|
|
#2791 |
|
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Foxy kochana, co u Ciebie???????????? Jak cycuszki i samopoczucie
??????????
|
|
|
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Miśka nie marudz !!!
To wybieramy po środku WROCŁAW :P a najbardziej to bym chciala jechac do Opola na baletki do a4 :P
|
|
|
|
#2793 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio baaardzo podoba mi się taki typ urody i ogólnie brunetki
Na dany moment jestem blondynką, (już sporo lat ) i już około roku myślę nad radykalną zmianą koloru czyli brązem. ale teraz napewno wiem że spróbuję, bo inaczej nie uspokoję się
|
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
vikunia link do klasy AG
http://nasza-klasa.pl/school/61886/8302
|
#2800 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1235837253
no tak ona jest prześliczna ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1235837253 te makijaż mnie rozwalił!! jak taki uzyskać..chodzi mi przedewszystkim o cere.. taki piękny ciepły kolor rozświetlona cudowny kolor policzków..jakim to różem??! ale mi się podoba!!!! ![]() ![]() )MAM DZISIAJ CUDOWNY HUMOR ![]() ![]() nie wiem czemu od rana miałam jakis taki nie bardzo ale sobie otworzyłam okno takie fajne już wiosenne powietrze mi wpadło słucham sobie piosenek takich sentymentalnych włączyły mi sie wspomnienia... i .. tak fajnie mi się zrobiło .!http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1235837102 wooooooooooooooooooooowww ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
nie zaszkodzi spróbować .. ja tez kiedys zawsze byłam blondynką.. a teraz w przeciągu roku byłam już czarna brązowa miałam taki rudo blond.. a nawet niebieski mi się zdarzył ![]() ![]() hehe.. ale teraz chyba znowu wracam do blondu ...
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-28 o 17:40 |
|
|
|
|
#2801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja zawsze ciemny braz, w czerwu braz, poznie jasny braz , rudy, i tak już od pazdziernika rudy cały czas i teraz ogien na glowie czerowny rudy ale wracam do ciemnych w pt ide sie pofarbowac jednak
|
|
|
|
|
#2802 |
|
BAN stały
|
a ja wróciłam z zakupów.
ubrałam się nawet ładnie, wełniane ciepłe szorty, kozaki, fioletowa skóra, clipy przypięłam...... i szłam przez moje osiedle.... i nagle za mną grupa ok 25 osób,, kibców, w szalikach, z piwami, wulgarni...bo mecz lechii gdańsk dzisiaj. nie musze pisać jakie teksty leciały w moją strone ...myślałam ze tam zawału dostane,bałam sie strasznie że mi coś zrobią bo jak na złość nikogo na ulicy, tylko ja..a za mną ta patologia. czekolada - kolczyki, gdzie i za ile? uwielbiam takie
|
|
|
|
#2803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tutaj nie wiadomo jak sie zachowywac bo czasem lekcewazenie wcale nie pomaga bo zaraz Cie objadą ... dobrze,ze masz to za sobą !! tak na marginesie fioletowa skóra !!! WOW
|
|
|
|
|
#2804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A pokaż fioletowa skórę Skad jest? Bo też zastanawiam sie, czy kupić na wiosnę czarną (którą ma mnóstwo osób) czy fioletową |
|
|
|
|
#2805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale trzymalam sie z ta kulturalna czescia i rozumiem Twoj strach, bo jak widzialam niektorych kibicow to... eh szkoda gadac duzo jest psycholi w tym gronie niestety.
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I kurteczkę też chciałabym zobaczyć Więc się przyłączam do prośby
|
|
|
#2807 |
|
BAN stały
|
Ja uwielbiam atmosferę na meczach
|
|
|
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo sie pchali w strone policji jak osly ja najbardziej lubie jak jest super doping i jakas oprawa fajna i jak caly stadion spiewa... ahh brakuje mi czasem tych czasow...
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się przyłączam do próśb o zdjęcia fioletowej skóry
![]() uff... nareszcie po pracy...
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem blada!! Ide jutro albo w pon. na solarium. Chce isc kilka razy, opalic sie ladnie i zaczac lykac capivit sun system, a potem chodzic 1-2 razy w miesiacu na solarium. Myslicie,ze tym sposobem utrzymam opalenizne i sobie nie zaszkodze?
|
#2811 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe Przez 2 godziny non stop wspólne okrzyki, śpiew, powiewanie wielką flagą, jedną, potem dtugą, race, dym, skakanie, nooo cudownie A po meczu gardło zdarte, oj poszłabym sobie jeszcze![]() A do policji sama mam agresję hehe
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-28 o 18:32 |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja kiedys przez 2 lata jezdzilam do gdanska i chodzilam u siebie w miescie na kazdy mecz najlepsza jest jazda pociagiem, caly pociag kibicow spiewanie [picie co niektorzy :P] )) wtedy jak caly stadion spiewa, to az sie ma ciary, nie?
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oj, ciary są A na wyjeżdzie nigdy nie byłam, moja siostra raz chciała jechać ze swoim TŻ (on maniak, zawsze jeździ), ale jej nie pozolił, bo jechali tylko 1 autokarem ścisnięci jak zwierzeta i jeszcze ich tam policja traktowała jak szmaty Moja miejscowa Zawisza jest teraz w 2 lidze, a na mecz nie chodzimy, bo za bardzo nie ma z kim Zwłaszcza, ze TŻ (dziwny ) nie przepada za piłką nożną...
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
Kurde ale piszecie.. jutro wam cos opowiem
czuje ze emanuje seksem :O ![]() Hehehe
|
#2815 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
![]() oczywiście ![]() dziękuję wszystkim komplementujacym bransoletkę ![]() a cena sterylki to faktycznie zdzierstwo
|
||
|
|
|
#2816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
on ma n-ke i zadnego sportowego kanalu nie ma wykupionego heh nie lubi tez no ja na wyjazdy to raczej rzadko jezdzilam kurdeeee... wybiore sie na mecz niedlugo a co!
|
|
|
|
|
#2817 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2818 |
|
BAN stały
|
zaraz wam zrobie fote
i pokaże
|
|
|
|
#2819 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do tabletek to nie wiem bo nie znam ich .. kiedys pare lat temu łykałam jakies podobne i lekko sie zażółciłam ![]() Cytat:
![]() jestem strasznie ciekawa tej skóry
|
||
|
|
|
#2820 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny to co znacie jakiś dobry, rozświetlający korektor?
Ja na razie wciaż czekam i nie wiem, czy jakaś impreza wypali, czy nie Ze mnie jakaś maniaczka, nie lubię w weekend siedziec w domu z TŻ No, ale jakby co mamy żubrówkę i dużo soków |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

??????????

? Ja z Bydgoszczy, to mam chyba z 500 km
) i już około roku myślę nad radykalną zmianą koloru czyli brązem. ale teraz napewno wiem że spróbuję, bo inaczej nie uspokoję się

...myślałam ze tam zawału dostane,bałam sie strasznie że mi coś zrobią bo jak na złość nikogo na ulicy, tylko ja..a za mną ta patologia.

) nie przepada za piłką nożną...