|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Babeczki wyglądają apetycznie ![]() A ja nawet nie jadłam dzisiaj obiadu ![]() ![]() I kupiłam czapeczkę dla młodego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O mamciu, ja bym swojej dzidzi nie dała takiego ![]() UnholyOne bardzo apetyczne babeczki ![]() ![]() A ja wczoraj w szkole rodzenia zwiedzałam porodówkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2793 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A taki porządek po mojemu to dopiero po porodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() dzięki A ja wam powiem, ze moje kicie w ogóle nie obchodzi łóżeczko. Kotka ma totalny olew, a kocur raz wskoczył i na tym koniec.Wyobrażałam sobie, że to będzie walka z wiatrakami , ale jak tak pójdzie, to będę baaardzooo zadolona. Dziś już padam. Jestem zmęczona aż podbrzusze mnie pobelewa, to sygnał, że za dużo dziś wywijałam.Juz nie będe Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-02-28 o 20:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest cały zielony i wygladam w nim jak żaba ![]() ![]() Cytat:
![]() a teraz poprosimy fotki tuniczek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hmmm ja byłam wczoraj u dentysty i narzędzia nie wygladały tak źle, to moze na porodówce wogóle będzie luzik ![]() Cytat:
![]() to może się skusi na wyzytę razem ze mną ![]() ![]() Właśnie pozegnaliśmy znajomych .... a teraz do łózeczka Dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Rozeznanie
|
Jak wstanę to spróbuję zrobić zdjęcia tuniczek
![]() Teraz uderzam w kimono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() witaj Fridzia!!!ty ranny ptaszku ![]()
![]() |
#2799 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
I ja na nóżkach gotuje Mężulkowi obiadek do pracy
![]() Zaraz sie wkulnę spowrotem ![]() Najlepszy lek dla mnie, to sen i dużo odpoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zadomowienie
|
ja kupiłam same spodnie od dresu ( górnej części w ogóle nie szukałam ale chyba nie było), kolory był czarny i bordowy, ja wybrałam czarny, szeroka nogawka. Cena 59 zł. Moim zdaniem są megawygodne, bo uszyte z 95% wiskozy i reszta elastanu, cienkie i rozciągliwe, z takim paskiem na brzuch jak w spodniach dla ciężarówek (ale nie znalazłam ich wcale w dziale dla ciężarówek tylko na bieliźnie.) Zwykłe spodnie dresowe są zwykle dość grube i mają taki szeroki pas z wszytą na całej szerokości gumą - ja tego nienawidzę bo mnie to zawsze ciśnie w brzuch, nawet jak nie byłam w ciąży, więc dla mnie takie odpadają, a te które kupiłam nosi się tak jakby ich nie było i pasek nie ma gumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Ola-Unhola
|
Dzieńdoberek
![]() Ja niedawno wstałam, mężczyźni jeszcze śpią, ale ja już nie mogę, przewracałam się z boku na bok i tyle. Zjadłam dwie kanapeczki, teraz pora na herbatkę z cytrynką i muszę dojśc do siebie. Za niedługo się odezwę ![]()
#2805 |
Zakorzenienie
|
z ciekawosci weszlam sprawdzic ile mi zostalo kasy na koncie i sie zdziwilam
![]() w piatek moj zaklad pracy przelal mi wyplate na konto nalezna z tytulu zasilku, normalnie nie wierze.........pierwszy raz nie bede musiala jechac tam po kase!!!
#2806 |
Zakorzenienie
|
tak, tak kochana.Już się robi !!! wracam do łóżka. Mężczyzna wyprawiony do pracy, piesek załatwiony i idę dla odmiany poczytać książeczkę jakoś do południa.Potem spotkanko z panem od mebli kuchennych,zakupy i zaczynam powoli samotne kilka dnia bez Męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Ola-Unhola
|
No widzisz Czekoladko, w końcu zaznałas przyjemności z posiadania konta
![]() Ja właśnie zrobiłam twarożek ze szczypiorkiem, słońce za oknem nastawiło mnie wiosennie i teraz w całym domku pachnie wiosną mniam ![]() A jaka u Was pogoda? My wybieramy się później na spacerek, trzeba skorzystac, bo nie wiadomo co będzie w tygodniu. Niech już ta wiosna przychodzi!!! Pamiętam, jak byłam w liceum, to jeszcze w pierwszy dzień wiosny - 21 marca potrafił leżec śnieg, mam nadzieję, że to ocieplenie klimatu przez ostatnie lata jednak do tego nie dopuści i już nie długo będziemy cieszyc się żeśkim, wiosennym powietrzem ![]()
#2808 |
Zakorzenienie
|
Buu, a u mnie za oknem szaro, buro i ponuro
![]() Listopadowo, aż się z domu nie chce wychodzić ![]()
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
u nas tez slonko powoli sie budzi
![]() ja zmykam wziac prysznic, a bedzie dlugi bo zamierzam peeling z kawy zrobic!! do kosciolka dzisiaj zamierzam isc- dawno nie bylam...... a wieczorem spotykamy sie ze znajomymi, ale chyba jakis wypad zrobimy, gdzies posiedziec, moze na jakas pizze ![]() moj tż ma dzisiaj wolne, ale pewnie wstanie na obiad!! jak zawsze zreszta- spioch z niego straszny!!
#2810 |
Ola-Unhola
|
Wiecie co, dobrze, że w tym roku luty ma 28 dni...
Jak widac w moim podpisie 29 nie był za szczęśliwy ![]() ![]() ![]() Lecę się kąpac.
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz po kąpieli.......czysta i pachnąca ![]() UnholyOne nawet nie zauwazylam ze to bylaby rocznica......ale teraz nosisz w sobie swoje male"szczescie" wiec nie wolno ci sie smutac!!! a twoj aniolek napewno modli sie za mamusie!! ![]()
![]() |
#2812 | |||||
Zakorzenienie
|
Czesć dziwczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To możesz leciec na zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do serka, to ja wczoraj robiłam kanaki wiosenne ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() amnie obudzil bol gardziołka teraz sie kaszel właczyl buuu ma ktos dobry sposob na bolace gardzieło ? ja juz sobie syropek z cebulki i czosnku zorbilam, tabletki HOmogene na gardzioł zpaodałam alejakos nie skutkuje chyba hmm
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
chyba kupie wreszcie te spodnie ciążowe na allegro......ale zobacze jeszcze.....
ostatnio mama pytala sie w pasmanterii czy maja taki wlasnie material co sie wszywa ten pas do spodni.......to jest taka dzianina......ale kurcze nie mieli akurat!!a tak moja mama krawcowa by mi przerobila spodnie na ciazowe..... ale brzuszek coraz bardziej sie powieksza wiec chyba kupie..... ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W piątek jedziemy do tego Zakopanego i muszę koniecznie kupić spodnie!!! Na pewno jeansy ... bo w rybaczkach nie pojadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Rozeznanie
|
Tuniczki.
Pierwsza bardzo się świeci i cudownie podkreśla brzuszek, a druga jest fajna, luźna, tzw. nietoperz ![]() Będę mogła je nosić nawet po porodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natomiast inna koleżanka też przeziębiona weszła do mnie do sekretariatu i mówi, że mam teraz uważać na takich chorych jak ona, bo przecież zarazki wiszą w powietrzu. Mówię więc do niej: To jak wchodzisz do mnie do sekretariatu to ja mam uważać, bo jestem zdrowa, czy bardziej Ty, bo jesteś chora i możesz mnie zarazić? ![]() Wracając do tematu spodni ciążowych. Jakiś czas temu pisałam tutaj, że mama kupiła mi na ciuchach jeansy ciążowe h&m. Do tej pory miałam 2 pary jeansów z wszytą gumą, a te gumy nie mają, są całe jeansowe i są baaardzo wysokie. Założyłam je wczoraj pierwszy raz i mi się za bardzo nie spodobały. Pomimo tego że mój brzuch nie jest bardzo duży, to gdy usiadłam w tych spodniach czułam jak zamek z rozporka wręcz wpija mi się w brzuch. Dodam że rozporek kończy się (a może zaczyna???) nad brzuchem. Każde schylenie się, np. do zawiązania lub założenia buta to dyskomfort w okolicy brzucha, bo jeans (pomimo tego że rozciągliwy) wpija się w brzucho. Chyba tym spodniom podziękuję. Sto razy bardziej wolę spodnie z gumą. I bardzo sobie chwalę te z firmy Mama Licious. Fajne rurki (nie za wąskie), układają się jak trzeba, nie fabują, nic nie uciska. Lecę do siostry na obiadek ![]() Miłej niedzieli ![]() Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-03-01 o 12:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam brzuszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eleeri no właśnie nie dali nam laleczki ![]() ![]() Ale piękna dziś pogoda ![]() ![]()
![]() |
#2820 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Hmmm... spodnie dresowe tez zakupiłam ale jeszcze nie nosze bo mieszcze się w normalne. Ale fotke wrzuce jak chcesz zobaczyć czym sie róznią od zwykłych. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.