|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Szukam
![]() * Demeter: Cinnamon Bun( już mam), Cinnamon Toast, Fig Leaf, Chamomile tea, Christmas tree, Tomato, Linden, Waffle Cone, Prune, Always Sexy(mam, Earl Grey...inne *Paname KM *Chanel sycomore (mam) *PG Une Crime Exotique (mam) *Botrytis *Fragonard Belle de Nuit i inne *Deci Dela *Chocolovers( mam) *Spicy Cocoa (mam) *Sticky Cake (mam) *Chocolate Greedy (mam już) *DKNY night delicious *Rare Gold i Surrender Avon *Chene *Geisha Noire *Mandarine L'Artisan * Heiress Hilton *Flowerbomb Extreme (mam) Oddam probki: Bond Wall Street, Duende Eau Stymulante, Dior Bronze Sweet Sun, L Fleur de Corail, Tendre kiss, Chergui, Stella 2008, Kelly Caleche, Iris Poudre FM(nieaktualny), Elixir Hypnose i edp, Fleur de noel, Molekuly, Amour de Cacao,Matin, Patchouli patch L'Artisan, Imperial Opoponax Les Nereides, Amazon Hermesa, Harmatan Noir PG, Cerise l'Occitane, Molekuły, Eugenie, Foliflora AA, Musc ravageur, Matin Calin, Manoumalia Lesnez(nieaktualne), Pilar & Lucy, The exact friction of stars EdP, Serendipitous, Harissa, Ouarzazate, Calamus, Sequoia, H&M CdG, 5th Avenue, Bois Farine, Poivre Piquant, Piment Brulant, Safran Troublant, Mechant Loup, Tea for two L'Artisan Parfumeur, Pink Sugar , Voile d'Ambre edp i perfumy czyste , Neonatura cocon YR, Pamplelune, Winter Delice, Philosykos, Brown Sephora i inne sephorowe miksy waniliowe, L'Or edp i edt, Fleur de Figuier Molinard, Must, Etra, Narciso edt, Le feu light, Asja, Eau i Elixir des Merveilles, Nilowy, Black Cashmere, Still J Lo, My Queen, Hiris, Dune Sun, Alchimie, Feminite du Bois eau timide i eau deodorante, Stella edp, L de Lolita, Kenzo amour edp i Indian Holi , Le Parfum, Dolce Vita, Bois d'Iris TDCi Bergamote... i inne gotowe, ktorych chętnie się pozbede ![]() chętnych zapraszam na PW. Szukam też odlewki Tobacco Vanille Toma Forda, odpsikam coś w zamian ![]() Edytowane przez Vanessa io Czas edycji: 2009-03-03 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Przyczajenie
|
Witam Szanowne Wizażanki,
poszukuję kompletu dekantów 5x1 ml serii Incense od CdG w zamian oddam dekanty z mojej kolekcji głównie męskich perfum,lista na życzenie ![]() Serge Lutens – Clair De Musc Serge Lutens – Miel De Bois Serge Lutens – Arabie Serge Lutens –Sa Majeste La Rose Lalique - Pour Homme (Koń) Geoffrey Beene – Grey Flannel Narciso Rodriguez – For him Alain Delon – Shogun Cartier – Pasha Bvlgari – Pour Homme Versace – Man Guy Laroche – Drakkar Noir Cacharel – Pour L’Homme Salvador Dali – Dali Guerlain – Coriolan Christian Lacroix - Tumulte Pour Homme I inne... Edytowane przez flugufrelsarinn Czas edycji: 2009-03-01 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
to lepiej wrzuć listę-ja mam zagorska, kyoto i avignon
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja będę mieć wszystkie 5 za jedną odlewkę Miel de Bois, Arabie lub Lalique (to Equus, tak?). Chyba, że w tych innych masz może Nemo Cacharel do odlania? ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() |
#1205 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dziewczyny , Echh... zdecydowanych chętnych na moje próbki nie ma albo nie podają adresu.
Dlatego wszem i wobec informuję, ze wycofuję moją ofertę wymianki próbkowej. Trudno - będę je dawać gratisowo do kosmetycznych wymianek. Pzdr. ![]()
#1206 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Coco M. moge zrobić próbkę tylko napisz ile,mam fiolki po 2 ml ale też większe ok. 4 ml.Jest to wersja Edt. W zamian poprosiłabym o kapkę Le parfum Lalique.Skrobnę PW. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Rozeznanie
|
Ula, z twojego podpisu miałabym dla Ciebie: Tokyo, H&M, Pour Homme Kenzo, Must ekstrakt, L Fleur i chyba wsio. Jeszcze raz przejrze dokladnie. Jeśli możesz przyślij mi pełną listę tego co masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś poratowałby mnie próbką Etro Etra? Lista moich próbek na wymianę w podpisie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
BAN stały
|
A interesowało by Cię coś jeszcze z moich próbek? bo mi się kilka u Ciebie podoba^^ poza watkiem mam jeszcze kilka zapachów, w tym Revelation IHP i Demeterki
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-03-03 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ghotic, a co Ci się u mnie podoba bo u Ciebie mi się podoba dużo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() F. Malle Musc Ravageur LesNez Let me play the lion PG Aomassai Durbano Rock Crystal Durbano Black Tourmaline Annayake Miyako Mam Chergui, widziałam że szukasz, poza tym Etro Royal Pavillon, Arabie, FdB Schiseido, Daim Blond,OI... Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-03-03 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba było tak od razu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
grozi wypollizowaniem
|
oddam
próbki wielkośc 0,4-0,8 ml Mauboussin- Historie d’Eau Amethyste Costume national- Scent Intense Lalique-Le Baiser Slava Zaitsew- Maroussia- na 1 test Belle en Rykiel –na 2 testy Lagerfeld- Sun Moon Stars SL- Cherqui Diesel ++ Lacroix- Tumulte PH Nu- EDT Neonatura cocoon Vanile Patchouli- Sephora Organza Indecence-Nowa Les mythiques Angel Violet- na 2-3 testy Sultan Safran Dzongkha- Etro-Messe de Minuit Prada-Prada Demeter-Thunderstorm- mozliwa odlewka Shalimar EDT: Carter- Must- 0,2 ml Habanita Bulgari- Black Yvresse Anisia Bella szukam: Aroma M- Geisha noire Annick Goutal- Myrrhe Ardente Bond.No.9- Silver Factory Cacharel-Nemo L’Artisan- Navegar L’Artisan- Timbuktu, I inne ciekawe L’Artisany L;Artisan- Piment Brulant CDG-Nomad tea CDG-Sequoia CDG-Hinoki Demeter- New Zealand Demeter –Wet Garden EM- Esscebtric 02 EM- Molecule 02 Ginestet- Le Boise Profumum- Victrix Profu,u,-Aque di Sale Profumum- Fiore d;Ambra Penhaligon- Malabah Tam Dao SL- Borneo 1834 SL-Santal de mysore SL-Chene SL-Rousse Slav Zaitsew- Nikita CB_- Russian Caravan Tea Estee Lauder-Sensuous I inne, których nie znam, głównie- kawa,herbata, przyprawy,drewno, ambry , sandały, szukam też dymu…i kadzidła ale nie pierwszoplanowego J chętnie oddam 2-3 próbki za 1 ![]() ![]() prosze pisać na priv, bo ten wątek jest dla mnie nie do przejścia ![]() mam też kilka innych próbek, jakby był ktoś zainteresowany to je spiszę ![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
Up up up
