American Girls po raz...IX - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-01, 16:58   #3211
kiiiciiia
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
http://www.joemonster.org/art/7593/N...e_szczeniaczek

widziałyscie jaki słodziak looosie

Vadi moze dzieki tobie wrescie wroce do mojej wagi 58/60...
jeeejciu ja go chcem!!!
i to serduszko hehe

kurcze i jak ja mam sie odchudzac.. mialam od poniedzialku..(tamtego:P) ale w srode bylo to oddawanie rkwi to zwinelam czekolady,teraz tyle bombonier po wczoraj czeka,ciasto itd:P

Vadi dzieki Tobie jestesmy takie madre Ale ja tej wiedzy wykorzystac nie umiem Nie no zjem to co zostalo bo porzecierz okazja byla:P A od wtedy juz naprawde solidna dieta

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-03-01 o 17:00
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:05   #3212
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Vadi dzieki Tobie jestesmy takie madre Ale ja tej wiedzy wykorzystac nie umiem Nie no zjem to co zostalo bo porzecierz okazja byla:P A od wtedy juz naprawde solidna dieta
siedzę taka:

Lainathiel - dziękuję za motywację będę rysować
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:05   #3213
milusiaam
Wtajemniczenie

wczoraj gadałam z kolega takim mojego tż i on taki mmm no przytyty był w tamte wakacje i teraz go spotkałam patrze a on ani brzucha nie ma i na buzi schudł w takim szoku byłam...no wiec go pytam ziomek jak ty to zrobiłes...a on ze trzy razy w tygodniu chodzi teraz na silownie (tz kiedys chodził z nim wiec to wiedziałam) a wczesniej zeby tego tłuszczu nie zamienic na mase brał spalacze i podobno tak od nich chodł cwiczenia+te spalacze podobno cuda ddziałaja.Bo podnosza temperature w ciele pozatym maja duza zawartosc kofeiny i on schudł 15 kg w trzy miechy.A teraz to taki miesniak z niego i własnie sie zastanawiam czy nie kupic jakis spalaczy ...mmm...
Mojtż jak łykał bialko w proszku to mu odrazu miesnie spuchły wiec to napewno cos tam działa...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:05   #3214
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

No niech będzie... Panicznie boję się krytyki, ale może zniosę

1. próba loczków pod wpływem wątku AG, "dzióbek"
2. Sukienka z all, to miała być bluzka.... Wyszłam wyjątkowo płasko, ale nie przeszkadza mi to, może jeszcze urosną, bez uśmiechu
3. mój straszny uśmiech, w rzeczywistości jest gorszy
4. photoshop
5.j.w.
6. stare

Proszę oceniać szczerze co mogę zmienić, wiem, że nigdy nie będę wyglądać jak Jenn albo Sandra ostatnio zmieniłam kształt brwi, mam teraz prawie taki jakim obdarzyła mnie natura i podkreślam lekko i wyglądam nieco inaczej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (43,1 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (18,2 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (37,5 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (42,0 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (47,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (42,0 KB, 69 załadowań)
Stary 2009-03-01, 17:07   #3215
vadi
*sportaddict*

Zyskowa - masz bardzo fajną, ciepłą urodę, bardzo dobrze jest Ci w loczkach i w brązie, jeśli blond, to cieplejszy masz też ładną figurę, więc
Stary 2009-03-01, 17:08   #3216
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

z moich najbardziej powalonych (wg Tżta) snów, śniło mi sie, że jestem samurajem i samurajskim mieczem zabijałam i torturowałam wrogów

chociaż mój ulubiony z tych był taki, że ratowałam świat przed końcem świata, rozwiązując różne zagadki, rebusy itp., a na horyzoncie, w morzu stał jakiś taki gigantyczny tron, aż do nieba, cały z jakiś upiornych postaci, czaszek itp., którym miało zejść na ziemię ZŁO, jesli nie udałoby mi się rozwiązać wszystkich zagadek

lubię te moje sny, są zawsze pełne jakiś dziwnych stworzeń, akcji, przygód itp.
Ja tez lubie takie sny!Czasami az sie dziwie skad ja to wszystko biore

Mam wspaniale zajecie na dzisiejszy dzien o 13 wykapalam psa i od tamtej pory go rozczesuje zaraz mnie cos trafi i go ciachne na zero i bedzie jak szczur wygladal

Zyskowa na pierwszym zdjeciu bardzo ladnie wyszlas,chyba najbardziej mi sie podobasz w takich wlosach,loczki bardzo ci pasuja i ten braz takze.W blondzie troche nijako ale moze to przez ten odcien?Masz bardzo ladne oczy i usmiech to pierwsze rzucilo mi sie w oczyprobowalas mocniej podkreslic brwi?

A widze ze o brwiach niedoczytalam ze je podkreslasz to dobrze

Edytowane przez domininia
Czas edycji: 2009-03-01 o 17:15
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:09   #3217
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

2. Sukienka z all, to miała być bluzka.... Wyszłam wyjątkowo płasko, ale nie przeszkadza mi to, może jeszcze urosną, bez uśmiechu
4. photoshop
5.j.w.
6. stare

Proszę oceniać szczerze co mogę zmienić, wiem, że nigdy nie będę wyglądać jak Jenn albo Sandra ostatnio zmieniłam kształt brwi, mam teraz prawie taki jakim obdarzyła mnie natura i podkreślam lekko i wyglądam nieco inaczej
No to dziewczyny która pierwsza do zlania jej tyłka za niewiarę w siebie
Wiesz co nie lubie cie...Jestes urocza masz sliczna dziewczeca buzke piekny usmiech równiutkie zabki ...a ty tu jakies kocopoly gadasz dopuki nie zmienisz toku myslenia to cie nie lubie ....

Domina jakiego masz psa? kiedys mojej kolezanki blad ogolił jej pudla na zero...ona chyba z tydzien plakała a te biedny piesek wygladał jak idz stad i nie wracaj

Jeszcze jedno moge prosic o link do teledysku ?

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-03-01 o 17:12
Stary 2009-03-01, 17:13   #3218
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
szukam takich butków teraz na wiosnę widziałyście gdzieś?
Nie wiem, gdzie, ale są piękne

Justyss- ja w niedzielę zawsze mam dzień maksymalnego lenia i wyleguję się

Znalazłam sobie taniutki, rozświetlajacy pokład revlona I w tygodniu go kupię do rozświetlenia buzi, zamiast korektora
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:14   #3219
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Vadi, dziękuję. W sumie to jestem nawet zadowolona teraz z figury bo brzuch nabiera mięśnia, ale noooogi, to mój problem od zawsze i chyba na zawsze. Podoba mi się taki blond jak w załączniku, pasowałby mi??? A może lepiej zostać przy brązie?

Milusiaam już się naraziłam. wybacz, nie bij tylko, że ja mam kwadratową twarz i mam maaaasę kompleksów, ale staram się wyleczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2413952374a6581562868l.jpg (29,9 KB, 77 załadowań)
Stary 2009-03-01, 17:14   #3220
lil coco
BAN stały

zyskowa- ja bym wyprostowała włosy i przedziałek na bok zrobiła, i tapir aby było ich troszke więcej i cierpliwie zapuszczała albo kupiła clipy
bardziej podkreśliła brwi -a la maria ignatenko( ja mam ciemne a i tak sobie życia nie wyobrażam bez mojej paletki revlona- twarz staje sie taka wyraźna ) oczy mocno wytuszowane i kredka a reszt bardzo spoko masz ciemne oczy i włosy- bardzo ładnie by ci było w czerwieni, żółtym, w żywych kolorach
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:15   #3221
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
i jak efekty ? jakie zmiany zauważyłaś ?
ja byłam bardzo zadowolona koloryt cery sie poprawił, gładka , zaskórniki albo zostały usunięte albo znacznie mniej widoczne ... byłam bardzo zadowolona

zyskowa zasługujesz na baty !!!!! ładna dziewczyna z Ciebie wiecej wiary w siebie !!

tez wziełam sobie do serca rady Vadi !!! w przygotowywaniu planu odmiany na wiosne hehe :P
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:19   #3222
kiiiciiia
Zakorzenienie

zyskowa ladna jestes co Ty wymyslasz

w loczkach Ci ladnie ale mozesz tez sprobowac tak jak pisze lil

a przedwczoraj jak moja babcia wracala do domu zobaczyla ze moj piesek-staruszek z dzialki czeka pod klatka..wziela go do domu..A smierdzial niemilosiernie:P No coz ostatni raz byl kapany na poczatku jesieni jak cieplo bylo..
Zadziwilam sie tylko ze po tylu latach on pamieta gdzie kiedys mieszkal i gdzie ma isc
Okazalo sie pozniej ze to ktos o "dobrym sercu" wupuscil go z kojca;/
Tyle dobrze ze przyszedl do nas bo on juz stary,chudy a w dodatku ciety na inne psy..kiedys sobie radzil a teraz by sie moglo zle skonczyc

