American Girls po raz...IX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-02, 05:22   #3451
messinka
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Nie było mnie dzień i już tyle nadrabiania no ale dziś jestem ambitna i napiszę każdemu co i jak itp.;-)

lil coco co do tej sytuacji z kibicami a raczej chamami bo kibicami ich nazwać nie można to prawda jest taka,że oni są odważni jak są w grubie..samotnie by pewnie żaden się nie odezwał...

ja mecze lubię (dziś Kolejorz wygrał) ale czasami obawiam się właśnie takich "kibiców"

Klatka, chętnie zrobiłabym zdjęcie różu ale nie mam aparatu... wiem,że fotka jest na wizażowym wątku Essence i na stronie Essence też jest w dziale z limitowaną 50's forever czy jakoś tak.

Ale fajne fotki wstawiłaś

Miśka.. no ja bardzo polecam All Over Highliter z Essence, jak dla mnie daje mocniejszy i ładniejszy efekt rozświetlenia niż biała czekoladka ale czekoladka też jest fajna. Ale jak jesteś opalona na buzi i masz ciepłą karnację to ja bym Ci polecała czekoladkę złotą albo brązującą. Ja mam złotą- daje takie złote rozświetlenie a brązująca dodatkowo brązuje ale tej nie mam.. no i nie wiem czy są jeszcze na allegro. Ale napewno są lepsze do opalonej buzi niż biała czekoladka.

Messinka, fajnie Cię widzieć na fotkach... Ty się nosem przejmujesz ja mam taki orli z garbkiem... i wiem,że to widać jak ktoś na mnie patrzy z profilu ale nawet go lubię,bez niego wyglądałabym jak nie ja;-) gdybym mogła skorygować operacyjnie to sama nie wiem... chociaż pewnie bym się zdecydowała;-)

Co do Lady Gaga.. nie wiem czemu ale bardzo ją lubię a "Poker face" uwielbiam moim zdaniem na teledysku Poker Face w tych włosach z prostą grzywką ma śliczną buzię ...chociaż pięknością nie jest;-)

Vikuniaa...South Park to mój ulubiony film młodości;-) po latach już mnie tak nie bawi ale Kenny jest słodki;-) mam wrażenie,że Włatcy Móch są trochę na wzór dlatego niechętnie oglądam chociaż niektóre odcinki są fajne... też słyszałam,że wersja kinowa nudna,tylko pare śmiesznych momentów...

Vadi te twoje ubranka co wkleiłaś fotki takie słodkie..uwielbiam takie-pudrowy róż, kokardki...

Czekolada, co do zaskórników to fajna jest ta maseczka co Tesiaczek pisał taka w saszetce Garniera jednorazowa. Ja jeszcze lubiłam maseczkę z zielonej glinki ale mi się skończyła no i super były takie plasterki na nos,brodę..jak odkleiłaś to widziałaś to wszystko co wylazło ze skóry na tym plasterku (fuj) ale już ich nie ma w sprzedaży:/
więc jak na razie stosuję peeling i tyle;-) ja właściwie mam tylko trochę zaskórników na brodzie i czasami na nosie ale są denerwujące...

LilyHoney... masz wymiary jak modelka... ja zamiast brać się za siebie odkąd zaczeły się zajęcia tylko siedzę i jem, nie chce mi się ćwiczyć,walczyć z cellulitem... muszą minąć dwa tygodnie jak mi się unormuje grafik zajęć itp. to wtedy bedzie mniej stresu i będę mogła sobie jakoś zaplanować kiedy się widzę z Tżtem kiedy mam czas na dbanie o siebie itp.

Akszeniga- jesteś śliczna i ładny makijaż zrobiłaś...te usta

kma1982- bosko wyglądasz w ślubnej sukience... aż Ci zazdroszczę.. czemu takie sukienki kupuje się na ślub a nie bez okazji..ja bym sobie w takiej polatała;-)

Zyskowa- super wyszłaś na pierwszej fotce, w tych włoskach moim zdaniem najładniej.

