![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój dzienniczek dochodzenia do ideału :D start 01.03 => ZAPRASZAM!
Mam na kompie wszytskie 8 min, pump it up, carmen electra, jakiś pilates, joge i chyba z 3 inne godzinne aerobiki
![]() Troche nie mam ochoty własnie na ta siłke zasuwać, bo bardzo kusi mnie sttepper, a z drugiej strony nie wiem czy będzie na mnie działać, więc nie wiem cyz sie opłaca kupować ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Ja znalazłam 8 min. na youtubie i naprawdę mi się spodobał ten sposób ćwiczeń
![]() ![]() ![]()
Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakies drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba. Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam się przyłączyć!
Od jutra jest dokładnie 4 miesiące do moich urodzin i do tego czasu chciałabym troszkę schudnąć, by do lata być zdrowszą i lepiej się ze sobą czuć ![]() Nie myślę o jakiś konkretnych kilogramach, po prostu chcę być jeszcze bardziej zadowolona z mojego ciała - na razie przy 164 wzrostu mam 67kg, a to troszkę za duzo. Wiec od jutra - zawsze śniadanie, zero śmieciowego żarcia, grzeszki tlyko malutkie ![]() i też zapuszczam włsoy, ale to już troszkę dłuzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Da da
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o urządzenia to pewnie trochę zależy od siłowni, u mnie są crosstrainery (moje ulubione), bieżnie, rowery normalne i "siedzące" (takie na których się siedzi trochę jak na fotelu i pedałuje, można poczytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
a ja na siloke nie chodze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
No dobrze hehe jutro zaczynam swoją drogę hehe
![]() ![]() ![]() napiszę pokrótce co sobie zaplanowałam ![]() Ćwiczenia: 8 minut abs -> jak dla mnie idealne ![]() basen -> raz w tygodniu koniecznie no i jeszcze zero mpków, poranne spacerki na uczelnię ![]() a jak się ociepli to dołączę bieganie, nie lubiębiegać, ale wiem, że to daje efekty i to niezłe Dieta: własna modyfikacja diety dla studentek, dla dziewczyn oraz dla 20-latek zero słodyczy, słodkich napoi gazowanych oraz fast foodów :P krzem na włoski, panokcie i cerę ![]() żelazo na morfologię ![]() Pielęgnacja: zapuszczam paznokcie ![]() zapuszczam i pielęgnuję włoski ![]() peelingi i maseczki ![]() walka z cellulitem i brzydkimi udami ![]() hehe no i mam nadzieję, że się uda ![]() moim głównym marzeniem jest założyć szorty i krótką spódniczkę w wakacje bez kompleksów ![]() no to trzy, dwa, jeden.... hehe
Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakies drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba. Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
nie zniechecaj sie do biegania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Też sobie obmyśliłam, że sto dni, akurat do wakacji, no i masz ci los, spadłaś mi jak z przysłowiowego nieba. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
W takim razie też się przyłączę
![]() Jako osoba ucząca się i jadająca domowe obiadki nie mogę sobie pozwolić na jakąś specjalną dietę bo nie mam czasu na przyrządzanie posiłków,ale postaram się jeść mniej węgli- rano więcej ,a później coraz mniej, regularnie, pić więcej (!) no i zero słodyczy,to moja zmora. No i w ogóle mniej jeść-bo uwielbiam :/ Moim problemem jest to,że zajadam stres...więc zawsze moje diety szlak trafiał. Teraz żadna specjalna dieta tylko ograniczanie i ćwiczenia. Przede wszystkim 8 minutes buns, na brzuch jeszcze szukam odpowiedniego ćwiczenia bo przy wszystkich ala brzuszkach boli mnie kark, twister na boczki....a na biodra? Nie mam pojęcia. Kiedy zrobi się cieplej również zaczynam biegać ![]() Myślicie,że to coś pomoże? Mam dosyć dużą wiedzę co do dietetyki,ale nie mam jak tego wcielić w życie...i dlatego też boję się,że takie coś co wymyśliłam nie pomoże.
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Kurcze!
![]() Jest godzina 12, a ja zjadłam już dwa owocowe jogurty i przeczytałam w mojej 'biblii', że ich jeść w pierwszym etapie NIE MOGĘ! Można tylko naturalne -.- Trudno. Potraktuję ten dzień jako rozgrzewke ![]() ![]() Hmmm podzielcie się tą tajemnicą, gdzie moge znaleźć ten magiczny przycisk żeby zedytować profil i dodać suwaczek z wagą? Edytowane przez CocaineGirl16 Czas edycji: 2009-03-01 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jestem raczej wysoka ![]() ale głównie zależy mi na wyrzeźbieniu sylwetki, bo moją zmorą są szerokie biodra, na które niestety nic nie poradzę taką mam już budowę miednicy :/ no ale nad pośladkami i udami mogę popracować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
rozumiem bo ja tez tak chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Czyli dziś zaczynami, tak? ![]() Ja dziś rozpoczęłam dzień śniadaniem - omlet z szczypiorkiem plus jedna rzodkiewka 5 plasterkow ogórka 2 pomidorka i 2 łyżki serka chudego no i przypracy.. ![]() Mniam ![]() Na drugie śniadanie mam przygotowane 4 pistacje 2 migdały i orzeszów archaidowych(?) ![]() Obiad już pozostawiam rodzicom ale na pewno cos zdrowego, z przepisów SB ![]() Co do ćwiczeń to..Juuurto ![]() ![]() Ewo dobrze widze że planujesz basen? Super zazdroszcze, pewnie umiesz pływać..Ja niestety nie umiem, nikt nie był w stanie mnie nauczyć bo panicznie boje się wody odkąd jako dziecko przytopiłam się zjeżdzajac ze zjezdzalni ![]() Wiem że to głupie, tato obiecał mi że mnie "złapie" i w osttaniej chwili się odsunął, ja jako głupie dziecko uwierzyłam mu i spadłam na pupe na dno jeziora. Nie mogłam wstać z tego szoku że tato mnie 'wykiwał' i musiał mnie dopiero podnieść tato ![]() Nie było głęboko bo woda sięgała mi gdzieś po pachy jak stałam, miałam 5 lat. Do tej pory mam traume i nie umiem tego pokonać ![]() Bardzo bym chciała chodzić na basen b pooć zdrowo i ładnie sie chudnie, ale no po co tam pójde? Patrzec jak ludzie sie pluskają? Tym czasem ja nawet jak biore prysznic, czy myje głowe to musze mieć blisko ręcznik żeby czasem 'za dużo' wody na poleciało mi na twarz bo wpadam w szał ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje BMI mówi, że poniżej 59 kg miałabym niedowagę, co jest totalną bzdurą, więc się tym nie kieruję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
oj...wspolczuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez xxolushiaxx Czas edycji: 2009-03-01 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Omlet z 2 jaj i mleka odtłuszczonego na oliwie z oliwek
![]() ![]() ![]() ![]() Polecam wszytskim SB ![]() Pierwsza faza u mnie, ale juz jutro... OWOCKI WITAJĄ ![]() Śniadanie zjadłam po 12, obiad koło 14 więc myśle że te orzeszki wystarczą jednak.. ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hmm...ja dzisiaj na śniadanko zjadłam 2 kromki razowego z jakąś szynką, pomidorkiem i do tego zielona herbata. 3 godziny później banan i małe jabłko. Boję się obiadu, sama go sobie nie szykuję , (ślęczę nad książkami bo w tym roku maturaaaa...) no i już widzę -jest jakaś surówka, wątróbka i kluski (zgroza) albo pampuchy, pierogi...aaa...chyba zjem wątróbkę i surówkę.
Kiedyś próbowałam SB ale byłam strasznie głodna :/ I znowuż z obiadami był problem :/ Chciałabym znów spróbować bo widzę,że efekty są ... ale u mnie ta dieta będzie wychodzić jedynie na śniadanie, przekąski i kolację. Lipa. Ja mam 173 i ważę 61, niby BMI ok,ale brzuszek, tyłek i uda nie takie jakie bym chciała :p
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
na sniadanie za malo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A wagę zobaczę dopiero za 10 dni i też lepiej niech nie fika. Cytat:
![]() Edytowane przez imitate Czas edycji: 2009-03-01 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Zwykle na I śniedanie nie chce mi się dużo jeść, dopiero w szkole czyli II śniadanie zaczynam być naprawdę głodna, no i po szkole ok.14-18. Później już jest lepiej :p
Pampuchy? Hmm...to przecież mąka, ma dużo węgli,a moim problemem jest wystający brzuch- czyli pewnie od węgli. Ja już nie wiem nic :p ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() A Ty też masz w tym roku maturkę?
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
no tak...maka ale znowu bez przesady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no tak...gecia najlepsza:d ja jestem na prof. historia-wos-niemiecki;/ ale jutro ide posic o przeniesienie do matematyka-geografia... szkoda ze nie zrobilam tego we wrzesniu ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Ja jestem na prof.społeczno-prawnym czyli historia, WOS i geografia.
Ostatecznie zdecydowałam się zdawać geografię i matmę :p A geogr.mimo,że rozszerzona to w 3 klasie mam ją tylko 1 w tyg. :/ Idę od Was bo mnie tylko zagadujecie :p Spacerek z pieskiem, 8 minutes buns,może abs twisterek, prysznic i znowu nauka. Bo tż przyjdzie i już z nauki nici. Jak ja zdam tą maturę :p? O wszystkim myślę, tylko nie o niej :p
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście na SB je sie tyle ile potzrebuje, nie tzreba liczyć kalorii... I to dla mnie kolejny plus
![]() Ja po prostu nie ejstem w stanie zjeść duzo na jeden posiłek... Szczególnie rano:/ Na SB wogóle nie odczuwam głodu (zresztą ja nigdy nie odczuwam, jedynie apetyt na słodkie, głodku rzadko kiedy, a jem ponoć bardzo małe ilości jedzenia)...Moja mama mówi że mam zasuszony zoladek ![]() Niby mam ohcote zjeść więcej, szczególnie jak coś dobrego i jem syzbko i dużo to zmieszcze, ok, ale po pół godz mi robi się niedobrze ![]() Dziewczyny... Przed chwilą podniosłam ręce do góry przed lustrem i zaczynają mi wyłazić żebra- znak że tłuszcz złazi z górnych partii- przed dietą tak nie było. Żeby nie było mam sporo tłuszczyku, ale chyba mam skłonności do wystających żeber, albo w tamtym miejscu mi się po prostu nie odkłada tłyszczyk... Strasznie tego nie lubie, bo debilnie to wygląda, wanc plus prześwitujące żebra :/ Tez tak macie czy jestem jakaś upośledzona? ![]() Ohh ruskie moja miłości :lol
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zrobie sobie w srode ruskie:d mniaaamm a nie jadlam ze 100lat
![]()
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Hmm...dwa razy dodała mi się ta sama wiadomość. Przepraszam za to.
Mi żeber nigdy nie było widać :p Przestańcie bo je zjem,a mam się odchudzać,a nie tyć..no! Wiem,że jak zjem 1 to tak jak z czekoladą...polecą następne pierożki. Idę z psem :p Namawiacie do grzechu.
Ex-aparatka xD góra IX 2007 - IV 2011 wrrr... dół II 2008 - XI 2010 "Kiedy myślałem, że jestem na dnie, ktoś rzucił mi łopatę" Edytowane przez Szatanka Czas edycji: 2009-03-01 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.