|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VII
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze to cos;P swoja droga za 1,30zł tez czasemn mozna cos fajnego kupic;p
|
|
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
bura kocurka- fajne zakupy
a to moje: koturny (nowe) 10zł koszula 3zł- wybaczcie, że jest niewyprasowana ![]() bluza 5zł P.S. dziękuję za wszystkie ostatnie komentarze
|
#544 |
|
Konto usunięte
|
ode mnie cos skromnego,bo ostatnio nie mam czasu na długie szperanie.
1) trzy paski- ostatni za 5zł(skórzany)-reszty cen nie pamietam 2) torebka czarna z kokardka- 8zł (z wyceny) 3) Różowa bluzka z maptem- 2,5zł 4) Fioletowa bluzka z gruszką- 1,5zł 5) Turkusowy sweterek- 3 zł 6) z napisem 'cool girl'- 1zł Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2009-02-28 o 13:22 |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;11207793]ode mnie cos skromnego,bo ostatnio nie mam czasu na długie szperanie.
1) trzy paski- ostatni za 5zł(skórzany)-reszty cen nie pamietam 2) torebka czarna z kokardka- 8zł (z wyceny) 3) Różowa bluzka z maptem- 2,5zł 4) Fioletowa bluzka z gruszką- 1,5zł 5) Turkusowy sweterek- 3 zł 6) z napisem 'cool girl'- 1zł[/quote] cudna torebka i koszulka mapetem
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie! Przyglądam się temu wątkowi już bardzo długo, ale jakoś nigdy nie mogłam się zdobyć na to żeby coś tu napisać. Wasze zdobycze są wspaniałe! Nie raz Wam zazdrościłam.
Do lumpeksów chodzę już bardzo długo, ale od kiedy czytam Wasz wątek zaczęłam je częściej odwiedzać. No i stało się... chyba się uzależniłam od tego. Nie potrafię wyjść ze sklepu bez niczego. Spróbuję teraz wkleić fotki moich zdobyczy, chociaż nie wiem czy mi się to uda ( bo jak już pewnie zauważyłyście piszę tu pierwszy raz) 1. Torebka (no name) 2. Tunika, pod tuniką jest jeszcze dodatkowo czarna koszulka na ramiączkach (marks&spencer) 3. nowiutka torebka Atmosphere 4. sukienka Bay 5. Bokserka bombka |
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
cd.
6. Spódniczka River Island 7. dół spódniczki |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;11207793]ode mnie cos skromnego,bo ostatnio nie mam czasu na długie szperanie.
1) trzy paski- ostatni za 5zł(skórzany)-reszty cen nie pamietam 2) torebka czarna z kokardka- 8zł (z wyceny) 3) Różowa bluzka z maptem- 2,5zł 4) Fioletowa bluzka z gruszką- 1,5zł 5) Turkusowy sweterek- 3 zł 6) z napisem 'cool girl'- 1zł[/quote] zaznaczone-bomba! |
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
filek
pozwolę sobie Cię tu powitać chociaż sama od niedawna się tu udzielam ![]() śliczna sukieneczka też bym taką chciała, no i torebki też świetne Edytowane przez agnes 20 Czas edycji: 2009-02-28 o 15:53 |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
moja tunika z przeźroczystego materiału z kokardą pod szyją - Atmosphere, 10 zł
dużo fajnych rzeczy było dziś , ale wszystko na mnie wisiało
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#552 | ||
|
Raczkowanie
|
1) trzy paski- ostatni za 5zł(skórzany)-reszty cen nie pamietam 2) torebka czarna z kokardka- 8zł (z wyceny) 3) Różowa bluzka z maptem- 2,5zł 4) Fioletowa bluzka z gruszką- 1,5zł 5) Turkusowy sweterek- 3 zł 6) z napisem 'cool girl'- 1zł[/quote] Cytat:
Cytat:
Też byłam dzisiaj w lumpku, nie wyszłam z niego bez niczego ale zdjęcia później jak tylko ubrania wyschną...
|
||
|
|
|
#553 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;11207793]ode mnie cos skromnego,bo ostatnio nie mam czasu na długie szperanie. 1) trzy paski- ostatni za 5zł(skórzany)-reszty cen nie pamietam 2) torebka czarna z kokardka- 8zł (z wyceny) 3) Różowa bluzka z maptem- 2,5zł 4) Fioletowa bluzka z gruszką- 1,5zł 5) Turkusowy sweterek- 3 zł 6) z napisem 'cool girl'- 1zł[/quote] śliczny i jaka cena ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Filek witaj w klubie uzaleznionych
Dziewczyny ,no wlasnie a gdzie wy to wszystko miescicie? Ja w Polsce mialam wielgasna szafe, robilam ja na zamowienie. No ale zostawilam ja w spadku siostrze,teraz ma raj ,chociaz mysle ze coraz mnie ma miejsca w niej. Dobrze ze ona nie jest maniaczka lumpkow,ale za to ja ja co jakis czas zaopatrzam w roznosci ze sklepow tutaj. W nowym mieszkanku mam duza szafe ,ale to chyba nie starczy. Dobrze ze mam wolna sciane jakies 4 metry do wykorzystania. Niestety problem mam tutaj,bo na wynajmowanym mieszkanku nie mozna za duzo szalec, szafa juz mi peka. Boje sie ze za chwile peknie drazek,bo chyba juz za wiele wieszakow tam wisi. Robicie co jakis czas selekcje? Duzo tez chyba ciuszkow macie na wymianke? Ja bylam dzisiaj w moim malutkim lumpku ,byly 3 dziewczyny z Polski kupowaly dzinsy Ja kupilam mamie spodnie ZARA sobie sztruksy LEVIS do zwezenia bo troche za luzne bluzeczke ESPRIT Kozaczkow juz nie bylo. No nic trzeba bylo brac,myslalam ze jak 41 to postoja a tu nici.Marynarki dla TZ ta nie kupilam bo boje sie ze nie bedzie dobra,a juz jedna mu kupilam i jest za mala,cale szczescie byla przeceniona i kosztowala tylko 10 zl
|
#555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklej wklej Cytat:
![]() Cytat:
a szkoda! echh
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
A zapomniala, troche mnie dziw ze u nas tyle ciuszkow z ZARA mozna wyszperac,bo ten sklep to u nas od niedawna, chyba od 1,5 roku jest a moze krocej
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
coś ode mnie :
Edytowane przez malinowaa93 Czas edycji: 2009-02-28 o 18:15 |
|
|
|
#558 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakos ostatnio mnie wzielo zeby sobie te buty kupic i wlasnie sie zastanawialam czy mozna je gdzies w lumpkach trafic, a tu widze kolejna osoba juz wklaja fotke wiec w najblizszym czasie wyruszam na polowanie mozesz zdradzic ile za nie dalas? |
|
|
|
|
#560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że moich ciuchów jest tak duuużooo...że obfotografowanie ich zajęło by mi pewnie kilka dni No ale może się za to wezmę kiedyś ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#561 | ||
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() Cytat:
zapłaciłam za nie 20zł ![]() Cytat:
dzięki
|
||
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#563 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinowa, bardzo ładne bolerko
|
|
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak kupowałam to nie miały żadnych zagięć itp. życzę udanych polowań ![]() dzięki Meli Edytowane przez malinowaa93 Czas edycji: 2009-02-28 o 18:16 |
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że po drodze bankomat a obok pasmanterii lumpek... Reklamujący się jako "wyprzedaż- od 1zł do 12zł" (to ten na Górczewskiej do którego trafiłam na otwarcie 7 lutego, o którym pisałam w wątku)1. Szalik i rękawiczki- po 2 złote (omamusiu jak ja marzyłam o takich rękawiczkach... megaciepłych, do połowy łokcia... Są nowe, tylko mają brzydką plamę od wewnątrz- zobaczymy, czy się spierze) 2. Kanarkowożółty szal, 6zł 3. Torebka- koszyczek, 5 zł (pilnie poszukuję takiej dużej. no ale, za ta cenę- dobre i to ![]() 4. Torebka, 5 zł (no i mam co nosić do butów z przedwczoraj )5. Przepiękny bladoniebieski top, 4 zł 6. Sukienka, 8 zł- z tego zakupu się ciesze najbardziej, bo a)szukałam takiej b)właściwie w oko wpadła mi inna kiecka, ale stwierdziłam, że jak już będę się rozbierać to wezmę sobie dwie do przymierzalni- tamta okazała się źle skrojona a ta... No i lezy idealnie, aż muszę się pochwalić. Bo znaleźć sukienkę na moją problematyczną figure to nie lada problem. W sumie 32 złote... A miało nie być zakupów ![]() Ale warto. Oj, warto. (jakby co Warszawianki zapraszam, róg Górczewskiej i Płockiej, moim zdaniem najlepsze zagłębie- 3 lumpy obok siebie na samej Górczewskiej, 2 albo 3 na Płockiej i jeszcze jakiś w pawilonie dalej, ale w soboty zamknięty. Wszystkie naprawdę znakomite. Acha i jeszcze dwa sklepy z serii "wszystko za 2/3/5 zł, z czego jeden z przeprzemiłą obsługą- poszłam tam kupić torebkę żeby to wszystko do domu zawieźć, to nawet mi pani pomogła poupychac to wszytsko ![]() Ja byłam w tym lumpku "u Joli", za przystankiem. Pytałam o dostawę- będzie w poniedziałek albo środę, zatem w pn jest jeszcze szansa bo naprawdę nie rozumiem jakim prawem fizyki tam tyle jeszcze cudeniek zostało... nie kupowałam więcej ze zdrowego rozsądku. A dostawa tez się ciekawie zapowiada, bo naprawdę towar pierwsza klasa- mam nadzieję, ze sklep nie zejdzie na psy!)
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-02-28 o 18:49 |
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis od chyba ponad miesiaca poszlam i nic nie wygrzebalam.. chyba ten lump za 1zł zszedl na psy. Albo ja po tak dlugim czasie nie umialam dostrzegac nic ciekawego.
Nie mniej znalazlam dosc ciekawa spodniczke.. i kocham ją, chociaz jest nietypowa Metki wyciete, wiec nie wiem co to za firma We wtorek zobacze co we Wrocu piszczy
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak dojechac do tych lumpków na górczewskiej? np. z centrum? albo w ogóle co tam jeździ? ja dziś byłam w moim lumpku na ochocie.. masakra.. ceny takie że szok.. ![]() niby 40 zł/kg ale dużo dziś było rzeczy tzw. lepszych czy coś - po 90 zł/kg ![]() kupiłam tylko 2 sweterki za 17 zł razem..
|
|
#569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prześliczna!!!!!!!!!!!!!! !!! |
|
|
|
|
#570 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

jakos ostatnio mnie wzielo zeby sobie te buty kupic i wlasnie sie zastanawialam czy mozna je gdzies w lumpkach trafic, a tu widze kolejna osoba juz wklaja fotke wiec w najblizszym czasie wyruszam na polowanie
No ale może się za to wezmę kiedyś