OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 12:01   #2611
LadyM
Rozeznanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

dziewczynki, czy któraś ma lub słyszała coś o tej macie??
http://allegro.pl/item565673868_tiny...zyki_w_wa.html

już mnie świerzbią ręce, żeby zamówić, ale wstrzymam się do jutra, żeby jeszcze zebrać recenzje

ech dopiero zaczyna do mnie docierać, ze te moje chłopaki już takie duże i w końcu trzeba zabawkownie kompletować... Na razie tylko grzechotki, gryzaczki i karuzelki na łóżeczkach na wyposażeniu

Edytowane przez LadyM
Czas edycji: 2009-02-28 o 12:05
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 12:08   #2612
lisey
Zadomowienie

GG do lisey
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

dziendoberek
witam kochane o poranku
zescie pisaly ze szok,ledwie przeczytalam,ale dalam rade
dostalam misia z apatmila dzisiaj a na maila przyszlo ze za 4 kody z mleczka bobocos tam to dostane w polsce,tu mam za darmoszke
ja robilam test 2-gi na ktorym wyszlo ze ciaza 7 marca wieczorem,pamietam jak dzis,zapomnialam,lezal sobie z 20 min i jak sobie przypomnialam i popatrzylam(zrezygnowana bylam ze jeszcze nie) to atak histerii,radosci itp,maz patrzyl jak na swirnieta och fajnie bylo

a teraz cos wam opowiempowiem, normlanie mam syna swiruska,zaczyna teraz gimnastyke i przewraca sie na boczek kiedy tylko moze.Nie wiem czy i wasze dzieci tak maja ale moj to dzisiaj zrobil przez sen przewroil sie na boczek i zaczal jeczez ze nie moze na brzunio,jak na jawie,uhahanabylam strasznie z mezem musielismy wyjsc z sypialni bo bysmy brzdaca obudzili swym smiechem.Normanie szok, przez sen sie mlody denerwowal ze nie moze na brzuch i wogole sie wywraca,teraz to ja nie wiem chyba spac wogole nie bede jak on takie hace se urzadza o 12 w nocy

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 12:50   #2613
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
dziendoberek
witam kochane o poranku
zescie pisaly ze szok,ledwie przeczytalam,ale dalam rade
dostalam misia z apatmila dzisiaj a na maila przyszlo ze za 4 kody z mleczka bobocos tam to dostane w polsce,tu mam za darmoszke
ja robilam test 2-gi na ktorym wyszlo ze ciaza 7 marca wieczorem,pamietam jak dzis,zapomnialam,lezal sobie z 20 min i jak sobie przypomnialam i popatrzylam(zrezygnowana bylam ze jeszcze nie) to atak histerii,radosci itp,maz patrzyl jak na swirnieta och fajnie bylo
Lisey, to Ty nie wiesz ze po 20 minutach to wiekszosc testow pokaze ciaze... Wynik jest wiarygodny tylko po czasie podanym w ulotce. Po 15 minutach to mozna juz do kosza wyrzucic.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 12:54   #2614
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Lisey, to Ty nie wiesz ze po 20 minutach to wiekszosc testow pokaze ciaze... Wynik jest wiarygodny tylko po czasie podanym w ulotce. Po 15 minutach to mozna juz do kosza wyrzucic.
kochana nie wszystkie nie wszystkie wiem z wlasnego wpatrywania sie z nadzieje nawet 30 min,czasem ze lzami w oczkach

Fasolinka
Stary 2009-02-28, 13:14   #2615
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
kochana nie wszystkie nie wszystkie wiem z wlasnego wpatrywania sie z nadzieje nawet 30 min,czasem ze lzami w oczkach
No nie wszystkie. Napisalam, ze wiekszosc.

