|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
z nikim nie rozmawiam na tematy o których osoby 3 nie maja pojecia
dokładnie tak jak napisałaś przypomniałam tylko i wyłącznie o wysłanej przeze mnie wiadomości pw. No ale rozumiem że możesz mnie nie zrozumieć.cuuudooo!!!!http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1235851427
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie mogla miec cąłeg pokou rozowego . Wogole nie jestem zwolenniczką tego kolory . Owszem ubiore czasem co ale raczej w pastelach albo roz wpadający w fuksję .
Ja bym chciala miec fioltowy pokoj . Taki dziewczęcy
|
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
uff wkoncu nadrobilam
klatka ale sie roszalalas z fotkami sliczne ehh chcialam dzisiaj pocwiczyc ale sie tak zle czuje ze zaraz lykam gripex i ide spac bo jutro sie musze uczyc a nie chorowac |
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak wogole dziewcyzny to wy dalej niep okazałyscie nam fot ze swojego spotkania !! Niedobree wyy ! A obiecałycie
|
|
|
|
#2886 | |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mogłabym sie całe życie tylko otaczać kolorem różowym.tak go kocham że to jest nie do opisania. Kiedys nienawidziłam a teraz kocham..
jak widze coś różowego to aż mam motylki w brzuchu i mi sie humor poprawia i tak mi sie fajnie robi.. różowy strasznie mi poprawia humor jest taki słodki. Sama mam różowy pokój, różowe łóżko. Prawie zawsze różową pościel..itp![]() tylko meble mam białe![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
no własnieee ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1235850464 pięknie oczka pomalowanee!
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubie bardzo kolor szary niebieki turkuowy i taki butelkowy !! Turkusowy chyba najbardziej .
|
|
|
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubie jeszcze fioletowy różne odcienie, zielony, biały
ale różowy ponad wszystko
|
#2889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miały być zdjęcia ze spotkania a ich nie było
|
|
|
#2890 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie używam jednak rozświetlaczy , choć tak właściwie to pod okiem zawsze się maznę jasniutkim, błyszczącym cieniemA jak sie używa np białej czekoladki to nei zostawia ona jakiś białych śladów na opalonej buzi? Muszę kupić jakiś rozświetlacz, choć korektor też bym chciala jaśniejszy do skrzydełek nosa i oczu Jaką akcję przed chwilą miałam Do TŻ podjechał jego kuzyn (którego widzimy ze 3 razy w roku) z nowa laską, tak w odwiedziny, bez uprzedzenia A ja w koszulce w łóżku, z make'upem z rana No, ale dałam radę w 5 minut lekko sie malnać, ubrać, uczesać i ogranąć chatkę Choć nienawidze takich sytuacji "przejeżdżałem obok i wpadłem"![]() No, ale było miło ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Moje kolory to : 1. czarny+biały+ostry róz+fiolet+szary+srebro 2. czekoladka+beż+złoto Ostatnio zrobił sie znowu bardz modny pastelowy róz, a mam kilka ciuszków w tym kolorze np. tuniczke z kokardką z orsay'a, więc chyba zaczne nosić na nowo No i oczywiście wszelkie panterki + mam zamiar kupowac zeberki, bo nie mam zadnej Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-28 o 22:02 |
|
|
|
|
#2891 |
|
Wtajemniczenie
|
Miśka włąnie miałam sie pytać ciebie o białą perłe . Jakie są fekty ile stosujesz gdzie kupilas i za ile ;p
|
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
Miśka idealnie określiłaś te kolory , zestawienia kolorów.masz podobne upodobania do mnie
. Zawsze podoba mi się jak jesteś ubrana a to dlatego że lubie ten sam styl i te same łączenia kolorów . ja jeszcze nie mam nic z panterki ..
|
#2893 |
|
BAN stały
|
mam pytanie kompletnie nie w temacie ale ktoś mi może życie uratować .
ma może któraś z maturzystek zbiór zadań z matmy do 3kl. o taki?
|
|
|
|
#2894 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(w różnych aptekach tak od 45 do 60 zł kosztuje) Jak nie ma mozna u nich zamówićKiedyś uzywałam codziennie po 1 h i był efekt, choć nie aż śniezna biel, ale różnica jednak naprawdę spora Zuzyłam całe opakowanie, teraz mam 2 oapkowanie, ale coś nie chce mi sie używać, moze z raz w tygodniu używam i zęby mi zżókły (nie palę, ale piję sporo kawy), musze sie ogarnąć i znowu codziennie uzywać |
|
|
|
|
#2895 |
|
Wtajemniczenie
|
