|
|
#3031 |
|
Przyczajenie
|
Miniaturek to ja raczej nie zbieram... jak coś mi się podoba to kupuję od razu duży flakon
Do tej pory jedyne perfumy jakie miałam to.. Next, Cashmere D&G, Light Blue Christian Lacroix, Rouge Lancome, Tresor (i przy nim już zostanę<3) |
|
|
|
#3032 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Dawno nie zapodawałam kolekcji...
akrobacji dokonują Libertynki L'eau par Kenzo Bvlgari czerwona herbata Cristalle Chanel EDT Trussardi Robert Piguet Bandit EDP z tyłu majaczy Charlie White Revlona Burberry (stary) London |
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
O, Marteczko, dawno niewidziana Libertinowo- Cristallowa siostro!
Swojsko u Ciebie. I Trussardi- to Donna, prawda? Bandita zazdroszczę jednak, a juz myślałam, że się z niego wyleczyłam, ale jego widok wzbudził moja tesknotę...
|
#3034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Marteczka!!!
gdzie byłaś jak Cię nie było, he? ![]() Zacna kolekcja
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-02-28 o 18:15 |
|
|
|
#3036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. No, czerwona herbata jest wyjątkowa, nie wiem, czemu tak na nią narzekają.
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z herbat Bvlgari to biała mnie też urzekła (zielona już mniej, bo z zieloną to ogólnie jest trudno, jeszcze się taki nie urodził, co by wiernie zielonej herbaty zapach odtworzył ![]() albo jeszcze o tym nie wiem )
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Angel
Kelly Caleche Moschino Glamour marna kolekcja;P |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Przesiadujac na wizazu dorobisz sie pokaznej
Nie jest marna kolekcja
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3040 |
|
To ja :)
|
To moja kolekcja. Wiem, wiem... Popularne same zapachy... Ale co ja zrobie, ze wlasnie te mi sie najbardziej podobaja?
![]() Nie bardzo potrafie zalaczyc miniature zdjecie, wiec wklejam link do mojej kolekcji perfum A sa to:
|
#3041 |
|
Rozeznanie
|
Obserwuję Wasze kolekcje już od ponad roku.Pokażę Wam mój mały zbiór. Na zdjęciu brakuje 3 flakonów, które do mnie lecą ( Wish, Pure Wish i In white).Jest to kolekcja dość niespójna bo wciąż szukam ideałów.
|
|
|
|
#3042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tych bardzo zazdroszczę
Mam słabość do Les Belles ![]() Gratuluję kolekcji! Cytat:
Ja też lubię różnorodność, a tobie to bym najchętniej podkradała Burberry Weekend... Już dość dawno nie widziałam tego zapachu w Sephorze i prawie o nim zapomniałam ![]() Również gratuluję udanej kolekcji, te półki wspaniale się prezentują
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej podoba mi się trzecie: pięknie igrające światło. I te cudne flakoniki! Do tego jeszcze buduarowe pompki! ![]() (Na widok powyższych obśliniłam sobie świeżo wykrochmalony kołnierzyk! )
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie łezka w oku zakręciła, bo widzę u Ciebie Chanson d`Eau- to jest zapach, za którym szalałam będąc w liceum;-)) Chyba muszę go sobie kupić i poczuć się 10lat młodziej;-)))))
|
|
|
|
#3046 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
miss dior cherie
hugo boss - pure purple pret a porter paco rabanne - calandre adidas różowy avon - love blush avon taki różany chyba bez nazwy |
|
|
|
#3048 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Wszystkie kolekcje piękne a każda inna. Gratuluję Redhaired Witch - pięknie i smakowicie.
|
|
#3049 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie Wasze kolekcje bardzo mi się podobają
a najbardziej podobała mi się dolce vita, która przycupnęła w kieliszku u Redhaired )))... upojne słodkie życie )))
|
#3050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne "złego" początki... Cytat:
Aniołka i Innocenta zazdroszczę Ogólnie - dość swojsko u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, tęskno mi się zrobiło.... A jak Ci się Calandre nosi? |
||||
|
|
|
#3051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobre złego początki.