Stary 2009-02-28, 13:14   #2616
xandra78
Zakorzenienie

Kurcze,u nas dzis choroba. Emilka zagilona,choc nie tak bardzo,jak wtedy, gdy miała 2 tyg.,ale za to kaszle czasem.Starsza tez juz ma chrypkę i wypieki, choc przynajmniej obie nie maja gorączki.Czekam na lekarza. Dobrze,że wczoraj nie mieliśmy w końcu tego szczepienia,bo by było pewnie jeszcze gorzej. A pojechałam wczoraj do przychodni i sie okazało,że babsko jakies mnie nie zapisało i pielęgniarki od szczepień już nie było-idziemy za tydzień w czwartek...
Kurcze, tak mi szkoda mojego maleństwa,tak sobie czasem pokasłuje jakby szczekała i nawet jak popłacze. to ma zmieniony głos.Zobaczymy, co powie lekarz,ech...
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 13:22   #2617
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
No nie wszystkie. Napisalam, ze wiekszosc.

wiesz ja tam nie zwracalam wtedy uwagi,wazne ze krechy byly @ nie bylo
a efekt tego taki slodki i zeswirowany jak mama

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
Kurcze,u nas dzis choroba. Emilka zagilona,choc nie tak bardzo,jak wtedy, gdy miała 2 tyg.,ale za to kaszle czasem.Starsza tez juz ma chrypkę i wypieki, choc przynajmniej obie nie maja gorączki.Czekam na lekarza. Dobrze,że wczoraj nie mieliśmy w końcu tego szczepienia,bo by było pewnie jeszcze gorzej. A pojechałam wczoraj do przychodni i sie okazało,że babsko jakies mnie nie zapisało i pielęgniarki od szczepień już nie było-idziemy za tydzień w czwartek...
Kurcze, tak mi szkoda mojego maleństwa,tak sobie czasem pokasłuje jakby szczekała i nawet jak popłacze. to ma zmieniony głos.Zobaczymy, co powie lekarz,ech...
biedulka wspolczuje ale co sie odwlecze to nie uciecze szczepionka jeszcze bedzie tylko to chorobsko jakos nie chce opuscic Emilki,trzymam kciuki za mala,coby szybciutko wyszla z tego

my mamy ostatnia szczepione w srode o 15,oj nie wiem jak ja to przezyje,3 zastrzyki w te biedne nozki,juz mi smutno

Fasolinka
Stary 2009-02-28, 17:24   #2618
drobciaa
Raczkowanie

Hejka
Ale dziś piękna pogoda była u nas, słoneczko świeciło, aż się chciało spacerować
Gosiaczek taka żabka to by mi odpowiadała, też ją kupowałaś z internetu? A mogłabyś wkleić linka?
Xandra duuuuuuuuużo zdrówka dla Twoich córek, niech to choróbsko wreszcie idzie sobie!!!
Scorpionec pytałaś wczoraj o kojec, ja uważam, że to świetna sprawaMy mamy łóżeczko turystyczne, które może za kojec służyć, sama myślałam o takim większym kojcu, no ale łóżeczko dostaliśmy od teściów, więc nie wybrzydzamJak tylko mały będzie siedział, to na pewno je rozłożymy To Cię wzięło na sentymenty Ja sobie dziś też tak myślałam, że mały za tydzień skończy 4 miesiące, a niedawno jeszcze w brzuszku sobie siedział, szok, jak ten czas szybko leci!
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WIOSNY I PRZEJŚCIA Z GONDOLI NA SPACERÓWKĘ!!!!
Lisey niezły wywijas z Twojej pociechy, a co dopiero jak starszy będzie
LadyM nic nie wiem o tej macie, my mamy z Fisher Price i szczerze polecam, mały ją uwielbia
Pozdrawiam
drobciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:15   #2619
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Drobciu żabkę kupowałam tutaj: http://www.mamotato.pl/product_info....oducts_id=1312
Stary 2009-02-28, 18:44   #2620
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Xandra zdrowka dla Twoich Coreczek zycze!

Cytat:
Napisane przez drobciaa Pokaż wiadomość
Scorpionec pytałaś wczoraj o kojec, ja uważam, że to świetna sprawaMy mamy łóżeczko turystyczne, które może za kojec służyć, sama myślałam o takim większym kojcu, no ale łóżeczko dostaliśmy od teściów, więc nie wybrzydzamJak tylko mały będzie siedział, to na pewno je rozłożymy To Cię wzięło na sentymenty Ja sobie dziś też tak myślałam, że mały za tydzień skończy 4 miesiące, a niedawno jeszcze w brzuszku sobie siedział, szok, jak ten czas szybko leci!
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WIOSNY I PRZEJŚCIA Z GONDOLI NA SPACERÓWKĘ!!!!
Ja tez uwazam, ze kojec to swietna sprawa. I zamierzam kupic, ale jak sie przeprowadzimy i bedzie na niego miejsce

I ja nie moge sie doczekac spacerowki! Jeszcze tylko 2 miesiace.
Stary 2009-02-28, 20:13   #2621
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
Ja dzis sentymentalna jestem rok temu zrobiłam pierwszy test ciążowy (dokladnie to 29 lutego...) i zobaczyłam druga bladoróżową kreskę
a ja nie wiem kiedy robilam test ciazowy
zrobilam go zeby sie upewnic, bo ciaze podejrzewalam juz od kilku dni

ja dzis wymeczona jakas jestem, bylam u mamy z calym majdanem tzn wozkiem, Karola, plecakiem z rzeczami dla Karoli, samochodem wiec jeszcze fotelik samochodowy trzeba bylo zabrac
ide zaraz sie myc i spac

a i wklejam ta pieluche - zlozona na 4 i tylko rzepy po bokach przyczepione - nie bawilam sie w jakies wielkie wymyslanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20090228771.jpg (156,5 KB, 28 załadowań)
niobe7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 20:38   #2622
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
zmusilas mnie do przeszukania kosza na smieci, bo dzis test robilam
od 3 dni rzygam rano, w ogole sie czuje jak rok temu na poczatku ciazy. ale test pokazal negatywny, po calym dniu lezenia w koszu nadal negatywny

uf

Cytat:
Ja tez uwazam, ze kojec to swietna sprawa. I zamierzam kupic, ale jak sie przeprowadzimy i bedzie na niego miejsce

I ja nie moge sie doczekac spacerowki! Jeszcze tylko 2 miesiace.
my sie przeprowadzamy. KONKUBENT MA ROBOTE, te co jechal miesiac temu na rozmowe. dlugo im zeszlo, nic o terminach jeszcze nie wiadomo, ale wiadomo ze jest. a to najwazniejsze
a ja juz musialam mala wyjac z wkladki, jezdzi na plasko w spacerowce, ale moja ma dopinany tyl (przod jak patrzec od kierujacego), w sensie ze i tak jest gleboki wozek

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 20:44   #2623
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
od 3 dni rzygam rano, w ogole sie czuje jak rok temu na poczatku ciazy. ale test pokazal negatywny, po calym dniu lezenia w koszu nadal negatywny

uf
No to uff

Cytat:
my sie przeprowadzamy. KONKUBENT MA ROBOTE, te co jechal miesiac temu na rozmowe. dlugo im zeszlo, nic o terminach jeszcze nie wiadomo, ale wiadomo ze jest. a to najwazniejsze
a ja juz musialam mala wyjac z wkladki, jezdzi na plasko w spacerowce, ale moja ma dopinany tyl (przod jak patrzec od kierujacego), w sensie ze i tak jest gleboki wozek
My sie przeprowadzamy dopiero na poczatku sierpnia. Ech, szkoda, ze jeszcze tak dlugo...

Gratuluje pracy konkubentowi.

Moja wciaz w gondolce i raczej do konca kwietnia nia pojezdzimy co mnie cieszy. Olimpia ma jeszcze w niej troche luzu.
Stary 2009-02-28, 20:45   #2624
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

no to chyba sie na kojec zdecydujemy... no i krzeselko do karmienia

ale na te zakupy poczekam na po chrzcinach

musze malej jakies zabawki do kąpieli kupić.. znacie coś ciekawego?

niobe dzięki za dzjęcie..ja poki co pieluce pod body montuje

katakumba ty mnie nie strasz bo mi sie ostatnio non stp w glowie kreci i slabo robi.. i tak mialam cala ciąże

aha i oczywiście gratuluje pracy konkubentowi

xandra zdrowka dla malutkiej.. jak przeziebiona to i szczepienia sie odwleką

aliah powiem ci ze jak my do konca marca gondola pojeździmy to bedzie dobrze.. no ale Iga to wielka babka

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2009-02-28 o 20:48
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 20:52   #2625
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba sie na kojec zdecydujemy... no i krzeselko do karmienia
No koniecznie. Ja na razie karmie mala w lezaczku, ale jak zacznie siadac to krzeselko to mus.

Cytat:
musze malej jakies zabawki do kąpieli kupić.. znacie coś ciekawego?
Moj maz kupil kredki do rysowania po wannie... Przylaczam sie do pytania, tez jeszcze nic nie mam.

Cytat:
aliah powiem ci ze jak my do konca marca gondola pojeździmy to bedzie dobrze.. no ale Iga to wielka babka
A tak sobie ostatnio wlasnie myslalam o was. Bo przeciez macie identyczny wozek. Musze zmierzyc Olimpie, mysle ze juz dobija do 70cm. A Iga ile mierzy?
Stary 2009-02-28, 20:53   #2626
drobciaa
Raczkowanie

Gosiaczku dzięki, fajna stronka
katakumba uff

scorpionec może dla pewności zrób sobie test, ale by było co?
My mamy jedną zabawkę do wody, mały dostał w prezencie taką nakręcaną motorówkę, ale pewnie dopiero będzie się nią bawił jak będzie siedział

właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć z Waszych albumów i nadziwić się nie mogę jakie te dzieciaczki są śliczne!!!!! A jakie duże już wszystkie! A niedawno wklejałyśmy zdjęcia noworodków
Ja dziś też uzupełnię album
Stary 2009-02-28, 21:02   #2627
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:

A tak sobie ostatnio wlasnie myslalam o was. Bo przeciez macie identyczny wozek. Musze zmierzyc Olimpie, mysle ze juz dobija do 70cm. A Iga ile mierzy?
nie wiem ile mierzy ale ciuchy nosi 74/80 no juz trzy tyg temu wazyla 7,5 kg..
a do tego czapka kombinezon i śpiwór.. za duzo miejsca nie zostaje w tej gondoli zwłaszcza na szerokość...

teraz coraz cieplej to wyjme śpiwór to zyskamu na powierzchni i tym sposobem mam nadzieje do konca marca sie przebujamy..

a porem spacerówka ona sie prawie na leżąco rozkłada wiec mała może spokojnie się przeprowadzac
Stary 2009-02-28, 21:17   #2628
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Co do zabawek kąpielowych to spodobało mi sie to http://www.mamotato.pl/product_info...._id=1588#image

aaliyah pisałaś o kredkach do wanny. Znalazłam na aukcjach, takie masz?? http://www.allegro.pl/item559448095_...w_kapieli.html

Fajnie by było poczytać o niektórych zabawkach i poznać opinie innych bo czasem wydaje się kasę, oczekuje czegoś niesamowitego a tu lipa.

Zabawki Lamaze polecane przez Was - rewelacja. I szczerze mówiąc gdyby nie Wy to pewnie bym nawet nie wiedziała, że taka firma istnieje Czasem z zabawką jest też tak, że jednemu dziecku sie podoba innemu nie. Ale widac nawet dzieci mają gusta i guściki
Stary 2009-02-28, 22:18   #2629
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Duzo zdrowka zycze!

Cytat:

uf
U nas poczecie bylo w Wielka Niedziele Test robilismy po ok 3-4 tyg, wiec to jeszcze

Jak juz pisalam, u mnie burza hormonow i zolzowanie na calego, wiec tez sie zastanawiam czy nie jestem w ciaza. Musze sie w koncu wybrac po test

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Co do zabawek kąpielowych to spodobało mi sie to http://www.mamotato.pl/product_info...._id=1588#image

aaliyah pisałaś o kredkach do wanny. Znalazłam na aukcjach, takie masz?? http://www.allegro.pl/item559448095_...w_kapieli.html

Fajnie by było poczytać o niektórych zabawkach i poznać opinie innych bo czasem wydaje się kasę, oczekuje czegoś niesamowitego a tu lipa.