Dziewczyny, zazdroszczę wam tego mieszkania z Tżtemi.. nie tylko tych miłych chwil-wspólnych nocy,kąpieli ale wspólnych obowiązków i codziennego życia...
kurde, póki jesteśmy młodzi moglibyśmy się wyszaleć mieszkając razem i spędzić tak te nasze najlepsze młode lata...a jak zamieszkamy razem ok trzydziestki to już nie bedzie tej świeżości i tego ognia:/ ;-)

Lainathiel- zgadzam się z Vadi, jesteś zarazem seksowna i delikatna..jednym słowem ideał kobiety chciałabym raz usłyszeć,że mam seksowną urodę..niestety co najwyżej mam urodę jak dziecko albo laleczka z porcelany a nie jak seksbomba... no ale zawsze się chce tego czego się nie ma więc trzeba zaakceptować to co się ma;-)

hurra...nadrobiłam i napisałam wszystko tylko zapewne nikomu nie bedzie się chciało czytać takiego długiego posta

jejkuuuu, ja dziś zjadłam duży zestaw z Mc Donald's i jeszcze mojego ulubionego dużego loda w wafelku z orgazmowym sosem toffi (naprawdę przy nim się rozpływam z rozkoszy), nie umiem kręcić hula hopem i nic nie ćwiczę... więc czekam na sado-maso baciki od was żebym się wzieła za siebie;-)

i jeszcze jedno: kupiłam sobie takie buty..a raczej Tż mi kupił.. i ja nie wiem jak bedę w nich chodzić bo mają 8cm obcas .. ja w 3-centymetrowym ledwo chodzę i to tylko jak muszę na jakieś imprezy... te są niby wygodne ale 8 centymetrów... nie muszę dodawać,że mam w nich ponad 180cm i czuję się jak olbrzym.. ale z drugiej strony latem do sexownych szortów;-)

więc do maja mam czas żeby się nauczyć w nich nie zabić...powiedziałam Tżtowi,że bedziemy jeździć za miasto na takie stawy-bagna i wchodzić na taką górę..tam mnie nikt nie zobaczy jak się wywalam a w takich ekstremalnych warunkach bym się nauczyła;-) ale to chyba nie przejdzie;-)

jak ktoś przeczytał tego całego posta i nie zasnął to ma u mnie piwo;-)

Piwo poproszę ,adres później podam Fajnie buty

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 06:17   #3452
ladygos
Raczkowanie

smutno mi.
ide sie szykowac
tydzien nudy w szkole.
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 07:14   #3453
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

kochana co za zagadka ale obawiam sie ze sie kazdy domyslił

o to chodziło,żeby każdy kto chce się domyślił ale żeby nie było napisane wprost
jak widać pustaki potrafią układać zagadki... to mogłoby być pytanie za milion w Milionerach

a dziś dopiero poniedziałek ..ale w sumie to już prawie piątek bo wiadomo,że od poniedziałku do środy blisko a środa to już środek tygodnia czyli prawie piątek jednym słowem: dziś już prawie piątek
Stary 2009-03-02, 07:25   #3454
maja55
Zakorzenienie

Lainathiel, śliczna jesteś Masz połączenie subtelnej szlachetnej urody z pazurkiem seksu.

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Maju ,właśnie oglądam część Twoich makijaży - świetne a Ty śliczna jesteś

Cytat:

jak ktoś przeczytał tego całego posta i nie zasnął to ma u mnie piwo;-)
Chii kiedy i gdzie to piwko

Wczoraj zasnęłam o 21:30, TŻ rozczesał mi mokre włosy, nakarmił żelkami, wycierał łzy (stwierdził, że przeciekam i że trzeba mnie naprawić). Jak obudziłam się w nocy to czułam się już trochę lepiej, ale dzisiaj znów naszedł mnie głupi dół

Chciałam zrobić się na bóstwo, ale nawet nie mam się w co ubrać

Vadi, Zołz power Nawet się uśmiechnęłam do siebie jak to przeczytałam jak powtórzę to sobie 15 razy to na pewno minie mi dół

Miłego dnia! Mnie czeka dziś kserowanie materiałów na zajęcia w czytelni i zajęcia do 15:/

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-03-02 o 07:26
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 08:09   #3455
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
a możesz pokazać te przybliżenie???
hmm.. to możliwe?
a nie masz photoshopa ?
Jak ja przyblize i to zapisze to sie nieco rozmyje

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 09:13   #3456
Czekolada83
BAN stały

czesc dziewczynki

maju ja tez dola mialam wczoraj:| jakis glupi dzien byl..

