![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
jak to nie ma o czym...co ty za glupotki piszesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
no to witaj Poemi w klubie "myslicieli"
![]() ![]() zycze wszystkim dobrej nocki i udanego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
W sumie to uczepiłam się jednej myśli, już mi to nie daje spokoju, gdy tylko mam wolną chwilę to o tym myślę. Kiedyś ta myśl pojawiała się raz na miesiąc, a teraz cały czas. Od tego odchodzą jakieś inne wnioski itp, ale wszystko koncentruje się na tej jednej myśli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poemi, mam pytanie, po co tak piszesz? Zaczynasz jakiś temat, nie kończysz, nie wnosi to za wiele do rozmowy... mam wrażenie, że chcesz się tylko podroczyć i zwrócić na siebie uwagę... Po co coś takiego? ![]() Cytat:
![]() Asiuk!! 100 lat!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń, wszystkiego dobrego, miłości, pewności ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porywa Cię na jakieś urodzinowe 'wojaże'? Gliwice są średnio atrakcyjne turystycznie ![]() ![]() Ale fajnie, urodziłaś się tego samego dnia, co mój TŻ ![]() Jeszcze raz buziaki urodzinowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Asiuk ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj naj oby wszelkie smutki zniknęły a towarzyszyły Ci same sukcesy i radości.
Co do męża to ciekawe co razem z bułeczkami przyniesie ![]() A ja dziś gnije w pracy a potem sprzątanko i zakupki jedzeniowe a później słodkie lenistwo ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Oooo no proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A my lecimy do fryzjera. Byłam niedawno ale mama TŻ miałana dziś klepnięty termin u genialnej podobno babki do której kolejki są straszne, a że pojechali na narty to ja się wybieram, a i TŻta może się uda podstrzyc przy okazji. Butter, Wy też się bawcie dobrze z TŻtem i jeszcze raz wszystkiego naj ![]()
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego Asiuk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiuk, wszystkiego najnajnajlepszego ![]()
Dyskretnej troski trzeba mi.. Edytowane przez et-ka Czas edycji: 2009-02-28 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Asiuk wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczescia i milosci oraz spelnienia najskrytszych marzen
![]() Butter no wlasnie wydaje mi sie ze to raczej wina tabletek albo mojego przepracowania albo to i to maja wplyw na obecna sytuacje...bede w kwietniu w Polsce to zaraz pedze do gina po porade.Ostatnio moj Tz wymyslil ze w Grecji powinnismy podjac jakies pierwsze kroki w sprawie dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam tylko ostatnie 3 strony. Sporo tego... jak zwykle
![]() Witam wszystkich weekendowo ![]() Asiuk, wszystkiego najlepszego, zdrówka i szczęścia i pomyślności i spełnienia marzeń i ... ![]() Doczytałam, że rozpisywałyście się o rozświetlaczach. Ponieważ nie maluję się super często, ale kosmetyki kocham posiadać pod każdą postacią dysponuje dwoma rozświetlaczami. Jeden to firmy Essence, kosztuje 9,90zł, a trwałość i właściwości jak takiego za ok. 70zł. Pozostawia lekką, jakby "zmrożoną" poświatę. Warto go za te grosze mieć. Ostatnio miałam go na sobie i mama powiedziała, że jakoś tak inaczej, bardzo ładnie wyglądam ![]() Drugi to rozświetlacz Diora, który w Douglasie kosztuje 169zł,a ja przed tym kursem dolara upolowałam na truskawie za 98zł. Jest to taki różo-rozświetlacz, ponieważ oprócz zmrożonejk poświaty nadaje lekko różowy kolorek. Na niego chorowałam jakiś czas i baaaardzo go polecam, jest super. A zedre go za jakieś 100 lat. Mega wydajny. Ale się rozpisałam ![]() Wy tu o spotkaniu, nie ukrywam, że też zamierzałam przyjechać do stolicy na nie, ale teraz jak małż kulawy to ni mam szans ![]() ![]()
#4547 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale aż nas skręca z zazdrości ![]() Kotekk ja właściwie też nie wiem co ci doradzić (oprócz tego co stokrotce ![]() Wiem natomiast jedno.Jak brałam tabletki ok.5 lat, to miałam stany mocnego rozdrażnienia,huśtawki nastrojów i brak ochoty (oprócz tego bóle głowy, które po odstawieniu tabletek minęły).Zmieniałam je trzy razy w tym czasie, a odstawiłam bo miałam skoki ciśnienia i lekarz powiedział, ze może to być od tabletek. Po odstawieniu mój Tż powiedział, ze już nigdy mi nie pozwoli (a przynajmniej będzie odradzać) brać tabletek, bo wszystko zmieniło się na plus.Humory, bóle głowy i sprawy łóżkowe ![]() Niestety każdy przypadek jest inny i nie wiem czy u ciebie jest to samo.Moja koleżanka bierze tabletki parę lat i mówi, ze w ogóle nie wpłynęły na jej sprawy łóżkowe ![]() No w końcu ![]() Asiuk Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin ![]() Dzień Dobry w sobotę.Wczoraj podrinkowaliśmy trochę w pubie w miłym towarzystwie i dziś mam dobry humor ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-28 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Rozeznanie
|
Hej, my wróciliśmy, jestem zachwycona tą fryzjerka, umówiłam się od razu na za miesiąc żeby miec spokój przed wyjazdem. Nie mam pojęcia jak to zrobiła
![]() ![]() ![]() Idziemy się pakować i jedziemy do TŻ, szykować obiad dla dziadka, a wieczorem idziemy na parapetówkę. Buziaki dla wszystkich ![]()
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Asiuk sto lat, sto lat
![]() Butter dla Twojego TŻa też wszystkiego najlepszego ![]() Ja jadę dziś do rodziców, bo mój Tata ma urodziny (tzn. ma 29.02 ale jak wiadomo w tym roku nie ma 29 ![]() Cytat:
Wiesz moja paczuszka była malutka za każdym razem- ważyła tyle co mały kawałek sera żółtego... więc tego nie rozumiem ![]() Gdy mieszkałam na Zaciszu to rano chodził listonosz z listami i małymi paczkami a od 16 przyjeżdżał inny pan z PP samochodem i przynosił nawet ciężkie, wielkie paczki. Bardzo przepraszam rozumiem, że listonoszowi ciężko byłoby nosić takie paki ale nie po to płacę poczcie polskiej za przesyłkę, żeby potem sama latać i dźwigać jakieś paczki. Jest to wina PP i powinna to jakoś rozwiązać choćby bardziej motoryzując listonoszy!
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twin, ja mam takie samo zdanie na temat PP...nie chodzi o to, że listonosz ma targać wszystkie te paczki, bo wiadomo, nie ma takiej fizycznej możliwości. Chodzi o to, że PP ma to sobie zorganizować jakoś normalnie, a nie że klienci popylają na pocztę, żeby sprawdzać czy aby na pewno paczka już jest, czy nie...bo to jest skandal. Nie dość, że płaci się kupę kasy za przesyłki, to jeszcze człowiek nalata... Ja ostatnio wysłałam priorytet, który teoretycznie ma być następnego dnia. Nie doszedł przez ponad tydzień, poszłam na pocztę robić awanturę, a pani w okienku mi powiedziała, że faktycznie, teoretycznie powinien być nastepnego dnia, ale tylko teoretycznie, bo oni za to nie odpowiadają...skandal, to po co płacę 3 razy tyle, co za zwykły list, jak idzie tyle samo czasu? Kto za to odpowiada, jak nie oni? Tak, jak mówię...monopolista-mogą sobie pozwolić na wszystko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Co do PP,
plus mieszkania w mniejszych miejscowościach jest taki, że listonosz zna prawie wszystkich, listy docierają na czas, paczki także i to do rąk własnych. A jeśli jes jakaś duża paka to dzwonią do mnie , czy mogłabym po nią przyjechać bo jest za duża i listonosz mi jej nie przywiezie. Jak mieszkałam na stancji podczas studiów dziennych to był problem z pocztą i pamiętam to jako zmorę
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butter, a w nowym regulaminie PP jest wzmianka, że piorytet może iść 4 dni, a nie być dna następnego, więc dziewczyny nie przepłacajcie ![]()
Dyskretnej troski trzeba mi.. Edytowane przez et-ka Czas edycji: 2009-02-28 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego często paczki zamawiam na adres rodziców ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze wiedzieć o tmy nowym regulaminie... chyba zacznę dopłacać do kuriera czasem.... tylko GLS będę jak ognia unikać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
ja mam teraz na tyle konfortową sytuację, że brat pracuje na poczcie, z której idą też listy do rodziców i zabiera wszystkie przesyłki do rodzinnego domu
![]() a GSL też ma w pupie klienta? ja znalazłam najlepszą metodę na zakupy sieciowe - staram się kupowac tam, gdzie mogę odebrać osobiście ![]()
#4555 |
Zakorzenienie
|
Asiuk Wszytskiego NAJ
