American Girls po raz...IX - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-01, 20:41   #3361
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl
Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
U.G., tak jakos... wiesz...czasem tak jest, z eniemal bez poodu sie czlowiek smuci!

to kończ to smucenie tym bardziej jak nie ma powodu!
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 20:42   #3362
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
Dzieewczynyyy czy wy oszalałyscie?! Bardzo się cieszę, że podoba wam się mój nos ale kompletnie nie rozumiem jak mozecie narzekać na swoje piękne,zgrabne i seksowne noski?! Lainathiel , LIL wy na operacje ?! rozumiem ze to zart jakiś
Eveline no niestety do Twojego mój nawet nie ma się co równać...
Kurcze powinnam się wziąć za pisanie eseju na jutro ale jakoś nie mogę się oderwać sprzed wizazu... Niech mnie ktoś zmobilizuje :P:P
Stary 2009-03-01, 20:42   #3363
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
zęby na górze są już prościuteńkie. mam ten biały ale ze srebrnym drutem... i wierz mi...ZAPOMINA SIĘ O TYM ŻE MA SIĘ TO NA ZĘBACH. ja też byłam przewrażliwiona, nawet tego przezroczystego się bałam jak ognia. a teraz się pukam w głowę... ludzie naprawde tego nie widzą, nie zwracają uwagi na aparat jedynie za pierwszym razem "o masz aparat"..i tyle.
(ale na metalowy bym sie chyba nie zdecydowała)

ale ile go nosisz i ile masz go nosic ?

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 20:42   #3364
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

to kończ to smucenie tym bardziej jak nie ma powodu!
święte słowa!
Stary 2009-03-01, 20:44   #3365
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
ale ile go nosisz i ile masz go nosic ?
no niby mam nosić około roku.. a założyłam w grudniu, masz zdjęcie na poprzedniej stronie.
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 20:45   #3366
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

ehh dziewczyny wszystkie jesteście śliczne i narzekacie
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 20:45   #3367
vikuniaa
Zakorzenienie

lil, a ile zaplacilas??
bo ja tez bym chciala... ale nie mam kasy narazie moze w wakacje popracuje i zrobie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 20:47   #3368
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
lil, a ile zaplacilas??
bo ja tez bym chciala... ale nie mam kasy narazie moze w wakacje popracuje i zrobie...
2400 za jeden łuk....
Stary 2009-03-01, 20:48   #3369
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

śliczne ząbki. Też tak chcę. Rok, to niedługo. Ja też chcę, a ile wynosi koszt takiego aparatu?

moja mama chce zrobić ze mnie krysię. Kupiła mi różowe kozaczki na all

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

To moje pytanie spóźnione. Nie mogę edytować postów
u mnie też kasy brak, ze względu na prawko
Stary 2009-03-01, 20:54   #3370
kiiiciiia
Zakorzenienie

Lainathiel juz mi esej pisac!!!! Bo jak bedziesz tu siedziec to przestaniemy sie odzywac:P

Lil bedac dobitnie szczera po przejrzeniu Twoich zdjec moge przyznac ze masz troche szersze platki nosowe. I je minimalnie mogliby Ci zrobic. Ale to naprawde w oczy sie nie rzuca i jakbys tego nie napisala nie zwrocilabym nigdy na to uwagi

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 20:54   #3371
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
śliczne ząbki. Też tak chcę. Rok, to niedługo. Ja też chcę, a ile wynosi koszt takiego aparatu?

moja mama chce zrobić ze mnie krysię. Kupiła mi różowe kozaczki na all

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

To moje pytanie spóźnione. Nie mogę edytować postów
u mnie też kasy brak, ze względu na prawko
Co ty gadasz ;/ Proste masz ,a przynajmniej nie widac tego

Lil COCO dzieki

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 20:55   #3372
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Lainathiel juz mi esej pisac!!!! Bo jak bedziesz tu siedziec to przestaniemy sie odzywac:P
Hahaha to chyba byłby jedyny sposób żeby mnie stąd wykurzyć :P A tak serio to muszę się zebrać, tylko coś smacznego do jedzenia bym sobie zrobiła, hmmm
Stary 2009-03-01, 20:56   #3373
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Fajnie, że nie widać
A na jaki temat masz esej? Ja miałam ostatnio temat: współczesne oblicze feminizmu. Koszmar jakiś
Stary 2009-03-01, 20:56   #3374
Chii1986
Zakorzenienie

Nie było mnie dzień i już tyle nadrabiania no ale dziś jestem ambitna i napiszę każdemu co i jak itp.;-)

lil coco co do tej sytuacji z kibicami a raczej chamami bo kibicami ich nazwać nie można to prawda jest taka,że oni są odważni jak są w grubie..samotnie by pewnie żaden się nie odezwał...

ja mecze lubię (dziś Kolejorz wygrał) ale czasami obawiam się właśnie takich "kibiców"

Klatka, chętnie zrobiłabym zdjęcie różu ale nie mam aparatu... wiem,że fotka jest na wizażowym wątku Essence i na stronie Essence też jest w dziale z limitowaną 50's forever czy jakoś tak.

Ale fajne fotki wstawiłaś

Miśka.. no ja bardzo polecam All Over Highliter z Essence, jak dla mnie daje mocniejszy i ładniejszy efekt rozświetlenia niż biała czekoladka ale czekoladka też jest fajna. Ale jak jesteś opalona na buzi i masz ciepłą karnację to ja bym Ci polecała czekoladkę złotą albo brązującą. Ja mam złotą- daje takie złote rozświetlenie a brązująca dodatkowo brązuje ale tej nie mam.. no i nie wiem czy są jeszcze na allegro. Ale napewno są lepsze do opalonej buzi niż biała czekoladka.

Messinka, fajnie Cię widzieć na fotkach... Ty się nosem przejmujesz ja mam taki orli z garbkiem... i wiem,że to widać jak ktoś na mnie patrzy z profilu ale nawet go lubię,bez niego wyglądałabym jak nie ja;-) gdybym mogła skorygować operacyjnie to sama nie wiem... chociaż pewnie bym się zdecydowała;-)

Co do Lady Gaga.. nie wiem czemu ale bardzo ją lubię a "Poker face" uwielbiam moim zdaniem na teledysku Poker Face w tych włosach z prostą grzywką ma śliczną buzię ...chociaż pięknością nie jest;-)

Vikuniaa...South Park to mój ulubiony film młodości;-) po latach już mnie tak nie bawi ale Kenny jest słodki;-) mam wrażenie,że Włatcy Móch są trochę na wzór dlatego niechętnie oglądam chociaż niektóre odcinki są fajne... też słyszałam,że wersja kinowa nudna,tylko pare śmiesznych momentów...

Vadi te twoje ubranka co wkleiłaś fotki takie słodkie..uwielbiam takie-pudrowy róż, kokardki...

Czekolada, co do zaskórników to fajna jest ta maseczka co Tesiaczek pisał taka w saszetce Garniera jednorazowa. Ja jeszcze lubiłam maseczkę z zielonej glinki ale mi się skończyła no i super były takie plasterki na nos,brodę..jak odkleiłaś to widziałaś to wszystko co wylazło ze skóry na tym plasterku (fuj) ale już ich nie ma w sprzedaży:/
więc jak na razie stosuję peeling i tyle;-) ja właściwie mam tylko trochę zaskórników na brodzie i czasami na nosie ale są denerwujące...

LilyHoney... masz wymiary jak modelka... ja zamiast brać się za siebie odkąd zaczeły się zajęcia tylko siedzę i jem, nie chce mi się ćwiczyć,walczyć z cellulitem... muszą minąć dwa tygodnie jak mi się unormuje grafik zajęć itp. to wtedy bedzie mniej stresu i będę mogła sobie jakoś zaplanować kiedy się widzę z Tżtem kiedy mam czas na dbanie o siebie itp.

Akszeniga- jesteś śliczna i ładny makijaż zrobiłaś...te usta

kma1982- bosko wyglądasz w ślubnej sukience... aż Ci zazdroszczę.. czemu takie sukienki kupuje się na ślub a nie bez okazji..ja bym sobie w takiej polatała;-)

Zyskowa- super wyszłaś na pierwszej fotce, w tych włoskach moim zdaniem najładniej.

Dziewczyny, zazdroszczę wam tego mieszkania z Tżtemi.. nie tylko tych miłych chwil-wspólnych nocy,kąpieli ale wspólnych obowiązków i codziennego życia...
kurde, póki jesteśmy młodzi moglibyśmy się wyszaleć mieszkając razem i spędzić tak te nasze najlepsze młode lata...a jak zamieszkamy razem ok trzydziestki to już nie bedzie tej świeżości i tego ognia:/ ;-)

Lainathiel- zgadzam się z Vadi, jesteś zarazem seksowna i delikatna..jednym słowem ideał kobiety chciałabym raz usłyszeć,że mam seksowną urodę..niestety co najwyżej mam urodę jak dziecko albo laleczka z porcelany a nie jak seksbomba... no ale zawsze się chce tego czego się nie ma więc trzeba zaakceptować to co się ma;-)

hurra...nadrobiłam i napisałam wszystko tylko zapewne nikomu nie bedzie się chciało czytać takiego długiego posta

jejkuuuu, ja dziś zjadłam duży zestaw z Mc Donald's i jeszcze mojego ulubionego dużego loda w wafelku z orgazmowym sosem toffi (naprawdę przy nim się rozpływam z rozkoszy), nie umiem kręcić hula hopem i nic nie ćwiczę... więc czekam na sado-maso baciki od was żebym się wzieła za siebie;-)

i jeszcze jedno: kupiłam sobie takie buty..a raczej Tż mi kupił.. i ja nie wiem jak bedę w nich chodzić bo mają 8cm obcas .. ja w 3-centymetrowym ledwo chodzę i to tylko jak muszę na jakieś imprezy... te są niby wygodne ale 8 centymetrów... nie muszę dodawać,że mam w nich ponad 180cm i czuję się jak olbrzym.. ale z drugiej strony latem do sexownych szortów;-)

więc do maja mam czas żeby się nauczyć w nich nie zabić...powiedziałam Tżtowi,że bedziemy jeździć za miasto na takie stawy-bagna i wchodzić na taką górę..tam mnie nikt nie zobaczy jak się wywalam a w takich ekstremalnych warunkach bym się nauczyła;-) ale to chyba nie przejdzie;-)

jak ktoś przeczytał tego całego posta i nie zasnął to ma u mnie piwo;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (21,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-03-01, 20:57   #3375
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie, że nie widać
A na jaki temat masz esej? Ja miałam ostatnio temat: współczesne oblicze feminizmu. Koszmar jakiś
Nie ma tragedii :P
ja mam overview of creative industries ^^ czyli tłumacząc na nasz: nuuuuuda :P
Stary 2009-03-01, 21:01   #3376
vadi
*sportaddict*

Chii - laleczkowa uroda jest boska!!
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:02   #3377
Lainathiel
Wtajemniczenie

ja przeczytałam całego!
co do dziecięcej/laleczkowej urody to ja bym się cieszyła... Moja przyjaciółka ma śliczną dziecięcą buzię i wygląda cudownie, ogromnie jest piękna, strasznie mi się podoba także nie masz prawa narzekać :P

ps. butki bardzo ładne nie masz wyjścia, musisz się nauczyć chodzić :P moje najwyższe to 12cm, nawet 2 pary i przyznam ze jedne z nich są wygodne wytrwałam na nich cały dzień łażenia i zakupów także może nie będzie tak źle jak Ci się wydaje.

Edytowane przez Lainathiel
Czas edycji: 2009-03-01 o 21:03
Lainathiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:02   #3378
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

jak ktoś przeczytał tego całego posta i nie zasnął to ma u mnie piwo;-)
piwo hehe
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:02   #3379
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość

Lil bedac dobitnie szczera po przejrzeniu Twoich zdjec moge przyznac ze masz troche szersze platki nosowe. I je minimalnie mogliby Ci zrobic. Ale to naprawde w oczy sie nie rzuca i jakbys tego nie napisala nie zwrocilabym nigdy na to uwagi
ależ ja o tym wiem, hehe, i tego nie ukrywam

wow. super te buty..!!!

Edytowane przez lil coco
Czas edycji: 2009-03-01 o 21:04
Stary 2009-03-01, 21:05   #3380
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

To Ty masz po angielskiemu??? oj
zaczynam się zastanawiać nad trwałą bo chwalicie moje niby-loczki, tylko szkoda mi włosków...

Dziewczyny, czy da się jakiś zestawić z czymś te buty żeby nie wyglądać jak Krysia i żeby nie sprawić mamie przykrości, że nie chodzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg różowe.jpg (32,2 KB, 83 załadowań)
Stary 2009-03-01, 21:07   #3381
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

S łuchajcie moje droge co z naszym spotkaniem ? moze ustalimy przyblizona date? i zorientujemy sie mniej wiecej ile byłoby chetnych?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:08   #3382
ladygos
Raczkowanie

laseczki moje kochane!
bylam w sopocie na moloooo
i w ogole gdzie to ja ne bylam
z ekipa moja kochana
a jego mam gdzies
skonczylo sie love story
ogolnie jestem zadowolona i pijana
ale co tam raz mozna
[no moze drugi ]
**
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:08   #3383
Lainathiel
Wtajemniczenie

dobra dziewczynki, nie ma mocnych, idę zrobić coś do jedzenia a jak wrócę to zamykam wizaz i muszę się wziąć za uczciwe zajęcia
Stary 2009-03-01, 21:09   #3384
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty masz po angielskiemu??? oj
zaczynam się zastanawiać nad trwałą bo chwalicie moje niby-loczki, tylko szkoda mi włosków...

Dziewczyny, czy da się jakiś zestawić z czymś te buty żeby nie wyglądać jak Krysia i żeby nie sprawić mamie przykrości, że nie chodzę

Mam nadzieję,ze nie będzie Ci przykro, ale te buty to wiocha nad wiochami z niczym nie da sie ich zestawic aby jakotako wygladały

Stary 2009-03-01, 21:10   #3385
vadi
*sportaddict*

Cytat:
o matuleńko szczerze mówiąc będzie ciężko
Stary 2009-03-01, 21:10   #3386
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
laseczki moje kochane!
z ekipa moja kochana
a jego mam gdzies
skonczylo sie love story
ale co tam raz mozna
[no moze drugi ]
**

: jupi::j upi::ju pi::jup i:
brawo aby ten humor utrzymał sie do wytrzezwienia

Stary 2009-03-01, 21:13   #3387
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję,ze nie będzie Ci przykro, ale te buty to wiocha nad wiochami z niczym nie da sie ich zestawic aby jakotako wygladały
To nie ja kupiłam, nie mój gust, więc obrażaj buciska ile chcesz. Moja mama stwierdziła, że za cenę 1,25zł grzech nie kupić
Stary 2009-03-01, 21:14   #3388
ladygos
Raczkowanie

Klateczko
wlasciwie to juz mi zeszlo, zasypialam w drodze powrotnej
boje sie, ze od jutra szkola i samotne wieczory...
postaram sie zeby samotne nie byly, przeciez mam kolezanki
zeby nie bylo czasu na myslenie, ju noł
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:16   #3389
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
piwo hehe
ok... bede pamiętać o tym piwie jak kiedyś się spotkamy;-) ewentualnie mogę wysłać na maila

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
ja przeczytałam całego!
co do dziecięcej/laleczkowej urody to ja bym się cieszyła... Moja przyjaciółka ma śliczną dziecięcą buzię i wygląda cudownie, ogromnie jest piękna, strasznie mi się podoba także nie masz prawa narzekać :P

ps. butki bardzo ładne nie masz wyjścia, musisz się nauczyć chodzić :P moje najwyższe to 12cm, nawet 2 pary i przyznam ze jedne z nich są wygodne wytrwałam na nich cały dzień łażenia i zakupów także może nie będzie tak źle jak Ci się wydaje.
będę się starać... w końcu nie po to je kupiłam żeby leżały

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
laseczki moje kochane!
z ekipa moja kochana
a jego mam gdzies
skonczylo sie love story
ale co tam raz mozna
[no moze drugi ]
**
pewnie że można;-) nie ma sensu marnować czasu i młodości na kogoś kto tego nie docenia... baw się dobrze bo na to zasługujesz
Stary 2009-03-01, 21:16   #3390
vadi
*sportaddict*

Cytat:
To nie ja kupiłam, nie mój gust, więc obrażaj buciska ile chcesz. Moja mama stwierdziła, że za cenę 1,25zł grzech nie kupić
moze sprzedaj na all od 2 zł?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości