|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() ![]() i to serduszko hehe ![]() kurcze i jak ja mam sie odchudzac.. mialam od poniedzialku..(tamtego:P) ale w srode bylo to oddawanie rkwi to zwinelam czekolady,teraz tyle bombonier po wczoraj czeka,ciasto itd:P Vadi dzieki Tobie jestesmy takie madre ![]() ![]() Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-03-01 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj gadałam z kolega takim mojego tż i on taki mmm no przytyty był w tamte wakacje i teraz go spotkałam patrze a on ani brzucha nie ma i na buzi schudł w takim szoku byłam...no wiec go pytam ziomek jak ty to zrobiłes...a on ze trzy razy w tygodniu chodzi teraz na silownie (tz kiedys chodził z nim wiec to wiedziałam) a wczesniej zeby tego tłuszczu nie zamienic na mase brał spalacze i podobno tak od nich chodł cwiczenia+te spalacze podobno cuda ddziałaja.Bo podnosza temperature w ciele pozatym maja duza zawartosc kofeiny i on schudł 15 kg w trzy miechy.A teraz to taki miesniak z niego i własnie sie zastanawiam czy nie kupic jakis spalaczy ...mmm...
Mojtż jak łykał bialko w proszku to mu odrazu miesnie spuchły wiec to napewno cos tam działa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
No niech będzie... Panicznie boję się krytyki, ale może zniosę
1. próba loczków pod wpływem wątku AG, "dzióbek" ![]() 2. Sukienka z all, to miała być bluzka.... Wyszłam wyjątkowo płasko, ale nie przeszkadza mi to, może jeszcze urosną ![]() ![]() 3. mój straszny uśmiech, w rzeczywistości jest gorszy ![]() 4. photoshop 5.j.w. 6. stare Proszę oceniać szczerze ![]() ![]()
#3215 |
*sportaddict*
|
Zyskowa - masz bardzo fajną, ciepłą urodę, bardzo dobrze jest Ci w loczkach i w brązie, jeśli blond, to cieplejszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam wspaniale zajecie na dzisiejszy dzien o 13 wykapalam psa i od tamtej pory go rozczesuje zaraz mnie cos trafi i go ciachne na zero i bedzie jak szczur wygladal ![]() Zyskowa na pierwszym zdjeciu bardzo ladnie wyszlas,chyba najbardziej mi sie podobasz w takich wlosach,loczki bardzo ci pasuja i ten braz takze.W blondzie troche nijako ale moze to przez ten odcien?Masz bardzo ladne oczy i usmiech to pierwsze rzucilo mi sie w oczy ![]() A widze ze o brwiach niedoczytalam ze je podkreslasz to dobrze ![]() Edytowane przez domininia Czas edycji: 2009-03-01 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz co nie lubie cie...Jestes urocza masz sliczna dziewczeca buzke piekny usmiech równiutkie zabki ...a ty tu jakies kocopoly gadasz dopuki nie zmienisz toku myslenia to cie nie lubie .... ![]() Domina jakiego masz psa? kiedys mojej kolezanki blad ogolił jej pudla na zero...ona chyba z tydzien plakała a te biedny piesek wygladał jak idz stad i nie wracaj ![]() Jeszcze jedno moge prosic o link do teledysku ? Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-03-01 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
BAN stały
|
Nie wiem, gdzie, ale są piękne
![]() Justyss- ja w niedzielę zawsze mam dzień maksymalnego lenia i wyleguję się ![]() Znalazłam sobie taniutki, rozświetlajacy pokład revlona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
Vadi, dziękuję. W sumie to jestem nawet zadowolona teraz z figury bo brzuch nabiera mięśnia, ale noooogi, to mój problem od zawsze i chyba na zawsze. Podoba mi się taki blond jak w załączniku, pasowałby mi??? A może lepiej zostać przy brązie?
Milusiaam już się naraziłam. wybacz, nie bij ![]() ![]()
#3220 |
BAN stały
|
zyskowa- ja bym wyprostowała włosy i przedziałek na bok zrobiła, i tapir aby było ich troszke więcej
![]() ![]() bardziej podkreśliła brwi -a la maria ignatenko( ja mam ciemne a i tak sobie życia nie wyobrażam bez mojej paletki revlona- twarz staje sie taka wyraźna ) oczy mocno wytuszowane i kredka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Rozeznanie
|
ja byłam bardzo zadowolona
![]() ![]() zyskowa zasługujesz na baty !!!!! ładna dziewczyna z Ciebie ![]() tez wziełam sobie do serca rady Vadi !!! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
zyskowa ladna jestes co Ty wymyslasz
w loczkach Ci ladnie ale mozesz tez sprobowac tak jak pisze lil ![]() a przedwczoraj jak moja babcia wracala do domu zobaczyla ze moj piesek-staruszek z dzialki czeka pod klatka..wziela go do domu..A smierdzial niemilosiernie:P No coz ostatni raz byl kapany na poczatku jesieni jak cieplo bylo.. Zadziwilam sie tylko ze po tylu latach on pamieta gdzie kiedys mieszkal i gdzie ma isc ![]() Okazalo sie pozniej ze to ktos o "dobrym sercu" wupuscil go z kojca;/ Tyle dobrze ze przyszedl do nas bo on juz stary,chudy a w dodatku ciety na inne psy..kiedys sobie radzil a teraz by sie moglo zle skonczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zyskowa, śliczna dziewczyna z Ciebie ![]()
![]() |
#3225 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi sie wydaje, ze tak naprawde pomoc moze tlyko kosmetyczka...;/ ale nigy nie bylm na takim zabiegu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja tz nie prosze, zeby mnie zawiozl, tylko ide na przystanek ![]() ![]() ![]() jatez ![]() ![]()
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Brwi podkreślam od jakichś dwóch tygodni, na początku wydawało mi się, że mam zbyt ciemne brwi, ale teraz jest już ok. Opanowałam to i nabrałam jakoś innego wyglądu. u mnie tapir mimo ton lakieru nie trzyma się;( włoskim uparcie zapuszczam, a z prostowania wolałabym zrezygnować...
Co do oczu to podkreślam je obrysowując je kredką, ale na zewnątrz, a nie wewnątrz. Moje oczy wydają się większe i wyraźniejsze,a rzęsy gęste.... zakupiłam nawet sztuczne rzęsy, ale ten klej to sama woda niestety i nie miałam ich ani razu na oczach. Moje zęby są żółtę, ale wybielam pastami, planuję zakup białej perły... Czekam też na aparacik, bo mam jeden ząb wysunięty do przodu, dołu chyba nie bd prostować skoro i tak nie widać, a mam tak meeega krzywe;/
#3229 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejqu ja sobie nie wyobrazam swojch cyckow szczegolnie w 34 hahha chyba na 1 by mi wystarczal taki rozmiar!!
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczynki
![]() nie jesteście takie straszne ![]() Niestety u mnie z włosami jest ciężko, bo; i loczki się nie trzymają długo, i proste też. Czekam aż mi odrosną, bo na długich nie przeszkadzają mi fale, a kiedyś miałam takie piękne włoski ![]()
#3232 |
Zakorzenienie
|
ja mam miseczke b, wiec malutkie
![]()
#3233 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co w macie z ta kwadratowa twarza...wiecie ile dziewczyn marzy o wyraznych rysach twarzy?? pozatym to mozna modelowac...ja sie tam nie znam na kształtach twarzy ale według mnie jesli juz masz kwadratowa twarz to bardzo delikartnie bo nawet szczeki nie masz zarysowanej jakos bardzo takze naprawde jest dobrze... W kreconych co sliczne. Tak jak LIL czarna kredka +dobry tusz ![]() ![]() Hahaha pol godzin sie smieje z tej ksiazki o zołzach juz a dokladniej z fragmentów o potrawach dla faceta zrób mu popkorn ![]() ![]() Własnie mnie moj tz wkur...i staram sie byc zołza i dobrze mu tak juz mam dosc skakania nad nim... Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-03-01 o 17:30 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Wtajemniczenie
|
Vadi nie ma za co
![]() Ja się zastanawiam cały czas nad zmianą czegoś u siebie ale nie mam pomysłu ![]() ![]()
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
no zle nie, ale nie ma szans, zebym wyszla gdzies bez stanika, bo wiadomo, w staniku zawsze inaczej.
a ja od jutra cwicze ![]()
#3239 |
Zakorzenienie
|
Ja D/E (zalezy z jakiej firmy) ;p;p wiec o 34 nie ma mowy ahha
#3240 |
Rozeznanie
|
[quote=milusiaam;11229302
Hahaha pol godzin sie smieje z tej ksiazki o zołzach juz a dokladniej z fragmentów o potrawach dla faceta zrób mu popkorn ![]() ![]() Własnie mnie moj tz wkur...i staram sie byc zołza i dobrze mu tak juz mam dosc skakania nad nim...[/quote] hehe zaraz bede czytac tez ![]() za pierwszym razem mozna sie smiac i nie wierzyc:P ale serio dziala ![]() parówki mnie rozlozyły hehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.