vadi a co to za film? masz acje, nie moge odgladac jak sie dzieciom krzywda dzieje, zabilabym tych co to robia!
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 09:42   #3457
imago84
Wtajemniczenie

eeh dziewczyny pomórzcie co wybrać
od kilku tygodni chce kupic spodnie jakieś rurki normalnie jestem w desperacji bo nie ma wogóle fajnych spodni nigdzie a a 160zł powiedziałam sobie że nie dam za parę...
chcialam niebieskie ładne jeansy takie błękitne ale nie moge nigdzie (!) owych znaleśc postanowiłam zamówic z all Goodies bo z satynowych byłam zadowolona
tylko mam dylemat które :

1) http://www.allegro.pl/item558541662_...dies_m_38.html

2)http://www.allegro.pl/item560380886_...dies_m_38.html

3)http://www.allegro.pl/item563826957_..._vsmiss_m.html

a może widziałyscie na all piekniejsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 10:04   #3458
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
vadi a co to za film? masz acje, nie moge odgladac jak sie dzieciom krzywda dzieje, zabilabym tych co to robia!
http://www.filmweb.pl/f293878/Oszukana,2008

fajny, ale potworny

i mam to samo, jeśli kto krzywdzi dzieci, albo zwierzęta
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 10:19   #3459
Chii1986
Zakorzenienie

Jejuu..TW na pośladki jest zabójcza...niby to proste przysiady ale ja podczas pierwszego zestawu ćwiczeń musiałam robić 3 przerwy taką miałam zadyszkę i tak mnie nogi bolały:/ a są osoby co całe dwa zestawy na raz wykonują...masakra..

tak to jest z moją kondycją jak się 3 lata wfu nie miało i nic się ze sobą nie robi:/ dobrze,że brzuszki nie są takie męczące;-)
Stary 2009-03-02, 10:40   #3460
Chii1986
Zakorzenienie

wrzucam trochę sukienek ...ja chce je wszystkie ;-)

ta druga jest boska a ta krótka różowa też fajna ale jak dla mnie raczej bardziej się na ślub cywilny nadaje...
ostatnia ma sexy górę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1322499.jpg (26,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2551262.jpg (28,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6748658.jpg (21,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1705231.jpg (29,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2058838.jpg (25,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2292130.jpg (23,3 KB, 50 załadowań)
Stary 2009-03-02, 10:44   #3461
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ehh dizewcyzny nie zdałam chemi w sumie nic sie nie uczylam bo z roku najlepsza byłam wsyzstkie kolosy zaliczone itd . Ale ja sie wogole nie uczyłam jak widac zle zrobiłam ;/ ale trudno bedzie nast termin . Tylko wstyd mi ze wszyscy do mnie przychodzą zeby im pomoc a ja nie zaliczyłam ..

wyobrażam sobie co możesz czuć, czułam to samo przegrywając 2 konkursy z polskiego jednego dnia, taka porażka
ale nie martw się, poprawisz, dla Ciebie to nie będzie problem, tylko przygotuj się troszkę i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
zamartawialam sie szkola.... nie wiem czemu... mam srednia 4.0, w najlepszym liceum, w II klasie, a ja sie zamartwiam , bo dostalam ost. 1 z fizyki i z biol., z fiz. na nwe polrocze.
Ale po lekturze zolzy stwierdzam:'no i? poprawie'
no właśnie 'no i?'
kochana po studiach nikt Ci na świstek z LO nie będzie patrzył

Cytat:
no i jestem po gorącym prysznicu zakończonym zimna woda. i po masazu
i zabieram sie za czytanie FITNES.
Ostro sie za siebie biore ciekawe ile wytrzymam...
ale cisza...a no tak wpoł do 3...
skąd Ty masz taką motywację?
ja się zapuściłam ostatnio tak, że szok!

Cytat:
a dziś dopiero poniedziałek ..ale w sumie to już prawie piątek bo wiadomo,że od poniedziałku do środy blisko a środa to już środek tygodnia czyli prawie piątek jednym słowem: dziś już prawie piątek

ojej kochana zapamiętam to sobie i w ciężkich czasach będę to sobie powtarzać
a ja dzisiaj olałam szkołę.. bo miałabym 3 lekcje przedzielone jednym okienkiem więc po co? ehhh moja ulubiona nauczycielka od polskiego jest chora i jakoś tak wyszło, że prawie od tygodnia nie chodzę do szkoły

Cytat:
tak to jest z moją kondycją jak się 3 lata wfu nie miało i nic się ze sobą nie robi:/ dobrze,że brzuszki nie są takie męczące;-)
wf...bleee... 15 min przebierania, kilka kółek wokół sali i siatkówka..

Vadi dobrze, że napisałaś o tym filmie, bo myślałam żeby iść na to do kina, a tak to ściągnę tylko i jak nie wytrzymam to usunę, bo też nie lubię takich filmów..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 10:52   #3462
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

wf...bleee... 15 min przebierania, kilka kółek wokół sali i siatkówka..[FONT=Georgia][COLOR=DarkOrchid]
za wfem w liceum też nie przepadałam:/ ale na studiach miałam aerobik i siłownię z fajną panią (miała fajne ciało jak T.Webb) i równie dobrze jak TW pokazywała ćwiczenia,robiliśmy fajne układy itp....a jak ćwiczyliśmy brzuch to czułam,że mięśnie na maxa pracują...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3193632.jpg (51,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3273030.jpg (28,4 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3308102.jpg (29,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3752433.jpg (19,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4250354.jpg (20,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4619337.jpg (22,3 KB, 35 załadowań)
Stary 2009-03-02, 10:55   #3463
Chii1986
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4771540.jpg (31,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5713639.jpg (26,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5809262.jpg (38,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6083322.jpg (22,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6467175.jpg (57,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6562156.jpg (47,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2009-03-02, 10:57   #3464
Chii1986
Zakorzenienie

ekstra brzuszek na ostatnim zdjęciu ...dobra motywacja;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6981232.jpg (19,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00candid846550550crop.jpg (27,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00candid846550510400.jpg (34,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8665793.jpg (39,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m_39f27a004695430fbe8fff237ac553e0.jpg (18,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg profile-photo-315281.1..jpg (23,3 KB, 103 załadowań)
Stary 2009-03-02, 11:13   #3465
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
za wfem w liceum też nie przepadałam:/ ale na studiach miałam aerobik i siłownię z fajną panią (miała fajne ciało jak T.Webb) i równie dobrze jak TW pokazywała ćwiczenia,robiliśmy fajne układy itp....a jak ćwiczyliśmy brzuch to czułam,że mięśnie na maxa pracują...
o właśnie coś takiego mi się marzy
a tak to sama biedna jak mnie najdzie wielka chęć sobie ćwiczę, bo na mój nudny wf ciężko mnie zaciągnąć, a na fitnessy i inne szkoda mi pieniążków, bo wiem, że mama mi nie da, bo myśli, że to co w szkole to super i coś daje i wystarcza
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1235991157
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1235991157
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1235991408
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235991296
przepiękne!
Stary 2009-03-02, 11:34   #3466
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Ale fajne fotki wstawiłaś

Miśka.. no ja bardzo polecam All Over Highliter z Essence, jak dla mnie daje mocniejszy i ładniejszy efekt rozświetlenia niż biała czekoladka ale czekoladka też jest fajna. Ale jak jesteś opalona na buzi i masz ciepłą karnację to ja bym Ci polecała czekoladkę złotą albo brązującą. Ja mam złotą- daje takie złote rozświetlenie a brązująca dodatkowo brązuje ale tej nie mam.. no i nie wiem czy są jeszcze na allegro. Ale napewno są lepsze do opalonej buzi niż biała czekoladka.

Dziewczyny, zazdroszczę wam tego mieszkania z Tżtemi.. nie tylko tych miłych chwil-wspólnych nocy,kąpieli ale wspólnych obowiązków i codziennego życia...
kurde, póki jesteśmy młodzi moglibyśmy się wyszaleć mieszkając razem i spędzić tak te nasze najlepsze młode lata...a jak zamieszkamy razem ok trzydziestki to już nie bedzie tej świeżości i tego ognia:/ ;-)

i jeszcze jedno: kupiłam sobie takie buty..a raczej Tż mi kupił.. i ja nie wiem jak bedę w nich chodzić bo mają 8cm obcas .. ja w 3-centymetrowym ledwo chodzę i to tylko jak muszę na jakieś imprezy... te są niby wygodne ale 8 centymetrów... nie muszę dodawać,że mam w nich ponad 180cm i czuję się jak olbrzym.. ale z drugiej strony latem do sexownych szortów;-)
]
Dzięki za radęNo właśnie tego sie boję, że jakieś plamy mi sie porobią na buzi od białego rozświetlacza No, ale kosmetyczki je polecaja do cieniowania buzi A brązer mam

Też mi sie marzy wspólne mieszkanie W koncu teraz w tym wieku to mozna by było sie pokochać na pralce czy stole w kuchni, a majac 40 lat postukamy sie pewnei w czoło na taki pomysł

Gratuluję obcasów Mój tez mnie namawia Może kiedyś ulegnę

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
S łuchajcie moje droge co z naszym spotkaniem ? moze ustalimy przyblizona date? i zorientujemy sie mniej wiecej ile byłoby chetnych?
Już jest Maj, jeżeli bedzie ładna pogoda w okolicach łodzi hehe

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
laseczki moje kochane!
bylam w sopocie na moloooo
i w ogole gdzie to ja ne bylam
z ekipa moja kochana
a jego mam gdzies
skonczylo sie love story
ogolnie jestem zadowolona i pijana
ale co tam raz mozna
[no moze drugi ]
**
Suuper że masz fajną ekipę Bo większosć lasek po zerwaniu zostaje sama Mi chyba tylko siostry by zostały No i moze jakaś koelżanka Ważne by isć do przodu, nie bojac sie co bedzie, no bo w końcu musi być dobrze
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
moze sprzedaj na all od 2 zł?
Jaki dill
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 11:40   #3467
ewula83
Rozeznanie

Od dawna Was czytam,chce sie do Was przyłączyć,jesteście super,można sie wiele nauczyc,a ja zmierzam,żeby byc Ag,moge sie do Was przylaczyc??
Stary 2009-03-02, 11:43   #3468
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Od dawna Was czytam,chce sie do Was przyłączyć,jesteście super,można sie wiele nauczyc,a ja zmierzam,żeby byc Ag,moge sie do Was przylaczyc??
tutaj nie trzeba pisać o pozwolenie każdy kto chce może tutaj pisać

witamy

widzę,że z ciebie zagraniczna AG ja Ci się żyje w Bawarii, duże różnice jeśli chodzi o życie tam a życie w Polsce?
Stary 2009-03-02, 11:46   #3469
SaMa
Zadomowienie

znowu mnie nie było przez weekend i znowu mam zaległości :/. ale, muszę się pochwalić , zakończyłam sesję i teraz mam święty spokój, poza tym byłam wczoraj na małych zakupach (które okazały się później wielkie...) i nakupiłam sporo bluzeczek, może nie do końca w stylu AG, ale na pewno w moim . byliśmy na kręglach i później strasznie bolały mnie plecy.
szukam dobrego podkładu, matującego i kryjącego jednocześnie, mam estee lauder double wear odcień pebble, ale jest za jasny i zbyt różowy (a ja mam raczej żółtawą karnację) - no i pasowałby mi jakiś podobny, czy revlon colorstay będzie dobry czy jest "cięższy" od DW? bo teraz, po rozjaśnianiu, ten różowawy kolor podkładu jeszcze bardziej rzuca się w oczy i jeszcze bardziej mi nie pasuje :/.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 11:49   #3470
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
witamy witamy moze napiszesz cos o sobie

