|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Rozeznanie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
dziewczynki, czy któraś ma lub słyszała coś o tej macie??
http://allegro.pl/item565673868_tiny...zyki_w_wa.html już mnie świerzbią ręce, żeby zamówić, ale wstrzymam się do jutra, żeby jeszcze zebrać recenzje ![]() ech dopiero zaczyna do mnie docierać, ze te moje chłopaki już takie duże i w końcu trzeba zabawkownie kompletować... Na razie tylko grzechotki, gryzaczki i karuzelki na łóżeczkach na wyposażeniu Edytowane przez LadyM Czas edycji: 2009-02-28 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
dziendoberek
witam kochane o poranku ![]() zescie pisaly ze szok,ledwie przeczytalam,ale dalam rade ![]() dostalam misia z apatmila dzisiaj a na maila przyszlo ze za 4 kody z mleczka bobocos tam to dostane w polsce,tu mam za darmoszke ![]() ja robilam test 2-gi na ktorym wyszlo ze ciaza 7 marca wieczorem,pamietam jak dzis,zapomnialam,lezal sobie z 20 min i jak sobie przypomnialam i popatrzylam(zrezygnowana bylam ze jeszcze nie) to atak histerii,radosci itp,maz patrzyl jak na swirnieta ![]() a teraz cos wam opowiempowiem, normlanie mam syna swiruska,zaczyna teraz gimnastyke i przewraca sie na boczek kiedy tylko moze.Nie wiem czy i wasze dzieci tak maja ale moj to dzisiaj zrobil przez sen ![]()
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Kurcze,u nas dzis choroba
![]() Kurcze, tak mi szkoda mojego maleństwa,tak sobie czasem pokasłuje jakby szczekała i nawet jak popłacze. to ma zmieniony głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zadomowienie
|
wiesz ja tam nie zwracalam wtedy uwagi,wazne ze krechy byly
![]() ![]() a efekt tego taki slodki i zeswirowany jak mama Cytat:
![]() my mamy ostatnia szczepione w srode o 15,oj nie wiem jak ja to przezyje,3 zastrzyki w te biedne nozki,juz mi smutno
![]() |
#2618 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Ale dziś piękna pogoda była u nas, słoneczko świeciło, aż się chciało spacerować ![]() Gosiaczek taka żabka to by mi odpowiadała, też ją kupowałaś z internetu? A mogłabyś wkleić linka? Xandra duuuuuuuuużo zdrówka dla Twoich córek, niech to choróbsko wreszcie idzie sobie!!! Scorpionec pytałaś wczoraj o kojec, ja uważam, że to świetna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WIOSNY I PRZEJŚCIA Z GONDOLI NA SPACERÓWKĘ!!!! Lisey niezły wywijas z Twojej pociechy ![]() ![]() LadyM nic nie wiem o tej macie, my mamy z Fisher Price i szczerze polecam, mały ją uwielbia ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Rozeznanie
|
Drobciu żabkę kupowałam tutaj: http://www.mamotato.pl/product_info....oducts_id=1312
![]() |
#2620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja nie moge sie doczekac spacerowki! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zrobilam go zeby sie upewnic, bo ciaze podejrzewalam juz od kilku dni ![]() ja dzis wymeczona jakas jestem, bylam u mamy z calym majdanem tzn wozkiem, Karola, plecakiem z rzeczami dla Karoli, samochodem wiec jeszcze fotelik samochodowy trzeba bylo zabrac ![]() ide zaraz sie myc i spac ![]() a i wklejam ta pieluche - zlozona na 4 i tylko rzepy po bokach przyczepione - nie bawilam sie w jakies wielkie wymyslanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od 3 dni rzygam rano, w ogole sie czuje jak rok temu na poczatku ciazy. ale test pokazal negatywny, po calym dniu lezenia w koszu nadal negatywny ![]() uf Cytat:
a ja juz musialam mala wyjac z wkladki, jezdzi na plasko w spacerowce, ale moja ma dopinany tyl (przod jak patrzec od kierujacego), w sensie ze i tak jest gleboki wozek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje pracy konkubentowi. ![]() Moja wciaz w gondolce i raczej do konca kwietnia nia pojezdzimy co mnie cieszy. Olimpia ma jeszcze w niej troche luzu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
no to chyba sie na kojec zdecydujemy... no i krzeselko do karmienia
![]() ale na te zakupy poczekam na po chrzcinach ![]() musze malej jakies zabawki do kąpieli kupić.. znacie coś ciekawego? niobe dzięki za dzjęcie..ja poki co pieluce pod body montuje ![]() katakumba ty mnie nie strasz bo mi sie ostatnio non stp w glowie kreci i slabo robi.. i tak mialam cala ciąże ![]() aha i oczywiście gratuluje pracy konkubentowi ![]() xandra zdrowka dla malutkiej.. jak przeziebiona to i szczepienia sie odwleką ![]() aliah powiem ci ze jak my do konca marca gondola pojeździmy to bedzie dobrze.. no ale Iga to wielka babka ![]() Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2009-02-28 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Raczkowanie
|
Gosiaczku dzięki, fajna stronka
![]() katakumba uff scorpionec może dla pewności zrób sobie test, ale by było co? ![]() My mamy jedną zabawkę do wody, mały dostał w prezencie taką nakręcaną motorówkę, ale pewnie dopiero będzie się nią bawił jak będzie siedział ![]() właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć z Waszych albumów i nadziwić się nie mogę jakie te dzieciaczki są śliczne!!!!! A jakie duże już wszystkie! A niedawno wklejałyśmy zdjęcia noworodków ![]() Ja dziś też uzupełnię album ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do tego czapka kombinezon i śpiwór.. za duzo miejsca nie zostaje w tej gondoli zwłaszcza na szerokość... teraz coraz cieplej to wyjme śpiwór to zyskamu na powierzchni ![]() a porem spacerówka ona sie prawie na leżąco rozkłada wiec mała może spokojnie się przeprowadzac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Rozeznanie
|
Co do zabawek kąpielowych to spodobało mi sie to http://www.mamotato.pl/product_info...._id=1588#image
aaliyah pisałaś o kredkach do wanny. Znalazłam na aukcjach, takie masz?? http://www.allegro.pl/item559448095_...w_kapieli.html Fajnie by było poczytać o niektórych zabawkach i poznać opinie innych bo czasem wydaje się kasę, oczekuje czegoś niesamowitego a tu lipa. Zabawki Lamaze polecane przez Was - rewelacja. I szczerze mówiąc gdyby nie Wy to pewnie bym nawet nie wiedziała, że taka firma istnieje ![]() ![]()
![]() |
#2629 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak juz pisalam, u mnie burza hormonow i zolzowanie na calego, wiec tez sie zastanawiam czy nie jestem w ciaza. Musze sie w koncu wybrac po test ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Raczkowanie
|
Fajny miał pomysł z tymi kratami
![]() Gosiaczek ja to samo, gdyby nie dziewczyny to nie wiedziałabym o istnieniu zabawek Lamaze. ![]() Właśnie skończyłam tworzenie albumu, można oglądać jak ktoś ma ochotę ![]() Buziaki, miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
62 to my od razu w szpitalu zakładaliśmy bo miala 60 cm jak sie urodzila ![]() ja mysle o zabawkach raczej pływajacych.. bo mamy taka kaczkę i ona malej sie podoba.. kredki i te bardziej skomplikowane grające to jeszcze nie pora... |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my jak na razie 68,bo 62 to juz jakie sprzykrotkie i zalezy co bo czasem i 62 za duze ![]()
![]() |
#2634 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
dziekujemy za "gratki"
![]() moje dziecie zamiast spac dzis w nocy wstawalo co 2 godziny i jadlo. 120ml za kazdym razem. rozpuknie mi sie mala kluska, a ja ledwo zyje a teraz polozylam ja spac, jak zwykle o tej porze a ona gada do lusterka tak glosno, smieje sie i pokrzykuje. co za dziecko
swoje rady zwin w ciasny rulonik i rozwaz znaczenie slowa "czopek" Haters gonna hate. Potatoes gonna potate. Edytowane przez katakumba Czas edycji: 2009-03-01 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Raczkowanie
|
Lady M a proszę bardzo
![]() http://www.allegro.pl/item561645779_...ainforest.html Z tego co widziałam na zdjęciach, to kilka dziewczyn też ją ma ![]() Pozdrawiam weekendowo, wczoraj było tak ślicznie, a dziś tak ponuro.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Raczkowanie
|
No to znowu nadrobiłam wątek
![]() Maluszki w albumach przesłodkie, wszystkie do schrupania. Ja album tez troche uzupełnilam ![]() Dziś mala przy wielkich postekiwaniach dala rade bujnac sie z pleckow na brzuszek tylko jeszcze nie wie co z ta reka zrobic ![]() A jeszcze mialam odpisac o kaszkach. Ja mam kleik ryzowy bobovity i tam w skaładzie wogole nie podaja cukru, jest tylko maka ryzowa i wit B1. No ale i ja i tak wychodze z zalozenia ze te wszystkie kaszki sa dla dzieci i czy maja cukier czy nie zostaly wypuszczone na rynek, wiec rowneiz przebadane i maja wyjsc naszym maluszka na zdrowie ![]() Kupilam te pieluchy w rossmanie i nie wiem czy to te, ktore chwalicie. Chodzilo o te calkiem rossmanowskie czy o te baby dream zrobione tez dla rossmana?Bo my dopiero z huggiesow 2 wyrastamy. No ale Lena wazy 5,5 kg i drobniutka jest. Katakumba chyba jednak tata ![]() Milego dnia Edytowane przez nelijka Czas edycji: 2009-03-01 o 12:48 Powód: zapominalstwo :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za życzenia zdrówka dla moich dziewczyn
![]() ![]() Wczoraj kupiłam Pampersy Active Play 3-sa super! Tyle mi zostało Huggiesów,już mam ich dosyć-juz zaczęła się pupka odparzać i prawie zawsze przeciekają,jak sie siusiu nazbiera.Trudno-zmarnują się. A te Pampersy sleep & play, to czym sie różnią? A tych z Rossmana,to nie moge nigdy rozmiaru trafić w małej paczce-nie chce od razu dużej kupować.A czy ktos próbował Bella Happy??Podobno są niezłe. Lecę pooglądać albumiki Waszych dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
nelijka, ja kupowalam chybabbay dream, ale jest tam logo rossmanowskie? ja mialam nr 3, zolte (pomaranczowe opakownie) dla mnie byly super. nawet nie wiem czy nie lepsze niz dry baby pampers'a
ja mam dokladnie takie samo zdanie co ty, jelsi chodzi o jedzenie dla maluszkow. nikt nie wypuscilby na rynek czegos co jest zagrozeniem dla dzieci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.