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:19   #3223
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
tez wziełam sobie do serca rady Vadi !!! w przygotowywaniu planu odmiany na wiosne hehe :P
dziewczyny moje kochane zaraz zacznę pączkować

Zyskowa - ja Cię widzę w cieplejszym, złocistym blondzie
Stary 2009-03-01, 17:21   #3224
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
zyskowa- ja bym wyprostowała włosy i przedziałek na bok zrobiła, i tapir aby było ich troszke więcej i cierpliwie zapuszczała albo kupiła clipy
bardziej podkreśliła brwi -a la maria ignatenko( ja mam ciemne a i tak sobie życia nie wyobrażam bez mojej paletki revlona- twarz staje sie taka wyraźna ) oczy mocno wytuszowane i kredka a reszt bardzo spoko masz ciemne oczy i włosy- bardzo ładnie by ci było w czerwieni, żółtym, w żywych kolorach
Zgadzam się zupełnie z Lil

Zyskowa, śliczna dziewczyna z Ciebie
Stary 2009-03-01, 17:21   #3225
Miśka84
BAN stały

Cytat:

4. photoshop
5.j.w.
6. stare

Ładna jestes i szczuplutka A na 1 fotce ślicznie w loczkach i ładny make-up Więc nie wiem co tak marudzisz i tłumaczysz się?
Stary 2009-03-01, 17:23   #3226
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
No to dziewczyny która pierwsza do zlania jej tyłka za niewiarę w siebie
Wiesz co nie lubie cie...Jestes urocza masz sliczna dziewczeca buzke piekny usmiech równiutkie zabki ...a ty tu jakies kocopoly gadasz dopuki nie zmienisz toku myslenia to cie nie lubie ....

Domina jakiego masz psa? kiedys mojej kolezanki blad ogolił jej pudla na zero...ona chyba z tydzien plakała a te biedny piesek wygladał jak idz stad i nie wracaj

Jeszcze jedno moge prosic o link do teledysku ?
Maltańczyka,one niestety maja taka siersc ze jak sie nie natluszcza jej to zaraz zbija sie jak wata;/Bedzie wygladal jak debil ale cholera rozczesac sie tego nie da!Kupilam mu odzywke za 80zl zeby go uratowac ale nawet to sobie nie daje rady,mialam sesje i niemialam kiedy sie nim zajac i takie wlasnie sa rezultatyJeszcze on ma taka rozowa skore z czarnymi plamkami wiec bedzie wygladal jak swinka..kupie mu dresik..
Stary 2009-03-01, 17:23   #3227
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
trzymam Cię za słowo

vikuniaa
jaki Ty masz kształt twarzy ?
Pytam bo masz cudną fryzurkę i jest Ci w niej bardzo ładnie i zastanawiam się czy by mi pasowała. ale chybaby nie pasowała
ja mam owalna buzie tak mysle ;x

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

niedlugo wielkanoc, moze wtedy sie zobaczycie..
ja nie mam siostry, nie znam tego uczucia..

wlasnie, jak czyscicie buzke z zaskornikow? wyciskacie/kosmetyczka/maski jakies??
obiecala, ze na wielkanoc przyjedzie z mezem
mi sie wydaje, ze tak naprawde pomoc moze tlyko kosmetyczka...;/ ale nigy nie bylm na takim zabiegu

Cytat:
kurna, od niedawna dostaje zaproszenia na n-k od jakis podtatusiałych facecikow, którzy kolekcjonują młode dziewczyny w znajomych

niektórzy chyba naprawdę mają problem z wiekiem średnim
skad ja to znam i jak jescze maja zdj. z kolegami w majtkach z piwem, zwisajacym brzuchem tragedia!! faceci nigdy nie dorastaja

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
Czekoladko bardzo mnie nie raz ranil, nie mowie tu o jakis glupotach,
to byly naprawde przykre rzeczy...
i to jakos wplynelo na moj stosunek do niego,
moze nie raz zachowywalam sie dziwnie, ale nie potrafilam inaczej,
wybaczylam mu, bylam z nim dalej, ale tak naprawde nie umialam sobie z tym poradzic.
a wczoraj naprawde sie glupio zachowal (kolejny raz), pisalam mu ze jest zle z moja mama, ze do szpitala pojechala itp, ale on nic, bo gral... a potem pytania czemu mi smutno. no ale coz. ale to nie chodzi o wczoraj. a i dodam, ze to on sie nie odzywa odkad mu powiedzialam "pisze ci co sie dzieje, a ty pytasz jeszcze dlaczego mi smutno, najlepiej w ogole sie nie interesuj i graj dalej". takze ja wczoraj sie umowilam ze znajomymi, nachlalam sie i coz tu wiecej mowic

nie wiem co to bedzie, ale ja mam w glowie caly czas te krzywdy, ktore mi wyrzadzil.
ojej, to rzeczywiscie przesadza!!!! mnie tz stara sie zawsze pocieszac i byc przy mnie...

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Do oczyszczania dobra jest maseczka z Garniera - wybiela zaskórniki, ale jednorazówka coś ponad 5zł kosztuje. Teraz na mazidłach kupiłam sobie suszone algi, mango, truskawki i coś tam jeszcze i zamierzam z nich zrobić maseczkę, dam znać jak się sprawuje. A i jeszcze stosowałam naturalne błoto z Morza Martwego, nawet dobre, ale piecze
maseczka jest fajna, tez ja lubie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
;D widziaaalam i ccialymy z kumpela ja kupic ale zostaly same 32 i 34 ;/;/ wiec chyba musialabym 2 kupic hahahhah
a ja nosze wlasnie 32-34 i czesto mam problem ze znalezieniem takiego rozmiaru

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Vikunia - chodzi Ci o ten south park sprzed wielu lat??? Bo ja nie w temacie i moze nakrecili nowy? Ale ten sprzed paru lat też oglądałam naście razy i za każdym razem płakałam
w sumie nie wiem tytul to jest ;miasteczko south park'

Cytat:
Mam to samo jak sie pokóce z TŻ musze się prosić by mnie odwiózł: No, ale on wtedy mnie zawsze ubłaga i sie godzimy

Vkuinia - moja siostra wyjezdża w piątek do uk Pewnie zrobimy sobie w tygodniu jakąś babska imprezkę pożegnalną
noo to milego!! mi sie juz teskni za nia ;/
ja tz nie prosze, zeby mnie zawiozl, tylko ide na przystanek noo, raz poszlam bo zazwyczaj sie godzimy

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
jak nienawidze niedzieli zawsze mam taka handre

jatez wlasnie juro mam 1 dzien szkoly po feriach :/ tragedia...
Stary 2009-03-01, 17:24   #3228
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Brwi podkreślam od jakichś dwóch tygodni, na początku wydawało mi się, że mam zbyt ciemne brwi, ale teraz jest już ok. Opanowałam to i nabrałam jakoś innego wyglądu. u mnie tapir mimo ton lakieru nie trzyma się;( włoskim uparcie zapuszczam, a z prostowania wolałabym zrezygnować...
Co do oczu to podkreślam je obrysowując je kredką, ale na zewnątrz, a nie wewnątrz. Moje oczy wydają się większe i wyraźniejsze,a rzęsy gęste.... zakupiłam nawet sztuczne rzęsy, ale ten klej to sama woda niestety i nie miałam ich ani razu na oczach.
Moje zęby są żółtę, ale wybielam pastami, planuję zakup białej perły... Czekam też na aparacik, bo mam jeden ząb wysunięty do przodu, dołu chyba nie bd prostować skoro i tak nie widać, a mam tak meeega krzywe;/
Stary 2009-03-01, 17:25   #3229
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Vadi, dziękuję. W sumie to jestem nawet zadowolona teraz z figury bo brzuch nabiera mięśnia, ale noooogi, to mój problem od zawsze i chyba na zawsze. Podoba mi się taki blond jak w załączniku, pasowałby mi??? A może lepiej zostać przy brązie?

