|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Nie znam nikogo z tej szkoły, akurat nikt z moich znajomych tam nie studiuje
Ale szkoła ma podobno dobrą renomę, w końcu to filia dość znanej Wyższej Szkoły Bankowej. Czytałam forum i może tam wypytam kogoś dokładniej ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=115 zakupy
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie moze najlepiej by bylo znalezc kogos na forum, poprosic o opinie. sadze, ze ktos CI chetnie odpowie
no i z forum tez zawsze mozna sie troche dowiedziecNija, w plaszczyku nie wygladasz na tyle kg. ja jestem od Ciebie wyzsza i mniej waze, ale wygladam grubiej. pamietam Twoje zdjecie twarzy i ze ja masz szczuplutka
Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-03-01 o 20:21 |
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Shi uwielbiam Chucka
![]() ![]() ja juz jestem w czestochowie znowu ![]() i postanowilam ze jutro jade do sanepidu i sobie wyrobie ksiazeczke, bo jest sporo ofert dla hostess, a ja nie moge sie zglosic bo jej nie mam ![]() co do tych oplaconych terminow na prywatnych to tylko wspomne, ze umnie jest 1 termin, 2, komis i out. a Jesli ktos nie chodzi to tez out. w Cinema City u nas placa niecale 5zl wiec nie wiem czy sie oplaca pracowac?? ja w lecie mam egzamin z jezykoznawstwa, historii, calej PNJA jeden wielki gramatyka slowka fonetyka, konwersacja, i z hiszpanskiego pewnie cos dowali na koniec roku:/
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Shir bosssssssssssski av! ![]() uwielbiam go!! ;D w końcu dotarłam do mieszkania. nie chce mi się uczyć ale zaraz muszę się zabrać
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy kochaja Chuck'a
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolcia, za 5zł nie opłaca się, chyba, że potrzebujesz pieniędzy. Większość ofert jest od 7zł, a ja np. nie pracowałam jeszcze za mniej niż 10zł.
Nija, ja mam niecałe 60kg przy wzroście 180, a nogi mam takie jak ty z tego kawałka, co widzę. Może jedynie talię i pas mam węższy. Pamiętacie te sweterki z Ichi, co myszka ma? Wylicytowałam dzisiaj taki różowy i niebieski za 15 i 17zł
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny myslicie, ze jesli nie mam zadnego doswiadczenia w byciu hostessa w chocby zwyklym markecie mam jakies szanse ze mnie przyjma?
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a 5 zl to nie pieniadz? lepiej zarobic tyle niz nic. przykladowo, u mnie w rodzinnym miescie taka stawka jest w sklepach ( nie wiem jak w duzych sieciowkach, ale w innych tyle placa), wiem, ze na starowce w niektorych pubach tez tyle placa( ale tam mozna liczyc na napiwki) a nawet czasem i 4 zl. pewna firma ochroniarska tez placi 4 zl za godzine.. |
|
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też kiedyś pracowałam za 5 zł (ale to było u dziadków i miałam 15lat ) i cieszyłam się. Ale obecnie jak przeglądam ogłoszenia, to stawka zaczyna się przeważnie od 7zł, 10 też bardzo często się zdarza
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w miescie tez placa zazwyczaj 5zl
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko zalezy od miasta..
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Microgynon, ponad 2 lata, zaczełam źle się czuć ( spadek libido, wahania nastrojów te rzeczy) no i chciałam dac odpocząć organizmowi.
Teraz żałuje że odstawiłam ![]() Nija: Wcale nie wyglądasz na tyle ile ważysz. Dla mnie wyglądasz normalnie, wcale nie grubo!! Nafaszerowałam się lekami, żeby zasnąć i zaraz ide spać a jutro chyba na zakupy
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta
![]() Nie pisze duzo, bo czekam na moment, az bede mogla wszystkie duze sprawy omowic i sie nimi z Wami podzielic ![]() Nija, ja waze mniej od Ciebie i nie powiedzialabym, zeby szczuplej wygladala. Moze w pasie troche, ale i tak jestem nizsza i mam budowe Pyzy na polskich drozkach. Zdrowo wygladasz, a do kaszalota to masz jak z Zakopanego na Hel. I mamy hotel Arctic MonkeysBasement JaxxBuraka Som SistemaCrystal CastlesDuffyGossipKings Of LeonMadnessMobyPlaceboSpeed CaravanThe KooksThe Ting Tings
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko od miasta, ale głównie też od agenta, który stoi pomiędzy Tobą a firmą, który zgarnia resztę kasy dlatego lepiej jak się jest zatrudnionym bezpośrednio z firmy,a nie przez pośrednika.. a firma zazwyczaj testuje osoby i bierze te, które najlepiej "wciskają" ludziom ich produkty!..Cytat:
bo z tego co kojarze chyba ostatnio była na Open'erze może teraz też będzie? i może będziecie się mogły spotkać
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Wen a hotel w Gdyni? czy Gdańsku lub Sopocie
![]() i ile dni tutaj będziecie ![]() ![]() Można się było tego spodziewać. jeszcze w ogóle nie zajrzałam do makro. Już prawie chwytałam za książki i nagle telefon i zostałam wyciągnięta na mini imprezę mojej grupy ![]() I tym sposobem jutro od 9:45-11:15 będziemy udawać głupków na ćwiczeniach z makro.
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zresztą chyba nie musimy udawać, bo na prawdę mało co umieliśmy z mikro jeszcze wtedy, kiedy nie uczyliśmy się na sesje [chociaż ta kobieta dalej tak uważa, że nie umiemy ] zobaczymy jak to będzie z makro ![]()
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mało ,serio! Ja na 7 zł strasznie krece nosem,a el ze potrzebuje pieniadze i jesli nic nie zajde w tym tygodniu to wezme to za 7 na najblizszy weekend Cytat:
![]() zaliczyłam egzamin z geo ![]() Czyli wszystko zalicozne, jutro idę po ostatni pwis i zdać indeks! jestem przeszczęśliwa Byłam na krwawych walentynkach 3D i mam mieszane odczuaci. Ogólnie nie lubie tkaich zabójstw okrutnych ale byłam ciekawa technologii 3D i chyba się zwiodłam... dobranoc
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
myszka
gratulacje!! ![]() i witamy w drugim semestrze ^^
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Nie było mnie na 2 wfach i musze odrobić grrrr :P Ale się zrobi ![]() Milego dnia
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
to mnie uspokoilyscie
![]() w takim razie sie zbieram i ide dowiadywac o ksiazeczke ![]() a potem na lyzwy zamiast wf
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
no i zaczęło się... nie pojechałam na hiszpański
... bo w ogóle poniedziałki miały być wolne, ale przez pewną pustą paniene, nie dość, że nie mamy z tym, z kim mieliśmy to jeszcze odebrali nam poniedziałek, bo tej kobiecie tylko w poniedziałek pasuje .. petycja złożona.. zobaczymy co to będzie..
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja być może tam będę tylko, że jeżeli już to pewnie na polu namiotowym albo u znajomych mojej mamy, którzy tam mieszkają;]ile płącicie za hotel? włąśnie wróciłam od P. ![]() oglądaliśmy wieczorem Slumdoga, fajny film na 13.30 idę na uczelnie na jedne zajęcia ale wcześniej muszę znaleźć kolesia od BHP bo mi zapomniał dać wpis;/ |
||
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mój organizm odpoczywa i nie wiem czy zacznę znowu brać ..
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
DsC co masz na mysli mowiac ze odpoczywa? czujesz to jakos?
![]() bylam w sanepidzie, badania kosztuja 84 zl, a ksiazeczke trzeba kupic na wlasna reke i co potem z nia do lekarza sie idzie?
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
odpoczywa w sensie od ilość hormonów
.. w czy czuje?! nie wiem, chyba nic takiego się we mnie nie zmieniło po odstawieniu [wypluć, odpukać] bo to dopiero pierwszy miesiąc ..
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniej jem, piję dużo wody niegazowanej a czuję się grubsza niż wcześniej ![]() Gratuluję ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- BTW Czy u Was też autobusy są tak zaniedbane i śmierdzą tak jak u mnie? Na trasie na której jeżdżę do szkoły (jedna linia) jedzie albo nowy czysty autobus albo taki stary, śmierdzący, w którym brzydzę się nawet dotknąć rurki do trzymania Niestety, moje modlitwy o jazdę czystym autobusem rzadko zostają wysłuchane, jedynie wczoraj mi się udało jak wracałam.Naprawdę, chyba w sobotę to było, jak wróciłam to miałam ochotę wysmarować się jakąś maścią odkażającą Nie jestem w stanie opisać co to była za mieszanka smrodu i brudu w tym koszmarnym autobusie, brr. Ledwo dojechałam. Chyba zacznę się rozglądać za motorowerem (nie trzeba prawka ) do poruszania się po Katowicach
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze na rok albo jakies dluuuuuzsze przerwy bo tak to wcale nie odpoczywa tylko wariuje, bo juz sam nie wie co z tymi hormonami ma robic poczytajcie na ginekologii to tylko tak sie wydaje, ze to lepsze dzisiaj dzien naukowy, ucze sie na mikro, poukladam i pokoloruje notatki ze wszystkiego, poczytam moze cos, bo nie chce miec aleglosci z ncizego
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziemy w Trojmiescie od 1 do 6 lipca. Cytat:
![]() My placimy chyba normalna cene j(no 1500 to bardzo duzo dla mnie)jak na ten okres, bo to juz ostatki.. Wiekszosc hoteli zarezerwowana na cale wakacje. Bralismy pod uwage pole namiotowe, ale bedziemy mieli sporo kasy ze soba, dokumenty i inne wazne rzeczy, ktore dobrze by bylo zostawic w sejfie w hotelu czy cos.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ginekologii dużo siedziałam. jeżeli przerwa to minimum 3 miesiące-tyle jest potrzebne żeby się hormony w miarę ustabilizowały, bo po takim czasie od odstawienia robi się zazwyczaj badania na poziom hormonów. nie wyobrażam sobie brak tabletki ciągle przez np. 5 lat tylko, że przy PCO trzeba je brać dopóki nie zdecyduję się na dzidziusia ![]() koniec zajęć na dzisiaj, tak jak Vill poukładam sobie notatki i przepiszę te co mam kserowane bo wolę mieć swoje niż cudze. No i może później obejrzę Przyjaciół bo mam od TŻ wszystkie sezony skoro już muszę czekać na Gossip Girl to chociaż coś innego pooglądam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

a kontaktowalas sie z kims kto politologie wlasnie tam studiuje?
Ale szkoła ma podobno dobrą renomę, w końcu to filia dość znanej Wyższej Szkoły Bankowej. Czytałam forum i może tam wypytam kogoś dokładniej 

.. petycja złożona.. zobaczymy co to będzie..