| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-03-01, 20:15 | #3301 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: London 
				 | 

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat: 

__________________ Follow your dreams honey... http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/ http://instagram.com/gosiaduma | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:15 | #3302 | 
| Zakorzenienie | 

Do prawdy   Bo juz kiedy zauwazyłam jakby cos tam miała  I postanowilam zapytac was o zdanie   | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:17 | #3303 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Polska Północna ;) 
				 | 

Maju ,właśnie oglądam część Twoich makijaży - świetne a Ty śliczna jesteś   Kardashianowie lecą   
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:18 | #3304 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Edi 
				 | 

dziekuje ale   nie przesadzaj  na pewno nie bossssska  boska to tutaj jest Maja i inne dziewczynki, zreszta wszystkie jestescie piekne... ja zdecydowanie musze cos zmienic bo nie czuje sie ze soba najlepiej i wiele rzeczy mi sie nie podoba :/ 
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:20 | #3305 | 
| *sportaddict* Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Lainathiel - masz bardzo zmysłową urodę, delikatną twarz, z którą się da zrobić praktycznie wszystko - bardzo mi sie podobasz   widziałabym Cię w ciemnym brązie albo jasnym, chłodnym brązie   | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:29 | #3306 | 
				 | 

vadi miałam ciemne włosy, niemal czarne, niestety wraz z przeprowadzką do szkocji - brakiem słońca, pochmurnymi dniami moja twarz wyglądała w tym ciemnym na zmęczoną i szarą... miałam przez chwilę blond ale to była masakra bo po tygodniu mialam juz widoczny odrost, mam ogromną ochotę na karmel, ale srednio mi to idzie, nie mowiac o wlosach ktore zle juz to znosza i sa zniszczone. zastanawialam sie czy nie obciac, puki co podcinam konce i staram sie ratowac przed ta mysla bo w krotkich wlosach wygladam tragicznie :P nie wiem czy zimne kolory to najlepszy pomysl    
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:29 | #3307 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
  Masz cudne rysy twarzy, nos i usta  Jak modelka  Tylko chyba za mało podkreślasz swoja urodę? Przydałby sie złocisty brazer itp  Kiiiciiia - widziałam w avku piersi Foxy i chyba są ogrooomne   Uwielbiam ten film - dirty d.. 2  Aż sam tyłek mi sie kręci  Chciałabym  pójśc na taka kubańska impreze   Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-03-01 o 20:30 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2009-03-01, 20:33 | #3308 | |
				 | 

Cytat: 
 Co do Foxy widziałam jej zdjęcia na barbiowym i faktycznie są ogromne :O  ale jej pasują, ważne że jest zadowolona   
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:37 | #3309 | 
| Zakorzenienie | 

Ja tam niczego nie widzę;(

__________________ | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:37 | #3310 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:37 | #3311 | |
				 | 

Cytat: 
  zakładając, że i ja WRESZCIE doczekam się obrzydliwego bogactwa (ciągle czekam  ) ps: i tak uwazam, ze bluznisz   | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:38 | #3312 | ||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
    Cytat: 
  Zgadzam się w zupełności  Miśka ślicznie te pazurki Ci wyszły  Zdjęcie nieco niewyraźne, ale wiem, że pazurki by mi się spodobały  Ehh ja też bym coś zmieniła w sobie, ale nie mam pomysłu już co zrobić   
				__________________ W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia... Troszkę bloguję  Magdamic o modzie i nie tylko...   | ||||
|     | 
|  2009-03-01, 20:38 | #3313 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: łódź 
				 | 

Cytat: 
  Tez mi sie kreci tyłek zawsze chciała załozyc taki naszyjnik z kwiatków sam staniczek byc chuda i tancowac....   Chcicłabym jechac nad morze...kocham morze  (( | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:38 | #3314 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

No są   I tez zaczelam ogladac dirty dancing  Lainathiel ja sie Toba juz kiedys zachwycalam  I tez uwazam ze masz super urode taka orginalna i ladna. W pozytywnym znaczeniu kojarzysz mi sie z Pocahontaz  :P (a w pozytywnym bo nie masz takich warg jak ona  ) milusia ja teeez.. i czesto mi sie sni morze   | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:41 | #3315 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-01, 20:46 | #3317 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale coś nie chce  ... Milusia - a może wybierzemy sie,latem na weekend nad morze z TŻ-tami  ? Jak już będziemy chude   | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:46 | #3318 | 
				 | 

Dziewczyny ,macie jakieś pomysły na zmianę dla mnie? Obecnie wyglądam tak ; 
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:47 | #3319 | |
				 | 

Cytat: 
 kiiiciiia moze na tym zdjeciu ale na codzien uwierz mi ze do pocahontas to mi daleko jak do niczego innego :P 
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-03-01, 20:50 | #3320 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-01, 20:51 | #3321 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-01, 20:51 | #3322 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

ej... mam dola ogolnego ;( siostra pojechala, koniec ferii, tz mnie zawiodl... i pojechal ;( ;( 
				__________________ mom to be   | 
|     | 
|  2009-03-01, 20:52 | #3323 | 
				 | 

To widzę że nos to najgorszy wróg który niemal wszystkim spędza sen z powiek :P Choć wiem na pewno że eveline ma sliczny nosek    
|     | 
|  2009-03-01, 20:52 | #3324 | ||
				 | 

Cytat: 
  a miał zostac? Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-03-01, 20:54 | #3325 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-01, 20:54 | #3326 | |
				 | 

Cytat: 
     niech ten dół ucieka i pojawi się na Twojej buźce ogromny ,promienny uśmiech  Miśka ,a jaki brązer np?   
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:55 | #3327 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:58 | #3329 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja tak samo ,nie poprawiłabym nic w swoim ciele właśnie ze względu na to ,czego się naooglądałam w tv... Nie wyobrażam sobie zrobić operacji ,ale jednocześnie nikogo nie krytykuje itd. dla mnie to ogromna odwaga poddać się takiej operacji  Ale jeżeli już bym mogła to zmieniłabym nos  Bo niedość ,że długi to jeszcze garbaty   
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | |
|     | 
|  2009-03-01, 20:59 | #3330 | |
				 | 

Cytat: 
 Zmieniając chwilowo temat: http://www.youtube.com/watch?v=6nNbimF5EJE Chyba najsłodsza dziewczyna jaką w życiu widziałam! Jest mega urocza... 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Zresztą ja bym nie wiedziała co zrobić z takimi szablonami
 Zresztą ja bym nie wiedziała co zrobić z takimi szablonami