Milusiaam już się naraziłam. wybacz, nie bij tylko, że ja mam kwadratową twarz i mam maaaasę kompleksów, ale staram się wyleczyć
Mi sie podobasz w brązie, fryzura na 1 i 3 fotce śliczna
Stary 2009-03-01, 17:25   #3230
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość

a ja nosze wlasnie 32-34 i czesto mam problem ze znalezieniem takiego rozmiaru
...

jejqu ja sobie nie wyobrazam swojch cyckow szczegolnie w 34 hahha chyba na 1 by mi wystarczal taki rozmiar!!

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:28   #3231
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

dziękuję dziewczynki
nie jesteście takie straszne Ale słodzicie...

Niestety u mnie z włosami jest ciężko, bo; i loczki się nie trzymają długo, i proste też. Czekam aż mi odrosną, bo na długich nie przeszkadzają mi fale, a kiedyś miałam takie piękne włoski
Stary 2009-03-01, 17:28   #3232
vikuniaa
Zakorzenienie

ja mam miseczke b, wiec malutkie
Stary 2009-03-01, 17:29   #3233
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
N

Znalazłam sobie taniutki, rozświetlajacy pokład revlona I w tygodniu go kupię do rozświetlenia buzi, zamiast korektora
Ile kosztuje.Jesli moge ci cos doradzic to z WIBO jest taki podklad w małej tubce rozswietlajacy kosztuje z 6 zł a jest naprawde dobry .bo dobrze kryje i ładnie rozsweitla.Moja mma go uzywa czasem bo ona ogolnie delikatnie sie maluje na codzien tylko puder.i czasem jej skubne troche tego wibo pod ocka albo na policzki

Cytat:

bede bic jak nie bedzies zgrzeczna.
Co w macie z ta kwadratowa twarza...wiecie ile dziewczyn marzy o wyraznych rysach twarzy?? pozatym to mozna modelowac...ja sie tam nie znam na kształtach twarzy ale według mnie jesli juz masz kwadratowa twarz to bardzo delikartnie bo nawet szczeki nie masz zarysowanej jakos bardzo takze naprawde jest dobrze...
W kreconych co sliczne.
Tak jak LIL czarna kredka +dobry tusz jest gwarancja sukcesu

Hahaha pol godzin sie smieje z tej ksiazki o zołzach juz a dokladniej z fragmentów o potrawach dla faceta zrób mu popkorn i przepis hahaha musze przeczytac wkoncu ta ksiazke...
Własnie mnie moj tz wkur...i staram sie byc zołza i dobrze mu tak juz mam dosc skakania nad nim...

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-03-01 o 17:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 17:30   #3234
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez mam b ale zle nie jest, c by bylo idealne
Stary 2009-03-01, 17:30   #3235
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny moje kochane zaraz zacznę pączkować

hehhe dzieki Tobie ide jutro po skakanke i szukam białka w jedzeniu hehe
Stary 2009-03-01, 17:31   #3236
Lainathiel
Wtajemniczenie

Vadi nie ma za co

Ja się zastanawiam cały czas nad zmianą czegoś u siebie ale nie mam pomysłu Zyskowa ślicznie wyglądasz w tym ciepłym brązie Ja bym sobie odpuściła blond...
Stary 2009-03-01, 17:31   #3237
vikuniaa
Zakorzenienie

no zle nie, ale nie ma szans, zebym wyszla gdzies bez stanika, bo wiadomo, w staniku zawsze inaczej.

a ja od jutra cwicze
Stary 2009-03-01, 17:32   #3238
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Może macie rację, niech zostanie brąż....
Milusiaam co to za książka?
Stary 2009-03-01, 17:33   #3239
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Ja D/E (zalezy z jakiej firmy) ;p;p wiec o 34 nie ma mowy ahha

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 17:34   #3240
natasza87
Rozeznanie

[quote=milusiaam;11229302

Hahaha pol godzin sie smieje z tej ksiazki o zołzach juz a dokladniej z fragmentów o potrawach dla faceta zrób mu popkorn i przepis hahaha musze przeczytac wkoncu ta ksiazke...
Własnie mnie moj tz wkur...i staram sie byc zołza i dobrze mu tak juz mam dosc skakania nad nim...[/quote]

hehe zaraz bede czytac tez
za pierwszym razem mozna sie smiac i nie wierzyc:P ale serio dziala hehe
parówki mnie rozlozyły hehehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości