Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 15:23   #4981
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II

Monka wiem, ze zawsze patrzy w jedna strone dlatego co jakis czas obracamy jej lozeczko i jak sie bawimy to raz z jednej a raz drugiej strony.

Do kitu mam dzien ...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:42   #4982
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynko co sie stało???
A Sarenka prześliczna, kochany szkrabik i bardzo do Olivki podobna - tak mi sie wydaje

Edycia
też mnie zmroziło po przeczytaniu tej historii, to w Ikei koło Ciebie taka akcja była?? Ala też sie mnie nie pilnuje, też ja kiedyś po całym sklepie szukałam..

Monka a kiedy ściągasz te doczepiane włosy? Ciekawe czy Twoje nie ucierpią
Stary 2009-02-27, 18:53   #4983
djamelka
Rozeznanie

Sniezynka Sarunia sliczna,tez mi sie wydaje ze podobna do siostry

No historia z tym dzieckiem w Ikea -strasznaDzisiaj na swiecie mozna trafic na takich wariatow

Mi sie nic niechce,jestem jakas rozleniwiona,a jutro jeszcze do szkoly polskiej Sare zawiesc,wiec znowu wstawac trzeba o 7h.Ale musze bo ona za rok do komuni idzie i chcialabym by sie nauczyla pisac po polsku no i katecheza do komuni obowiazkowa,a potem po komuni damy sobie spokuj.
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 20:06   #4984
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Aleście nasmarowaly

Doridee smutna ta cala sytuacja z alunia i tztemale mniejmy nadzieje ze bedzie lepiej,to oczywiste ze dzieci czuja i rozumieja i to wiele wiecej niz mydla nas zwykle codzienne sprawy sa dla nich bardzo wazne.AA dzis kupilam ten Bioaron C byl bardzo tani-zaledwie 8złmyslaalm ze bedzie drozszy a nie sprawdzalam juz wczoraj w internecie bo mi sie nie chcialodzis bylam u lekarza i wstapilam do apteki.

Ja niedawno dawalam malym Kidabion ale butelka na dwoje po 2 tyzeczki dziennie starczala na 10dni-a kosztowal 20złoczywiscie nie chodzi mi o to zeby oszczedzac na zdrowiu dzieci ale zobaczymy jakie beda efekty po tym syropkuWeronika lyka Marsjanki,maluchy tez chcialy jak je zobaczyly bo sa fajne,pastylki w ksztalcie ufoludkow ale sa dopiero od 7roku zycia

Edytcia matko kochana co za akcja w tej ikeinormalnie jakas psychozaco za ludzie

Monka ty masz doczepione kłakichyba ta informacja umknela miale spoko,wygladasz ekstra

Sniezynka aco ty???co sie stalo???
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 20:54   #4985
edytcia
Zakorzenienie

Ta akcja w ikei to w Krakowie się działa

Właśnie wiem, co mi po głowie chodziło ciągle - Monika patrzyłam na twoje zdjęcia na NK i muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba wasza podłoga koło tego czerwonego łóżka - boska, mój kolor dla podłóg To jest deska kolorowana czy coś innego?
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 22:42   #4986
MONIKA1850
Zakorzenienie

Edytcia nieeeee,to zwykle panele z Classena kolor o rany jaki kolor czekaj zerkne na strone tej firmy i zaraz ci napiszejuz!Jatoba bahia-to ten kolor
Stary 2009-02-27, 23:17   #4987
edytcia
Zakorzenienie

Monika zwykłe niezwykłe, mi tu o kolor się rozchodzi, no i o to że są ładnie położone
A swoją drogą nazwa zaje..sta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 07:56   #4988
Sniezynka21
Zakorzenienie

O rany, ale smarujecie

Doridee prosze na priv dane konta Wystaw mu pozytywa, bo jak dasz negatywa to w odwecie dostaniesz to samo. Wiecej u niego kupowac nie bede

A wczoraj jakos tak mialam kiepski dzien, nie wiem czy pogoda czy co... w kazdym badz razie dzisiaj jest lepiej Dzieki za troske dziewczynki

Moja Sarenka jeszcze spi Dalam jej mleko o 7:00 i sobie dalej spi Dziekuje za komplementy odnosnie mojej perly
Stary 2009-02-28, 10:23   #4989
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka jak tam dzisiaj? lepszy dzien?

Doridee nie wiem kiedy odczepiam wlosy narazie o tym nie mysle , taki przyslowiowy termin wypada w maju , okres 3 miesieczny, zobaczymy w jakim beda stanie i jaki fryz mi sie zrobi do tych 3 miechów.

Monika tez lukalam na te marsjanki ale wlasnie sa od 7 roku z. , zato scooby doo mozesz dawac, takie cukkierki chyba tofi, ja malemu czasem daje, musze mu zakupic , pozatym zero innych witamin, nie wiem nawet czy sie powinno.

Amelka fajnie ze mala chodzi do szkoly bajera, u nas nie ma bede musiala z malym siedziec .Mam nadzieje ze nie zabraknie mi cierpliwosci i wytrwalosci
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:45   #4990
MONIKA1850
Zakorzenienie

Ale cisza....
Stary 2009-03-01, 20:08   #4991
monka23
Zakorzenienie

sie baluje w poscie co nie ladnie nie ladnie

U nas weekend zlecial, jakos tak zlecial jak to w weekend a nigdzie nie bylismy nawet zachomikowalam sie wczoraj w domu na wieczór i nigdzie juz nie szlam musze wypoczac bo chlupa w angli jest totalnie zasyfiala, juz tz-toewi zakomunikowalam ze biore 7 f za godzine za sprzatanie takze mysle ze dwa dni bede robic no zeby nie bylo ze sie nie zarobie a sie zarobie

dzidek szaleje szajbus jakich malo nie wiem , czy to mix krwi czy cuuu patelnie czajniki dzbanki - juz mi bembenki w uszach pakaja od tego , az sie wydarlam do niego- ze jak nie umial mowic to byl spokoj a teraz jakb ktos go nakrecil
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 20:41   #4992
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka to nie narzekajprzynajmniej masz wesoloa u nas chyba Daria zarazila sie od Weroniki-o ile to mozliwezapaleniem oskrzeli,identyczne objawy jak u starszej siostry,jutro do lekarza

slyszeliscie te piosenke-boska kiedys nie cierpialam takiej muzyki ale jak uslyszalam w radio to normalnie bombasciagnelam ja sobie i wciaz slucham jak nawiedzona

http://www.youtube.com/watch?v=zxv0bQjmd-E
Stary 2009-03-01, 21:02   #4993
parapet
Zadomowienie

Śnieżynka, mała śliczna, ale znów nie wiadomo do kogo podobna, pomieszaliście się pięknie

Doridee, trzymam kciuki za Andrzeja, żeby się jako tato przebudził. Są rzeczy których zawsze tatusiowie uczą dzieci, jak jeżdżenie na rowerze i kopanie piłki przegapi, a potem będzie się dziwił kiedy to minęło.

Monka, może on perkusistą zostanie

Monika, mam nadzieję, że wszystkie uodparniacze pomogą i skończy się ten szpital u was. Jak twoja noga?

Akcja w ikei

Znów początek tygodnia
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 21:15   #4994
MONIKA1850
Zakorzenienie

Parapet noga narazie ok-nie boli

Gdzie reszta???ja zaraz spadam spac
Stary 2009-03-01, 21:17   #4995
edytcia
Zakorzenienie

Ale pustki!

monka parapet dobrze pisze, może perkusistą Kartal będzie

Monika piosenka bez wyrazu, wolę oryginał. Nie lubię jak za takie kultowe kawałki są tak coverowane, beznadzieja i pójście na łatwiznę. Moje zdanie.

U nas weekend minął, w piątek tż ze szwagrem "rozpoczynali" sezon piłkarski, oczywiście w naszym towarzystwie
Wczoraj ta ikea, a dziś też byliśmy na wyjeździe, na chwile u rodziny tż-ta, a potem u znajomych.
Jakoś tak leci.
Stary 2009-03-01, 22:40   #4996
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monika zdrówka dzieciom. Napisz jakie mają objawy?

Monka ja to Ci wcale nie zazdroszczę, potwornie meczy mnie taki hałas... Ala jest w miarę cichym dzieckiem, tzn. nie wymyśla sobie jakichś hałaśliwych zabaw. Jedynie to jej trajkotanie i zadawanie setek pytań na minutę jest troche męczące. Ona już z zasady pyta "dlaczego", czasem totalnie absurdalnie.
Ale jak wracam z przedszkola to mam głowę jak bania

W sobotę wzięłam aparat do przedszkola i zrobiłam trochę zdjęć - w albumie zimowym. Trochę się uzbierało W środę zamierzam ja zostawić na dwie godziny samą, oj ciężko będzie. Pewnie ja będę bardziej przeżywać niz ona

Śnieżynko wczoraj wysłałam paczkę, powinna jutro, najpóźniej pojutrze dojść. Kiedy wyjeżdża ta koleżanka??
Stary 2009-03-02, 08:45   #4997
Sniezynka21
Zakorzenienie

Hey dziewczyny

Ja mam szlaban na neta, jak TZet jest w domu Dlatego w weekend sie nie odzywalam

Doridee dziekuje W dalszym ciagu czekam na priva Kolezanka wyjezdza 4 marca, wiec pewnie dojdzie przesylka Za chwilke zagladne do galerii.

Monka a jakos lepiej juz humor Pokaz jakies nowe fotki Katala

Dzisiaj nie wstalam rano na cwiczenia dlatego, ze Sarah wstawala dzisiejszej nocy az 12 razy !! A razem z nia 3 razy Olivia Padnieta jestem...

Tak sie zastanawiam, bo waga naprawde wolno mi spada, czy moze to miec cos wspolnego ze spirala ?? Odkad ja zalozylam mam lekkie krwawienie ( z przerwa na noc :-/ )

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

edit: dziewczyny mamy juz prawie 5.000 postow, wiec zalozylam nowy watek
Zapraszam : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post11237200
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości