![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cześć dziewczyny... codziennie was nadrabiam i codziennie zapominam co komu miałam odpisać
![]() hawrodytka śliczny ten rudy ![]() ![]() ja wczoraj kupiłam sobie miedzianą farbę z Garnier 100% color..ale dużo złego się o tych farbach naczytałam więc nie wiem czy jej użyję... i kupiłam róż z limitowanki Essence..dla osób o chłodnym typie urody polecam,dawno nie widziałam różu w tak chłodnym, różowym odcieniu. Syrenki nie dostałam:/ a jak ktoś planuje się pofarbować na brąz to polecam Joannę Mulit Color Cream Orzechowy brąz.. dotychczas ten kolor był dostępny tylko jako szampon ale teraz zrobili też jako farbę akurat jak chce się pofarbować na rudo a tak szalałam za tym orzechowym brązem ![]()
#2672 | ||||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() niestety mały nosek może mi załatwić tylko chirurg ![]() Cytat:
![]() podaj maila ![]() Cytat:
![]() dużo pewnosci siebie daje wg mnie:
reszta poleci sama ![]() Chii - mnie garniery strasznie przesuszały, najłagodniejsze były l'oreale ![]() Cytat:
![]() w takim razie... Kiciu: sto szczęśliwych rozmruczanych lat bycia prawdziwą kocicą ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-28 o 08:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2674 |
*sportaddict*
|
ps: uwaga - pustak się chwali
![]() dawno obserwowałam bransoletkę atmosphere na all, ale mi ją sprzątnęli, zanim się zdecydowałam i potem nie moglam znaleźć takiej samej nigdzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziś ładna pogoda...niech już tak bedzie i coraz cieplej ![]() ja sobie dawno dawno temu kupiłam 6 butelek wody po 1.5 l... miałam pić jedną dziennie...minęły chyba 2 tygodnie a wypiłam jedną :/ ja nie lubię wody i nie umiem nauczyć się jej pić tym bardzije jak w domu jest sok itp.
![]() |
#2676 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też kiedyś tak miałam, kredka na oczy, adidasy, bluza i do szkoły..wstyd! ![]() bardzo dobrze, że wzięłaś się za siebie i to w cale nie jest 'nic niezwykłego', zobacz na ulice, ile dziewczyn jest zaniedbanych, wystarczy trochę chęci i już, a Ty tego dokonałaś! ![]() Cytat:
![]() no ja właśnie na nodze też umiem, a na bioderkach nie ![]() Kicia wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczyny
![]() ![]() Moja dieta stoi w miejscu :/ vadi czy to prawda że w diecie jest taki moment przestoju ? Bo mimo diety i ćwiczen waga ani drgnie i cm też wczesniej schudlam juz 10 kg mialam przerwe i teraz stoi ![]() Kicia wszystkiego naj ![]()
![]() |
#2678 |
Rozeznanie
|
maja55 jaki boski avatar!
![]() Kicia ma dziś urodziny? to ja również życzę wszystkiego najlepszego i różowego ![]() ![]() co do wody to ja umiem wypić jedną butelkę na dzień, jak nie ma w pobliżu jakiejś wody to usycham ![]() ![]() ![]()
#2679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wąskie usta i jestem słodka jak miód i mila i uczynna, i dobroduszna i taka serdeczna..... Osobiście, wolałabym inną nagrodę ![]() Zołza rulezzzz ![]() Kiepska fota, światło tak padało ![]() Cytat:
![]() XS-ka, ja rozumiem dzień trolla, gorszy nastrój, kompleks jakiś, ale takie ogólne nastawienie trzeba wyrzucić z siebie, bo to brednie co piszesz! Cytat:
Ja mam wychudłą, pociągłą twarz.
![]() |
#2680 |
*sportaddict*
|
Honey- prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I prosze mi tu buraków nie strzelać bo naprawdę mówię co jest ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235763829 Tu za to pięknie ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Rozeznanie
|
ech, kwadratowe czy chude pociągłe twarze (sama bym chciała mieć taką) to nic w porównaniu do mojej ;| mam okrągłą i pućki na policzkach, wydaje mi się ogólnie, że trochę mi zmalały, ale wyglądam jak dziecko przez to i nie mogę mieć gładko związanych włosów, bo wyglądam jak piłka do siatki
![]() ![]()
#2683 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2685 | |||
Zakorzenienie
|
Ja też! Jak patrzę na siebie z daleka, albo jak ktoś mi zdjęci zrobi z dużej odległości to nigdy nie mogę uwierzyć, że to mój nos bo jest taki wąski bardzo mały. Ale ja siebie oglądam przecież z bliska w lustrze więc widzę wielki nochal. A jak się uśmiechnę (co trudno mi opanować bo mam stale banana vel dżokera na buzi) to już ogólnie masakra.
Ale przynajmniej z daleka jest cacy i piękny ![]() Jak robi się takie zassyski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Druga praktykowana przez nas pozycja śpiąca to TŻ leży na plecach, ja na boko-brzuchu, trzymając głowę na jego torsie, a nogę zarzuconą też gdzieś na niego ![]() O kołdrę nie walczymy, bo TŻ jest jak kaloryfer, kołdra mu zbędna. A ja zagarniam całą na siebie ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Więc prosze poradz mi jak to przełamać ? Więcej ćwiczyć czy poprostu poczekać ?
#2687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Jak ja śpię z Tżtem to najbardziej lubię się wbić w niego (tak jak w pozycji na łyżeczki) leżę tyłem do niego i mnie obejmuje albo on się wbija we mnie i wtedy ja go obejmuję, czasami zarzucam na niego nogę (tak jak w opisie Mai), czasami obracamy się do siebie tyłem -pupa do pupy.. śpię tak jak mi wygodnie,czasami Tż chce mnie przytulić a ja akurat wiem,że tak nie zasnę i wolę leżeć bez obejmowania.. na przytulanie mnie ma całe życie a jak człowiek chce się wyspać to jest wygoda jest najważniejsza
![]() szkoda,że śpię z Tżtem tylko parę razy w roku:/
#2690 | |
BAN stały
|
Cytat:
Strasznie XS-ka bluźnisz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczelam po prostu nie zwracac na niego uwage, ubieralam sie jak chcialam, przyezdzalam do niego tak ubana i mowilam:'specjalnie dla ciebie ladnie sie ubralam' ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
nie no jeden dzien w szkole i od razu takie zaleglosci na AG
![]() no nic lece nadrabiac co tam napisalyscie a Wam zycze milej soboty!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Vadi - pucołowate policzki to ja mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kołder- nie chciałabym mieć dwóch, musi być jedna, zeby sie w nocy tulić ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-28 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
CZEKO mam pytanie co do Twojej op. a konkretnie implantów.Zaciekawiło mnie to bo słyszalam ostatnio że teraz tylko wkladają implanty na 10 lat , po upływie tego czasu trzeba wymienić , lub calkowicie usunąć. Nie wiem czy pisałaś juz o tym chyba jestem jakaś niedoinformowana ![]()
a6w 8/42 bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3 Edytowane przez eveline01 Czas edycji: 2009-02-28 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak miałam korektor to tak sobie malowałam, pod okiem, koło skrzydełek nosa, nad górną wargą. W efekcie super świeży, promienny look. Tylko korektor mi się skończył i...nie mogę się zmobilizować żeby kupić kolejny. Tzn mobilizacja jest, ale kasa idzie mi na coś innego zwykle:/ Cytat:
Cytat:
Jestem straszny pijak wody ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [/QUOTE]https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235763829 Tu za to pięknie ![]() Bardzo podobają mi się takie brązowo-blond rudości, zwłaszcza gdy są połączone z odpowiednim kolorem skóry i np. zielonymi oczami. Mmmmm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiciunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ale mi sie sen snil ze zdradzam TZ (caluje przytulam) sie do jego kolegi ktory mi sie nie podoba musze sprawdzic w senniku co to zanczy choc ja w takie rzeczy nie wierze
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Vadi - nie widziałaś mnie ani Ty ani inne dziewczyny ,bo jeszcze nie wklejałam swoich zdjęć ,niedawno się odważyłam i już wklejałam ,no ale miałam tak zawirusowanego kompa ,że dosłownie nic nie chciał robić.. poza tym trochę się wstydzę ,Wy tu takie śliczne ,a ja wkleję i kaszanka...
DZIEWCZYNY, co myślicie o czekoladowym lakierze do paznokci? ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
BAN stały
|
Kicia wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AJLEPSZEGO
![]() ![]() ![]() I szalonej imprezki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.