|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
u mnie w ostatnich dniach:
- kartka z życzeniami świątecznymi życzeniami z Kino Polska; - Kobiece dni bez bólu; - katalog z Cersanit; - karty pocztowe z Poczty Niemieckiej www.letternet.de
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
dzis u mnie z urzędu miasta Nowego Sącza coś jak ulotko-mapka i śliczniusi długopisik oraz od heath and beauty gazetka nawet z cena 12 zl a nic ciekawego w niej nie ma (no oczywiscie ja za darmo dostalam)
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie coś przyszło...co prawda skromnie, ale zawsze coś
![]() -Ziaja - 4 próbki -smycze na szyje - LG i "Maszyny i urzadzenia rolnicze" Ta LG całkeim fajna bo czarna i małe logo, ale tej drugiej to komentowac nie bede :P |
|
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
Dziś zostałam bardzo mile zaskoczona!!!
![]() Od firmy Henkel dostałam wosk do włosów-taft- normalnych rozmiarów
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#2225 |
|
Rozeznanie
|
nowych maili juz raczej nie wysylam, ale ciagle czekam na pozytywne odp odnosnie moich "starych" prosb probkowo-gadzetowych...czekam i czekam i jakos pusto w skrzynce
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dzis 4 próbki IWOSTINU...wraz z listem- inne firmy nie dolaczaj, a przynajmniej te co juz cos dostałam
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
Henkel też dołończył list a co najważniejsze podpis był własnoręczny tzn.list nie był skanowany. Zawsze doceniam takie listy
![]() A co do wysyłania maili do firm to ja też już nic piszę. Dlatego moje zbiory są już co raz mniejsze ale eee tam.
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
A mi tuż po swiętach przysłali 3 piłeczki do golfa! Jezusicku nie mogłam ich wcale ze skrzynki wyjąć, rozwaliłam grubą kopertę myśląc, że może wtedy uda mi się je stamtąd wydostać ale niestety!Z koperty posypało się coś jak z worka do odkurzacza syfiąc cały korytarz a piłeczki z kartonikiem się ostały! Całe szczęście na drugi dzień rano był listonosz z poleconym to go ślicznie poprosiłam i mi je wyjął. Były od takiej firmy od alkoholi i napisali mi jeszcze w liście, że otrzymam od nich buteleczkę whisky z m moim imieniem!!!
|
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj katalog z projektami z firmy dom na horyzoncie oraz przesylka z Poznania, były tam różne mapy, plany miasta, broszury ze zdjeciami itp
niestety ta koperta byla rozerwana i nie wiem czy to mi na poczcie rozerwali czy listonoszka niechcacy przy wkladaniu do skrzynki. ta z domami byla jeszcze wieksza, az wszedl kawalek do skrzynki sasiadki i mama nie mogla wyjac i troszke porwala a i jeszcze przesylka z fundacji Viva, ale to nie zwiazane z probkami, po prostu kiedsy bralam udzial w ich akcji i teraz co jakis czas wysla ulotki i petycje do podpisywania. A jaki jest adres do Henkela? |
|
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a te piłeczki to gdzie sie zamawia (wiem ze juz bylo ale nie moge znelźc) a henkela juz znalazlam paulinka
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj dostałam
:-magazyn Beauty Forum -pilniczki z Mavali+książeczka o pielęgnacji i jakieś ulotki(w sumie ciekawe) -przewodnik po Nashville+książeczka z rabatami. A wczoraj: -katalog z ubraniami(w sumie nie wiem od kogo) -ulotki i próbkę kremu do Emolienty(Orion Pharma) |
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie te alkohole? bo nic nie widzialam, a taka buteleczka to pewnie fajna
u mnie dzis pustki w skrzynce a i jaki adres do henkela |
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj tylko broszurki o zywieniu dzieci z firmy HiPP
po przesylce z humany coraz bardziej lubie herbatki dla niemowlat i mialam nadzieje ze cos bedzie no trudno sie mowi, moze jutro bedzie lepiej.a ci od wezy ogrodowych zadzwonili dzis do mnie (odebrala mama bo ja bylam w szkole) i pytali czy my bedziemy te weze dalej rozproawdzac czy dla wlasnego uzytku i mama powiedziala, ze dla wlasnego, to powiedzieli ze nie przysla w sumie bardzo dobrze bo po cholere mi jakies weze...... |
|
|
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam 2 próbki z ziaji
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
https://www.timeinc.net/rsn/secure/s...a_samples.html
jak wypelnic State??nic mi nei chce wskoczyc |
|
|
|
#2237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzis pustki
|
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj nothing a dziś informacje, broszury, 2 płyty o Nato. Zresztą bardzo ciekawe i na pewno przydadzą mi się.(studiuję Politologię
![]() ![]() www.nato.int
|
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłam takie stronki, ale nie wiem czy juz byly http://www.niteczka.pl/probki.php
http://www.head-and-shoulders.de/de_DE/index2.php -ale to tylko dla wizazanek z Niemiec http://www.dermesa.pl/kontakt.php -płyn do pekajacej skory na stopach i dłoniach http://www.milupa.de/mlp/milupa/elte...nfos/form1.php -tu cos dla maluchów, ale chyba tez tylko do niemiec wysyłaja Edytowane przez kate1991 Czas edycji: 2006-01-05 o 18:22 |
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Katalog ciuchów APC i próbki(krem na dzień,przeciwzmarszczkowy i nawilżający) z Iwostinu
|
|
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie dzis skrzynka pusta
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę,zamawiałam na początku mojego "próbkomaniactwa" więc nie pamiętam strony,choć jestem pewna że link znalazłam w tym wątku
![]() Tylko gdzie
|
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
<<<znalazłam takie stronki, ale nie wiem czy juz byly http://www.niteczka.pl/probki.php
http://www.head-and-shoulders.de/de_DE/index2.php -ale to tylko dla wizazanek z Niemiec>>> Ja dopisałam w adresie Poland i próbki dostałam ![]() http://www.apc.fr/
|
|
|
|
#2246 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dostalam dzis probki z ziaji
![]() i mam pytanie bo nie znam niemieckiego...wypelnilam na head and shoulders ten formularz i jak wciskam ok to wyskakuje mi takie zdanie: "Leider koennen Sie an dieser Promotion nicht teilnehmen" co to znaczy?
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez wypełniałam na head&shoulders i wyswietla sie Die mit (*) markierten Felder müssen bitte ausgefüllt werden.
|
|
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia nie znam niemca
A są tam 2 takie puste okienka?keśli tak to wpisz swoje czy przyjaciela imie a w drugim jego adres email-a później naciśnij abschcken. Zamówilam drugi raz i u mnie jest wszystko ok. Radze też udawać, że jesteś pełnoletnia
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2250 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.