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Annick Goutal Encens Flamboyant, Musc Nomade Aquolina Pink Sugar Armani Onde Mystere, Vertige, Extase; Emporio She Artisan Bois Farine, Fleur de Liane, L’eau de l’Artisan, Patchouli Patch, Premier Figuier Extreme, Tea For Two, The pour un Ete, Verte Violete, Voleur des Roses Balenciaga Eau de Cristobal Balmain Balmya Bond No 9 Bleecker Street Bvlgari Black, Bvlgari pour Femme Burberry Brit Red, Baby Touch Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP, Must EdT Comme des Garcons Sequoia, Avignon, Jaisalmer, Kyoto, Ouarzazate, Zagorsk, Skai, SpicyCocoa Chanel No5 EdT Chopard Casmir, Madness Costes Costes Comptoir Sud Pacifique Amour de Cacao, Sultan Safran, Vanille Mokha Demeter Cinnamon Toast, Condensed Milk, Dirt, Espresso, Gingerbread, Russian Leather, Salt Air, Snow Diesel ++ Dior Dolce Vita, Miss Dior Cherie Diptyque Philosykos Dunhill Desire Ellen Tracy EdT Escada Que Viva! Escentric Molecules Molecule 01 Etat Libre d’Orange Rien Etro Ambra Fendi Theorema Givenchy Extravagance d’Amarige, Eau de Givenchy, Oblique RWD, Organza Indecence Gres Cabaret Guerlain AA Mandarin Basilic, AA Gentiana, AA Aroma, AA Winter Delice, Mahora, Mitsouko, Shalimar EdT, Terracotta Voile d’ete Heeley Cardinal Hermes Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles, Un Jardin En Mediterranee I Hate Perfume Burning Leaves, Fire from Heaven, Memory of Kindness, Revelations, Russian Caravan Tea, Wild Hunt Ch. Jourdan The Parfum J.Lo Miami Glow Jean Patou Sira des Indes Joop Rococo Kenzo Amour EdP, EdT Lacroix Tumulte PF, PH Lalique Le Parfum Lubin Idole Lutens Daim Blond, Datura Noir, Fleurs de Citronnier, Rousse, Un Bois Vanille Masaki Masaki Mauboussin EdT, Histoire d’Eau Michael Storer Kadota Molinard Habanita Montale Wood and Spices Narciso Rodriguez EdT Nina Ricci Les Belles: Belle de Minuit, Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie Parfum d’Empire Aziyade, Eau Suave Prada Prada Profumum Patchouly Robert Piguet Visa Ralph Lauren Hot Satellite A la Figue!, Corrida Shiseido Feminite du Bois Jil Sander No4 Stella McCartney Stella Sheer 2008 Sung Shi Tauer Incense Extreme The Different Company Osmanthus YSL NU EdP --- Poszukuję: A. Goutal Eau du Fier Ava Luxe wszelkie kadzidła, drewniaki, orienty i figi Biehl Parfumkunstwerke gs01, gs02, mb01, mb02 Cacharel LouLou Caron Bellodgia, Narcisse Noir, Violette Precieuse Carthusia Ligea la Sirena - tu proszę o pełny 1 ml lub więcej ![]() CdG SYNTHETIC Soda, Garage, Tar; LUXE: Patchouli; CdG dla H&M Dorissima Narziss Eau d’Italie Bois d’Ombrie Etat Libre d ’Orange Jasmin et Cigarettes Etro Sandalo F. Malle Dans Tes Bras Keiko Mecheri Bois de Santal, Gourmandises, Mihime, Patchoulissime LesNez The Unicorn Spell, Manoumalia Lutens Bois et Musc, El Attarine, Iris Silver Mist, La Myrrhe, Un Bois Sepia Parfum d’Empire Yuzu Fou Parfumerie Generale Intrigant Patchouli, L’Eau Guerriere, L’Oiseau de Nuit SdSA Tobacco Mucho, Voleur des Ciels, L’Eau Nirique Van Cleef&Arpels Feerie
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-03-05 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
Odlewkę 10-20 ml Jade Durbano wymienię tylko na podobną ilość Rock Crystal
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Hej aktualizuje moją listę, mam nadzieję, ze nie dostanę ochrzanu