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
znowu mnie nie było przez weekend i znowu mam zaległości :/. ale, muszę się pochwalić , zakończyłam sesję i teraz mam święty spokój, poza tym byłam wczoraj na małych zakupach (które okazały się później wielkie...) i nakupiłam sporo bluzeczek, może nie do końca w stylu AG, ale na pewno w moim . byliśmy na kręglach i później strasznie bolały mnie plecy.
szukam dobrego podkładu, matującego i kryjącego jednocześnie, mam estee lauder double wear odcień pebble, ale jest za jasny i zbyt różowy (a ja mam raczej żółtawą karnację) - no i pasowałby mi jakiś podobny, czy revlon colorstay będzie dobry czy jest "cięższy" od DW? bo teraz, po rozjaśnianiu, ten różowawy kolor podkładu jeszcze bardziej rzuca się w oczy i jeszcze bardziej mi nie pasuje :/.
gratulacje zakonczonej sesji
ja myslalam ze tez jestem po , a u jednak niespodzianka i nie jestem, najgorsze jest to ze niegdzie nie moge tego profesora dorwac, mam nadzieje ze raczy sie ze mna spotkac do terminu oddawania indeksow do dziekanatu... bo jak nie to nie za ciekawie bedzie
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 11:51   #3471
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
może coś takiego?
Ślicznie
Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
genialna ksiazka.
to niepowazne z mojej strony, przy takich ocenach plakac z powodu szkol niejeden chcialby miec tylko dwie jedynki w dzienniku
Ja miałam mnóstwo1 w LO I rzadko w szkole bywałam, a maturę zdałam na 5 Nie ma co sie przejmować
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
kochane, z doświadczenia mogę powiedzieć, że zmiany da się wprowadzać niezależnie od stażu przecież tu nie chodzi o to, zeby zaniedbać naszych ukochanych i być dla nich złośliwym czy coś

tylko o zadbanie o siebie i świadomość tego konsekwencji (w obie strony), świadomość tego, co się dzieje, jeśli zaciskamy 'z miłości' zęby i robimy coś, na co nie mamy ochoty, bo Teżecik jest zmęczony/nie ma ochoty/nie lubi bla bla...

oczywiście, na kompromisy trzeba chodzić. ale po równo, bo nasza płec ma tendencję do robienia z siebie matki polki i poświęceń w imię dziwnie pojmowanej miłości do wszystkich poza sobą oraz do traktowania facetów jak umysłowo opóźnione dzieci z dwiema lewymi rękami

girl power! a właściwie zołz power
Ja chyba jestem zołzą od urodzenia
Cytat:
hahah ten watek powinnien sie nazywac ZOŁZ POWER Vadi ty naprawde powinnas jakies hasła reklamowe wymyslac- nie doceniają cie

A ja padłam po tamilce na nogi i a6w ...dosłownie wyplułam wszystkie wnetrznosci....
tak mnie kolana bola ze teraz chyba tylko na ugietych bede chodzic...i rozpisuje sobie dzienniczek cwiczen od jutra...bo nie chce robic codziennie wszystkich cwiczen bo zajeło by mi to uuu i jeszcze nie było by dobrze dla mojego organizmu a chce cwiczyc:
TAMILKE brzuch/nogi
A6W
Skakanka
TWISTERKIEM KRECIC
i na moim urzadzeniu tzw CHODZIARZU.

jak sie naucze to jeszcze hula-hop na razie hh poszło s ie je** pękło ,moze sklei mi ktos a jak nie to kupie nowe...
Cos sie boję, ze latem na plaży Ty będziesz chuda i piękna, a ja wciąż grubaska
Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
eeh dziewczyny pomórzcie co wybrać
od kilku tygodni chce kupic spodnie jakieś rurki normalnie jestem w desperacji bo nie ma wogóle fajnych spodni nigdzie a a 160zł powiedziałam sobie że nie dam za parę...
chcialam niebieskie ładne jeansy takie błękitne ale nie moge nigdzie (!) owych znaleśc postanowiłam zamówic z all Goodies bo z satynowych byłam zadowolona
tylko mam dylemat które :

1) http://www.allegro.pl/item558541662_...dies_m_38.html

2)http://www.allegro.pl/item560380886_...dies_m_38.html

3)http://www.allegro.pl/item563826957_..._vsmiss_m.html

a może widziałyscie na all piekniejsze
1 i 2 fajne Ja mam zwykłe czarne rurki z goodies i jestem bardzo zadowolona
Stary 2009-03-02, 11:51   #3472
nanaaaaa87
Zadomowienie

ide sobie na allegro pokupowac jakies fajne kosmetyki na poprawe humoru

bo ta uczelnia mnie wykonczy i to na ostatnim semestrze
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 11:51   #3473
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję zakończenia sesji

ja chciałam wypróbować DW bo lubię kryjące podkłady ale kolory dla mnie za ciemne no i ciężko dostać próbki...

nie mam porównania ale Revlon fajnie kryje ale ja i tak najbardziej lubię Dermablend...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 11:52   #3474
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
tutaj nie trzeba pisać o pozwolenie każdy kto chce może tutaj pisać

witamy

widzę,że z ciebie zagraniczna AG ja Ci się żyje w Bawarii, duże różnice jeśli chodzi o życie tam a życie w Polsce?