![]() ![]() A teraz wam opowiem o moich przebojach meblowych ![]() Ponad miesiac temu zamowilismy meble w pewnym sklepie internetowym ![]() W srode meble nie dotarly,wiec zadzwonilam. Pani nie potrafila mi udzielic konkretnje odpowiedzi ,miala oddzwonic za pol godziny. Nie odzwonila. W czwartek rano znowu dzwonilam. Dowiedzialam sie ,ze meble beda w sobote (dzisiaj) w godz 19 -22 (!!!). No ale OK ,niech juz tylko beda. Dzisiaj rano telefon.Dzwoni pani od mebli.Ponoc popsul sie im samochod ,meble beda jutro. W godz 17-22. Czyli prawdopodobnie sypialnia bedzie sypialnia dopiero w przyszly weekend ,bo w tygodniu nie ma czasu na skrecanie mebli. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-02-28 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
To współczuję stokrotko
![]() A będąc już przy temacie remontowym, ponieważ dzidzia w drodze, zapowiedziałam mężowi, że trzeba się wziąść za górę. A może od początku: mamy dość spory dom: piwnica, I piętro, II piętro i strych. Rodzice tak zbudowali ten dom, aby były w nim właściwie 3 mieszkania. Dopóki ja byłam niepełnoletnia mieszkali w tych mieszkaniach lokatorzy (strych został zaadoptowany jako mieszkanko). Na każdym piętrze są dwa pokoje, kuchnia, łazienka i korytarzyk. Do kolejnych prowadzi klatka schodowa. Mój pomysł na ten dom był taki, aby wszystko połączyć w jedno. I tak też zaczęlismy robić, piwnica to kotłownia, pralnia i magazyn naszych rzeczy. Na I piętrze zrobiliśmy kuchnię, zburzyliśmy jedną ścianę i zrobiliśmy połączoną z kuchnią jadalnię, oprócz tego salon. Ale ponieważ lokatorzy budynek w wewnątrz strasznie zniszczyli, remont tego I piętra pochłonął prawie 50 tys, więc z salonu zrobiliśmy chwilowo (czyli już prawie 3 lata) sypialnię. Teraz zamierzamy wziąć się za II piętro, czyli nasza sypialnia, 2 pokoje dla dzieci i prywatna łazienka z wanną (na dole mamy prysznic). Remont zaczęliśmy od wymiany okien w piwnicy i na I piętrze. I to do czego zmierzam, właśnie zamówiliśmy okna do reszty domu, czyli II piętro i strych. Wyszło w sumie 11 okien. Jestem taka happy, że nie macie pojęcia, bo te okna oznaczają, że remont w końcu ruszy ![]() ![]() Całus dla każdego kto to wszystko przeczyta ![]()
#4557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stokrotko czyli wy tez macie przeboje z firmą meblową ![]() Cytat:
![]() Super, że dzidzia będzie mieć swój pokój ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Taty ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do GLS to tez już chyba opisywałam kiedyś przejścia z nimi, ogólnie katastrofa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się zbierać powoli, dobrze że fryzurę mam już z głowy ![]() ![]() Do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie się uparłam, że ma być różowy, Tż: co będzie jak bęzie chłopiec? A ja: Eeee, no wiesz, mały będzie, więc różowy nie będzie mu przeszkadzał. Potem się przemaluje ![]() Swoją drogą ostatnio zahaczyliśmy o sklep z mebelkami dziecięcymi, rany ile to wszystko kosztuje!!! A wszystko tylko na chwile, bo dziecko szybko rośnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedziałam ze tak będzie z tą pocztą ![]() A właśnie bo nie pogratulowałam....ucieczk i prawie z przed ołtarza. RESPEKT ![]() Super ! w końcu ![]() Przekaż życzenia dla TŻ...i świętujcie dziś do białego rana ![]() Cytat:
![]() Taka duża byłaś kiedyś?? Asiuk wszystkiego najlepszego ![]() Kotek..cóż moge powiedziec..chyba nic....tylko stwierdzic ze kazdy z nas ma jakies problemy w alkowie. Jak nie za malo to za dużo..masakra ![]() ![]() Ja się wczoraj o to popłakałam...coś we mnie pękło. Bo mąż znowu zrobił sie leniem..a mnie od kilku dni energia rozpierała...no i wczoraj wybuchłam. Co z tego wynikło..nic. ![]() ![]() ------------------------- Zara uważaj z tym szoferowaniem na imprezach. Mój się w pewnym momencie do tego przyzwyczaił i ciężko było zmienic jego nawyki ![]() ---------------------------- Uwielbiam czuc się dumna z męza..a dziś znowu to poczułam ![]() Mam kuzyna który, mozna powiedzic jest moim autorytetem, wsparciem i bardzo bliskim czlowiekiem. Zna mnie jak nikt..jest psychologiem i kiedys pomagal mi pozbierac sie z jakis tam dołów i niepowodzeń życiowych....zresztą to samo moge napisac o jego zonie I dziś spedziłam z nimi caly dzien...na koniec spotkania powiedzieli mi ze są fanami mojego męza..ale nie fanami muzyki..a fanami jego charakteru i osobowosci....milo jak cholera ![]() ------------------------ Diana zazdroszczę i gratuluje tak duzego domu
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-28 o 19:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.