|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
Piwo poproszę ,adres później podam ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Raczkowanie
|
smutno mi.
![]() ide sie szykowac tydzien nudy w szkole. |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
o to chodziło,żeby każdy kto chce się domyślił ale żeby nie było napisane wprost
![]() jak widać pustaki potrafią układać zagadki... ![]() ![]() a dziś dopiero poniedziałek ![]() ![]() ![]()
#3454 | ||
Zakorzenienie
|
Lainathiel, śliczna jesteś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj zasnęłam o 21:30, TŻ rozczesał mi mokre włosy, nakarmił żelkami, wycierał łzy (stwierdził, że przeciekam i że trzeba mnie naprawić). Jak obudziłam się w nocy to czułam się już trochę lepiej, ale dzisiaj znów naszedł mnie głupi dół ![]() Chciałam zrobić się na bóstwo, ale nawet nie mam się w co ubrać ![]() Vadi, Zołz power ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! Mnie czeka dziś kserowanie materiałów na zajęcia w czytelni i zajęcia do 15:/
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-03-02 o 07:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
a nie masz photoshopa ?
![]() Jak ja przyblize i to zapisze to sie nieco rozmyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
BAN stały
|
czesc dziewczynki
![]() maju ja tez dola mialam wczoraj:| jakis glupi dzien byl.. vadi a co to za film? masz acje, nie moge odgladac jak sie dzieciom krzywda dzieje, zabilabym tych co to robia! |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
eeh dziewczyny pomórzcie co wybrać
od kilku tygodni chce kupic spodnie jakieś rurki normalnie jestem w desperacji bo nie ma wogóle fajnych spodni nigdzie a a 160zł powiedziałam sobie że nie dam za parę... chcialam niebieskie ładne jeansy takie błękitne ale nie moge nigdzie (!) owych znaleśc postanowiłam zamówic z all Goodies bo z satynowych byłam zadowolona tylko mam dylemat które : 1) http://www.allegro.pl/item558541662_...dies_m_38.html 2)http://www.allegro.pl/item560380886_...dies_m_38.html 3)http://www.allegro.pl/item563826957_..._vsmiss_m.html a może widziałyscie na all piekniejsze ![]()
![]() |
#3458 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
fajny, ale potworny ![]() i mam to samo, jeśli kto krzywdzi dzieci, albo zwierzęta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Jejuu..TW na pośladki jest zabójcza...niby to proste przysiady ale ja podczas pierwszego zestawu ćwiczeń musiałam robić 3 przerwy taką miałam zadyszkę i tak mnie nogi bolały:/ a są osoby co całe dwa zestawy na raz wykonują...masakra..
tak to jest z moją kondycją jak się 3 lata wfu nie miało i nic się ze sobą nie robi:/ dobrze,że brzuszki nie są takie męczące;-)
#3460 |
Zakorzenienie
|
wrzucam trochę sukienek ...ja chce je wszystkie
![]() ta druga jest boska ![]() ostatnia ma sexy górę...
#3461 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wyobrażam sobie co możesz czuć, czułam to samo przegrywając 2 konkursy z polskiego jednego dnia, taka porażka ![]() ale nie martw się, poprawisz, dla Ciebie to nie będzie problem, tylko przygotuj się troszkę i będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() kochana po studiach nikt Ci na świstek z LO nie będzie patrzył ![]() Cytat:
![]() ja się zapuściłam ostatnio tak, że szok! Cytat:
![]() ojej kochana zapamiętam to sobie i w ciężkich czasach będę to sobie powtarzać ![]() a ja dzisiaj olałam szkołę.. bo miałabym 3 lekcje przedzielone jednym okienkiem więc po co? ehhh moja ulubiona nauczycielka od polskiego jest chora i jakoś tak wyszło, że prawie od tygodnia nie chodzę do szkoły ![]() Cytat:
Vadi dobrze, że napisałaś o tym filmie, bo myślałam żeby iść na to do kina, a tak to ściągnę tylko i jak nie wytrzymam to usunę, bo też nie lubię takich filmów.. |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
za wfem w liceum też nie przepadałam:/ ale na studiach miałam aerobik i siłownię z fajną panią (miała fajne ciało jak T.Webb) i równie dobrze jak TW pokazywała ćwiczenia,robiliśmy fajne układy itp....a jak ćwiczyliśmy brzuch to czułam,że mięśnie na maxa pracują...
#3463 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3464 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak to sama biedna jak mnie najdzie wielka chęć sobie ćwiczę, bo na mój nudny wf ciężko mnie zaciągnąć, a na fitnessy i inne szkoda mi pieniążków, bo wiem, że mama mi nie da, bo myśli, że to co w szkole to super i coś daje i wystarcza ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1235991157 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1235991157 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1235991408 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235991296 przepiękne! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też mi sie marzy wspólne mieszkanie ![]() ![]() ![]() Gratuluję obcasów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Rozeznanie
|
Od dawna Was czytam,chce sie do Was przyłączyć,jesteście super,można sie wiele nauczyc,a ja zmierzam,żeby byc Ag,moge sie do Was przylaczyc??
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witamy ![]() widzę,że z ciebie zagraniczna AG ![]()
![]() |
#3469 |
Zadomowienie
|
znowu mnie nie było przez weekend i znowu mam zaległości :/. ale, muszę się pochwalić
![]() ![]() ![]() szukam dobrego podkładu, matującego i kryjącego jednocześnie, mam estee lauder double wear odcień pebble, ale jest za jasny i zbyt różowy (a ja mam raczej żółtawą karnację) - no i pasowałby mi jakiś podobny, czy revlon colorstay będzie dobry czy jest "cięższy" od DW? bo teraz, po rozjaśnianiu, ten różowawy kolor podkładu jeszcze bardziej rzuca się w oczy i jeszcze bardziej mi nie pasuje :/. |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja myslalam ze tez jestem po , a u jednak niespodzianka i nie jestem, najgorsze jest to ze niegdzie nie moge tego profesora dorwac, mam nadzieje ze raczy sie ze mna spotkac do terminu oddawania indeksow do dziekanatu... bo jak nie to nie za ciekawie bedzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||||
BAN stały
|
Ślicznie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zadomowienie
|
ide sobie na allegro pokupowac jakies fajne kosmetyki na poprawe humoru
![]() bo ta uczelnia mnie wykonczy i to na ostatnim semestrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chciałam wypróbować DW bo lubię kryjące podkłady ale kolory dla mnie za ciemne no i ciężko dostać próbki... nie mam porównania ale Revlon fajnie kryje ale ja i tak najbardziej lubię Dermablend...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie za granica mieszkam od roku,ale za bardzo nie umiem sie tutaj odnalezc,o wiele lepiej czuje sie w Polsce w gronie rodziny i przyjaciół.Moj TZ ma tu dobra prace i przyjechałam do niego. ![]()
![]() |
#3475 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1235990405 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1235991157 Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-03-02 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc bawmy się dziewczyny póki czas ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Ewula83 - witamy
![]() Wróciłam z praktyk... Musiałam sprzątać niewiadomo jaki wielki syf. Jeżeli jutro też będę miała to robić to uniosę się dumą ,ale powiem stanowczo NIE. Nie moja wina ,że nauczyciele w szkole mają okropny syf o nic nie dbają. Byłam u mojej wychowawczyni na zapleczu, kazała myć nam przeróżne odczynniki itd. CO ZA KOBIETA ,jak ona może pracować w takich warunkach? Ja bym tam nie wytrzymała na nadmiar kurzu i wszystkiego innego. Widać ,że latami tam nie było sprzątane ,a co najlepsze przeróżne sprawdziany etc. trzyma na butelce ,która cała klei się od oleju ! A nauczyciele z szanownymi dupkami w pokoju nauczycielskim zajadają się super tortem czekoladowym (chociaż i tak go nie lubie ,niech im w boczki pójdzie i w te wielkie niejędrne brzuchy ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-03-02 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ech..no właśnie teraz jak jestem młoda,seksowna i pełna energii to chciałabym mieszkać z Tżtem a nie na stare lata gdzie bedę mieć wielki brzuch i mniej werwy, bedą dzieci i nie bedzie czasu na zabawę i romantyczne chwile... wiadomo, jeśli nadal bedziemy się kochać to bedzie ok ale to już nie to samo co młoda miłość i wspólne szaleństwa;-)
![]() |
#3480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() gratulacje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.