W sumie za granica mieszkam od roku,ale za bardzo nie umiem sie tutaj odnalezc,o wiele lepiej czuje sie w Polsce w gronie rodziny i przyjaciół.Moj TZ ma tu dobra prace i przyjechałam do niego.Ale raz w miesiacu staram sie przyjezdzac do domu rodzinnego,takze nie jest żle...
Stary 2009-03-02, 11:53   #3475
Miśka84
BAN stały

Cytat:
wrzucam trochę sukienek ...ja chce je wszystkie ;-)

ta druga jest boska a ta krótka różowa też fajna ale jak dla mnie raczej bardziej się na ślub cywilny nadaje...
ostatnia ma sexy górę...
Ta

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1235990405

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1235991157

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-03-02 o 11:54
Stary 2009-03-02, 11:53   #3476
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Też mi sie marzy wspólne mieszkanie W koncu teraz w tym wieku to mozna by było sie pokochać na pralce czy stole w kuchni, a majac 40 lat postukamy sie pewnei w czoło na taki pomysł
nooo to straszne jest, że jeszcze troszkę i zostanie łóżko, raz w tygodniu, jedna pozycja i koniec, zero nowości, niespodzianek, szaleństw
więc bawmy się dziewczyny póki czas

Cytat:
Stary 2009-03-02, 11:55   #3477
messinka
Zakorzenienie

Ewula83 - witamy

Wróciłam z praktyk... Musiałam sprzątać niewiadomo jaki wielki syf. Jeżeli jutro też będę miała to robić to uniosę się dumą ,ale powiem stanowczo NIE. Nie moja wina ,że nauczyciele w szkole mają okropny syf o nic nie dbają. Byłam u mojej wychowawczyni na zapleczu, kazała myć nam przeróżne odczynniki itd. CO ZA KOBIETA ,jak ona może pracować w takich warunkach? Ja bym tam nie wytrzymała na nadmiar kurzu i wszystkiego innego. Widać ,że latami tam nie było sprzątane ,a co najlepsze przeróżne sprawdziany etc. trzyma na butelce ,która cała klei się od oleju ! A nauczyciele z szanownymi dupkami w pokoju nauczycielskim zajadają się super tortem czekoladowym (chociaż i tak go nie lubie ,niech im w boczki pójdzie i w te wielkie niejędrne brzuchy ) musiałam się wyżalić dziewczyny

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

Edytowane przez messinka
Czas edycji: 2009-03-02 o 11:57
messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 11:56   #3478
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Jest cieższy
Stary 2009-03-02, 11:59   #3479
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie za granica mieszkam od roku,ale za bardzo nie umiem sie tutaj odnalezc,o wiele lepiej czuje sie w Polsce w gronie rodziny i przyjaciół.Moj TZ ma tu dobra prace i przyjechałam do niego.Ale raz w miesiacu staram sie przyjezdzac do domu rodzinnego,takze nie jest żle...
rozumiem:/ ja ogólnie nie mogłabym wyjechać z kraju na zawsze... po prostu chce tu mieszkać
specjalnie szukałam krótkich bo wiem,że takie lubisz;-)

ech..no właśnie teraz jak jestem młoda,seksowna i pełna energii to chciałabym mieszkać z Tżtem a nie na stare lata gdzie bedę mieć wielki brzuch i mniej werwy, bedą dzieci i nie bedzie czasu na zabawę i romantyczne chwile... wiadomo, jeśli nadal bedziemy się kochać to bedzie ok ale to już nie to samo co młoda miłość i wspólne szaleństwa;-)
Stary 2009-03-02, 12:04   #3480
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
pralka i stół w kuchni u nas są często praktykowane od kiedy mieszkamy razem no i jeszcze podłoga, nieważne gdzie, tam gdzie najdzie nas akurat ochota

Cytat:
znowu mnie nie było przez weekend i znowu mam zaległości :/. ale, muszę się pochwalić , zakończyłam sesję i teraz mam święty spokój
gratulacje

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości