|
|
#91 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
a czemu to ? ![]() Cytat:
Cytat:
przyłączam się do życzeń. fioluśku dużo zdrówka, szczęścia, miłości, mniej kg na wadzę oczywiście Cytat:
Cytat:
co do owsianki to Niuniuska i Limonka są specjalistkami
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Panie wieczorową porą
Wybaczcie, nie miałam czasu czytać postów, wpadłam tylko: po 1, złożyć życzenia - fioluśku: zdrowia, szczęścia, pomarańczy, nich Ci fajny facet [tu wstawić imię;P] nago tańczy A tak poważniej: spełnienia marzeń i samych pięknych chwil w życiu...po 2, przypomnieć, żejutro dzień ważenia (wyjatkowo)- tak więc wskakujemy na wagi i dalej wiecie co macie robić... ;-) Jeśli są jakieś nowe Panie chętne do tabelki, to mam nadzieję, że laski wytłumaczą co i jak, bo ja nie mam dzisiaj zbytnio czasu...:/ U mnie - dalej zły humor. Zaczęłam robić coś na seminarium i że tak powiem: "jestem w czarnej du*ie'' Bosko.O! Przynajmniej Tż wrócił, pochwalił moją fryzurę tekstem, że ślicznie ... i że wyglądam jak moja siostra ;P Taaa.. na starość upodabniamy się do siebie, bo do tej pory mówiono nam, że nie jesteśmy jak dwie krople wody. Zmykam, bo już plotę głupoty :/ Branoc, śpijcie dobrze chudzielce
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co właśnie przeczytałam w necie ze osoby które mają niski cukier we krwi(hipoglikemię) nie mogą stosować diety SB.Kurdę...a ja już chciałam od poniedziałku ją stosować...dlatego wszystko szukam na jej temat w necie;-((...a ja mam niski cukier i już od odpada ta dieta....masakra... ; -((
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
cesc dzieffcynki
![]() nie dziekuje za zycznia ![]() a ja sie wlsnie zakochalam w tym Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-03-01 o 03:06 |
|
|
|
#95 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uważaj, bo z tego co czytałam na forach na oczyszczaniu najgorsze przed Tobą, bo ok. 3-4 dnia organizm zaczyna się oczyszczać z toksyn i może Cię trochę główka pobolewać itp. Oczywiście nie straszę, a jedynie ostrzegam A ja wciąż nie jestem przekonana co do własnej diety... Chociaż coraz mniejszy mam zapał, żeby się za nią brać. Za to już od 3 (słownie: trzech) dni nie piłam w ogóle kawy i dla mnie to już jest dużym sukcesem Cytat:
Ale co tam w ogóle u Ciebie dziewczynko słychać? Czemu w ogóle się tu nie pojawiasz? ![]() Cytat:
Cytat:
Trudno, jakoś damy radę. Ponoć pozytywne nastawienie to połowa sukcesu ![]() Heh, wiedziałam, że ślicznie wyglądasz- słowa TŻ-ta są tylko potwierdzeniem mojej teorii ![]() A my mamy z moją sister z koleji w drugą stronę. Jeszcze 5-6 lat temu ludzie, którzy nas nie znali zgadywali, że jesteśmy siostrami, a gdy na przykład w zeszłym roku moja siostra brała ślub i razem latałyśmy po fryzjerkach, manikiurzystkach itp. każda z nich zwracała się do nas: "A pani koleżanka..." Gdzieś po drodze nasze podobieństwo się zagubiło ![]() Cytat:
Znajdziesz dietę, która będzie Ci lepiej pasować. Może skoro masz problemy zdrowotne wartoby się poradzić dietetyka?Cytat:
Hej ho, hej ho! Do szkoły by się szło!
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
dzis nie ma takiej sily zeby mnie zmusila wejsc na wage
doszlam do wniosku ze nie ma sensu kupowanie mniejszych ciuchow i czekanie az sie schudnie
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam wczoraj strasznie zły dzień, pokłóciłam sie z mamą i oczywiście pierwsze o czym pomyślałam to "comfort food"... Ale powstrzymałam się No może nie tak do końca bo zjadłam 1 gofra, ale za to z jabłuszkiem ![]() Dziś na śniadanie znów danio Muszę sie wybarć na jakies zakupy ale nie wiem czy dziś zdążę :/ Trzeba bedzie zostawić baaardo dokładną listę mojemu jeszcze-nie-mężowi ![]() Miłego dzionka dziewczyny
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Mornin' laski!
Ja zaraz spadam do kościoła a potem muszę kupic sobie jeansy, bo nie mam w czym chodzic! Tylko ja już nigdy nie chce żadnych biodrówek, bo one niewygodne, zimno w nich i jeszcze tłuszcz się wylewa. Chcę takie z wysokim stanem, bo już jedne takie miałam i sto razy lepiej w takich wyglądam. Potem oczywiście praca mgr, bo wczoraj tylko pół strony spłodziłam Miałam od rana do wieczora pisac, ale jakoś tak wyszło, że spotkaliśmy się z kumpelą Tżta z liceum i siedzieliśmy w kawiarni ze 3 godziny. Jak wróciliśmy to było już koło 17 i już mi się nic nie chciało. Dzisiaj serio muszę przysiąsc! Mamrotka - tak jak Limonka napisała: jesteś naszą sexy żoneczką, więc ten avatarek w jakiś sposób uosabia Ciebie ![]() fiolusiek - Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, chociaż już na NK wysłałam Ci życzenia
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
Czytuję Was od jakiegoś czasu,ale jakoś nie mogę się zdobyć co by cosik napisać. A że dzisiaj dzień ważenia, to może jakoś to w końcu pójdzie . Cóz - ja mam pozostałości po ciąży, których postanowiłam się pozbyć. U mnie dieta trwa od początku roku pod opieką dietetyka. Właśnie przetrwałam zastój wagowy i na szczęście waga znów zaczyna spadać. Tak więc - mój wzrost to 180cm, a waga... hmm... wyjściowa to było 98,6kg (po urodzeniu córci nie wiedzieć czemu waga ani drgnęła). Dzisiaj jest 89,7kg, natomiast cel to 68kg . Jeszcze trzy lata temu tyle ważyłam, więc mam mocne postanowienie, że do wakacji tyle będzie. Dieta pomaga, do tego dużo spacerków z córcią i mam nadzieję, że będzie oki. W każdym razie trzymajcie kciuki za mnie tak jak ja za Was. Zapomniałam dodać - fiolusiek - przyłączam się do życzeń - wszystkiego wszystkiego naj i spełnienia wszystkich marzeń, tych maleńkich i tych ogromnych .
Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-03-01 o 10:54 |
|
|
|
#100 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tego 'wybryku' - na pewno nie przytyłaś od niego 5 kg. Jedzenie jest dla ludzi, nie popadajmy w paranoje po jednej małej wpadce. Cytat:
a. wersja z dodatkami -> przeważnie sypię do miski na oko płatki (możesz sypać 5-6 łyżek), podgrzewam mleko (ok szklanki) w mikrofali i zalewam całą owsiankę. Nakrywam ją żeby spęczniała, a w międzyczasie idę myć buźkę, biorę prysznic lub coś w tym stylu. Gdy wracam, owsianka jest jeszcze ciepła, kroję do niej dodatki - tutaj możesz użyć fantazji. Klasyczna wersja to potarkowane jabłko + cynamon. Ja często dodaję pół banana, jabłka, mandarynki, dosłownie wszystko co mam w lodówce. Czasem sypię orzechy, rodzynki lub wiórki. b. wersja z wieśniakiem -> płatki zalewam niewielką ilością gorącej wody, odstawiam, gdy spęcznieje dodaję serek wiejski o smaku np. truskawkowym i mam słodką owsiankę;-) Ah, zapomniałabym - przeważnie do płatków owsianych dodaję jeszcze jakieś musli (odrobinę) albo otręby granulowane o smaku (np. żurawinowym). Dzięki temu owsianka jest słodka i pyyyyyszna. ![]() Cytat:
Cytat:
To faktycznie obie mamy przewalone ;PA tak z ciekawości, dużo starszą masz siostrę? Moja jest ode mnie starsza o 7 lat ![]() Cytat:
![]() Doszłaś do dobrego wniosku a co!Czołem dziewczęta Nikt mi rano nie przeszkadzał Zjadłam pycha owsiankę, zaraz zabieram się do czytania&pisania ![]() Buziaki, miłego dnia wszystkim życzę EDIT. olcia_czwa: witamy serdecznie Po pierwsze to gratuluję córy Nie ma się czego bać, my nie gryziemy - wręcz przeciwnie Cieszę się, że zebrałaś się w sobie i napisałaś... Gwarantujemy tutaj dużą mobilizację i wsparcie, z tym będzie o niebo łatwiej Rozumiem, że mam Cię dopisać do tabelki ?
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-03-01 o 11:09 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia_czwa- również witam
Opowiesz nam więcej o swojej diecie? Co też ten dietetyk Ci zaleca ciekawego? Strasznie też jestem ciekawa córci! Ile ma latek? Jak ma na imię?Swoją drogą musimy się wydawać strasznie niesympatyczne Zauważyłyście, że co druga osoba zaczyna swój post słowami: "Podczytują Was od dłuższego czasu, ale nie miała odwagi napisać..." My na prawdę nie gryziemy ![]() Niuniuska- siostra jest starsza ode mnie o równe 8 lat, ale co ciekawe zazwyczaj wszyscy myślą, że to ja jestem starsza Sister ma już niemal 30-che na karku, a wygląda jak nastolatka- nie wiem w czym tkwi jej sekret ![]() Przemęczyłam się na jednym wykładzie i zdezerterowałam- wczoraj wyczerpałam chyba całą silną wolę na przebrnięcie przez cały dzień zajęć Swoją drogą 4 przedmioty na 7 w tym semestrze mam z takim słodkim ciasteczkiem, że na jego wykładach jest... aż jakaś inna czasoprzestrzeń Umówiłam się dziś z dwiema kumpelami z uczelni, że któregoś dnia wpadną do mnie i obejrzą sobie moje ciuszki, które już stały się na mnie za duże. Nie ma sensu, żeby zagracały mi szafę, a ponieważ tak naprawdę są to fajne ubrania, w większości markowe i w świetnym stanie, na pewno im się przydadzą. A jaka to będzie dla mnie mobilizacja, żeby nie wracać do dawnej wagi- musiałabym wtedy chyba nago biegać
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze raz nie dziekuje
od jutra juz zaczynam normalna diete ![]() ps. zapomnialam wam doniesc na naszym babskim spotkaniu spotkalam stare kolezanki i wiecie co przytyly troche juz nie czulam sie taka ''inna'' ![]() ![]()
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
WItajcie ;*
![]() strasznie bardzo mocno dziękuje za owsiankowe przepisy ![]() na dniach zakupie sobie i będę sobie przyrządzać takowe mikstury ![]() życzę wszystkim milutkiej niedzieli, śliczna pogoda więc pewno skorzystamy sobie ze spacerku ![]() ciumam Was;*
|
|
#104 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciuchom nigdy dość! Moje motto ;PCytat:
Jejuuuuu, potrzebuję mobilizacji!!! Nic mi nie wychodzi, najchętniej rozniosłabym całą chatę a książki spaliła w piekarniku !! Help ![]() Już nie wiem za co się brać, bo to wszystko jest bez sensu... BrrrIdę, bo zrzędzę ;P
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() wpadłam tylko życzyć wam miłej niedzieli nie umie za wami nazadzyc tak sie rozgadałyście![]() olcia witaj - kja też walcze z kg po ciązy
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Amen
![]() Siostry w podobnym wieku (i w ogóle podejrzanie do siebie podobne) nawet nie robią na mnie wrażenia Mamy już tyle wspólnych cech, że jedna w tą, jedna w tą... ![]() Też kiedyś z siostrą nosiłyśmy te same ciuchy, ale to było wieki temu. Później zaczęłyśmy się jakoś rozmijać. Najpierw ja bardzo schudłam, a ona była troszeczkę przy kości, później odwrotnie: mi się przytyło, a ona zgubiła z 15 kg. Najlepsze jest to, że schudła dopiero wtedy, gdy przestała się zamartwiać dietą Serio, je chyba więcej od swojego męża, wysiłek fizyczny ogranicza do minimum (mieszka w tym samym budynku, w którym pracuje, więc odpadają jej nawet codzienne dojazdy) i nosi rozmiar 34 ![]() Aczkolwiek teraz wspólny rozmiar nie ma większego znaczenia, bo siostra mieszka kilkaset kilometrów ode mnie- w słonecznej Italii ![]() Cytat:
![]() A w ogóle co Ty ostatnio taka nerwowa się zrobiłaś? Calm down, babe Moja znajoma z liceum miała zwyczaj gdy nerwy zaczęły ją ponosić siadać po turecku (nie było dla niej przeszkodą nawet to, że wokół biegał tłum rozwrzeszczanych nastolatków) i powtarzać jak mantrę: "Jestem oazą spokoju, jestem oazą spokoju, jestem..." Może przećwicz coś podonego? ![]() Cytat:
W ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, że moje kumpele w szkole tak mi zaczęły zazdrościć moich wypasionych kanapek (grahamki z dużą ilością warzyw i np. pasztetem sojowym, gotowaną piersią z kurczaka, kotletami sojowymi), że zostałam zobligowana do robienia podobnych przysmaków również im Dziś zamiast jednej kanapeczki dźwigałam na uczelnię 5! Niedługo zacznę myśleć nad otworzeniem stołówki...
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Limonko, mozesz otworzysz uczelnianego Pana Kanapke?
i bedziesz robic wszystkim kanapeksy oczywiscie za odpowiednia opltata Niuniuska... moze rozpalmy ognisko? i upieczmy jakies miecho i do tego jakis dodatek % i jest impreza![]() A ja wlasnie poszukuje ladnych bluzeczek co by sie wystroic na wiosne i nic mi sie nie podoba Wiecie co... ostatnio jakos nie lubie chodzic po sklepach, znaczy sie jak mam cos kupic to dostaje szalu i nie umiem nigdy nic sobie wygrzebac.. i wkurzam sie, ze polska jeszcze daleko za murzynami i wszystkie fajne sieciowki nie maja sklepow internetowych bo zostawilabym im kupe kasy
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą przyjmuję to co mówisz, ale nie rozumiem Ja tam w sklepach mogłabym nawet zamieszkać- to jest moje miejsce na ziemi
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
moje marzenie to 10 kg niej ale problem .teraz kupiłam sobie Drenafast i zaczynam od początku i licze że powoli małymi kroczkami dam radę....ale bez Waszego wsparcia nie da rady....więc proszę pomóżcie.....please .............. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet mój jeszcze-nie-mąż mnie nie rozumie - ona kocha ciuchy ![]() ja już po obiadku - pyszny kurczaczek ok 15 ananas i brzoskwinie z puszki (mniam mniam) Nie wiem jeszcze co na kolację - chyba mam tylko parówki lub jogurt :/
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej lubie te w c&a bo tam wygladam na taka zgrabna 38
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu plotek ploteczek!! Nie nadażam... zauwazylyscie ze kiedys kazde zdanie bylo o odchudzaniu a teraz to ploty?
Wiecie co, mój glupi nowy stepper zle dziala... cwiczyłam ponad 70 min (ogladalam film to wiem dokładnie) intensywnie i mój głupi licznik pokazal 50 spalonych kcali... 50!!!! to tyle co lezenie na kanapie. A czasomierz 16 minut.... Cos jest tu mocno nie tak. ale jak pomysle o odsyłaniu steppera, placeniu a przesyłke to sobie mysle ze kurcze, wazne ze dziala. Tak mi powtarza tz ze wazne jest cwiczenie, ale ja tak bym chciala wiedziec ile kcal spalam! A wczoraj upiekłam ciasto - z polowy skladnikow zeby było mniej i owsiano bakaliowe, nie ma w nim nic niezdrowego.. ale wieczorem zjadłam 3 kawalki, dzis 1... jestem okropna.. wiem Chocaiz sobie mysl ze gdyby nie te śłodycze czesniej ciągle kupowane (codzienie po kilka batonów minimum) to byłabym szczupla. a jako ze kocham łakocie to lepiej raz na jakis czas upiec zdrowe ciasto niz potem sie obezrec syfem... A moze sie tylk tak pocieszam. Mam do was takie pytanie... czy moje plany chudniecia 13 kg do konca czerwca wydaja sie realne.. bo ja dzis we wszystko watpie.. eh..
Do połowy maja -> bedzie 75kg Do końca czerwca-> będzie 70kg ![]() "Odchudzanie ma jeszcze jedną zaletę - zawsze się udaje. Nie znam innej rzeczy, która - przy zachowaniu pewnych zasad - gwarantuje tak wysoki stopień powodzenia". (Charles Glass) |
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
ależ się rozgadały kruszynka25 olcia_czwa witam u mnie motywacji brak do czegokolwiek a dziś jeszcze urodzinki mamusi mamy i wiecie co będzie ciiiiiiiiiaaaaaaaaaacccch hhhhhhhhhhhooooooooo postanowiłam że skorzystam i od jutra już naprawdę wracam na dobrą drogę ( ostatnio mówię tak średnio to chyba ze dwa razy w tygodniu ), widzę piękną pogodę za oknem i chyba zacznę jutro biegać, jak naprawdę pójdzie mi dobrze to kupię buty do biegania bo póki co to nie jetem pewna czy nie zrezygnuje po dniu - tak już jest jak ma się słomiany zapał to kto zaczyna ze mną biegać od jutra? no i odpowiednia dietka do tego wpadnę później ( wracam do testowania edit. werciu myślę że plany są bardzo realne
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-03-01 o 15:07 |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Mamrotko zrobmy tak jak bede na rowerze jezdzic a ty za mna biegac
no i dieta of kors:PAlez ja ci zazdroszcze tego testowania
|
#115 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Takie ciasteczka drwala, które nie mają cukru (tylko miód i melasa), mąkę razową żytnią i bakalie oraz płatki owsiane i pszenne są bardziej kaloryczne niż kawałek babki!! Mozna sie niby najeść szybciej bo mają błonik, ale tak naprawdę to jedząc je sie nei chudnie. Ja tez "grzeszę" domowymi wypiekami ale nei zawsze zdrowymi. Podobno na diecie można jeść ciasto drożdzowe z owocami - jest zdrowe i mało kaloryczne!!Cytat:
Oblicz Twoje zapotrzebowanie energetyczmne dzienne, odejmij od tego 1000Kcal. w tygodniu masz 7000Kcal mniej czyli cały 1 kg mniej ![]() ![]() Pamiętaj tylko aby nie zejśc poniżej 1000Kcal dziennie!!!
|
|||
|
|
|
#116 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wystrój taki hm... przytulny ale kuszący, dużo czerwieni i ciepłych kolorów, a po środku Limonka! Bogini seksu Na pewno porzucisz teraz marzenia o miejscu na straganie obok moich rzodkiewek![]() Cytat:
Co do zakupów i braku fajnych ciuchów - dlatego ja robię zakupy przez internetowy sklepik w londynie tzn. moja siostra jest jeszcze większą maniaczką zakupową niż ja, to ona mnie zaraziła tym szaleństwem ;PCytat:
Po pierwsze powiedz nam jak się odżywiasz, czy ćwiczysz itp.? Spróbujemy pomóc![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uhuhu..Bieganie? Oł noł! Nie znoszę... Brrr... a ja wierzę, że się zmobilizujesz ![]() Ja też , ja dorobię się łoża małżeńskiego za hm... 5 lat? Taa... bo pana Tżta do testowania to mam
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-03-01 o 16:37 Powód: dopisek |
|||||||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakim niunia kupujesz?
moze i ja siem skuszem
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszynka- witam serdecznie
Werka- nie samą dietą żyje człowiek Podobnie jak Niuniuska uważam (chyba zapiszę sobie ten zwrot w szablonie, bo używam go dziwnie często ), że to właśnie dzięki tym zwykłym, babskim ploteczkom wątek jest taki ciepły, sympatyczny i aż zachęca, żeby go odwiedzić Odnośnie stepera uważam,że zepsuty licznik to nie tragedia. Ważne, że działa samo urządzenie- czy to naprawdę takie ważne czy spaliłaś 10 kcal w tą czy w tą? Tym bardziej, że takie liczniki też nie są mega-dokładne i pokazują raczej przybliżoną ilość spalonych kalorii. A 13 kg do czerwca? Myślę,że jest to jak najbardziej realne Mamrotko- solidaryzuję się z Tobą, bo u mnie też dziś imprzeza urodzinowa i skusiłam się na kawałek ciacha. Notabene, sama je piekłam i nieskromnie powiem, że wyszło pyszniutkie Gdyby ktoś wyraził chęć posiadania przepisu na ciasto ajerkoniakowe z krówkami- służę uprzejmie <kusicielka >Biegać z Tobą niestety się nie podejmę, bo jest to jeden z nielicznych sportów, którego nie lubię. Za to rozpoczęcia sezonu rowerowego już nie mogę się doczekać! Swoją drogą- wspominałam Wam już,że mój rower ma na imię Kazik (w poprzedniej pracy tak mi go ochrzcili )? Wyobraźcie sobie jakie miny mają ludzie gdy ktoś znajomy pyta mnie jakie mam plany na popołudnie, a ja pełnym głosem wypalam "Chyba poujeżdżam Kazika" Testuj to małżeńskie łoże z pełnym zaangażowaniem- wszak to dużo przyjemniejsze niż bieganie ![]() Niuniuska- nerwusku mój kochany Normalnie zaraz zacznę w sobie widzieć drugą Nigellę, jak mi będziesz tak mowić Aczkolwiek wspólny handel rzodkiewkami z moją pomarańczką zawsze będę przekładać ponad wszelkie knajpy świata ![]() P.S. Z braku małżeńskiego możecie testować z TŻ-tem jakieś inne łoża
|
#119 |
|
BAN stały
|
Limonka1987 dziekuje za ostrzezenie
dzis trzeci dzien i zyje, a czuje sie bardzo dobrze odwalilam spacerek z pieskiem, podoga tak sliczna, ze z godzine lazilam. I dzis koniec jablek ale jest kg w dół![]() fiolusiek ja takze zycze wszystkiego naj naj najlepszego ![]() A od jutra koniec ferii i do szkoly wrrrrr. Nie bede tu tak czesto zagladala ale postaram sie codziennie a jak nie no to w weekendy![]() Zycze udanego tygodnia wszystkim
|
|
|
|
#120 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak myślę, spróbuję z tym planem co znalazłam na fitnessie i może nie będzie tragicznie ![]() Cytat:
czas szybko upłynie ![]() i ja chcę Cytat:
Cytat:
ale chyba będziesz zaglądać czas od czasu
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

a czemu to ? 

ale to tak jak bedzie na wagę 70kg
Wszystkiego naj naj naj skarbie kochany! Przede wszystkim osiągnięcia wymarzonej wagi, ale również zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i prawdziwej miłości 
biedactwo, weź gorącą kąpiel i na pewno poczujesz się o wiele lepiej
Pyszne jest również w sałatkach i na kanapkach Powinnaś spróbować- może Tobie też zasmakuje i nie będę jedyną tofumaniaczką na wątku? 

Bosko.

Wrażliwym na wulgaryzmy, nie polecam. Tak btw. jestem strasznym nerwusem tak od święta i zawsze