| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-02-27, 21:33 | #4531 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

wlasnie wstalam, nawet nie wiem, kiedy mnie zmoglo. nie slyszalam nawwet, ze TZ dzwonil... chyba mam goraczke, bola mnie placy i lamie mnie w kosciach   czyzby mityczna grypa dopadla i mnie? :cry 
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2009-02-27, 21:37 | #4532 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ I'm woman in love !!!!   | |
|     | 
|  2009-02-27, 21:41 | #4533 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   A mnie wzięło coś na maseczki do twarzy, ostatnio się ciągle maseczkuję  Kusi mnie ta relaksująca Clarinsa i Blue Corn TBS, coś czuję że ciężko będzie się im oprzeć, zwłaszcza że pojawił się niespodziewany zastrzyk gotówki  Cytat: 
  Niestety przy takiej pogodzie jaka jest w tej chwili bakterie i wirusy mają wręcz wyśmienite warunki do egzystencji   
				__________________ Trust the lust. Go deeper. | ||
|     | 
|  2009-02-27, 21:48 | #4534 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Cytat: 
  i maseczke TT tbs   Jejciu jaka ona wydajna-mam malusi sloiczek od Jelonka (  ) uzylam jej juz 3 razy i ona sie nie konczy  Cytat: 
    Ja tez nie.A lubie miec mieciutkie stópki  Cytat: 
  Cytat: 
  Boli mnie brzuch,jest mi smutno,kombinuje nad innymi studiami dodatkowo i czuje sie kupa. Krecik mi powiedzial ze jak chce to mi na pocieszenie poczyta "Na jagody " na glos   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | ||||
|     | 
|  2009-02-27, 22:06 | #4535 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

kolorowka juz jest   
				__________________ Świat Majuli  Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 | 
|     | 
|  2009-02-27, 22:06 | #4536 | ||
				 | 

przemeczenie raczej nie, bo ostatnio ja nic nie robie   chyba, ze nic nie robienie tez meczy     Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | ||
|     | 
|  2009-02-27, 22:07 | #4537 | 
				 | 

Myslalam nad polonistyka   uzupelniajace magisterskie tylko.. 
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-02-27, 22:10 | #4538 | 
				 | 

fajnie   ja chce narazie jedne skonczyc, strasznie mi sie to studiowanie dluzy  ja chyba nie lubie studiowac   a ja obiecalam zdjecia kolorowki  wrzuce jak juz bede miec nowy aparat, czyli w okolicy srody, czwartku  i pewnie wrzuce tez perfumy, o  i moze pielegnacje  tak za jednym zamachem   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2009-02-27, 22:12 | #4539 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Świat Majuli  Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 | |
|     | 
|  2009-02-27, 22:16 | #4540 | 
				 | 

|     | 
|  2009-02-27, 22:18 | #4541 | |
				 | 

Cytat:   
				__________________ Świat Majuli  Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-02-27, 22:42 | #4542 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

http://www.allegro.pl/item567129529_...etowa_bcm.html   Gdybym tylko miała kasę to byłby pierwszy zapach kupiony w ciemno   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-27, 23:23 | #4543 | 
				 | 

chce ktos maselko z ziaji waniliowe raz uzyte?    
				__________________ Świat Majuli  Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 | 
|     | 
|  2009-02-27, 23:49 | #4544 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Niniejszym oświadczam, że albo jestem chora psychicznie albo ice się starzeje. Poszłam na imprezę. I co? Stwierdziłam, że bez sensu, wróciłam prawie ostatnim dziennym autobusem i zaraz pójdę spać.

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2009-02-28, 06:59 | #4545 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień Dobry   Nie mogłam spać. Więc buszuję po sieci. Ice, szybko Ci to poszło   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2009-02-28, 08:05 | #4546 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Dobry   zizku zdrowiej  Czekam na Twoje fotki(zwłaszcza perfumowe)  Ja się od kilku dni zbieram do obfocenia pielęgnacji(bo w kolorówce male zmiany a i tak mam niewiele tego do oglądania), ale ciągle mi się nie chce tego wszystkiego zebrać do kupy i zrobić zdjęć  I perfumy też myślałam żeby obfocić. ice  Nie udała sie zabawa?  A ja mam dziś o 18 egzamin, nic nie umiem, nie chce mi się nawet zeszytu otworzyć zeby zobaczyć co tam było na wykładach, ech  Muszę się zmusić i przeczytać choć raz te głupie notatki   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-28, 08:24 | #4547 | 
				 | 

Dzien dobry   Jesten nieprzytomna,pol nocy nie spalam przez okres. Ale wlasnie zuzylam olejek pod prysznic.Tylko co z tego skoro go uwielbiam   Odkrywam wszedzie sterty notatek i balaganu   Masakra jakas. Vibesko tu baza tu baza,zglaszam potrzebe kawy.odbior.   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | 
|     | 
|  2009-02-28, 09:01 | #4548 | 
				 | 

Nie wiem co to za marka, ale ładne kosmetyki   A ta modelka ma boski kolor włosów  http://www.zeberka.pl/art.php?id=3615 Postanowiłam dziś zaszaleć i na egzamin zrobię sobie makijaż smoky eyes   Teraz zmykam poczytać notatki. 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-28, 09:10 | #4549 | 
				 | 

Isus     
|     | 
|  2009-02-28, 10:02 | #4550 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Jezeli sie zdecydujesz to daj znac  Witam Wszystkie NK   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-02-28, 12:03 | #4551 | |
				 | 

Było ok, pewnie później byłoby jeszcze lepiej, ale ja jakoś nie miałam specjalnie dużo energii do imprezowania.  I teraz się okazuje dlaczego, bo rano dostałam okres.  Cytat: 
  powodzenia. Co tu takie pustki dzisiaj?   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |
|     | 
|  2009-02-28, 12:14 | #4552 | 
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Faktycznie jakoś pusto   ja nie spałam do 4  bo czekałam aż uruchomi się system dopisywania na zajęcia  Oczywiście uruchomił się dziś o 9 i do tej pory siedzę i czekam aż mi to wszystko załaduje   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2009-02-28, 12:27 | #4553 | 
				 | 

ice, gajuś dzięki za kciuki, przydadzą się   Ja właśnie myślę co by tu skombinować na obiad. Chyba skończy się na zrobieniu kanapek   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-28, 13:03 | #4554 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  Ooo ja chcę Cię zobaczyć w dymkuuuu   Jak wygram w totka to się zdecyduję  póki co nawet nie gram   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-02-28, 13:07 | #4555 | 
				 | 

rzyrafko widok mnie w smoky może być zabójczy. Ilekroć sobie nałożę ciemne cienie na powieki to od razu je zmywam, bo czuję się głupio    Ale dziś się uparłam i zaszaleję(najwyżej ludzie na uczelni na mój widok uciekną  ), choć nie wiem co z tego malowania wyjdzie. Pewnie nijak to nie będzie przypomniało smoky eyes znając moje zdolności....   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-28, 13:18 | #4556 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  )) 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2009-02-28, 13:21 | #4557 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Faktycznie pustki dziś   Isa 3mam  Właśnie wróciłam z miasta od dentysty sadysty  Na osłodę kupiłam sobie stanik zjechanego tu ostatnio Triumpha  i bluzeczkę (znów granatową  chociaż to właściwie bardziej chabrowy  Od pn oszczędzam  W marcu i kwietniu tylko : jeansy, płaszczyk, buty i torebka. ŻADNYCH kosmetyków, ŻADNYCH pierdółek, ŻADNYCH bluzeczek, sweterków itp.   Oczywiście wszystkie wiosenne buty jakie mi się spodobały były na niebotycznie wysokiech szpilach  A takie piękne widziałam  Miałam zrobić zdjęcia pielęgnacji, ale jak spojrzałam do szafek to po pierwsze zrobiło mi się wstyd, że znów tyle tego mam  a po drugie odrzuca mnie na myśl o wyciąganiu wszystkiego do zdjęć   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-28 o 13:43 | 
|     | 
|  2009-02-28, 13:27 | #4558 | 
				 | 

Ja bym chciała chabrową bluzeczkę.  I widziałam śliczne chabrowe zamszowe buciki w Zarze.  Strasznie mi się ten kolor ostatnio podoba, muszę sobie coś kupić takiego.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2009-02-28, 13:31 | #4559 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  i z 2 bluzki  uwielbiam ten kolor   | |
|     | 
|  2009-02-28, 13:42 | #4560 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  Widzę po ciuchach, że i granat i chabrowy i fiolet będą w łaskach w tym sezonie co b. mnie cieszy, bo ostatnio tylko takie ciuchy kupowałam  EDIT: wykończyłam wczoraj żel Palmolive z grejpfrutem i mleczko Terme i już za nimi tęsknię  Ale nie kupię póki nie zużyje zapasów   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-28 o 13:46 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

rano, gdy je kupowalam, mialam silne postanowienie wymaseczkowania sie wieczorem, ale teraz nie mam na to sily
 rano, gdy je kupowalam, mialam silne postanowienie wymaseczkowania sie wieczorem, ale teraz nie mam na to sily  a moja twarz bardzo potrzebuje pilingu...
 a moja twarz bardzo potrzebuje pilingu...