Zabawki Lamaze polecane przez Was - rewelacja. I szczerze mówiąc gdyby nie Wy to pewnie bym nawet nie wiedziała, że taka firma istnieje Czasem z zabawką jest też tak, że jednemu dziecku sie podoba innemu nie. Ale widac nawet dzieci mają gusta i guściki
Fajne te zabawki, ale zastanawiam sie czy jak sie dziecko nauczy malowac po wannie, to czy scian nie zacznie ozdabiac Syn znajomych namalowal u siebie w pokoju kraty dokad dostal
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 22:55   #2630
drobciaa
Raczkowanie

Fajny miał pomysł z tymi kratami
Gosiaczek ja to samo, gdyby nie dziewczyny to nie wiedziałabym o istnieniu zabawek Lamaze.
Właśnie skończyłam tworzenie albumu, można oglądać jak ktoś ma ochotę
Buziaki, miłej nocki
Stary 2009-03-01, 07:39   #2631
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7

Cytat:
nie wiem ile mierzy ale ciuchy nosi 74/80 no juz trzy tyg temu wazyla 7,5 kg..
a do tego czapka kombinezon i śpiwór.. za duzo miejsca nie zostaje w tej gondoli zwłaszcza na szerokość...
wow duza babka z Igi
Karola nosi 62/68 jak narazie
niobe7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 09:01   #2632
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niobe7 Pokaż wiadomość
wow duza babka z Igi

62 to my od razu w szpitalu zakładaliśmy bo miala 60 cm jak sie urodzila

ja mysle o zabawkach raczej pływajacych.. bo mamy taka kaczkę i ona malej sie podoba.. kredki i te bardziej skomplikowane grające to jeszcze nie pora...
Stary 2009-03-01, 10:12   #2633
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość

tu sie zgadzam w 100%,mamy sasiadke z lamym synkiem 3 mce starszym i np on nie lubi jak moj mlodzian zabawek piszczacych itp,ona tez kupila Elmo i Iwo sie go boi,gdy nas odwiedzili i pokazalam mu osmiornice to tez sie wystraszyl.Kazde dziecko inne jest wiec i inaczej widzi i odbiera swiat,ale ja i tak kocham zabawki lamaze

Cytat:
Napisane przez niobe7 Pokaż wiadomość
wow duza babka z Igi
my jak na razie 68,bo 62 to juz jakie sprzykrotkie i zalezy co bo czasem i 62 za duze jak oni szyja te ubranka

Fasolinka
Stary 2009-03-01, 10:13   #2634
LadyM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez drobciaa Pokaż wiadomość
LadyM nic nie wiem o tej macie, my mamy z Fisher Price i szczerze polecam, mały ją uwielbia
Pozdrawiam
a możesz wkleić zdjęcie i napisać jak się nazywa? to sobie porównam

Katakumba gratki dla TŻ
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:56   #2635
katakumba
Zakorzenienie

dziekujemy za "gratki"

moje dziecie zamiast spac dzis w nocy wstawalo co 2 godziny i jadlo. 120ml za kazdym razem. rozpuknie mi sie mala kluska, a ja ledwo zyje

a teraz polozylam ja spac, jak zwykle o tej porze a ona gada do lusterka tak glosno, smieje sie i pokrzykuje. co za dziecko

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Edytowane przez katakumba
Czas edycji: 2009-03-01 o 10:58
Stary 2009-03-01, 12:05   #2636
drobciaa
Raczkowanie

Lady M a proszę bardzo
http://www.allegro.pl/item561645779_...ainforest.html
Z tego co widziałam na zdjęciach, to kilka dziewczyn też ją ma

Pozdrawiam weekendowo, wczoraj było tak ślicznie, a dziś tak ponuro..aż mi się nie chce na spacer iść.
Stary 2009-03-01, 12:44   #2637
nelijka
Raczkowanie

No to znowu nadrobiłam wątek

Maluszki w albumach przesłodkie, wszystkie do schrupania. Ja album tez troche uzupełnilam

Dziś mala przy wielkich postekiwaniach dala rade bujnac sie z pleckow na brzuszek tylko jeszcze nie wie co z ta reka zrobic

A jeszcze mialam odpisac o kaszkach. Ja mam kleik ryzowy bobovity i tam w skaładzie wogole nie podaja cukru, jest tylko maka ryzowa i wit B1. No ale i ja i tak wychodze z zalozenia ze te wszystkie kaszki sa dla dzieci i czy maja cukier czy nie zostaly wypuszczone na rynek, wiec rowneiz przebadane i maja wyjsc naszym maluszka na zdrowie No i na dobra sprawe cukru czy innego swinstwa na dluzsza mete nie da sie uniknac.

Kupilam te pieluchy w rossmanie i nie wiem czy to te, ktore chwalicie. Chodzilo o te calkiem rossmanowskie czy o te baby dream zrobione tez dla rossmana?Bo my dopiero z huggiesow 2 wyrastamy. No ale Lena wazy 5,5 kg i drobniutka jest.

Katakumba chyba jednak tata
Milego dnia

Edytowane przez nelijka
Czas edycji: 2009-03-01 o 12:48 Powód: zapominalstwo :)
nelijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 15:27   #2638
xandra78
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny za życzenia zdrówka dla moich dziewczyn. Starsza chyba lepiej,może się choroba nie rozwinie, ale Emilka niestety gorezj. Nie ma gorączki,ale tak kaszle,że mi się serce kraje. Kładę ją najwyżej jak mogę, bo te gluty w gardle ja dławią i wtedy wymiotuje,bo nie umie ich połknąć.Dzis w nocy z nia spałam,ale było spokojnie. Zastanawiam się,czy mam ją kąpać przez te dni??W końcu nie ma gorączki? No i pogody mi szkoda-znów nas ominie spacerek z tatusiem.
Wczoraj kupiłam Pampersy Active Play 3-sa super! Tyle mi zostało Huggiesów,już mam ich dosyć-juz zaczęła się pupka odparzać i prawie zawsze przeciekają,jak sie siusiu nazbiera.Trudno-zmarnują się. A te Pampersy sleep & play, to czym sie różnią?
A tych z Rossmana,to nie moge nigdy rozmiaru trafić w małej paczce-nie chce od razu dużej kupować.A czy ktos próbował Bella Happy??Podobno są niezłe.

Lecę pooglądać albumiki Waszych dzieciaczków
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 16:14   #2639
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Dzięki Dziewczyny za życzenia zdrówka dla moich dziewczyn. Starsza chyba lepiej,może się choroba nie rozwinie, ale Emilka niestety gorezj. Nie ma gorączki,ale tak kaszle,że mi się serce kraje. Kładę ją najwyżej jak mogę, bo te gluty w gardle ja dławią i wtedy wymiotuje,bo nie umie ich połknąć.Dzis w nocy z nia spałam,ale było spokojnie. Zastanawiam się,czy mam ją kąpać przez te dni??W końcu nie ma gorączki? No i pogody mi szkoda-znów nas ominie spacerek z tatusiem.
Wczoraj kupiłam Pampersy Active Play 3-sa super! Tyle mi zostało Huggiesów,już mam ich dosyć-juz zaczęła się pupka odparzać i prawie zawsze przeciekają,jak sie siusiu nazbiera.Trudno-zmarnują się. A te Pampersy sleep & play, to czym sie różnią?
A tych z Rossmana,to nie moge nigdy rozmiaru trafić w małej paczce-nie chce od razu dużej kupować.A czy ktos próbował Bella Happy??Podobno są niezłe.

Lecę pooglądać albumiki Waszych dzieciaczków
xandra fajnie ze juz lepiej z dziewczynkami, co do kapieli to ja mysle ze pomoga,na katarek dobre sa parowki,a ze malemu dziecku nie zaaplikujesz tego to wilgotnosc kapieli bedzie tez ok,ogolnie suche powietrze nie pomaga wiec jak grzejesz duzo to ttzeba nawilzyc i wtedy napewno bedzie sie jej lepiej oddychac,buziaczki

Fasolinka
Stary 2009-03-01, 16:22   #2640
katakumba
Zakorzenienie

nelijka, ja kupowalam chybabbay dream, ale jest tam logo rossmanowskie? ja mialam nr 3, zolte (pomaranczowe opakownie) dla mnie byly super. nawet nie wiem czy nie lepsze niz dry baby pampers'a

ja mam dokladnie takie samo zdanie co ty, jelsi chodzi o jedzenie dla maluszkow. nikt nie wypuscilby na rynek czegos co jest zagrozeniem dla dzieci

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości