|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
no dobra. po 3 dniach zaczynania dnia od proteinek a pozniej konczeniu na jedzeniu normalnym, w koncu mowie DOSC!
Jestem po urodzinach kolezanki, objedzona, i ne ma mocnych od jutra na proteinkach samych.! ale musicie byc ze mna, bo sie boje, ze znowu sie skusze.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() anusiaanulka 158cm - było 70 - jest 68 - będzie 52 ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez anusiaanulka Czas edycji: 2009-02-27 o 23:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
a ja kolejne 0,5 mniej na wadze
![]() Czyli w sumie od poniedziałku 3 kg poszło. Po zweryfikowaniu zostało mi do schudnięcia jeszze 5,6 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
witam z rana
![]()
![]() |
#695 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Melduje swój pierwszy dzień na diecie
![]() Jest 59.... będzie 48!
#697 |
Wtajemniczenie
|
moze troszke wiecej danych do tabelki, tak jak kolezamnki... bo tego to nawet nie ma co wpisac
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- mloda_to_glupia- 173cm - było 80,5- jest przerwa- będzie 66 topcia06- 163cm - było 73- jest 70- będzie 60 natalaplo- 173cm - było 77- jest 71- będzie 59 Kasandra18- 163cm - było 95- jest 91- będzie 60 wendi99- 168cm-było 63-jest 61,5- będzie 56 Arugifa -173cm- bylo 70 -jest 66 -będzie 53 Kasssikk19 było 80 kg jest 73,5 kg będzie 55 kg 88niezapominajka88 było 70 jest 69,5 będzie 58 kg Fertka- 175cm- było 78,9 jest 74,9 będzie 68 Ewelka88 było 60 jest ? będzie 50 Karmen20 było 58 jest 54 będzie 50 mimee było 98 jest 92,5 będzie 78 Marzena100 było 92 jest 89,5 będzie 60 mififi było 58,2 jest 56.5 będzie 51-52 Rajskie mniam -było 73- jest 68- będzie 60 meliameli- 158cm- było 80,6- jest 78,6- będzie 58 kaktulek - 158cm - bylo 66 - jest 64 - bedzie 52 sheepie- 158cm- było 53- jest 50- bedzie48 Ydab- ??? cm- było77 - jest 73- będzie 60 mmargola- 167cm- było 70- jest 66- będzie 59 anusiaanulka- 158cm - było 70 - jest 68 - będzie 52 Kasienka_666- 160cm- było 59- jest 59- będzie 48 tabella ![]()
![]() ![]() Edytowane przez mloda_to_glupia Czas edycji: 2009-03-02 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
160
![]()
#699 |
|
no wiec od dzisiaj zaczelam..
sniadanko: jajecznica z dwoch jajek i maslanka :P zobaczymy jak to bedzie, ale musze sie do sklepu wybrac po te dozwolone produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
OCZYWIŚCIE!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
|
czy mozna jesc ogorki kiszone lub slodkokwasne w I fazie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś rano wszamałam faszerowane jajka.Żółtka miesza się z musztardą i pokrojonym b.drobno korniszonem.Do tego pieprz itd.Wychodzi całkiem niezłe.Uwielbiam dni na warzywkach ![]() Mimee ,w kilogramach nie wiem ile schudłam,ale w udzie spadło po 4 cm,w biuście i talii po 6.Startowałam z wagi 61 kg przy 162 cm wzrostu. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Korniszony można,ale raczej do smaku,jako drobny dodatek,pokrojone jak cebulka.Raczej nie powinno się ich jeść jak normalnej jarzyny do obiadu...
"Miałem niepowtarzalny sen, w którym odrzuciłem wszystko, co nie było mi potrzebne..." Edytowane przez Snaefridur Czas edycji: 2009-02-28 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
|
a czym sie roznia korniszony od ogorkow kiszonych? ja taka chyba zacofana troszke jestem w tym wszystkim :P
wlasnie jestem w trakcie obiadku: gotowane piersi z kurczaka i troche ogorka kiszonego. |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogórki korniszony -to te w occie , kiszone -to te kwaśne ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Po 5 dniach z warzywami waga mi poszła w górę o 0,50kg , trochę w tym mojej winy (parę grzeszków było ![]() Snaefridur - jeszcze raz dzięki za link z przepisami , już są w użyciu ![]() POLECAM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
No i stało się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Przyczajenie
|
Wzrost - 164
dzis 6 dzien na fazie uderzeniowej - postanowiłam zrobić poczatek 7 - dniowy. Warzywka wprowadzam w poniedziałek - zaczne od potrawki z pieczarek (uwielbiam pieczarki - przepis w książeczce na stronie 162) Jutro ważenie Pozdrawiam i wytrwałości życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
|
pomecze troche tymi pytaniami.
![]() Czyli korniszony mozna w I fazie a ogorki kiszone albo slodkokwasne nie mozna? A serek homogenizowany waniliony jest dozwolony? dzisiaj sie na taki skusilam i byl pyszny, ale cos mi sie teraz zaczelo wydawac, ze chyba jego tez ne mozna ![]() jeszcze jedno pytanko: budyn waniliowy bez cukru dozwolony? a mleko 0,5 % mozna pic do woli? Wlasnie moj 1 dzien diety zbliza sie ku koncowi.. ciekawi mnie moje jutrzejsza waga. Ogolnie dzisiaj zjadlam: jajecznice z dwoch jajek, maslanka, gotowana piers z kurczaka i jeden ogorek kiszony, serek homogenizowany waniliony, jogurt naturalny, jajko na twardo i troche serka wiejskiego 3%. A wlasnie pieka sie ciasteczka na urodziny kolezanki,i tylko modle sie bym i tym razem ich ne sprobowala jak ostatnio.. ale postaram sie byc silna i ne zjesc zadnego! :P Edytowane przez anka1388 Czas edycji: 2009-02-28 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
Anka trzymam kciuki!! :P
Ja mam w piątek urodzinki i ten dzień na pewno sobie dietkę odpuszczę jak i następną sobotę też sobie podaruję, bo wiem, że choćbym nie wiem jak się zapierała to nie wytrzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy dzień też w końcu dobiega końca. I w ogóle straciłam orientacje... w jednym pokoju ważę 59, w drugim 60;/ (elektroniczna waga).
Miałam mały kryzys ale nie dałam się ![]() ![]() ![]()
#713 |
|
anusiaanulka, Dzieki ;* i tez trzymam kciuki za Ciebie
![]() Kasieńka_666, zawroty glowy, nudnosci... ojej ![]() Zycze powrotu do 'normalnosci ![]() ![]() Mowia ze pierwszy dzien najgorszy.. ;* bedzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Rozeznanie
|
dziewczyny stracilam orientacje, ktorej z Was jeszcze nie puszczalam linka do ksiazek a jestem taka leniwa aby szperac w poczcie wiec jak ktoras z Was potrzebuje dajcie znac na priwa.
Dzisiaj poleglam w bitwie z ,normalnym. jedzeniem, bylo to trudne bo bylismy na proszonym obiedzie i nie wypadalo kaprysic i w wiekszym gronie zwracac na siebie uwage, Jednak to moje dietkowanie wczesniejsze bylo troche grzeszne wiec z poczatkiem marca zaczne pozadna faze uderzeniowa. Lodowka zapelniona jogurtami i serkami, miesko i jajka sa, dobra musztarda (czt Wam tez tak smakuje sos musztardowy?). Jestem tuz przed okresem wiec zrobilam sernik ze slodzikiem aby w razie pokusy miec pod reka dozwolona slodkosc, zobaczymy jaki wyjdzie?, przepis jest z tego watku tylko zamiast cukru dalam slodzik (mam nadzieje, ze nie bedzie strasznie czuc tej chemii). Czuje, ze to moze byc dobra droga do w miare przyzwoitego wygladu. Pozdrawiam wszystkie dziewczeta i do uslyszenia. ![]()
#715 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bdę na Ciebie krzyczała !!!!, ale Ty też na mnie krzycz, bo tych grzeszków na swoim koncie mam za dużo;((((((...pozdrowionk a i wytrwałości |
||
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj 0,5kg mniej ![]() EDIT: właśnie doczytałam, że już zrobiłaś. Czekam na relacje ![]()
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-03-01 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
|
powtarzam pytania: A serek homogenizowany waniliony jest dozwolony?
budyn waniliowy bez cukru dozwolony? a mleko 0,5 % mozna pic do woli? |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() meliameli ja tez od dziś dietkuję bez grzeszenia ![]() A tak w ogóle to dziś zaczęlam 3 dni P, ale chyba zrobię sobie 6, bo za tydzień mam chrzciny i wiem,że na pewno się skuszę na wszystkie smakołyki, które szykuję dla rodziny...oczywiście nie mam zamiaru pożerać wszystkiego w nieograniczonych ilościach, ale skosztować muszę!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waniliowy odpada. Ze względu na cukier. Najlepszy naturalny homogenizowany. Budyń bez cukru dozwolony ![]() A mleko jest też 0%, myślę, że takie lepiej. Poza tym nie należy z nim przesadzać(węglowodany). Dukan pisał, że dozwolone jest mleko do kawy. Więcej o mleku w fazie uderzeniowej nie wyczytałam. Mam nadzieję, że nie wprowadziłam Cię w błąd ![]()
![]() |
#720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mleko piję 2%- do kawy, herbaty albo samo ale nie więcej niż 150 ml ![]() a tym pieczeniem i gotowaniem to przyznaję że dla mnie to też pokusa...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.