Poczekaj trochę, szybko załapiesz nasz ciąg. A kolekcja mała, ale bardzo zgrabna, trzy zapachy a na każdy czas, dzień, pogodę, akurat. Cytat:
Gratuluję. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
beta-ina śliczna kolekcja! Zazdroszczę Diora przede wszystkim. Ahh, kiedy moja kolekcja będzie taka pokaźna
|
|
#3053 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Redhaired Witch (śliczne kompozycje), GummiHeart, beta-ina, liliene serdecznie gratuluję!
Cytat:
![]() Murszafko śliczna kolekcja. I wierz mi, że nie ma znaczenia jakie zapachy zawiera, popularne czy też nie. Ważne, że Twoje i cieszą Twój nos
|
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się,że podoba się Wam moja kolekcja. Z Waszych ust - rasowych perfumoholiczek
to zaszczyt Dotarły już moje urodzinowe prezenty więc kolekcja powiększyła się o 3 flakony.Najbardziej martwi mnie to,że ciągle mi mało - obiecuje sobie,że narazie koniec, ale jakoś nigdy mi się to nie udaje.
|
|
|
|
#3056 |
|
Guerlain Lover
|
Musze zaktualizować moją kolekcję:
1. Giordani White Gold Oriflame 2. Embrace her Oriflame 3. Lucia Oriflame 4. Pur blanka blush Avon 5. Lyrical Avon 6. Elvie Summer Magic Oriflame 7. Aromabliss Awakening Oriflame 8. Elvie Oriflame 9. FM nr 23 10. Miss O Oriflame 11. Radiant Lights Oriflame 12. In love Avon 13. Ocean Sun Gabriela Sabatini 14. Echo Davidoff 15. J'aime La Perla 16. Yria Yves Rocher 17. Rose Absolue Yves Rocher 18. Ode a l'amour Yves Rocher 19. Piwonia perfumy w kremie Yves Rocher Oj... wielka okrągła liczba się zbliża jeszcze nigdy nie miałam tak wielkiej kolekci
|
|
|
|
#3057 |
|
Konto usunięte
|
Przyglądam się temu wątkowi od kilku dni i muszę stwierdzić że niektóre z Was mają naprawdę spore kolekcje. Ja kocham perfumy ale jeżeli mam więcej niż 10 butelek przed każdym wyjściem mam dylemat czym by się tu psiknąć. Poza tym jestem osobą która lubi zmieniać zapachy w zależności od nastroju, pory roku .. także moja każda flaszka najdłużej jest ze mną rok. Mam kilka zapachów które tak kocham całym sercem
że zostają ze mną na zawsze. Więc takie gromadzenie nie wiadomo ilu perfum byłoby tylko stratą pieniędzy skoro i tak wiem że jeżeli kupię coś nowego po kilku miesiącach pozbędę się butelki by kupić inną. Obecnie jestem w posiadaniu:
|
|
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
fotek na razie nie umiem wstawiać, nie mam za dużo czasu się tym interesować, ale jak się nauczę to wstawię,
calandre bardzo mi się podoba, ale na co dzień to jest za ciężki jak dla mnie, trzymam go na specjalne okazje, najczęściej używam pret a porter (to moja ostatnia miłość, zaraziłam się nią od koleżanki) |
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Moja skromna kolekcja
![]() Dopie ro zaczynam swoja przygode z perfumami jestem tutaj nowy od miesiaca![]() ![]() Foto1-Od lewej:L`artisan Safran Troublant reszta podpisana ![]() Foto2 wszystko widoczne
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
Teza, bardzo ładna kolekcja i wcale nie taka skromna
wręcz przeciwnie! Odleweczek niestety nie daję rady odczytać, ale może to ja jakaś niewidoma tak czy siak świetne zapachy - zwłaszcza Gucci PH , które dziś kupiłam dla męża. Pozdrawiam!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

gdzie byłaś jak Cię nie było, he? 
. No, czerwona herbata jest wyjątkowa, nie wiem, czemu tak na nią narzekają.