią, to obronię tylko siebie, a inne niech się martwią ![]() i w ogóle lubię chłopców.. co prawda jak jest samotny chłopak nie gej i samotna dziewczyna, to nie wierzę w brak jakichkolwiek podtekstów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja koleżanka brała kiedyś ale nie polecam, raz że to strasznie niezdrowe świństwo, a dwa, że przez to miała ciągle humory i coś z psychiką jej się zaczęło dziać.. a w jakieś therm liny, bio cośtam nie wierzę, bo próbowałam i nic ![]() dużo ładniej w czarnych, może to dlatego, że po prostu lubię taki typ urody i takie włosy ![]() Cytat:
w walentynki podobnież obudziłam się i powiedziałam: przytul mnie, boję się ![]() oczywiście nic nie pamiętam.. jednak czasami wszystko mnie drażni i chcę być jak najdalej od Tżta.. ale to rzadko, jak mam super straszny dzień.. haha i wiecie co ma mój Tż? takie coś do ud ściskania.. i super skakankę taką profesjonalną też ma..kochany jest, więc pewnie mi pożyczy ![]() ogólnie dzisiaj się z nim strasznie pokłóciłam, chciałam oddać pierścionek(zwykły, na urodziny) i powiedziałam żeby dał go swojej równej.. ogólnie wkurzył mnie, bo dziewczyna jest naprawde brzydka, a on o niej ciągle gadał ![]() i on wyszedł do windy, a ja za nim owinięta taką chustą na szyję, oczywiście wszystko było mi widać i na szczęście już jest ok ![]() Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-02-27 o 23:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 'rozne konczyny', 'zlodziej kolder' leze i kwicze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ile jest miedzy wami i waszymi tz-tami roznicy wieku? miedzy nami 5, ja 18, on 23
![]() |
#2616 |
Raczkowanie
|
dobra ja koncze na dzis zolze
![]() ide spac ![]() kolorowych snow edit. miedzy mna, a moim 4, ja 19 on 23 [rocznikowo ;p] Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-27 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Wtajemniczenie
|
CZesc dzieczyny
![]() Ja z Tz to jak sie kłade prytulamy sie przez jakas godzine a potem jak juz kazde chce spac o tyłkami do siebie ;p Ja zawsze i tak sie rozwalam na całe łóżko a Tz biedny cierpi bo nie chce mnie przesuwać zeny mnie nie obudzić . Żadko spimy razem bo nie ieszkamy ze sobą . Chociaż teraz u mnie w mieszkaniu studenckim jak mnie odwiedza to nie ma bata zeby sie nie przytulać bo mam jednoosobowe łózko ;p Moj Tz tez wielki ponad 2 razy cięzszy i większi o ponad 30 cm ![]() ![]() Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-27 o 23:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 |
BAN stały
|
gdzies ale nie pamietam zrodla (rozwazam GLAMOUR, ZONE CLUB, TVN TYLE, MTV
![]() czytalam/widzialam ze dobrze jest nalozyc korektor na podklad, w okolicy nosa, pod oczami i ja od kilku dni stosuje ten triczek i buzia jest ladniejsza, swiezsza i rozswietlona tu gdzie powinna. na tych fotach co wkleilam widac, tzn na tej z daleka najbardziej ![]() no tak chcialam sie podzielic odkryciem ![]() VADi łyczka zywczyka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
ja chce wiedziec, co to za zolza ;> heeee?
![]()
#2620 |
Zadomowienie
|
wiecie tak was czytam i... idę jutro na solarium
![]() ten wątek to terapeutycznie działa ![]()
#2621 | |
BAN stały
|
Cytat:
NIESTETY! nieraz bym do piaskownicy go wsadzila chetnie... ladygos koorowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
ja tez ide na solar! i jeszcze chce kupic tabletki capivit sun system. A na co dokladnie wplywa belissa?
I dzieki wam pije od dwoch dni pokrzywe i skrzyp ![]()
#2623 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Wtajemniczenie
|
Miedzy mna a Tz rok róznicy
![]() Zrobiłam dzis pierwszy raz peeling kawowy . Rzeczywiscie suer potem taka gładka skóra aj a uwielbiam zapach kawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() pomyslze ja ci zazdroszcze bo mam gips i sienie opalam ![]() a ja kocham opalone cialko, czuje sie ladniejsza od razu, lubie je ogladac smarowac myc hehe ![]() a od sylwestra nie bylam!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mogę, brałam prochy na migrene ![]() ![]() wlosy, skóra i paznokcie ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-27 o 23:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
BAN stały
|
ja 20 bede miała w czerwcu , on ma 28
![]() ide ćwiczyć pupsko ![]() czekoaldko ćwiczysz jeszcze TW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Wtajemniczenie
|
lili coco oo to widze ze duza róznica wieku . Jak sie poznaliście ?
jak nie chesz nie pisz ale ja lubie takie historie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Czekolada, ja od pazdziernikaa nie bylam na solarium
![]() jakos boje sie tez raka i w ogole... ile razy w miesiacu MOZNA chodzic? 1, 2? czy wcale? ja smarowalam sie dove samoopalajacym, ale to nie to samo co solar... mimo, ze moj jest 5 lat starszy, czasem sie tez zachowuje jak straaaaszny dzieciak, ale to jedynie jak jest o mnie zazdrosny, a jest... bardzo ![]() A czasem lubimy sie powyglupiac razem, glupkowato pogadac i w ogole ![]()
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2009-02-27 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
Rozeznanie
|
[quote=vikuniaa;11202691]hahahaha, porazkaaaaaaa
co to za zolza? ;> "Dlaczego mężczyzni kochają zołzy ? " ![]() ![]() ![]() Cytat:
każda z nas ma cos fajnego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() bylam niezla czekoladowa ![]() kazdy lubi sie wyglupiac ale wlasnie takie zachowania jak okazywanie zazdrosci i sposob w jaki sie to robi pokazuje te niedojrzale jeszcze sfery. u mojego jest tak samo w tym temacie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Sliczna jestes! Nie mozesz nie wierzyc w siebie!
Czekoladko, to prawda... niby czasem lubie jak jest zazdrosny, ale on przesadza. Zauwazylam jednak, ze troche sie zmienil. Kiedys byl zazdrosny o ubrania (!!!). Jak do niego w kiecce przyjechalam, to tak sie poklocilismy, ze ja wocilam do domu, bo juz nie moglam tego zniesc... teraz juz nie robi na szczescie takich akcji.
#2637 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() poza tym nakrecamy sie wzajemnie na dzialanie.. milusia ogolila nogi, maja tez, vikunia, miska i madziamic tez no to ja tez pojde itd. ![]() to moze w ramach wspolnoty zje ktos ze mna jakas kolacje o tej porze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-28 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
kiedys prawie zawsze rozmowa zaczynala sie od:'w czym jestes?' i wielka awantura, jak cos 'nieodpowiedniego'. Nawet sie wkurzal, jak bylam w stringach szkole
![]() jak ja sie ciesze, ze ten moj ariat sie zmienil!! a ja nogi gole codziennie ;:P nie tylko nogi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.