|
|
#661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VII
Cytat:
Cytat:
I owszem, każdy ma swój styl- dlatego nie masz prawa pisać komuś "dopracuj styl". Mnie się grzybek bardzo podoba, kolor, jak widać w opisie, jest bardziej żółty niż zielony (aparaty lubią kłamać w kwestii kolorów, a zresztą logicznie myśląc: od kiedy drewniana klepka ma taki zielonkawy kolor jak na tej fotce?). I zazdroszczę, chooco, że takie rzeczy możesz nosić- ja, tak jak słonko, wyglądam tragicznie
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-03-02 o 16:44 |
||
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie znalazłam coś ciekawego w rozmiarze 36 ^^
I tylko 12 zł
|
|
|
|
#663 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
brzydko w tym wygląda ale wszystkie "ojej ślicznie" a prawda jest taka że jest tandetny. baby lubią sobie źle doradzać!
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Przestańcie się kłócić i przekonywać do swojego zdania, bo nic nie wychodzi z tego.
Każdy ma swój styl i nie ma prawa narzucać go innym. Skoro jednej się podoba to dlaczego ma pisać *o nie, to brzydkie jest* kanalarz14, lubisz prowokować tylko jakoś słabo ci to idzie. |
|
|
|
#665 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo wiadomo jak ktoś nie ma pieniędzy to musi kupić tanio ale z gustem. to że kłucę się z innymi użytkownikami forum to nie znaczy że ich nie lubię, a wręcz przeciwnie
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie śmieszy to co wypisujesz :d nie wiem czy wiesz ale np. większość osób które się w tym wątku udzielają i pokazują zakupy z lumpków przy okazji wydaje mase kasy na ciuchy z "normlanych sklepów" i sądzę, że Twoje kieszonkowe nie dorasta nawet do połowy tego poziomu... co więcej sądzę, że Twoje kieszonkowe nawet nie dorasta do kasy jaką dziewczyny niektóre na msc wydają na lumpki same jak sądzisz, że my tutaj siedzimy na necie i o ciuchach dysktujemy bo nie mamy kasy to też super tylko szkoda, że większość z nas tutaj chodzi na lumpki tylko dlatego, że tam można zlaleźć coś oryginalnegobtw mi się akurat nie podobają te białe buty ale czy to znaczy że mam pisać że są szambowate ? Nie pisze tak bo nie sa - sa po prostu nie w moim stylu ale na pewno wlascicielka bedzie w nich dobrze wygladac chociaz mi by do niczego nie pasowaly.... Daj sie ludziom nacieszyc łupami i zbierz się za naukę do matury a nie piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia nieprzebierając przy okazji w słowach Swoją droga grzybek jest śliczny i faktycznie ładnie leży poza tym Paulinka jak zwykle mnie dobija zawartością swojej szafy ;( zabrałabym ci wszysciutko
|
|
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cieszę się że są ludzie którym się nie podoba- przynajmniej jak poszłam do sklepu to jeszcze był
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwalilo mnie to zdanie Udajesz, ze jestes mila, a gdzies z boku probujesz dowalic ![]() Jezeli myslisz, ze w lumpkach kupuja tylko osoby biedne, ktore np na buty nie moga przeznaczyc wiecej niz 15zl to sie grubo mylisz. Oczywiscie lumpki to tez dobra opcja dla tych mniej zamoznych, ale czesc dziewczyn oprocz lumpow odwiedza tez galerie i markowe sklepy. |
|
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stać mnie na, a raczej moich rodziców na ciuchy od projektantów, a jednak kupuję w second handach. Bo dla mnie to czysta zabawa, nazbierać ciuchów ile się chce i nie martwić się o to, że braknie mi pieniędzy. I przynajmniej nie będę nosić jak pół miasta kurtki z Croppa, kolorowych rurek z Tally Weijl i innych. Ech, skończmy ten durny temat. Każdy ma to co lubi i koniec. |
|
|
|
|
#671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiesz, ja nie mam zbyt pieniędzy bo musze dorabiać w weekendy, żeby kupić w lumpie coś za 8zł. nie moja wina że urodziłam się w takiej rodzinie ale mimo co kocham ją!
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
chooco- grzybek bardzo fajny, klasyczny, ale ciekawy.
kanalarz14- może pokażesz nam swoje lumpkowe zdobycze z ostatnich dni, bo do tego właśnie służy ten wątek? Jak Ci się coś podoba, pochwal, a jak nie- najlepiej się nie odzywaj bo a) nikogo nie interesuje, że Tobie się coś nie podoba, jeśli to jest zgodne z jego gustem b) poziom sposobu, w jaki wyrażasz swoje krytyczne zdanie jest porażająco niski- a krytyka, jeśli się już pojawia, powinna być konstruktywna.
|
#673 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisisj byłam w granatowo-żółtym na dostawie... Olaboga co się działo! jak się zaczeły odzywki i przepychanki wśród grona po siedemdziesiątce z tego tylko powodu, że ktoś puścił bąka... Myślałam ze się posikam ![]() A sama wyrwałam: 1. Musztardowy sweterek, 8zł 2. Szarobezową bluzeczkę na guziki z cyrkoniam, 8zł I po raz pierwszy byłam na łowach z kimś- po drodze przyajciółkę wyhaczyłam, z nią to się zajedwabiście lumpkuje... Zwłaszcza jak kasiula wkracza do akcji kiedy Handlary próbują nas taranować, ta dziewczyan to skarb! No i musztardę to ona wyrwała, coraz bardziej się w nim zakochuje...
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agacior89 ta musztardowa bluzeczka śliczna
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
może dlatego, że na tych zdjęciach nic nie widać?
|
#677 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
a dorzucisz lupe do tych zdjęć ? bo Twoje subiektywne widać mija się z moim niewidać
|
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Paulina - świetna kurteczka i torebka chooco - podoba mi się Twój grzybek i świetnie na Tobie leży agacior89 - ładna musztardowa bluzeczka
Skalpel: 3 Mel B pośladki/brzuch/nogi: 4/4/1 Mel B trening całego ciała: 1 boczki z Tiffany: 3 Edytowane przez starfall Czas edycji: 2009-03-02 o 18:11 |
|
|
|
|
#680 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) proponowała kilka stron temu. Na białym prześcieradle przy oknie z ładną pogodą (nie widziałam zdjęć na marcowym, więc nie wiem jak wyglądają)dziękuję wam po raz kolejny przekonałam się że w lumpku (i na lumpowym) można spotkać przemiłych ludzi
|
|
|
|
|
#682 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja też się do nich zaliczam?
|
|
|
|
|
#683 |
|
Wtajemniczenie
|
choco gdize lumpkujesz ?? bo ty chybaz krk jestes ?
|
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Raaaaaju dziewczynki nie kłóćcie się proszę, bo wątek zejdzie na psy
![]() Agacior89 obydwie bluzeczki boskie
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
chooco
a ja mimo że nie lubię grzybków to uważam że fajnie w nim wyglądasz . i na dodatek masz moją ukochną nokie |
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
[quote=anna1112;11238695]Tak odbiegajac od tematu ,to podobaja mi sie te butki z twojego avatorka,cos takiego chcialabym, nie koniecznie w panterke,ale tez moglaby byc
Agacior zaje.... te twoje zestawienei ciuszkow,wszystkow jednym miejscu,bardzo pomyslowo,jak z tej gazetki Avans? Avanti? Wiecie to juz naprawde nalog, jak tylko jestem przy kompie musze wejsc na wizaz. Masakra. Dzisiaj w hotelu widzialam babeczke w grzybku, fajnie wygladala. Babeczka byla bardzo wysoka ,miala rurki,kozaki na wierzchu , bialy golf i czerwony grzybek. Starsza babka a tak mlodziezowo ubrana i super sie prezentowala.
|
#688 | ||
|
Zadomowienie
|
ja się wstrzymam, niech dziewczyny zawyrokują, nie chcę brać na siebie takiej odpowiedzialności, jeszcze z kalosza dostane
![]() niee, w Krakowie sporadycznie w Radomiu Cytat:
ale słaby aparat maCytat:
|
||
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
moje dzisiejsze, przepraszam za jakos zdjec ale robione po roboczemu zeby koniecznie wam pokazac (hehe
)1. Dwie pary emu! TO NIC że za małe to nic, wygladają na prawie niesmigane, no to mialam zostawic?;-) rozmiar 36 cheeetnie wymienie;d 2. reeboki troche nad nimi posiedze doprowadze do ładu i beda w sam raz na lumpkowe wypady kosztowały tylko 3 zł!3. rózowa tunika z opadajaca falbanka od kołniezyka cos na styl zabotu, niestety zdjecie marne za dnia postaram sie zrobic lepsze, bo jest naprawde fajna, tylko rozmiar za duza ![]() 4. czarna bluzeczka z zabotem, wzielam bo pomyslalam ze moze jakies wizazance noszacej wiekszy rozmiar sie przyda rozmiar bodajze 42 czy 445. bluzeczka tuniczka rekawki zakonczone sa guziczkami, sama nie wiem co o niej myslec heh 6. tunika czysty spontan! wzielam bo wpadła w rece ( brak rozwagi w lumpkowaniu!!) 7. miłosc od pierwszego wejrzenia, spodniczka brazowa w krateczke jak widac ma odstajacy material. poprostu cuudo, obcisla fajnie sie prezentuje, ale nim ja do niej schudne mina wieki! a bylam taka nia zachwycona
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
dalej. oj marne zdjecia marne
![]() nie ma co po nocy robic;/
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

nowy, nie śmierdzi nawet , reszta w praniu. Kolor taki bardziej żółty ale nie odblaskowy tylko przyjemny dla oka
brzydko w tym wygląda ale wszystkie "ojej ślicznie" a prawda jest taka że jest tandetny. baby lubią sobie źle doradzać!
bo wiadomo jak ktoś nie ma pieniędzy to musi kupić tanio ale z gustem. to że kłucę się z innymi użytkownikami forum to nie znaczy że ich nie lubię, a wręcz przeciwnie
poza tym Paulinka jak zwykle mnie dobija zawartością swojej szafy ;( zabrałabym ci wszysciutko 

ale mimo co kocham ją!

po raz kolejny przekonałam się że w lumpku (i na lumpowym) można spotkać przemiłych ludzi