|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | ||
BAN stały
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Cytat:
![]() DZewczyny zycze milego popludnia... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Ola-Unhola
|
Miłego popołudnia Kochane
![]() Lecimy na spacerek, zjedlismy zupkę i teraz czas na skorzystanie ze świeżego powietrza. Odezwę się po powrocie ![]()
#2823 |
Rozeznanie
|
Ja noszę normalne spodnie dresowe,ale są bardzo wygodne, idealne do noszenia pod brzuchem, gumka nie uciska mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będą więc 9 marca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też lubię rano wstawać, dzień jest wtedy dłuższy ![]() ![]() Oj, tak, spodnie z dzianinowym pasem to jest to ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
![]() a ja dzis juz zaliczylam przyjecie urodzinowe kolegi mojego syna i spacer popoludniowy, maly uparl sie, ze musi isc na rower ![]() ![]() ale mi sie juz zmarzlo porzadnie a maly chcial isc jeszcze na hustawki do parku to poszli sami z TZ a ja przylazlam sie wylegiwac ![]()
#2826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
w tym co ja rodzilam kosztowal 500zl 5 lat temu
![]() |
#2828 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja myślałam, że dają, w końcu praktyka to co innego niż samo patrzenie ![]() na taki "patrzący" kurs nie chciałoby mi się chodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No też się trochę zawiodłam, ale dobre i to. Nie mam niestety możliwości chodzić do jakiejś szkoły za kasę bo po prostu u nas takiej nie ma.
![]() |
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
witam
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Ola-Unhola
|
Hejka
![]() My właśnie wróciliśmy ze spacerku... no może nie tylko. Byliśmy na Szczęśliwicach (taki park), zaliczylismy plac zabaw i krótką przechadzkę. Potem chcieliśmy wejśc na kiełbaskę z grilla do takiej chatki drewnianej, ale niestety przez godzinkę wydawanie jedzonka było wstrzymane. Pojechaliśmy więc do Friday'sa na steki i sałatkę ![]() Zajrzałam też do H&M zobaczyc czy są jakieś fajne spodenki i znalazłam jeden model czarnych rurek, jednak była taka kolejka do przymierzalni, że sobie darowałam. Po takim obżarciu nie miałam już więcej siły stac tam razem z Tż i małym. Podjadę sobie w tygodniu, jak będzie mniej ludzi. I takie słodkości dla Maleństwa widziałam, ale się wstrzymałam. Przecież wytrzymam do jutra, bo jutro mam wizytę ![]() Dziewczynki, trzymajcie za mnie i zdrówko dzidzi kciuki i żeby pokazala, co ma między nóżkami ![]() ![]()
#2833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | ||||||
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas w szpitalu jest szkoła rodzenia, podobno bardzo fajne zajęcia, ale co i jak to jeszcze nie wiem dokładnie - chyba pora się zainteresować ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj jak wyszłam na 4 piętro do teściów to miałam dość! i mówie do małza że niedługo to będzie mnie tam wnosił na rękach ![]() Cytat:
![]() ![]() A Wy trzymajcie za mnie, bo jutro zaraz rano jadę robić to obciązenie glukozą ![]() ![]() Lece pod prysznic ... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
witam Was Mamusie
![]() widzę, że ta tapecie tematy zakupowe - ja się od jakiegoś czasu wybieram na zakupy staniczkowe i dojść nie mogę... nie rozpiszę się za bardzo bo gardło mnie boli - chyba małż mnie zaraził ![]() obiad u teściów nie był zbyt udany - teściowa jak zwykle jakimiś głupimi tekstami popsuła mi humor, a jutro małż jedzie na tydzień w delegacje, usg mam dopiero w przyszłym tygodniu i ogólnie kicha na szczęście dzidziuś fika i poprawia mi humorek ![]()
![]() |
#2836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
te spodnie wyglądają tak jak te, (próbowałam zrobić fotkę ale są czarne więc niewiele widać ) http://www.allegro.pl/item565950644_...esowe_r_l.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu nie wiem, czy przeczytałaś, jak napisałam wcześniej, więc napiszę jeszcze raz - weź ze sobą cytrynę, podobno można sobie wcisnąć, zapytaj jeszcze, ale lepiej mieć na wszelki wypadek ![]() Cytat:
![]() Życzę zdrówka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zadomowienie
|
nie ma za co
![]() A co do kreski na brzuchu to ja nie mam ![]() Poza tym kiepsko mi się śpi, rano brzuch jest mniejszy i lekki ale wieczorem w pozycji leżącej mam wrażenie jakby ważył z 10 kg. Normalnie nie mogę się przekręcić na drugi bok, bo oprócz tego ciężaru to strasznie bolą mnie pachwiny - wiem że coś tam ma się rozciągać i u mnie rozciąga się na całego. Z kolei gdy za bardzo przekręcę się na brzuch - dzidź zaraz kopie że mu ciasno. Po czwarte już chyba - mój pęcherz znowu przybrał rozmiar filiżanki i ciągle chce mi się w nocy siku. I śpij tu człowieku. A Wam jak się śpi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, kończy nam się wekend po woli,
ja byłam u rodziców i teściów, objadłam się jak na święta ![]() Zastanawialiśmy się z tż nad łóżeczkiem czy by czasem nie kupić tego z siatki, to w zasadzie taki kojec, ale są dwustopniowe, no a my dość często wyjeżdżamy i dziecko by sie chyba dobrze czuło gdyby cały czas w tym samym spało a nie raz z nami w łóżku albo gdzie indziej. chyba takiego szoku by dla niego nie było, co myślicie? Wy kupujecie drewniane?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spytaj lepiej ginekologa ![]() A tu jest podobno dobry syrop: http://www.nokaut.pl/oferta/prenalen...azy-150-g.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() weź sobie lepiej do tej glukozy cytrynkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm, niech pomyślę - bywało lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny , oczywiśćie nie zdołałam przeczytać wszystkiego co napisałyście...Piszecie jak szalone!
U mnie wszystko ok, ale jestem tak zmęczona że padam na twarz.Ide się kąpać i spać ![]() ![]()
#2843 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale biust nie może być tłamszony ![]() Cytat:
mam wrażenie, ze żyję od sikania do sikania ![]() mi też przekręcanie się z boku na bok sprawia największą trudność - muszę wykonać dobrych kilka ruchów pośrednich żeby dotrzeć na drugą stronę - na szczęście dzidź jest spokojny i jeszcze mnie w nocy nie niepokoił (pogmera trochę przed zaśnięciem i koniec) Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja przesypiam całą nockę,bez wycieczek na siku. Za to rano pęcherz pełen mnie budzi i wtedy biegiem ![]() ja juz zakupiłam. Standardowe, klasyczne, drewniane. Kilka mam chciało mi odsprzedać gdybym na turystyczne się zdecydowała, bo dla niech to przechowalnia zabawek ![]() W jednym z programów mówili coś na temat materacy w tych wyrkach. Mało pochlebne opinie... że dla nowordoka to nieodpowiedni materac.No ale może można dokupić odpowiedni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja problemu ze snem samym w sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uciekam spać, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam na zakupach i kupilam spodnie ciazowe jeansy w C&A za 149 zł!! w H&M nie bylo fajnych-przynajmniej nie lezaly za dobrze, a te ktore kupilam to rozmiar 36.....i jeszcze mam luz , a przmierzalam chyba z 7 roznych fasonow i jakos tylko te jedne fajnie lezaly- chyba jakas niewymiarowa jestem!! juz widze jakbym kupila na allegro i musialabym wymieniac pewnie....... spotkanie ze znajomymi tez udane(zalozylam nowe spodnie i nic a nic mnie w brzuch nie gniotlo).........lece do lozka-dobranoc!!!
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
a ja od 3:30 na nogach zasnąć nie mogę, więc już po śniadanku i postanowiłam laptopka odpalić co by czas zleciał i może sprawił,że stanę się senna
![]() Dziś to nawet Fridzie przegoniłam ![]() Mąż wyjechał, a ja bez niego zdaję się nie umiem spać ![]() Więc słuchamy, ja, dzidz i moje domowe stwory delfinków i serfujemy po forum,allegro itp ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() Mój Tż od rana podniósł mi ciśnienie. Wrrrrrr Ma dzisiaj jechać zapisać się na testy na prawo jazdy. I rano przed pracą wielce sobie przypomniał, że chyba musi wziąść ze sobą zaświadczenie od lekarza. No i zaczęło się szukanie. O 5.30 we wszystkich szufladach. Oczywiście żaświadczenia od lekarza nie znalazł. Nawet nie wie czy ono jest w domu, czy zostawił u instruktora. Czy nie mógł szukać tego w sobotę lub w niedzielę???? Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-03-02 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Wpadłam sie tylko przywitać i lece do przychodzni ![]() A głodna już jestem jak wilk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
![]() U mnie zapowiada się słoneczny dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mógł, ale nie byłoby takich atrakcji ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-03-02 o 07:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.