![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II
Monka wiem, ze zawsze patrzy w jedna strone dlatego co jakis czas obracamy jej lozeczko i jak sie bawimy to raz z jednej a raz drugiej strony.
Do kitu mam dzien ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynko co sie stało???
![]() A Sarenka prześliczna, kochany szkrabik i bardzo do Olivki podobna - tak mi sie wydaje ![]() Edycia też mnie zmroziło po przeczytaniu tej historii, to w Ikei koło Ciebie taka akcja była?? Ala też sie mnie nie pilnuje, też ja kiedyś po całym sklepie szukałam.. Monka a kiedy ściągasz te doczepiane włosy? Ciekawe czy Twoje nie ucierpią ![]()
#4983 |
Rozeznanie
|
Sniezynka Sarunia sliczna,tez mi sie wydaje ze podobna do siostry
![]() No historia z tym dzieckiem w Ikea -straszna ![]() ![]() Mi sie nic niechce,jestem jakas rozleniwiona,a jutro jeszcze do szkoly polskiej Sare zawiesc ![]()
#4984 |
Zakorzenienie
|
Aleście nasmarowaly
![]() Doridee smutna ta cala sytuacja z alunia i tztem ![]() ![]() ![]() ![]() Ja niedawno dawalam malym Kidabion ale butelka na dwoje po 2 tyzeczki dziennie starczala na 10dni-a kosztowal 20zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytcia matko kochana co za akcja w tej ikei ![]() ![]() ![]() Monka ty masz doczepione kłaki ![]() ![]() ![]() Sniezynka aco ty???co sie stalo??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Ta akcja w ikei to w Krakowie się działa
![]() Właśnie wiem, co mi po głowie chodziło ciągle - Monika patrzyłam na twoje zdjęcia na NK i muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba wasza podłoga koło tego czerwonego łóżka - boska, mój kolor dla podłóg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
Edytcia nieeeee,to zwykle panele z Classena kolor o rany jaki kolor czekaj zerkne na strone tej firmy i zaraz ci napisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
Monika zwykłe niezwykłe, mi tu o kolor się rozchodzi, no i o to że są ładnie położone
![]() A swoją drogą nazwa zaje..sta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
O rany, ale smarujecie
![]() Doridee prosze na priv dane konta ![]() ![]() A wczoraj jakos tak mialam kiepski dzien, nie wiem czy pogoda czy co... w kazdym badz razie dzisiaj jest lepiej ![]() ![]() Moja Sarenka jeszcze spi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka jak tam dzisiaj? lepszy dzien?
Doridee nie wiem kiedy odczepiam wlosy ![]() ![]() Monika tez lukalam na te marsjanki ale wlasnie sa od 7 roku z. , zato scooby doo mozesz dawac, takie cukkierki chyba tofi, ja malemu czasem daje, musze mu zakupic ![]() ![]() Amelka fajnie ze mala chodzi do szkoly ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() U nas weekend zlecial, jakos tak zlecial jak to w weekend a nigdzie nie bylismy ![]() ![]() ![]() ![]() dzidek szaleje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Monka to nie narzekaj
![]() ![]() ![]() ![]() slyszeliscie te piosenke-boska kiedys nie cierpialam takiej muzyki ale jak uslyszalam w radio to normalnie bomba ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zxv0bQjmd-E |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zadomowienie
|
Śnieżynka, mała śliczna, ale znów nie wiadomo do kogo podobna, pomieszaliście się pięknie
![]() Doridee, trzymam kciuki za Andrzeja, żeby się jako tato przebudził. Są rzeczy których zawsze tatusiowie uczą dzieci, jak jeżdżenie na rowerze i kopanie piłki ![]() Monka, może on perkusistą zostanie ![]() Monika, mam nadzieję, że wszystkie uodparniacze pomogą i skończy się ten szpital u was. Jak twoja noga? Akcja w ikei ![]() Znów początek tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Parapet noga narazie ok-nie boli
![]() Gdzie reszta???ja zaraz spadam spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Ale pustki!
monka parapet dobrze pisze, może perkusistą Kartal będzie ![]() Monika piosenka bez wyrazu, wolę oryginał. ![]() U nas weekend minął, w piątek tż ze szwagrem "rozpoczynali" sezon piłkarski, oczywiście w naszym towarzystwie ![]() Wczoraj ta ikea, a dziś też byliśmy na wyjeździe, na chwile u rodziny tż-ta, a potem u znajomych. Jakoś tak leci. |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Monika zdrówka dzieciom. Napisz jakie mają objawy?
Monka ja to Ci wcale nie zazdroszczę, potwornie meczy mnie taki hałas... Ala jest w miarę cichym dzieckiem, tzn. nie wymyśla sobie jakichś hałaśliwych zabaw. Jedynie to jej trajkotanie i zadawanie setek pytań na minutę jest troche męczące. Ona już z zasady pyta "dlaczego", czasem totalnie absurdalnie. Ale jak wracam z przedszkola to mam głowę jak bania ![]() W sobotę wzięłam aparat do przedszkola i zrobiłam trochę zdjęć - w albumie zimowym. Trochę się uzbierało ![]() ![]() Śnieżynko wczoraj wysłałam paczkę, powinna jutro, najpóźniej pojutrze dojść. Kiedy wyjeżdża ta koleżanka??
#4997 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() Ja mam szlaban na neta, jak TZet jest w domu ![]() ![]() Doridee dziekuje ![]() ![]() ![]() Monka a jakos lepiej juz humor ![]() ![]() ![]() Dzisiaj nie wstalam rano na cwiczenia ![]() ![]() Tak sie zastanawiam, bo waga naprawde wolno mi spada, czy moze to miec cos wspolnego ze spirala ?? Odkad ja zalozylam mam lekkie krwawienie ( z przerwa na noc :-/ ) ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- edit: dziewczyny mamy juz prawie 5.000 postow, wiec zalozylam nowy watek ![]() Zapraszam : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post11237200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.