![]() Poszukuję głównie zapachów Demeter, CdG, coś z Avaluxe, kadzidlaków, Chanel chance ale przyjmę też różne słodziaki ![]() już niebawem Chanel eau premiere ![]() D&G blue light- Ralph Lauren (ten niebieściutki) 5 ml Chanel5 duza odlewka tylko za coś extra Gucci Envie me do 30 ml un jardin sur le Nil (Hermes Paris)10 ml gio armani próbka acqua di gio- armani 10 ml, próbka chanel allure- 5 ml D&G Sycili 2x próbka hypnose Lancome 10 ml inspiration- lancome 5ml Jil Sander Sun próbka, 5 ml Laura biagotti Laura 5 ml, próbka Gucci rusch 5 ml, 2 próbki Kenzo (niebieskie)próbka L'instant guerlain próbka j'adore dior próbka 5th avenue elisabeth arden 5 ml chanel eau fraiche-próbka, 1/2 flakonika Sephora Versace woman, próbka oryg. Terre d'Hermes, w atomizerku CdG Calamus pare kropelek CdG Seqoia pare kropelek YR kokosowy- odlewka w atomku do 40 ml TYLKO ZA INNE ZAPACHY DEMETER: DEMETER-grejpfrutowa herbatka ,moge odlac do 5 ml DEMETER WET GARDEN-PRÓBKA W ATOMIZERKU-zbyt kwiatowy jak na mój guSt ale faktycznie pachnie mokrymi rozami ![]() DEMETER BURZA-wielka próbka, ponad 5 ml, pachnie mokrymi liśćmi i ziemią Demeter Violet-próbka Demeter Lava Rock-próbka Demeter Riding Crop-próbka Demeter Wisteria-4 ml atomizer Męskie: z męskich mogę odlać próbki, 5 i 10 ml, proszę pytać ![]() Kenzo granatowe D&G blue light armani attitude lacoste Calvin klein euphoria men intense issey miyake allure blanche chanel JP Gautier (takie zielone popiersie) chanel l allure sport Lacoste pour femme-butelka testerówka- końcóweczka, na wypróbowanie, kilka psików ( mogę acz nie muszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kenzo Jungle, CK Euphoria, Dior Fahrenheit ten pomarańczowo-czarny, Calvali Black, Hugo Dark Blue i... zobaczę wieczorem, czy czegoś nie przegapiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Demeter: Dirt, Kahala Hawaiian Vanilla, Salt Air, Rain, Watermelon lollipop, Russian leather, Snow, Cinnamon Bun, Snow, Jelly Belly: Wild Blackberry Peach Cobbler, Fruit Salad, Mango Pineapple Salsa, Cannabis Flower, Passion Fruit, Cinnamon Toast, Mullded Cider, Hotkiss: Heart Breaker, Cinnamon bun no i Chanel Chance
![]() to mie sie podobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
no to pięknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Na początek legenda
![]() bmp- bardzo mała próbka, mogę się podzielić chociaż sama mam mało (albo oszczędzam bo bardzo kocham ![]() ![]() mp - mała próbka ok 1 ml dp - duża próbka lub nawet odlewka do uzgodnienia ![]() r- robiona f- firmowa Oddam: Nina jabłuszko - bmp r L'eau par Kenzo - bmp r Budoir - mp r Samsara edp - mp r Hypnose elixir - bmp r Gaultier 2 - bmp r Oh! de Moschino mp f Coco Mademoiselle edp - mp f Coco Mademoiselle edp - dp r Christina Aguilera - 2xmp f Flowerbomb edp - mp f CK Escape - dp r In white JdP - mp r Puma Jamaica - mp f Innocent TM - mp r Angel TM -bmp r Indian Holi - bmp r Neonatura Cocon - bmp r Pink Sugar - mp r AA Grosselina - bmp r AA Winter Delice - bmp r Gucci by Gucci bmp r Organza klasyczna - mp r L de LL - odlewka ok 3 ml r HB Deep Red - mp r Orlane Be 21 - mp r Demeter Thunderstorm - dpa r Demeter Strawberry Ice Cream - dp r Demeter Black Russian dp r Szukam Theoremy klasycznej przede wszystkim i poza tym masy rzeczy które pragnę poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
szukam Thierry Mugler, Eau de Star EDT, oddam angel violette, Gucci by Gucci, prada intense deluxe
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
ODDAM
Kenzo Słoń, Amour edp Giorgio Armani Sensi, White Sensi, Mania biała, Code edt Givenchy Ange au demon, Amarige Mariage Escada Signature, Magnetic Beat L'or Cabaret de gres Donna Karran Black Cashmere K.Minoque Darling P.cardin emotion Lancome Miracle so magic Smiley Amor Amor Dior Addict Laura Biagotti Tempore Donna Lacoste PH Hugo Boss Edition (men) Roberto Cavalli Just Cavalli Her Gucci PH Britney Spears Fantasy, Midnight Fantasy YR Cocon, Rose Absolue Comptoir Sud Pacifique Coco extreme Sephora Vanille Chocolat Coty Vanilla Fields Aquolina Wanilia i Anyż D&G The one edp Lolita Lempicka L Thierry Mugler Angel Violette Wera Vang Princess L'instant Guerlain SZUKAM: YSL Elle, Elle intense Alchemie TM Alien Dior Pure Poison, Midnight Poison, Addict2 Kenzo Indian Holi CK One Escada Rockin Rio, Collection, Pacific Paradise, Ibiza Hippie,Moon sparkle,Pacific Paradise, Sunset Heat, Ocean Lounge Prada edp Libertine Black xs Dunhill Desire Stella (+odmiany) Hypnose Elixir Code Elixir Flowerbomb edp w kazdej ilosci i inne słodkie, waniliowe Niektórych zapachów mogę zrobić większą odlewkę. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-03-06 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Lynn:
Lacoste PH Hugo Boss Edition (men) Gucci PH D&G The one edp SZUKAM: Alchemie 4ml CK One 5ml Escada- mam Collection, Moon sparkle Stella (+odmiany) - mam 2006,2008, in two peony z innych waniliowe Casmir Choparda mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Uaktualniam:
Oddam próbki oryginalne i robione, testowane średnio 2 razy: Celine Oriental Summer około 10 ml (odlewka) Lalique, Flora Bella, około 4 ml (odlewka) Clinique Simply około 3 ml (miniatura) Gres Caline edt o Stella in Two peony o (raz użyta) La Perla J’aime (nowa, nieużywana) Hermes Kelly Caleche o (na 2-3 psiki) Hermes Merveilles r (na 2 -3 aplikacje) Hermes Ogródek Nilowy, około 4 ml (odlewka) Angel Schlesser Femme o J Lo Live r Moschino Couture o E. Lauder Pleasures Exotic r Max Mara r M. Jacobs Daisy r Chanel Eau Friache r Givenchy Eau Torride (około 4 ml ) r Armani Diamonds r C. Fracci Medea o Avon U by Ungaro o Mogę odpsikać: S. Tacchcini Donna R.Verino Mellow Desnuda A. Schlesser Essential Marc O’Polo Midsummer Dior Pure Poison Dior Miss Dior Cherie Rochas Alchemie Trussardi Jeans YR Bambus Szukam: Victorio&Lucchino Abril Cabotine de Gres edt Caron Miss Rocaille Guerlain, Shalimar Light edp N.Ricci Love in Paris Fleur de pivone L’Artisan Mimosa Pour Moi edt C.Balenciaga Juicy Couture R.Lauren Pure Turquoise AA Anisia Bella Armani Mania pour Femme |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Konto usunięte
|
Oddam:
CSP amour de cacao Fragonard - fleur d'orange, capucino cuir ottoman night aoud boudoir tumulte eau d'italie paestum rose (malutko) ellen tracy rsvp k.cole poszukuję Tygrysa Kenzo |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Kochane poszukuję Kadzidełek Comme des Garcons, może któraś poratuje?
![]() i Demeterek atmosferycznych ![]() Cytat:
hej hej ile bambusa mogłabys odpsikać? i chanelki eau fraiche? ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-03-07 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
grozi wypollizowaniem
|
oddam
próbki wielkośc 0,4-0,8 ml Lalique-Le Baiser Belle en Rykiel –na 2 testy A.Mc Queen- Kingdom Diesel ++ Lacroix- Tumulte PH Nu- EDT Neonatura cocoon Vanile Patchouli- Sephora Angel Violet- na 2-3 testy Sultan Safran Shalimar EDT: Carter- Must- 0,2 ml Gabriela Sabatini-edp Gabriela Sabatini- Devotion Avon- Incandecence Avon- Uomo- After shave Avon-Individual Blue For Him-After shave Avon-Modern Balance-After Shave Organza Indecence-Nowa Les mythiques Etro-Messe de Minuit Elixir des merveilles Balenciaga Cristobal Molecule 01 Prada-Prada Demeter-Thunderstorm- mozliwa odlewka Agua Allegoria- Winter Delice szukam: Aroma M- Geisha noire Annick Goutal- Myrrhe Ardente Bond.No.9- Silver Factory L;Artisan- Piment Brulant L'Artisan- Bois Farine L'Artisan- Mechant Loup L'Artisan-Fou d'Absinthe L'Artisan- Ambre Extreme L'Artisan- L'Eau de Jatamansi L'Artisan- L'Eau du Navigateur CDG-Nomad tea CDG-Sequoia CDG-Hinoki Demeter- New Zealand EM- Esscebtric 02 EM- Molecule 02 Etro-Sandalo Etro-Ambra Lalique-Encre Noire Profumum- Victrix Profumum,-Aqua di Sale Profumum- Fiore d;Ambra Penhaligon- Malabah SL- Borneo 1834 SL-Santal de mysore SL-Chene SL-Rousse Slav Zaitsew- Nikita CB_- Russian Caravan Tea Estee Lauder-Sensuous Safari Asia L”eau du desert Maroccain Kenzo-7.15 am in Bali YR-Nature Millenaire PH Cartier- Le Baiser du Dragon edp Cartier- Le Baiser du Dragon edt I inne, których nie znam, głównie- kawa,herbata, przyprawy,drewno, ambry , sandały, szukam też dymu…i kadzidła ale nie pierwszoplanowego J z listy nie pogrubionej chętnie oddam 2-3 próbki za 1 ![]() ![]() Prosze o pisanie na priv
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-26 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Oddam próbki firmowe w stanie od 1/3 do prawie nowych:
Avon Paros tylko na 2 testy Mexx Man NOWA Sabatini Wild Wind Man 1/2 Kenzo Amour edp. 2 szt. P.N. Armani Onde extase 1/3 A*Men Mugler 1/3 Alien Mugler 1/2 Angel La Rose 2/3 Gucci edp 2/3 Gucci edp Nowa kartonik Balmain Balmya Nowa + YSL Cinema robiona w Sephorze 2/3. Oczywiście Panie zapomniały napisać czy jest to edt,czy edp. ![]() Oddam wszystko jednej osobie.Szukam kadzideł i cynamonu ![]() Chętnie Demeter Cinamon Bun,lub Demeter Muled Cider i inne,których nie znam ![]() Najchętniej za 1 małą odlewkę,lub kilka próbek.Byle w moich klimatach. Zapraszam. Z braku czasu proszę o pisanie na PW.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.