|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 220
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
ja mia³am kiedy¶ podobny bo mro¼nym be¿u z castingu swoja drog± zastanawiam siê czy znowu go sobie nie zrobiæ
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
moja powy¿sza odpowied¼ tyczy³a siê tego pytania, zapomnia³am zacytowaæ, sorki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 578
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2313 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 81
|
dziewczyny potrzebuje pomocy
![]() otoz farbuje wlosy u fryzjera, ale teraz chyba zaczne samodzielnie bo 70z³ to troche jednak za duzo jak na moj budzet ;d poznizej zamieszczam moje zdjecie, zamierzam sie teraz wziasc za palette color XXL slodko gorzka czekolada bo mojej kolezance sie w ogole nie zmywa ten kolor ![]() Ale nadal mam obawy!;d Samodzielnie tak jak planuje czy u fryzjera? Pomozcie, jak u Was to wyglada? ![]()
#2314 |
Raczkowanie
|
Raz jeszcze, bo zalacznik sie nie zaladowal
![]()
#2315 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 871
|
JA ogolnie wlosy pokaze po "Gorzkiej czkeoladzie"Welli.
Taki kasztan wyszedl(a czarne pasemka to swoja droga juz mam) chce duzo ciemniejsze.. moze w koncu wyjda ![]() Zdjecie robione w dzien farbowania..
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-02-25 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 815
|
a to moj nowy kolor uzyskany za pomoca l'oreal richesse u fryzjerki , mimo tego ze kolor bardzo mi sie podoba chyba chce wrocic do blondu...
mezatka od 20.09.2008 ![]() zapuszczam wlosy stan obecny (19.02.11r.) 54cm Edytowane przez trillinka Czas edycji: 2009-02-26 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 468
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O ile wiem to moja fryzjerka uzyla 7,1 + troszke 6,1 i wyszlo cos takiego ![]()
![]() |
#2319 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Ja zrobi³am popielatym blondem Loreala, na³o¿y³am go na sprany jasny szatyn, wyszed³ ja¶niejszy ni¿ siê spodziewa³am i do tego wcale nie popielaty, wiêc nie jestem zadowolona. Nastêpnym razem spróbujê opalizuj±cym szatynem z Garniera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze farbowanie-prawda ze wyglada jak czarny?
Londa Color Cream (czerwone pudelko) "Ciemny braz" Az troche za ciemne wyszly ![]() Farbowalam u fryzjera i nie wiem czy to zaleta fryzjerki czy farby ale kolorek wyszedl idealnie rowno(mialam odrosty i poprzednio miedziano-rudo-kasztanowe wlosy przy nasadzie + 1 cm odrostu) A wyszly cale wlosy idealnie rowno ![]() Ta farba->http://img.nokaut.pl/p/16/0d/160d60f...c5a500x500.jpg
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-02-27 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale podoba mi sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Rozeznanie
|
no tak taki bardzo ciemny braz , zalezy w jakim swietle sie patrzy pewnie , ale ladny ten kolorek
![]()
#2324 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie jestem po farbowaniu Garnier 100% colours ciemny szatyn.
Wyszly czarne ; o Ale mam nadzieje, ze sie zmyja..
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie przy 1 myciu bardzo woda leciala..zobacze jaki kolor jak wyschna ale dla mnie to co wyszlo to tez byla czern ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Ale¿ siê dzisiaj za³atwi³am, kupi³am w Realu farbê Garniera i pomalowa³am w³osy, mam teraz od po³owy g³owy czerwono-rude w³osy
![]() A ju¿ mia³am sch³odzony kolorek, pozby³am siê wcze¶niej miedzianych w³osów poprzez drastyczne ciêcie i teraz takie co¶. Spróbujê jutro po³o¿yc jaki¶ br±z zobaczymy co wyjdzie. Z³a jestem jak diabli. Kasy na farbowanie u fryzjera brak a mam wa¿ne spotkanie w pi±tek. Nie wiecie czy co¶ mi zamaluje ten czerwonawy ³ep czy mam siê szykowac na fryzurê "na ³yso"?
![]() |
#2327 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
Maj±c w³osy w kolorze ¶redniego blondu zapragnê³am zafarbowaæ je na bardziej ciep³y, br±zowawy kolor, zdecydowa³a siê wiec na farbê Loreal Preference kolor Havane
Niestety wbrew oczekiwaniom moim i kolorze na opakowaniu - otrzyma³am w³osy mahoniowe! mieni±ce siê na czerwono! jestem za³amana tym faktem, gdy¿ pragnê³am podkre¶liæ naturalny kolor w³osów a nie zmieniæ na czerwony kolor ![]() Bardzo podoba mi siê kolor jak na zdjêciu poni¿ej - mo¿e chcia³abym kilak tonó ciemniejszy, jak± farbê polecicie aby go osi±gn±æ? Na dole pokaza³am mój dzisiejszy efekt, po jaki¶ 12 myciach g³owy od farbowania... w tym dwa razy p³ynem do mycia naczyñ ![]() Edytowane przez agnesalex Czas edycji: 2009-03-02 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 599
|
plynem do mycia naczyn?
spiera farbe?
#2329 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
Zakocha³am siê ostatnio w kolorze, który jest na opakowaniu L'Oreala Ferii. Jasny mahoniowy br±z. Jest on rozja¶niaj±cy do naturalnych br±zowych w³osów, ja mam farbowane.. dlatego myslê wczesniej na³ozyc jakis br±z na same odrosty zeby wlosy pokryly mi sie rownomiernie, nawet jezli mialby nie wyjsc kolor z opakowania. Ale tak czytam recenzje Ferii i raczej nie s± one zbyt pozytywne, moze ktoras z Was wie jak± farb± moglabym otrzymac taki kolorek ?
Pozdrawiam Drugie zdjêcie to mój obecny kolor ![]()
#2330 |
Raczkowanie
|
macie jakies sposoby zeby ten czarny zniknal z moich w³osow ;[ ?
marzy mi sie taki czekoladowy jak nizej ![]()
#2331 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
podobno szampon przeciwlupiezowy szybciej spiera kolor
#2332 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 482
|
Cytat:
Te¿ chcia³am t± farb± uzyskaæ jaki¶ ³adny br±z , a wysz³y mi w¶ciekle czerwone ![]() bylam za³amana, ale nie podda³am siê i pomalowa³am w³osy farb± garnier ciemny blond, co na pocz±tku da³o extra efekt ( br±z jasny) a po nieca³ym miesi±cu spra³ siê na jasniejszy, ale z tego czerwonego mnie wyci±gna³ ![]() nie wiem jaki kolor trzeba u¿yc, ale napewno jakie¶ ch³odne odcienie, ciep³e nic nie poradz± na czerwieñ . uwa¿am t± farbe za najgorsz± jak± kiedykolwiek u¿ywalam , ale cz³owiek uczy siê na blêdach , i by³ to pierwszy i ostatni raz ! ;]]
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 363
|
Cytat:
Oj tak...farbowa³am tym kolorkiem 2 razy ju¿ (pomimo ¿e mnie wkurza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 633
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle ze jeszcze 2,3 razy umyje i bedzie ok ![]() Nadal odrobine za ciemne.
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() juz kiedys mialam dekoloryzacje z czarnego bo wygladalam okropnie, a teraz znowu .. :<
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
P³ucz jeszcze w³osy woda z cytryn±, albo rozcieñcz troszkê cytrynê i wmasuj we w³osy. Nie daje mo¿e spektakularnych efektów ale troszkê te czerñ rozja¶ni. Nie wcieraj w odrosty bo one szybciej ja¶niej± (rudziej±)
![]() I nie myj w³osów p³ynem do mycia naczyñ bo zrobi± Ci siê porowate, lepszy szampon przeciw³upie¿owy. ![]() Trzymaj siê ja sobie niechc±cy rozja¶ni³am i teraz nie mogê przyciemniæ :P Nic nie ³apie, ju¿ do walki czeka mro¼ny be¿ mo¿e ten da rade ![]() agnesalex z czerwonych zawsze ciê¿ej siê schodzi ale mo¿e spróbuj po³o¿yæ farbê blond? Nie wiem co Ci doradziæ, ale na pocieszenie to wygl±dasz ³adnie w tym kolorku, serio ![]() a tam bym poeksperymentowa³a ale szczerze to mog± wyj¶æ pomarañczowo rude. Wiêc chyba najlepszy bêdzie fryzjer skoro nie chcesz przyciemniæ, jakie¶ pasemka jasne na pocz±tek.
![]() Króliczki ![]() Edytowane przez MonkaIska Czas edycji: 2009-03-03 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za rady ![]() I napisz jak tam mro¼ny be¿ siê spisa³ ![]()
ksiê¿niczce popsu³o siê ¿ycie. zrozumia³a, ¿e materialne rzeczy nie dadz± jej u¶miechu. I wci±¿ ¿yje w swoim amerykañskim ¶nie. Grandma.. i miss U ![]() Edytowane przez fanka-al Czas edycji: 2009-03-03 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 716
|
Mi zloty braz excella po paru myciach wypkua³ siê do br±zu, nastepnym razem chcialabym wyprobowac czekoladowy kasztan, ale boje sie, ze wyjdzie mahon, mam jakies takie obawy. Mimo, to chyba sproboje, i wtedy ocenie i zobacze czym bede robic w przyszlosci, jesli ten czekoladowy kasztan mi sie spodoba, to zostane przy nim a jesli nie, to wybralam jasny zlocisty braz, najbardziej mi sie podoba³. Wklejam zdjecia wyplukanego (kilka myc) zlocistego brazu 4.3
Edytowane przez dagirll Czas edycji: 2009-03-03 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Rozeznanie
|
bardzo ladny masz ten kolor,.ja robilam czekoladowym kasztanem wychodzi dosc ciemny,jednak zdecydowanie widac,ze nie jest on czarny, mi wyszedl czekoladowy brazik, taka gorzka czekolada ale bez czerwonego polysku,jak to sie zdarza przy machoniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.