Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 15:47   #4021
MARZUSIA123
Przyczajenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Dziewczyny mam pytanie ja mam slub 11 lipca i niewiem czy juz sie rozgladac za kiecka czy nie

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

11 LIPCA 2009 NASZ SLUB
MARZUSIA123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:50   #4022
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARZUSIA123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie ja mam slub 11 lipca i niewiem czy juz sie rozgladac za kiecka czy nie

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

11 LIPCA 2009 NASZ SLUB
już, już jest czas
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:57   #4023
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marzusia123 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie ja mam slub 11 lipca i niewiem czy juz sie rozgladac za kiecka czy nie

---------- dopisano o 15:47 ---------- poprzedni post napisano o 15:45 ----------

11 lipca 2009 nasz slub
w sumie to mozesz zacząc się już rozglądać i pochodzić troszkę po salonach , pooglądać sobie i mierzyć w sumie zostało ci 5 miesięcy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 16:24   #4024
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gratuluje!!!

wow gratulacje, ciesze sie ze tak dobrze ci idzie
Dzięki to już pewne jutro o 13:15 zaczynam pracę
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

A ślub 19.09.2009
Witamy oczywiście bardzo serdecznie
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
sie nie martw ja mam 21 w dniu slubu niech se baby gadaja hehe wazne ze sie kochacie
Ja też mam 21 od wczoraj :P
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ale tu dzisiaj cicho
cicho było bo dziewczyny chyba zimą zmęczone i się pod kołderkami wygrzewają

Cytat:

11 LIPCA 2009 NASZ SLUB
Możesz się już rozglądać ja już zamówiłam sukienkę 2 tygodnie temu , na pierwszą miarę idę w kwietniu.

Od 2 dni mam nowego kolczyka zaraz wkleję zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolczyk.jpg (18,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-02-28 o 16:30
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:06   #4025
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

cześć dziewczyny od poniedziałku zaczynam pracęw spożywczaku któraś z was może pracuje w tym zawodzie?Proszę o pomoc.Rady mile widziane.

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:14   #4026
kasiaher
Wtajemniczenie

no to gratuluje dobrze że ci się udało, no i szybko
hhhmmmm kiedyś swojego czasu pracowałam no nie w spozywczaku ale coś podobnego, tzn. uważaj na kasę fiskalną i dobrze licz pieniądzę, uważaj na klientów żeby ci nic nie ukradli no i musisz być miła nawet jak przyjdzie jakaś baba i będzie mordę darła. Nie możesz się dać wyprowadzić z równowagi.
Stary 2009-02-28, 18:21   #4027
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
no to gratuluje dobrze że ci się udało, no i szybko
hhhmmmm kiedyś swojego czasu pracowałam no nie w spozywczaku ale coś podobnego, tzn. uważaj na kasę fiskalną i dobrze licz pieniądzę, uważaj na klientów żeby ci nic nie ukradli no i musisz być miła nawet jak przyjdzie jakaś baba i będzie mordę darła. Nie możesz się dać wyprowadzić z równowagi.
będę na zmianie z kobietą to chyba damy sobie radę.Chyba nas nie okradną hehe.Muszę sie nauczyć kodów jest ich 200musze znac wszystkie na pamieć?To chyba nie możliwe

W końcu się doczekałam
Stary 2009-02-28, 18:25   #4028
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
będę na zmianie z kobietą to chyba damy sobie radę.Chyba nas nie okradną hehe.Muszę sie nauczyć kodów jest ich 200musze znac wszystkie na pamieć?To chyba nie możliwe
Iza gratuluje pracy!widzisz jak szybko Ci poszloMysle ze z czasem nauczysz sie tych kodów

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:28   #4029
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Iza gratuluje pracy!widzisz jak szybko Ci poszloMysle ze z czasem nauczysz sie tych kodów
sama byłam w szoku bo nie dość,że nie mam wykształcenia w tym kierunku to zero doświadczeniaal e facet dał mi szanse.Bardzo sie ciesze bo teraz każdy grosz sie liczy.Remont pochłonął nasze oszczędności i niedługo nie będzie z czego żyć.Myślę,że dam radę.Dla chcącego nic trudnegoJAKOŚ CICHO TU DZISIAJ.

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-02-28 o 18:33
Stary 2009-02-28, 18:40   #4030
kasiaher
Wtajemniczenie

no cichutko, Iza weekend dziewczyny pewnie TŻ-ami
Stary 2009-02-28, 18:42   #4031
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
hej laski
Ja zrobiłam sobie dzisiaj wagary na uczelni, musiałam się wyspać bo gadaliśmy ze znajomymi do drugiej w nocy przez skeypa.
No i dzisiaj mieliśmy jechać po obrączki i prosić TŻ rodzinę, no ale jak widzicie nie pojechalismy nigdzie czyli nie mam pojęcia jak się aktualnie sprawa ma ponieważ nie chciałam o tym gadać bo stwierdziałam że powie mi jak bedzie gotowy i sobie wszystko przemyśli. Własnie jak gadaliśmy z tymi znajomymi z Angli których mieliśmy zaprosić na wesele, TŻ się spytał kiedy przyjeżdzają do Polski , oni powiedzieli że raczej nie przyjadą a wtedy TŻ się zapytał czy przyjadą na nasz ślub i wesele, i powiedzieli że tak i czekaja na zaproszenia a TŻ mówi " to spoko fajnie że będziecie" sama nie wiem co mam myśleć na ten temat .
hej dziewczyny

witam nowe PM

kasiaher moze Twoj TZ takze nie wie jak z Toba "o tym" porozmawiac dlatego sprobowal dac Ci do zrozumienia czego on chce zapraszajac znajomych na Wasz slub
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:42   #4032
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
sama byłam w szoku bo nie dość,że nie mam wykształcenia w tym kierunku to zero doświadczeniaal e facet dał mi szanse.Bardzo sie ciesze bo teraz każdy grosz sie liczy.Remont pochłonął nasze oszczędności i niedługo nie będzie z czego żyć.Myślę,że dam radę.Dla chcącego nic trudnegoJAKOŚ CICHO TU DZISIAJ.
Dasz rade kurcze tez bym chciala wrocic do Polski

szafa

Stary 2009-02-28, 18:44   #4033
kasiaher
Wtajemniczenie

jaguraaa może , w sumie sama nawet nie wiem co mam myslec na ten temat
Stary 2009-02-28, 18:45   #4034
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

a zgadnijcie jaki ja mam weekend.....tz kuje w ścianie dziure na nowe drzwi a ja na internecie

W końcu się doczekałam
Stary 2009-02-28, 18:45   #4035
domi7ks
Zakorzenienie

Iza super, że znalazłas prace witaj w ogóle w Poland

trzymam kciuki, żeby praca była bezproblemowa i Ci sie spodobała

kasiaher Tz napewno jest za Toba moze tez mu przykro, ze ma taka matke tylko nei potrafi o tym głośno powiedziec.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:49   #4036
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Dasz rade kurcze tez bym chciala wrocic do Polski
uwierz mi,że nie chceszja też chciałam ale rzeczywistość jest brutalna w Polsce.Zarobki niskie,ludzie niemili.Lepiej zostańcie tam gdzie jesteście póki macie pracęja szczerze żałuję powrotu

W końcu się doczekałam
Stary 2009-02-28, 19:28   #4037
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
uwierz mi,że nie chceszja też chciałam ale rzeczywistość jest brutalna w Polsce.Zarobki niskie,ludzie niemili.Lepiej zostańcie tam gdzie jesteście póki macie pracęja szczerze żałuję powrotu
Ja wiem jak jest w Polsceale tutaj powoli zaczynam czuc sie jak na zesłaniu...to już 5 rok leci A dlaczego wrociliscie?Tylko dlatego ze TZ prace stracil?

szafa

Stary 2009-02-28, 20:20   #4038
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Ja wiem jak jest w Polsceale tutaj powoli zaczynam czuc sie jak na zesłaniu...to już 5 rok leci A dlaczego wrociliscie?Tylko dlatego ze TZ prace stracil?
tylko i wyłącznie dlatego.Poza tym mieszkaliśmy w małym miasteczku i robiła sie totalna kiszka jeśli chodzi o pracę.Ale kiedyś trzeba było wrócić

W końcu się doczekałam
Stary 2009-02-28, 20:48   #4039
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Nadrabiam, nadrabiam i nadrabiam ale nadazyc nie moge Teraz mam nocki wiec nie mam za duzo czasu na neta, wiec dzis juz stwierdzilam sie nie nadrabiam tylko najpierw cos napisze bo juz o mnie calkiem zapomnicie

Baja sliczna suknię sobie zamowilas Widze ze duzo z nas ma suknie z Ms mody

Apropo tej dietki to super rezultaty daje ale niestety nie jest dla mnie... ja bym na niej nie wytrzymala chyba ani jednego dnia uwielbiam slodycze i owoce hehe No ale ostatnio po wizycie w medycynie pracy (mialam badania kontrolne) kiedy to pani mnie zwazyla i okazalo sie ze przez zime przytylam 3 kg to wzielam sie ostro za siebie i juz 3 dzien nie jem slodyczy Niby to nic wielkiego ale strasznie sie ciesze bo dawniej to codziennie musialam zjesc cos slodkiego a teraz nawet jakos strasznie mnie nie ciagnie.. no ale za to jem duzo owocow w ciagu dnia.. jak mi sie cos chce to jem kiwi albo mandarynke i nie umialabym tak ze rano zjem owoca a potem juz nie... takze w moim przypadku to odpada ta dietka a szkoda... no ale idzie wiosna to pewnie sie same kilogramy spala bo zawsze tak mam ze na zime mi sie przybiera

Mam pytanko: czy wy dzwonicie do parafii, sali itd zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku (typu ze np nie wiadomo gdzie przepadla wasza rezerwacja czy nastapila jakas pomylka czy cos) bo mamy za niedlugo zamiar zabrac sie za zaproszenia, tylko ze sie obawiam zeby sie potem nie okazalo ze wydrukujemy a tu jakis blad w kosciele i okaze sie ze slubu nie bedzie albo o innej godzinie ja bym podzwonila, ale tz twierdzi ze niepotrzebnie histeryzuje i to nie ma sensu...

Zaraz ide do pracy Dzis bede miala ciezka nocke bo musze porobic jakies raporty itd bo koniec miesiaca...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 21:05   #4040
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
slicznaaaaa

Cytat:
Hej dziewczyny!

A ślub 19.09.2009
witamy w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
teraz gdy zamówiłam mam tysiac pomysłów na inna, martwie sie czy nie bedize z za "zwykła" czy ładnie wyjdzie , czy nie bedzie za skroma, czy nie bede wyglądac jak ciężarna....., że mogłam wybrac ładniejszą
kochana sliczna jest
napewno bedziesz wygladac bosko !!

Cytat:
cześć dziewczyny od poniedziałku zaczynam pracęw spożywczaku któraś z was może pracuje w tym zawodzie?Proszę o pomoc.Rady mile widziane.
gratulacje

Cytat:
tylko i wyłącznie dlatego.Poza tym mieszkaliśmy w małym miasteczku i robiła sie totalna kiszka jeśli chodzi o pracę.Ale kiedyś trzeba było wrócić
hmm ... a moze podjeliscie dezycje zbyt pochopnie?
nie lepiej bylo TZetowi rozgladnac sie za praca tam ? Skoro Ty mialas tam dobra prace? To czekaj teraz Ty pracujesz a TZet nie tak?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 21:30   #4041
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

A ślub 19.09.2009
Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
Myszka maj suknieke masz przepiękną czemu chcesz ją zmieniać????jest śliczna!!ja też takiej szukałam - wyszła ciut inna ale też skormna i dość prosta - przecież nei musisz mieć bezy - lepiej mieć taką w której będziesz się dobrze czuła

a tak wogóle to cześć jeszcze panienki...można się dołączyć?? ślub mam 23.05.2009 jest ktoś może z tego terminu jeszcze??
Witamy!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja tez zamówiłam w tamtym tygodniu suknie i za pare godzin naszła mnie refleksja i smutek czy dobrze zrobiłam, do slubu ponad 7 miesiecy. Ale tyle tych sukni namierzyłam, rózne fasony i jak zobaczyłam te moje to wiedziałam, ze to ta i kilka dni o niej myslalam, az w koncu pojechalam zamówic.

Bo my baby zamiast sie zastanawiac czy slub bierzemy z tym jedynym to zastanawiamy sie czy suknia jest ta jedyna
Dobrze powiedziane...

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
...
A moja mama dzisiaj mowi do mnie tak, ze jej kolezanki w pracy to sie dziwia ze pozwala corce tak mlodo wychodzic za maz, ze kto to widzial w tym wieku brac slub, nie lubie takiego gadania ludzi co kogo to obchodzi, a po za tym czy 22 lata to tak malo?
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
sie nie martw ja mam 21 w dniu slubu niech se baby gadaja hehe wazne ze sie kochacie
A ja będę mieć 20 latek i 7 miesięcy . Co więcej... jesteśmy z tż w równym wieku...

Kochaniutkie, tworzymy tekst do zaproszeń... o to, to co nam powstało prośba do polonistek o poprawę ewentualnych "byków"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tekst zaproszenia.jpg (45,7 KB, 44 załadowań)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 21:35   #4042
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Nadrabiam, nadrabiam i nadrabiam ale nadazyc nie moge Teraz mam nocki wiec nie mam za duzo czasu na neta, wiec dzis juz stwierdzilam sie nie nadrabiam tylko najpierw cos napisze bo juz o mnie calkiem zapomnicie

Apropo tej dietki to super rezultaty daje ale niestety nie jest dla mnie... ja bym na niej nie wytrzymala chyba ani jednego dnia uwielbiam slodycze i owoce hehe No ale ostatnio po wizycie w medycynie pracy (mialam badania kontrolne) kiedy to pani mnie zwazyla i okazalo sie ze przez zime przytylam 3 kg to wzielam sie ostro za siebie i juz 3 dzien nie jem slodyczy Niby to nic wielkiego ale strasznie sie ciesze bo dawniej to codziennie musialam zjesc cos slodkiego a teraz nawet jakos strasznie mnie nie ciagnie.. no ale za to jem duzo owocow w ciagu dnia.. jak mi sie cos chce to jem kiwi albo mandarynke i nie umialabym tak ze rano zjem owoca a potem juz nie... takze w moim przypadku to odpada ta dietka a szkoda... no ale idzie wiosna to pewnie sie same kilogramy spala bo zawsze tak mam ze na zime mi sie przybiera

Mam pytanko: czy wy dzwonicie do parafii, sali itd zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku (typu ze np nie wiadomo gdzie przepadla wasza rezerwacja czy nastapila jakas pomylka czy cos) bo mamy za niedlugo zamiar zabrac sie za zaproszenia, tylko ze sie obawiam zeby sie potem nie okazalo ze wydrukujemy a tu jakis blad w kosciele i okaze sie ze slubu nie bedzie albo o innej godzinie ja bym podzwonila, ale tz twierdzi ze niepotrzebnie histeryzuje i to nie ma sensu...

Zaraz ide do pracy Dzis bede miala ciezka nocke bo musze porobic jakies raporty itd bo koniec miesiaca...
My dzwoniliśmy do parafii i to w zeszłym tygodniu, żeby się upewnic czy jestemy zapisani i jestesmy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 21:37   #4043
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, że udało Ci się znaleźć tak szybko pracę moja mam pracuje w sklepie. Generalnie dużo zależy od tego gdzie i jaki jest ten sklep, bo wiadomo, że im większy ruch tym gorzej. Czasem jest więcej pracy, a czasem mniej, ale lekko nie ma niestety- przynajmniej z tego co mówi mama. Nie będę powtarzać porad, bo Kasiaher juz je dała, ja tylko mogę potwierdzić.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

dziękuje tak rzeczywiście ms moda na tym forum jest dość popularna
Nie dzwonię nigdzie jakiś czas temu bałam się o salę, ale potem widziałam właścicielkę i potwierdziła, że dobry termin nam zapisała. U księdza byliśmy w tym tygodniu, więc też nie będę dzwonić, bo widziałam dokładnie na jaką godzinę nas zapisuje. Zapewne niepotrzebnie się stresujesz, na pewno wszystko jest tak jak byc powinno No ale jak chcesz to przedzwon, skoro masz się poczuć bardziej pewnie.

edit
Ana na mój gust powinno być "Dnia" a nie "w dniu" choć może się mylę, jednak fonetycznie lepiej brzmi moja wersja
Brakuje mi jeszcze kogo zapraszacie. Ja napisałabym coś w tym stylu, że "na tę uroczystość zapraszamy bla bla bla", i dopiero potem po uroczystości zaślubin...., mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-02-28 o 21:41
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 22:36   #4044
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Zakochałam sie !!! W tych utworach ... w skasofonie ... Kenny G

http://anella.wrzuta.pl/audio/maQ8tQ...c_instrumental

http://paucina76.wrzuta.pl/audio/pSw...he_way_we_were

http://www.youtube.com/watch?v=mYGfEMZ29ro

Zawsze myślałm że moim ukochanym instrumentem są skrzypce ale jak usłyszałam skasofon to aż ciarki mi przeszły... mogłabym słuchac jego utworów na okrągło.... nieomieszkam ich wykorzytsac np. na płytę co o tym myslicie???

Popieram-Kenny G jest super!!! Ja tez uwielbiam go słuchać Moja kuzynka miała jego muzykę prawie na całej kasecie ze ślubu i była cudna!!! Te tez są piękne:

http://www.youtube.com/watch?v=YmHiUjr_iMg
http://www.youtube.com/watch?v=_LYju...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=V6Bk04qlsuY
Stary 2009-02-28, 22:49   #4045
eseska
Zakorzenienie

HeJ!
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hejka ...
i wogole sobie nie wyobrazam zostac tu sama na 3 tyg bez tza smutno mi strasznie
Sas! trzy tygodnie to troche czasu! ale wiem ze dasz rade. tak jak pisłay dziewczyny zorganizuj sobie dobrez czas - moze jakies zaległości w ksiazkach, filmach itp. No i oczywiście wykorzystaj ten czas na wizaż

Cytat:
Hej dziewczyny!

A ślub 19.09.2009
Witam!

Cytat:
Witam

Dziewczyny, powiedzcie mi coś... zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam że zamówiłam moją sukienke, mysle czy nie lepieł było zamówic inna
Oj chyba każda z nas co jakiś czas przechodzi takie załamanie -moje było w tym tygodniu! Jeśli dobrze sie w niej czułaś to jest to właśnie ta!

Cytat:
Oj nie ty jedna tak masz ja tez ide do pracy on w domu a jak ja w domu to on do pracy i tak non stop niedziela tylko zostaje
Fajnie ze macoie zawsze niedziele cała dla siebie. Mój tz pracuje w trybie ciągłym tak że wolny całą niedziel ma raz na miesiąc.

Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to cześć jeszcze panienki...można się dołączyć?? ślub mam 23.05.2009 jest ktoś może z tego terminu jeszcze??
Witam! Jak to fajnie gdy nas tak duzo przybywa!

Cytat:

11 LIPCA 2009 NASZ SLUB
mysle ze tak!!!!!!!!!

Cytat:
gratuluje ze udało Ci sie znależć prace! może nie jest to ta wymarzona , ale ważne ze jest. Ja choć mam wykształcenie pedagogiczno-psychologiczne przez ponad pół roku pracowałam jako ....pomoc sdentystyczna.

zaczynam kupowac bielizne małżeńska. Moj dzisiejszy zakup: http://www.allegro.pl/item567207381_...38_c_l_xl.html

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 00:26   #4046
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
...
edit
Ana na mój gust powinno być "Dnia" a nie "w dniu" choć może się mylę, jednak fonetycznie lepiej brzmi moja wersja
Brakuje mi jeszcze kogo zapraszacie. Ja napisałabym coś w tym stylu, że "na tę uroczystość zapraszamy bla bla bla", i dopiero potem po uroczystości zaślubin...., mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi
Możliwe, że "dnia" ale skoro nie jesteś pewna, zaczekam na opinię innych a personalizację robimy na kopertach

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
...

gratuluje ze udało Ci sie znależć prace! może nie jest to ta wymarzona , ale ważne ze jest. Ja choć mam wykształcenie pedagogiczno-psychologiczne przez ponad pół roku pracowałam jako ....pomoc sdentystyczna.

zaczynam kupowac bielizne małżeńska. Moj dzisiejszy zakup: http://www.allegro.pl/item567207381_...38_c_l_xl.html
Fiu fiu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 00:37   #4047
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej laski
buziaki i pozdrowienia
nadrabiam zaległości...właśnie skończyłam część 8
teraz jestem na 69 stronie 9 części
czytam wszystko, bo nie mogę nic pominąć, co moje kochane Panny Młode pisały

dużo się u mnie dzieje...
jak doczytam to opowiem
Stary 2009-03-01, 00:50   #4048
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
HeJ!

Sas! trzy tygodnie to troche czasu! ale wiem ze dasz rade. tak jak pisłay dziewczyny zorganizuj sobie dobrez czas - moze jakies zaległości w ksiazkach, filmach itp. No i oczywiście wykorzystaj ten czas na wizaż

l
dzikeuje za otuche, ale naprawde ak mi smutno jak o tym pomysle i do tego Franek jedzie z nim

Cytat:
gratuluje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:29   #4049
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

znów wizaż nie działa....? czy spia laseczki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:45   #4050
aloy
Raczkowanie

pewnie śpią... a ja wczoraj skończyłam 24 latka, a mój TŻ jeszcze ma 23 i w dniu slubu nadal tak będzie jestem starsza... właśnie mójslub za 2 miesiące i 1 dzień

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości