|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
wszystkiego naj naj, przede wszystkim zdrówka, wymarzonego slubu i słodkiego, miłego zycia hehe mój TZ-cik młodszy ode mnie o 42 dni
|
|
#4052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
młodszy właśnie zaczęłam się zastanawiać jaką biżuterię do sukienki jasne ecru... jakieś podpowiedzi?
|
|
#4053 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
I po co ktos wymyslil ta nasza klase tylko ludziom cisnienie podnosi...oczywiscie do mojego TZ musiala sie odezwac jego byla, z ktora byl 3,5 roku i go rzucila, on ja do tej pory nienawidzi i nie ma zamiaru jej w ogole odpisywac ale po co tacy ludzie sie w ogole odzywaja, nagle sobie uzmyslowila jaka byla dla niego niemila i ze nie powinna tak sie zachowywac, fajnie ze po prawie 4 latach od ich rozstania....brak slow...szkoda ze mu jeszcze spotkania nie zaproponowala :P
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
heh.. Lustereczko... własnie takie są BYŁE...
![]() moze nagle doszła do niej co straciła... heh... znam i takie przypadki.... olac ja, bo szkoda nerwow na takich ludzi....
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek PM! Ale większośc chyba spi!
Cytat:
Ja jestem od mojego Tz młodsza o ..........10 lat i 2 dni! ![]() Ale ja tam wcale tej różnicy nie zauważam.Lustereczko! Może wreszcie do niej dotarła własna głupota Choć słyszałam juz kilka razy, że byli / byłe nagle przypominaja sobie o swoich dawnych miłościach tak właśnie gdy dowiedza sie ze ślub tuż, tuż... Albo rozum im wraca albo żal....A Ty kochana to tym sie nie przejmuj! |
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja się cieszę, że mój TZ nie miał na poważnie dziewczyny przede mną
nie miał na to czasu
|
#4057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dziewczyny tak podejrzewalam ze moze ja ruszylo cos jak przeczytala na jego profilu ze slub 27 czerwca, chetnie bym jej napisala co o niej mysle, ale szkoda moich nerwow, i nie chce zaczynac wojny z nią, bo nie warto....mam nadzieje ze jak TŻ ja oleje i nic jej nie odpisze to da sobie swiety spokoj, ona siedziala w stanach caly czas a teraz wrocila do Polski, wiedzialam ze predzej czy pozniej sie odezwie, ale niech spada, nie potrafila docenic tego co miala, to niech teraz nie marudzi, bo moj TŻ jest moj i bedzie moim mezulkiem kochanym
![]() dzieki dziewczyny |
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Eseska to Twój TZ ma 17 lat czy ja coś nie czaję
aha! dobra jesteś młodsza a ja myślałam, żę starsza haha sorry
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
Ja od TŻ jestem młodsza o 4 lata i też tego nie odczuwam
Zawsze miałam starszych facetów, raz mialam faceta tylko rok starszego to wytrzymalam z nim 4 miesiące bo straaaaaaszny dzieciak z niego był...
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu! Ja mam 27 (Niestety jeszcze przez tylko miesiąc) a mój Tz 37!
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eseska wiem już doczytałam przepraszam, ale jeszcze jednym okiem śpię
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja tez najpierw doczytałam, ze Ty starsza o 10 lat jestes
chyba spie jeszcze ![]() ja tam wychodze z założenia, ze wiek nie odgrywa większej roli, bo tak naprawde nie swiadczy o dojrzalosci czlowieka. Mam znajomych w róznym wieku i czasem ci po 30 sa bardziej dziecinni niz 20-paro latkowie... Ja pamietam, ze zawsze mialam starszych facetow i zarzekałam sie, ze nigdy nie bede miala mlodszego czy w swoim wieku i co wyszlo..... młodziak jaki mi sie trafil wszyscy znajomi mysleli, ze oszukuje ich najpierw z wiekiem TZ-a...
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam 25 (w maju) a TŻ 32 (w czerwcu)
7 lat róznicy to żadna różnica
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
koniecznie napisz co słychać, jak ida przygotowania I co u małej, bo też nas dawno nie odwiedziłateż mam suknię w tym kolorze, myślę o perłach i kryształkach, bo perły bardziej pasują do koloru sukni, a kryształki do haftu. Do ecru pasuje złoto, ale jakoś nie bardzo podoba mi się połączenie złota z perłami i kryszyałkami, więc zdecyduje się chyba na srebro. Podoba mi się coś w tym stylu, bo właśnie srebra za bardzo nie widać |
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
baja super ta biżu
Ja tez mam suknie jasne ecru ,ale mam na niej złote kryształki svarowskiego,wiec biżu będę mieć :naszyjnik też z kryształkoów w kolorze powiedzmy złotym z perłami-bo są rozne kolory pereł.Ja bede miec takie kremowe-tez bardzo ładnie się prezentują![]() Ale to ecru tez super wyglada srebro |
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje
Wczorajsza przymiarka wypadła bardzo fajnie, zupełnie inny efekt jest jak suknia dobrze leży, jak już jest do mnie dopasowana. Jeszcze tylko trzeba ją dopasować na długość. Zamówiłam też buty ślubne, w tym tygodniu powinnam je dostać Przymierzałam też wczoraj biżuterię, a właściwie naszyjnik. Był piękny z perełek w kolorze cappuccino i białych, ale miał jeden minus - był bardzo krótki, właściwie to ściśle przylegał do szyi i to mi się nie podobało. Przynajmniej wiem już czego szukać. |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
aloy ja również życzę wszytskiego naj naj, spóżnione te życzenia ale szczere
Podoba mi się też taka biżuteria http://allegro.pl/item567617021_komp..._3_czesci.html http://allegro.pl/item568889460_komp...ki_dodomi.html http://allegro.pl/item564302655_bial..._3_czesci.html http://allegro.pl/item564249205_biel...ubna_onyx.html http://allegro.pl/item565159288_opal...ia_slubna.html tylko perły muszą być bardziej kremowe. Zastanawiam sie też nad kształtem naszyjnika, bo chcę mieć doczepioną szelkę, więc nie wiem czy w tym wypadku nie zdecydować się na wydłużony naszyjnik, zamiast takiego tradycyjnego. Co mówicie? |
|
|
|
#4069 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do Twojego pytania, to my się upewnialiśmy z zespołem, czy przepisali nas na nowy kalendarz. Parafię i salę załatwialiśmy ostatecznie już w tym roku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia zazdroszczę bo ja teraz w czerwcu bronię licencjata
|
#4071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zdecydowanie bardziej Ci bedzie pasowac cos takiego niz zwykly tradycyjny naszyjnik.kaska87 ja tez bronie licencjata w czerwcu, ciekawe kiedy mi wyznacza termin, mam nadzieje ze sie wyrobie przed slubem
|
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strobiluska, super buciki, bardzo w moim stylu. Mi obcasik sie podoba. No i cena tez fajna. ![]() Kaska, to bedziemy sie razem bronic. Tylko ja bronie magistra :P
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga poco on z nią polazł
ja bym się wkurzyłaJaga to będzie nam raźniej
|
#4074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też licencjat. Mój promotor mówił, że chce jak najwcześniej nas załatwić. Super by było, żeby się za długo nie stresować przed ślubem |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
nie znalazł by pracy bo nie mówi po angielsku.A żeby isć o pracę na spotkanie to trzeba mówić taka prawda.Jak się przyjmowałam to mnie o wszystko wypytywali i nie było zmiłuj.A pracował w Polskiej firmie z Polakami wiec nie musiał znać języka.A na decyzje o socjal czeka się 3 mieś teraz wiec nie było sensu popadać w długi.Narazie ja idę do pracy a on kończy remont.Wraca do starej firmy więc nie musi szukać pracy
|
#4077 |
|
Rozeznanie
|
jaga_2001
ja tez bym sie wkurzyla i to niezle, jeszcze pewnie specjalnie nie powiedzial narzeczona bo zeby sie dziewczyna za bardzo nie stresowala ze juz jest powaznie zajety.... focha bym strzelila i to okropnego.To fajnie ze nas tyle jest co sie beda bronic, zawsze to razniej
|
|
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładny komplet
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wszyscy mówią, że wcale nie widać, ze TŻ jest młodszy ode mnie
|
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Baja 2 i 5 komplet super a najfajniejszy drugi strippi witaj jaga już ci to mówiłam ale świetnie wyglądałaś , super ta fryzurka i ten makijaż ahh zupełnie inna dzieewczyna, zadzwoń do niego, ale tez bym się obraziła że tak powiedział, zresztą u mnie nie ma żadnych spotkań z byłymi . W sumie byliśmy na weseleu mojego TŻ byłej , i zapraszamy ja też na nasze wesele, a byli ze sobą dwa lata i TZ i ona byli w sobie bardzo zakochani. dziewczyna jest spoko i ją lubie. Moja sytuacja chyba się polepszyła TŻ wybrał MNIE !!!!!!!!!!! ![]() Dal mi to dosadnie do zrozumienia przedwczoraj i wczoraj przy moich rodzicach, rozmawialiśmy o weselu.A dzisiaj mieliśmy uroczy poranek EDIT: Mój TŻ jest odemnie starszy o rok, ja mam 25 nie całe za parę miesiączków kończę a TŻ będzie 20 dni przed i kończy 26 lat
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-03-01 o 13:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

a ja wczoraj skończyłam 24 latka, a mój TŻ jeszcze ma 23 i w dniu slubu nadal tak będzie
jestem starsza... właśnie mójslub za 2 miesiące i 1 dzień
tylko ludziom cisnienie podnosi...oczywiscie do mojego TZ musiala sie odezwac jego byla, z ktora byl 3,5 roku i go rzucila, on ja do tej pory nienawidzi i nie ma zamiaru jej w ogole odpisywac ale po co tacy ludzie sie w ogole odzywaja, nagle sobie uzmyslowila jaka byla dla niego niemila i ze nie powinna tak sie zachowywac, fajnie ze po prawie 4 latach od ich rozstania....brak slow...szkoda ze mu jeszcze spotkania nie zaproponowala :P
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Choć słyszałam juz kilka razy, że byli / byłe nagle przypominaja sobie o swoich dawnych miłościach tak właśnie gdy dowiedza sie ze ślub tuż, tuż... Albo rozum im wraca albo żal....

chyba spie jeszcze