ja maturzystka ale niestety
.. nie mam.. w ogóle matmy nie znoszę.
|
#2896 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Też do neidawna nic nie mialam panterkowego, ale kupiłam sobie jakiś czas temu tunikę, potem chustę i szalik u mojej mamy w szafie znalazłam Za to nie mam nic z zeberką![]() Przeglądalam ostatnio cosmo i ponoć panterka i zeberka sa teraz najmodniejsze, no i fakt - jest tego teraz sporo w sklepach, wiec można kupować
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie tak astanawiam się czy kupować tą perłę . Tylko ja mam problem bo mam jedynki licówki sztuczne i nie wiem czy one tez sie wybielą . Heh efekty jeżdzenia na rowerze ;]
Ja tez wlasnie pije duzo kawy i mi zżołkły no i ostatnio mi sie zdaża popalać ale nie duzo . |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam dziewczyny zaczęłam lubić panterkę ,no i oto pytanie? :
mam kolczyki koła w panterkę ,dosyć duże i pasek ,nosić ? ![]() Zaraz pomaluję sobie pazurki na czekoladowo ,a jakoś w tygodniu frenczyk ,bo dawno nie miałam ,uwielbiam zmieniać kolory na paznokciach ![]() I jak Miśka ,byłaś na spacerku? Bo ja tak i baaardzo przyjemnie było ,już mi pachnie wiosną i myśle tylko o wakacyjnych wyjazdach z tż nad morze... I like it
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo tak pachnie wiosną..
cudownie tak pewnie dlatego mam dzisiaj taki dobry humor panterka i zeberka są dla mnie taaakie seXowne i strasznie mi się podobają:d mimo że pewnie niektóre osoby uważaja że to kiczowate [ np. moja siostra ;/ ] ale co mnie to obchodzi. mi sie strasznie podobają. I uważam że kolczyki i pasek to jak najbardziej messinka![]() pokaż te kolczory:d ciekawa jestem
|
#2900 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Messinka - byłam i tez lato czuje I ogólnie poczułam sie jak na jakimś wyjeździe![]() Mój pies to żul Oglądacie "wlatców" na mtv ? Ja zawsze płacze Szkoda tylko, ze same stare odcinki leca A widziałyście "włatcół" w kinie, bo nei wiem czy warto iśc???
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobno nie warto isć na to do kina tka słyszałam . Ale ja nie byłam no i nie ogladam tego .
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie oglądam ,nudne to się dla mnie zrobiło ,na początku to może robiło szał ,ale teraz niee. Pokaże kolczyki ,ale to takie zwykłe nawet nie wiem skąd to znalazłam w ogóle mam dwa pudła zasypane dodatkami i nie zawsze nosze ,cholera
Czas to zmienić
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja mam panterkową bluzkę, a nawet 2 czy 3, torebkę i buciki Więc nie będę musiała kupować
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
pokaż pokaż..
![]() a ja włatców lubiem
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niby stara już jestem, ale mnie się podoba . Chociaż ostatnio jak kupowałam fotel, to zastanawiałam się czy nie zmienić na ostry róż z czarnym, ale za dużo rzeczy bym musiała wymienić
|
|
#2906 |
|
Wtajemniczenie
|
messinka chetnie bym ci podebrała te pudła
uwieeelbiam bizuterie . "I uwielbiam grzebac w takich pudłach z bizuteria zawsze jak ide do jakiejs kolezanki jak zobacze pudełko z bizuteria to parze co tam ma
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też kiedyś mojego piesa opiłam, ale piwem Potem jak podskakiwała to zamiast na nogi spadać to na pupie spadała albo na boczek ![]() Cytat:
Uwielbiam
|
|
|
#2908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ubierze sie zwykłe jeansy, jakąś np. brązowa/bezową bluzeczkę i takie akcenty do tego sa superPrzed wizażem też panterek nie nosiłam No i wtedy takie tandetne te panterki były, a teraz są takie bardziej subtelne te wzory i w ogóle śliczne |
|
|
|
|
#2909 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a zreszta, niekulturalnie i juz. i jak ktos taki jest to trudno ![]() Cytat:
co to jest biala czekolada??? lavertu to ziemia egipska?? |
||||
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie mi z pół godz. to wkleję moje ulubione dodatki i może swoje zdjęcie :frown:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

dokładnie tak jak napisałaś przypomniałam tylko i wyłącznie o wysłanej przeze mnie wiadomości pw. No ale rozumiem że możesz mnie nie zrozumieć.

No, ale dałam radę w 5 minut lekko sie malnać, ubrać, uczesać i ogranąć chatkę

Szkoda tylko, ze same stare odcinki leca