![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
![]()
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Na pewno były tu już takie.. Proszę o przypomnienie, lub o jakieś nowe
![]() ![]() coffi,calineczka777,paula 94, kochanaa, bananowalaska, Tingeling i innee... proszę,proszę ![]() ![]()
![]() |
#723 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Znalazłam tylko coś takiego: I nuciła sobie wciąż ' mogę być całkiem sama No i co, spójrz na siebie, powiedz kim ty jesteś ? Na Twój widok? wybacz, stać mnie tylko na ironiczny śmiech. Boli, prawda? Tylko widzisz mnie już to ku**a nie obchodzi ! Może to nie mnie potrzebujesz. ojej wielka mi tragedia. Wolność- to co tygrrryski lubią najbardziej. Jestem księżniczką niezależną. Bez księcia też potrafię żyć Widzisz, znowu się uśmiecham. Choć jeszcze kiedyś wydawało mi się, że nie będę potrafiła bez Ciebie żyć. Nie stać cię na mnie, i nie mówię tu o pieniądzach. Powiesz ‘spadaj mała’, pójdę ale później nie biegnij za mną Nie jesteś niesamowity. Jesteś zwykły. Za to spójrz na mnie - Ja błyszczę ! (dodane przez honey091) Jednak można żyć bez powietrza. Wbrew tym, którzy w nas nie wierzyli. nie czas na ból, strach i to co złe. Życie ma smak czekolady! Niech się świat zatrzyma, bo nareszcie jestem szczęśliwa! I'm a supergirl and supergirls don't cry. Jakoś tak zachłysnęłam się szczęściem. W pełni kolorowo. teoretycznie jest fantastycznie, a generalnie jest banalnie. Siedzę na dachu, bawię się powietrzem. Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe. (dodane przez paulqa94) zbyt pozytywna dlatego zakazana gdy będziesz spać spokojnie ja podpalę Twój świat mogłabym doprowadzić Cię do szaleństwa. wesoła dziewczyna biegnie przez las i krzyczy 'nie ma już nas'! jak anioła głos usłyszałam goo, powiedziałam spadaj a on z miejsca foch co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa faceci są jak landrynki, każdego trzeba spróbować bo jak kochać to księcia, a kraść to miliony umaluję usta, bo nigdy nic nie wiadomo... grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą to będzie dzień w kolorze pomarańczy roztańczę w sobie świat hakuna matata i jedziesz dalej! (dodane przez Coffi) pocałuj mnie w dupę przez cytrynkę, żeby Ci za słodko nie było ![]() każdy wagon da się odczepić. (niestety nie wiem czyje)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Marudziara
|
Dziewczynki chciałabym was poprosić o jakieś smutne opisy że nic mi nie wychodzi mam wszystkiego dość nawet życia
![]()
#726 | |
Zadomowienie
|
Tingeling : Jeezuu, jesteś boska, duża rośnij
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Życie naprawdę wcale nie jest proste. Albo właściwie wszystko jest takie proste, że aż boli. dziś uśmiecha się przez łzy. niepojęte jak to boli dni co tak intensywnie pachną smutkiem. tłumię złość, mam dość wargi gryźć do samej krwi ogrom problemów, piramida rozczarowań.. ...w stanie nieciekawym jestemm... Jakby trochę magii ktoś odebrał mi... odczuwalny nonsens Zaszklone oczy, w jeden odległy punkt wpatrzone.. ja mam coś takiego... Mam nadzieje,że długo Ci takie smutne opisy nie będą potrzebne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#727 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aż się zarumieniłam. Ale zaczekaj na propozycje innych dziewczyn, zobaczysz, że będą o wiele lepsze ![]() Cytat:
Z tuszem do rzęs spływającym po policzku. Odkręciła gaz, nie zapukał nikt na czas. I wreszcie nic nie mam do stracenia, bo nie mam nic. Mówią, że jej już nie ma. Wyniszczyły ją cierpienia. Between how it is and how it should be. / Pomiędzy tym jak jest, a tym, jak być powinno. Szczęście prysnęło jak bańka mydlana. Nieaktualne marzenia i przeterminowane szczęście. Zgłaszam nieprzygotowanie. Nieprzygotowanie do życia. Bez radości, bez uśmiechu. Są czasem dni, których nie powinno być. Pogrążona w smutku. _______ Większość z wizażu. Trzymaj się! ![]() Edytowane przez 8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 Czas edycji: 2009-02-28 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Marudziara
|
Dziękuję wam dziewczynki za śliczne opisiki napewno coś wybiorę śliczne są Tingeling i Paajkaa
![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
u mnie ostatnio:
Take this broken wings... And learn to fly again...
#730 |
Zadomowienie
|
mam prosbe do takiej sytuacji:
jest dwoch chlopakow. jeden z nich wyznal mi, ze mu sie podobam. ciagle z nim pisze itd. na poczatku napisalam mu ze nic z tego nie bedzie, ale teraz wydaje mi sie ze cos do niego czuje. napisalam mu to wczoraj, i on to odebral tak jakos zbyt powaznie, doslownie.. mam wrazenie ze narobilam mu nadziei. troche zaluje tego. dziwnie sie z tym czuje, bo to jes tak, ze jednego dnia mi sie podoba, chcialabym sie do niego przytulic, a drugie dnia mam go dosc. no i ten drugi. wlasnie on mi sie podoba, najgorsze jest to ze sa przyjaciolmi.. macie jakies opisy do tego? bardzo prosze, to pilne ![]()
#731 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zanotowała, by nie myśleć o miłości. zadbam o siebie. byłam święcie przekonana, że miłość to taka.. na zawsze. Sama, ale nie samotna. SINGIEL - Samowystarczalna, Inteligenta, Niezależna, Genialna I Emanująca seksem Laska, to ja! Przeszłość oddzielam grubą krechą. uwierz mi, nie żałuję, że tak wyszło. pozytywnie - i w dupie mam wszystko co nie jest cacy ![]() Bo czasem jest lepiej być obojętnym na wszystko. Wielka dama. sama. sama. kieszenie zapycham szczęściem. Staram się być dziewczynką bez złudzeń. Ze sobą w zgodzie. Pierwsza jedyna. Zdobędę swój ląd - wbije maszt! Nazywasz mnie damą, bo umiem tak ładnie być samą. łyk szczęścia. w swoim świecie, usłanym tylko marzeniami. Są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu. jeszcze odnośnie szaleństwa : ![]() Mamo nie zamykaj dzisiaj drzwi, bo późno będę. Dzisiaj będziemy takimi ludźmi, przed którymi ostrzegali nas rodzice ![]() Cytat:
nie ogarniam świata. Przepraszamy ale światełko na końcu tunelu jest zepsute. Bez nadziei, że będzie inaczej. to jeden z takich dni, w ktorych nic nie jest smieszne.. Plastikowa rzeczywistość. Cierpiałam. Któregoś dnia znacznie bardziej niż zwykle. Czekam, aż znów zaświeci słońce w moim życiu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
czy mogłaby mi któraś z was przetłumaczyć na angielski opis `czekam, nie na księcia z bajki, ale na wampira w volvo`.. baaaaardzo proszę
![]() ![]()
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos w ten desen ale jestem nieprzytomna wiec niech ktos poprawi ![]()
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki miałabym do was prośbę. Niedługo minie rok jak przeprowadziłam sie z mojej miejscowości do Londynu. Proszę o jakieś opisy w związku z tym ze to już tyle czasu minęło i ze tęsknie......
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
Zawsze bardzo mi pomagacie, może tym razem też coś znajdziecie w stylu "warto patrzeć na ciebie z daleka? warto tęsknić i czekać? z myślą tak uparta? warto?" coś bardzo w tym stylu, żeby zwróciło uwagę lub dało do myślenia.. no nie wiem..
z góry dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
macie może cos o tym ze 'moi' znajomi mnie wkurzają..
jak robię imprezy (przeważnie to moja kuzynka robi u mnie imprezy a ja się zawsze zgadzam ;| ) to jest ok ![]() a dzisiaj kilka dziewczyn maja w opisie cos w stylu : z Nimi ;*** , %% itp wkurzyłam sie bo niby jestem ich znajoma a oni mnie lubia jak mam chate wolna ;| macie cos ?! nnie takie wprost troche tajemnicze ![]() ![]() ![]() Calineczka777 nydee Kochanaa paulqa94 Tingeling Paajkaa jak tak patrze na wasze opisy .. ah boskie są ![]()
#737 |
Przyczajenie
|
Znalazłoby się coś o tym , że znowu jesteśmy razem i jest lepiej niż kiedykolwiek i że chce zeby tak zostało? Może być coś dłuższego
![]()
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-Wchodzi się tyle razy ile się pragnie. <3 " wybacz. tylko to. <3 dziewczynki, ogromna prośba! mój brat za miesiąc kończy 8naście lat. jako prezent zrobiłam dla niego album ze zdjęciami od jego narodzin. brakuje mi tylko opisów do zdjęć. bardzo was proszę o opisy, które będą mówiły o tym jaki jest on dla mnie ważny, że po śmierci naszego taty staliśmy się sobie bliżsi, że jest dla mnie jak mój anioł stróż, i że mimo tych wszystkich kłótni bardzo go kocham. to dla mnie naprawdę ważne. liczę na was. <3
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Na zawsze będziesz moim przyjacielem 'Od tamtej chwili jesteś najważniejszy 'Pomimo wszystkich złych kłótni i tak Cie Kocham 'Kocham Cię i Ufam Ci, bo wiem że nigdy mnie nie skrzywdzisz. 'Jesteś moim Aniołem Stróżem, ja też chcę być nim dla Ciebie trochę z wizażu ''Będę przy Tobie' to najlepsza obietnica, jaką może złożyć Przyjaciel 'Zaopiekuj się mną mam nadzieję że trochę pomogłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem czy to przeznaczenie, ale zrobię wszystko, żeby być z Tobą . wciąż mam nadzieje, że czasem myślisz o mnie jeszcze. Jakbym mogła Ci narysować sny. mógłbyś mnie posadzić na najwyższym dachu Nowego Jorku. Przyjdź taki jaki jesteś, taki jaki byłeś, takim jakim chcę byś był. Nie zamierzam Cię truc pigułkami ze snów. A ona.Zakochana,szalona w jego oczy wpatrzona ! Świat jej zawirował . Marzę tylko o tym, żebyś mnie przytulił. A gdy zadzwonię do ciebie mówiąc, że pomyliłam numer.. nie odkładaj słuchawki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
dziewczynki macie jakieś opisy o zasadach??ja nie mam chłopaka jak narazie i wolała bym takie cytaty o sobie np.....takiego typu dobra w byciu złą...itp pomózcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#742 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
dziewczynki jeszcze potrzebuje takich opisów zerwałam z byłym i on ma teraz taka okropną laskę wiecie wieśniare i macie takie jakieś opiski że ja to taka jestem a tamta taka fuj....hehe
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wyglad sie nie liczy .!! moze jest brzydka ale za to ma super charakter.. ile ty masz lat.?
![]() |
#745 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty: nadal wierzysz we mnie choć już nikt inny nie wierzy, słuchasz, chociaż słuchałeś to już wiele razy, jesteś przy mnie, gdy mi się nie układa i nigdy nie mówisz: 'A nie mówiłem?', pomagasz mi pozbierać i skleić to, co stłukłam. Jesteś. Zawsze kiedy Cię potrzebuję. I to jest powodem moich podziękowań. Jesteś. Kiedy jestem smutna. Kiedy jestem szczęśliwa. Zawsze. Jesteś dla mnie jak cichy anioł, który podnosi mnie, gdy moje skrzydła zapomniały jak latać. Kim dla mnie jesteś? Drogowskazem na drodze do tęczy. Przewodnikiem, który prowadzi na drugi brzeg. Szafirowym diamentem, którego nie chcę wypuścić z uścisku dłoni. Jesteś - Przyjacielem, który prowadzi mnie za rękę przez ciemny mrok. Dodajesz mi sił, kiedy sama nie potrafię się wzbić. Jesteś! - a to znaczy dla mnie więcej niż wszystkie Skarby tego świata... Dobrze jest mieć na kogo liczyć kiedy potrzeba pomocy, a cała reszta milczy, dobrze jest mieć kogoś u boku, kiedy los nie sprzyja i spada masa kłopotów. _____ Wszystko z wizażu ![]() Cytat:
Czy ja dobrze widzę? Moje guru mnie wymieniło? O jejejejeje! Jak miło! ![]() Dziękuję! ![]() A co do prośby, chwilowo nic nie wpada mi do głowy. Zobaczyłam swój nick i osłupiałam ![]() Jak ochłonę to pomyślę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Marudziara
|
Dziewczynki a coś takiego o tym żeby dał mi znać czy mu zależy ,czy coś czuje do mnie czy mam sobie robić jakieś nadzieje czy będziemy razem takie niedosłowne ale dające do myślenia
![]() ![]()
#747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i prośba. macie jakieś opisy takie całkowicie neutralne ? nie takie, że jest dobrze czy tam żle. nie o miłości... tylko takie bardziej, żeby ustawić jak się nie ma co ustawić ;pp liczę na każdą z Was ![]()
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-01 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
ja napisałąm z prosba o opiny a nie ze ile ja mam lat nie znasz opisaów to nie odpisuj nic nie interesuje mnie jaki ona ma charakter chciałąm opisy jak któraś ma to PROSZĘ
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty: nadal wierzysz we mnie choć już nikt inny nie wierzy, słuchasz, chociaż słuchałeś to już wiele razy, jesteś przy mnie, gdy mi się nie układa i nigdy nie mówisz: 'A nie mówiłem?', pomagasz mi pozbierać i skleić to, co stłukłam. Jesteś. Zawsze kiedy Cię potrzebuję. I to jest powodem moich podziękowań. Jesteś. Kiedy jestem smutna. Kiedy jestem szczęśliwa. Zawsze. Jesteś dla mnie jak cichy anioł, który podnosi mnie, gdy moje skrzydła zapomniały jak latać. Kim dla mnie jesteś? Drogowskazem na drodze do tęczy. Przewodnikiem, który prowadzi na drugi brzeg. Szafirowym diamentem, którego nie chcę wypuścić z uścisku dłoni. Jesteś - Przyjacielem, który prowadzi mnie za rękę przez ciemny mrok. Dodajesz mi sił, kiedy sama nie potrafię się wzbić. Jesteś! - a to znaczy dla mnie więcej niż wszystkie Skarby tego świata... Dobrze jest mieć na kogo liczyć kiedy potrzeba pomocy, a cała reszta milczy, dobrze jest mieć kogoś u boku, kiedy los nie sprzyja i spada masa kłopotów. [/quote] bardzo dziękuje. bardzo pomogłyście. jak można to proszę więcej. <3
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mam dokładnie tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.