|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Margo - tylko że wiele kandydatek łamie regulamin, wystawia prace z innych konkursów itp. Zastanawia mnie, ile osób specjalnie dla konkursu na Wizażu wynajmuje modelkę i profesjonalnego fotografa w studio, a ile takie zdjęcia po prostu miało wcześniej...
Zmykam czytać Wiedźmina, dziergajcie płodnie!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-02-27 o 23:10 |
|
|
|
#1892 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Zmykam spać, bo dzisiaj cały dzień na plaży byłam i zmeczona jestem niebywale... miałam nie pisać o pogodzie.... no ale już chyba nikt za 32 stopni w cieniu nie tęskni?
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
ja się odzywam i melduję, że mój organizm osiągnął chyba szczyt niewydolności.
Idę na wątek z prozą - Idealną zamiesić zebrałam się do napisania w końcu
|
#1894 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie mohery wczoraj miałam strasznie przykry dzień (ale nie bedę tu wchodzić w szczegóły).
Poczytałam nasz wąteczek i miałam minę taką ![]() Dorzucę swoje kilka groszy w temacie religii. Jestem katoliczką i uwazam,że katolik nie może rozdzielić wiary w Boga od funkcjonowania w kościele. O moich poglądach moge mówić, ale nie zamierzam nikogo przekonywać,że ma to robić teraz już. (takie przekonywanie nie przynosi wiele dobrego). Szanuje ludzkie wybory i ludzi. Czuję się niezręcznie w sytuacjach, gdy ktoś mnie usiłuje nawracać na laicyzm, dlatego wychodzę z założenia: że kwestię wiary warto przekazywać świadectwem swojego zycia, a dyskusje prowadzić z tymi, którzy dyskutować chcą. Wczoraj usłyszałam jak współpracownicy ciekawą rozmowę (w pracy). Kolezanka (katoliczka mówi): dziś piątek powinniście pościć (spotkanie ze słodyczami w tle). Ty pościsz?-zapytała jedna Zwykle tak. To dobrze dla ciebie ![]() I koniec dyskusji, nikt się wiecej w temacie nie odezwał. ![]() Choć dla mnie moja religia, może byc dla mnie jedyną możłiwą prawdą, nie musi być dla kogoś innego. malinka trzymaj się zdrowo wirlandia coś mi się wydaje,że tego 2013 nie możesz się doczekać. ![]() Ja idę dziś malować ściany w miarę możliwości.
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Daria wspolczuje ci ogromnie...bycie miedzy mlotem a kowadlem to nieprzyjemna sytuacja a kazde wyjscie zle...tak to jest niestety gdy koszty calej tej szopki weselnej pokrywaja rodzice...ja za swiadkow wzielabym osoby ktore sama sobie z tŻ wybiore i niech grzmi ziemia i wala sie gory a co ![]() swoja droga dzisiaj znowu imprezka z rodzinka tŻ i znowu docinki w stylu ilez mozna ze soba chodzic...kiedy w koncu ten slub....ale jak sie dowiedza ze mamy w planach tylko cywilny to sama nie wiem co to bedzie ogien na dachu zapewne...szcz erze to mam to gdzies...Odnosnie łaski wiary mnie nie przeszkadza absolutnie to ze ktos nie wierzy....ja wierze zawsze wierzylam...choc przez dlugi czas bylam na etapie odizolowania sie od kosciola...zmienilo sie to calkiem niedawno ...chadzam sobie do kosciola...nawet popadam ttam w zadume..wylaczam sie...nie przywiazujac jednoczesnie uwagi do nauczan kaplanow...skupiam sie raczej na stałych fragmentach mszy...a i sakramenty na nowo nabraly dla mnie glebszego sensu...wierze bo w oczach Boga jestem rowna inym...co nie zawsze przeklada sie na rzeczywistosc...i dobrze czuc ze w momencie kiedy spojrzec na siebie nie mozesz z powodu swoich czynow i wyrzutow sumienia jest ktos kto cie nie potepia mimo ze wszyscy inni juz tak zrobilii ale to taki osobisty wywod ![]() Margo nie ja nie bede krecic papierochow...TŻ szuka oszczednosci paranoicznie bo jestesmy na kupnie autka ![]() aha o co kaman z tym konkursem pazukrowym chetnie lookne ale w ktora strone mam patrzec
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-02-28 o 10:27 |
|
|
|
#1897 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czytałaś już wcześniej czy to pierwszy raz? Ja muszę raz jeszcze to łyknąć, jakieś 8 lat temu było to moje pierwsze dorosłe spotkanie z fantastyką, przeczytałam prędko, ale chyba mało świadomie - byłam zaaferowana tym, że fantastyka może być taka fajna Kopnijcie mnie motywacyjnie, za tydzień spotkanie z promotorem a moja praca mgr stanęła na spisie treści
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wlasnie tego nie rozumie...ateisci a marza o tych zabobonach ..sakramentach... wlasciwie to mozna to postrzegac jako obraze boga..z perspektywy katolika.. ![]() ![]() bez obrazy Elli oczywiscie wasz sakrament to zbedny rytual bo skoro nie wierzysz on nie zaistnieje poprostu... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- w konkursie makijazowym 9, a te pazury sa ble ![]()
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
**luna - dziękuję
![]() szaja - <kop motywacyjny> mi też by się przydał ![]() ja na konkursy się nie wypowiadam wcześniej głosowałam, tym razem odpuściłam
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne jajka się porobiły w tym pazurkowym konkursie
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajka??
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 |
|
Konto usunięte
|
Luno - a nie mogę się doczekać...
- bez niego będę płakać codziennie). P.S piszcie Werka do mnie... Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-02-28 o 11:48 |
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna wizażanka (której osobiście nie trawię) po dyskwalifikacji za podanie numeru swojej pracy narobiła rabanu
|
#1904 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witajcie, Dzień Dobry Bardzo....
Zrobiłam sobie dzisiaj Dzień Świstaka... siedzę w norce od rana i nigdzie nie wychodzę ![]() Na dworze silny wiatr 37 km/h (sprawdziłam w Google), temperatura 34 stopnie, a widoczność ograniczona do kilkuset metrów bo znowu w powietrzu piach i pył wiruje ![]() Szajuś i Malinka, macie ode mnie pozytywne kopy motywacyjne na rozruch.... mnie też by się przydało bo jakoś zabrać się za nic nie mogę od rana Luna, przykro mi z powodu przykrego dnia Werka, podziwiam plan na 2013 rok, ja nie potrafię planować aż tak dalekosiężnie, a właściwie, to jak próbowałam kiedyś coś tak zaplanować, to wszystko potoczyło się dokładnie odwrotnie i okazało się, że tak nawet lepiej Ktoś wspomniał o zwolnieniach w pracy... niestety tutaj również dotarł kryzys i codziennie wyjeżdża stąd ok. 3 tys osób. Pracę tracą przede wszystkim architekci, inżynierowie budowlani oraz inne inżynierskie specjalności a także robotnicy budowlani. Wiele projektów zostało wstrzymanych zwłaszcza w Dubaju, natomiast władze Abu Dhabi starają się zaplanowane projekty realizować ale w zwolnionym tempie. Ciekawostka ogólnoświatowy kryzys został przewidziany przez Marksa ![]() " Posiadacze kapitału będą oddziaływać na klasę robotniczą, aby kupowała coraz więcej drogich dóbr, domów i technologii zmuszając ją do zaciągania coraz więcej drogich kredytów, aż w pewnym momencie długi staną się niemożliwe do spłacenia. Niespłacone długi będą prowadzić do bankructw banków, które trzeba będzie nacjonalizować i państwo wejdzie na drogę, która w końcu doprowadzi do komunizmu" Karol Marks, 1867
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Luno - współczuję, że źle sie u ciebie dzieje.
|
|
|
|
|
#1907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Oblałam egzamin. Chora baba, jeśli ktoś nie napisał słowo w słowo z książki, nie zaliczyła. Skutek - 7 osób nie zdało, 2 na dst. Dodam, że chodzi o różnice programowe z ekonomiki zdrowia, nie miałam ŻADNYCH ćwiczeń ani ŻADNYCH wykładów, kobieta dała zagadnienia i 3 tygodnie na zaliczenie ich. Miło, prawda?
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/edit: jeszcze dodam, ze wg nauk ekonomicznych kryzys jest wtedy duze organizacje finansowe etc traca nagle duza czesc swojej wartosci. I na tym opiera sie ten kryzys, a nie na ty, ze pan zdzisio nie moze splacic kredytu. SKUTKIEM jest to, ze zdziosio nie moze i przez to gospodarka hamuje, ale nie jest to przyczyna.
nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage ![]() Edytowane przez santos Czas edycji: 2009-02-28 o 13:47 |
|
|
|
|
#1910 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nota bene, jeśli zobaczycie gdzieś taki jasnoniebieski lakier jak w pracy 22, proszę o cynk
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
I obowiazkowo szminka nakladana nie przed lustrem, tylko "na wyczucie". Avangarda na maxa bo kto powiedzial, ze szminka trzeba trafic w obreb ust...
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z nią miałam jedno ścięcie, niesamowicie chamska osoba, później potrzebowałam sobie założyć w Krakowie tipsy - to nie, nie ma innej pani od tipsów, tylko Paulakrk, reszta to wieś i zera :/ Wychodzi na to, ze mamy w Krakowie tylko jedną panią od zakładania paznokci, szok! Nawet się temat bałam zakładać, bo zostałabym od razu oskarżona o chęć pójścia do gorszej konkurencji, zamiast do paznokciowego guru A ja jeśli ktoś jest dla mnie niesympatyczny, to raczej nie chcę dawać tej osobie zarobić ![]() Szajuś - nie przejmuj się, to tylko jeden egzamin Ale czasem się trafiają egzaminatorzy idioci, wiem z autopsji
|
|
#1913 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powaga, nie wyjeżdża poza usta, nie mam pojęcia, jak ona to robi... Tajemnicze trzecie oko na szmince?Eli, dzięki
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Co do paznokci, to rzucilam okiem i moje typy sa takie:
w kategori disco-dance-techno szau - karnawal trwa: turkosuwa fala maja najlepszy wzorek i forme, aczkolwiek sa niebieskie, co mnie nieco odrzuca fiolet - ladne, disco-techno ale nie przesadzone i nic im nie sterczy :P zloto-czerwone - fajne, jak na mar di gras, chyba najlepsze z tych techno-disco-karnawal W kategorii slubne, tylko pierwsze mi sie podobaja. W kategorii "udziwnione ze sterczacymi cusiami (to chyba akrylowe ozdoby)" podobaja mi sie te. Nie podobaja mi sie te zakonczone w szpic, a poza tym wiekszosc jest po prostu za dluga. Jescze te z tweetim sa urocze, jak dla dziewczynki :P
|
|
#1915 |
|
Konto usunięte
|
A mnie się szczerze mówiąc kompletnie żadne nie podobają. Nie widziałam tylko tych Pauli.
Aha, nie podobają mi się nie dlatego, że np. są w szpic - to, że ja nie noszę takich, nie znaczy, że są brzydkie Ale kolorystyka i ozdoby w żadnej pracy mnie nie zachwyciły.
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o makijarze, to wiekszosc jest marna, zeby nie powiedziec tragiczna. Jest troche tych z wywijasami namalowanymi na twarzy, ale wiekszosc jest wykonana niestarannie, nierowno i najczesciej kredka zamiast linerem, co wyglada po prostu zle (np ten). Z kategorii "dokleilam sobie dlugie rzesy" podoba mi sie ten, i ten bialy tez ujdzie tloku. W kategorii "lata 80 wiecznie zywe" tylko ten wyglada ok, ale mysle, ze nie nadaje sie na mpreze karnawalowa, bo w przyciemnionym swietle, takie kolory beda wygladac jak szara nieregularna plama na twarzy. Z katagorii "go goth" chyba tylko ten sie do czegos nadaje, chociaz motyw koronki byl juz powielany 46372848 razy. Ostatecznie najwiekszy potencjal dostrzegam w tym bialym z krysztalkami, ale ogolnie to w zadnym z tych nei chcialabym isc na impreze karnawalowa. Czesto lepsza sa pokazywane na MM niz w tym konkursie...
|
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
Zastanawiam się, dlaczego część tych prac to tylko makijaż oczu? Przecież oczy są tylko częścią twarzy. Gdzie policzki, skóra, usta...? W tym, który pokazałaś jako lata '80 nos jest zrobiony tragicznie - nie dość, że się błyszczy, to jeszcze jest wyeksponowany i wydaje się być duży.
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie szaja, ale ja juz nawet nic nie mowilam o modelowaniu twarzy, bo chyba zadna propozycja sie o to nie pokusila :/. Jest taka dziewczyna na MM, chyba PaSSiOn, cos takiego (nie pamietam nicka dokladnie), ona robi sesyjne makijarze, takie fantazyjne, i sa O NIEBO lepsze, naprawde fajne. O AdzeBiL nie wspomne... A to co jest w tym konkursie - zenada.
|
|
#1919 |
|
Nie depcze krokusów
|
Myślę, że po prostu profesjonaliści nie startują w takich konkursach.
Szajba - wcześniej opowiadania, ale teraz dopiero sagę. Jestem tolkienomaniakiem.
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11209787]A mnie się szczerze mówiąc kompletnie żadne nie podobają. Nie widziałam tylko tych Pauli.
Aha, nie podobają mi się nie dlatego, że np. są w szpic - to, że ja nie noszę takich, nie znaczy, że są brzydkie Ale kolorystyka i ozdoby w żadnej pracy mnie nie zachwyciły.[/quote]mnie również nie podobają się paznokcie w szpic,choć te rózyczkowe mnie zachwyciły.nie wiem,czy to gotowce,ale ciekawie pokazane. pewnie większość jest niepraktyczna,a ja przepadam na naturalnością. wolę białe końcówki. ps.weszłam,żeby poczytać i zobaczyć,kim jest słynna paula k. już wiem,miałam przyjemność prowadzić z nią rozmowe.powiedziała jej,ze jest wredną su..ą i pewnie jest bardzo samotna. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-28 o 16:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zapewne...szcz erze to mam to gdzies...
mnie nie przeszkadza absolutnie to ze ktos nie wierzy....ja wierze zawsze wierzylam...choc przez dlugi czas bylam na etapie odizolowania sie od kosciola...zmienilo sie to calkiem niedawno ...chadzam sobie do kosciola...nawet popadam ttam w zadume..wylaczam sie...nie przywiazujac jednoczesnie uwagi do nauczan kaplanow...skupiam sie raczej na stałych fragmentach mszy...a i sakramenty na nowo nabraly dla mnie glebszego sensu...
chetnie lookne ale w ktora strone mam patrzec

- bez niego będę płakać codziennie). 

ogólnoświatowy kryzys został przewidziany przez Marksa