|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
ojej . dłuugo mnie nie było ;o ale musiałam sobie wszystko poukładać =,= chociaż troszeczkę bo i tak za dobrze nie jest -,- . ale wróciłam. ;D miło że ktoś pamiętał . (; .. okradłam was wszystkie ;D ;* _______
nie jesteś idealny , ale może akurat właśnie za to Cię tak kocham ? ;* ej , nie potrzebuję żadnej męskiej dzii.wki tylko PRAWDZIWEGO faceta. pieprzysz od rzeczy mówiąc o 'miłości' .. skradnę Cię kochanie ;D szastasz słowem ` kocham ` jak szczeniak -,- i gdybym nie miała kilku cech o których wiem pewnie podeszłabym do Ciebie w ten szary smutny dzień .. uśmiechnij się . nie chcę nic więcej . i ta głupia nadzieja w sercu że `może jeszcze wróci` .. i tylko sufit dzieli nas. czy to łza spływa mi po policzku, czy to serce mi pęka. słyszałeś ten huk ? .. to tylko moje serce. chłopak na pół etatu . łzy szczęścia. bo nareszcie jesteś obok.<3 te kilka słodkich kropli. zwielokrotnij je niech ból szybko schnie .. bez Ciebie kochanie życie to thriller . masz powód ? - płacz. to bufor dla serca. tylko głaz nie ma faz cierpienia i szczęścia .
|
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
powinnam - cudowna ! <3 kradnę ten : "pokój z pajęczynami na suficie"
![]() TiScatteroUnaFoto - mrr boskaś ! "chciałam mu opowiedzieć o wszystkim i dowiedzieć się z ulgą, że to nic takiego. Że nie muszę się martwić, bo on sie tym zajmie..." - ten kradnę ![]() Paranienormalnaa - ahh. Ty wiesz <3 kradnę ten : "- on jest dla Ciebie aż taki ważny ? - najważniejszy." ![]() niewieotymnikt - <3 ![]() jednaZwielu - kradnij, kradnij mnie to cieszy ![]() 3martyna3 - <3 "Usiadła na kamiennym schodku i z szeptem na ustach wpatrywała się smutnymi oczami w księżyc.." oraz "..i wbijając sobie do głowy słowa od niego, wpatrywała się w ekranik telefonu - czarodzieja." - kradnę te 2 ![]() ______________________ jestem spokojna, ale wali mi serce. odpowiada mi tylko dźwięk otwieranych kapsli. i wciągam głębiej dym, biorę większy łyk. czuję w piersi syf, czuję w sercu wstyd. zapragniesz mnie spowrotem łzy spadną na ziemię zdusisz w sobie ból, znam to pragnienie. kolejny raz sprawiasz, że nie mogę spać. kurtyna opadła i piekło szło. słuchać, włączyć, mieć to w głowie. saszetka szczęścia w proszku. z nutką miłości. zrób ze mną coś swojego. peculiarity - wreszcie ! cudowna <3 i mam nadzieję, że wszystko będzie już ok ![]()
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-02 o 15:46 |
|
|
|
#4443 |
|
BAN stały
|
Oczywiście.
;*_________________________ _________________________ _______________ _________________________ _________________________ ___________ Ej, mam ochotę tańczyć, albo patrzeć jak to robisz Ty. Po co dzwonisz jeśli nie chcesz bym coś z tym zrobiła.? Chcę dziś pić i tańczyć aż wybuchną basy. Chcę wsiąść w samochód i na zakręcie wypaść z trasy. Zatańczyć na szczycie świata i *******ić straty. |
|
|
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
Kotku.! nie bolą Cię nóżki?? Całą noc chodziłeś mi po głowie
![]() Leci bocian leci.. ii Orgazm.. znasz to.? Nie.. To Żałuj ![]() Wszystkie puzzle ułożone, nie został już ani jeden.. tak się nie robi.. bardziej niż wczoraj, mniej niż jutro.. Mam się przejmować? Stresować? Chodzić, Żałować? *******e ;] Dlaczego tak się stało? i wszystko w jednej sekundzie się z***ało.. Tylko Ty posiadasz klucze do mojego serca.
|
#4445 |
|
Rozeznanie
|
Bright Crystal - miło mi i również pozdrawiam, ale staraj się nie robić off topów ;]
Miluuu - Kurcze, fajnie jest być czyjąś inspiracją ;D I cieszę się, że mogłam się na coś przydać ;* __________________ Bo ja wiem, że patrząc w lustro, chciałabyś zobaczyć moje odbicie. Ale przykro mi, kotku, nie każdy może być tak idealny jak ja xD Cały świat odwrócony plecami Pan pozwoli, że zważę Pana miłość? -Dziewczyno, ale ja Ci zazdroszczę... -Czego? -Masz takie powodzenie. -Masz na myśli tych kretynów uganiających się za mną? Nie ma czego zazdrościć. Ja jestem już tak zmęczona odganianiem ich, że chyba zjem kilo czosnku i każdego z nich później pocałuję. Ironiczne spojrzenie opanowałam do perfekcji. Głodne usta wciąż szepczą Twe imię Moja miłość utopiona w bagnie Tęsknie tak przeogromnie, że całuję każdą napotkaną żabę, w nadziei, że przemieni się w Ciebie. Nocą krzyk obudził ściany Pokaż mi jak pachnie miłość. Miłość na kolanach szlocha |
|
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
perfekcyjne . ______________ Chcę tylko poczuć, jakie to jest w dotyku .
Jestem niegodna . Nie ruszaj się Chcę zapamiętać cię tak jak teraz . Tabele zmieniły obrót . Ten rodzaj miłości był rodzajem zabójczym . Twoja miłość jest słodką nędzą . Teraz w tym pokoju nie można nawet oddychać . Mały, nieprzyzwoity sekret . To jest coraz trudniejsze każdego dnia . Dokuczliwe szepty . Utknęłam w momencie czekania na ciebie . W mgnieniu oka .
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
-Mam półkę pełną książek, i co? .
-Nie chcę nigdy musieć pozwalać ci odejść. -Jestem w ciemności i ty jesteś moim światłem . -Jestem ślepa i ty jesteś moim wzrokiem . -Zapach twojej skóry. -Chce spędzić całą noc w twoich oczach . -to było dość trudne dla mnie, trwać beż ciebie. -kiedy wszystkie kłamstwa, które mówisz, są w czyichś innych ramionach -Nie moglabym żyć bez komórki Nie mogłabym żyć bez wozu terenowego Nie mogłabym żyć bez karty kredytowej Nie mogłabym żyć bez ciebie. -Kiedy znalazłam miłość Nigdy nie myślałam, że jej potrzebuję -A teraz nie mogę przestać Chcieć go więcej i więcej. -Wpłynąłeś na moją rzeczywistość |
|
|
|
#4448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a te dwa u góry zabieraam ;**- podpisano inicjałem jesteś moim ideałem <3
|
|
#4449 |
|
Raczkowanie
|
Już mnie mięśnie bolą od tego sztucznego uśmiechu Wiesz wciąż tylko tobą pachnie moja skóra Podejdź, weź mnie za rękę, ja też cię wezmę chętnie Mam czas dla nas tylko na sex I tą miłość w SMS'ach - wybacz Myslicie „daj mi ten sex, weź swoją miłość” Powiem tak, jasno i rzeczowo Nie mam czasu na pierdoły I proszę nie łudź się, że ja pokocham Cię Starasz się to wiele, ale dla mnie to za mało
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
“Lecz czasem dziwny głos przed siebie każe biec
I na powietrze wyjść gdy pada deszcz” “Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz Te chwile z moich dni do jednej dłoni zbierz…" To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości… Wspomnienia palą mnie jak słońce, wspomnienia jak lawa gorące nieprzyzwoite myśli. Kiedyś o sobie zapomniałam,odnalazłam samą siebie. Posiadam tyle,a wszystko pochłania uczucie do niego.posiadam tyle,a bez niego wszyskto jest niczym. |
|
|
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
zimno jest, ale brakuje ciepła twoich słów.
mokre dni. od łez mokre. tylko drzewa rozumieją ludzi bez ust. topię się w ciepłej krwi pulsującej w skroniach. tak, jestem małym błędem swoich rodziców. przykładasz usta i słowa do jej zimnego ciała. gwiazdy ciekną po palcach i sklejają włosy. oddech.skóra.włosy wszystko mnie boli od życia. ciała swego nie odróżniam od bladych pszenic. we śnie gorącym zasypiam i szukam śladów szczęścia. co to jest sen ? tak smakują sny. jak ćmę, rozgniatasz mnie na ścianie. boję się ciebie. twoich kłamstw. sny we włosach krucho nucą kołysankę. nieobecnie dotykamy okruchów szczęścia. obcięto mi głowę i zrobiono z niej naleśniki. tak, jestem tutaj. przewracam się o twoje rzęsy. wypluwam szczęście. ptak, co nigdy we włosach się nie krył. gwiazd psy szczekają bardzo tęsknie. w ustach niesmak. kłócę się z twoimi snami. krew śpiewa, że aż włosy bolą. na palcach moich rzęs nie policzę twoich kłamstw. na talerzu grzesznie leżą nasze błędy. wiatr szybę łamie. szybę krwi i radości. jestem oddana swoim włosom i dłoniom. gwiazdy jakby umierały. jak embrion, niewinnie pytasz o strach. drwią z nas światy i życia obłędy. chyba już nie wolno mi oddychać. nie słyszymy siebie samych. nasze mózgi jak złe psy. skomlą do księżyca. ostrzysz język na plątaninie włosów mego serca.
|
#4452 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
**Cytat:
*jeszcze jakby któraś miała to bardzo proszę **____________ Tak na początek, to przestań zgrywać durnia przy mnie, bo możesz mieć problem, jak Edyta Górniak z hymnem.. jeśli patrzysz na realny świat, założę się, że nie widzisz tego to co ja! Są ci, co nie lubią tego rapu - j*b*ć ich! Jeśli nie ma muzyki - nie ma nic... To życie nauczyło mnie szanować te wartości Przy których sztaby złota to tylko ten mały grosik zamknąć oczy, obudzić się przepraszam , ale dziś nie mam pomysłów na opisy .
|
|
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
Ważne!. ( ;
bardzo potrzebuje jakichś opisów z okazji imienin, żeby wysłać "koledze" jutro. ^^takie miłe życzenia, mogą być niedosłowne. ![]() ______________________ Boże, daj mi to czego pragnę. - a na urodziny co byś chciała ? - Ciebie. ![]() ciągle na siebie wpadamy, zauważyłeś ? nawet gdybym chciała nie powiedziałabym Ci wszystkiego, bo nie masz tyle czasu. - "i żyli długo i szczęśliwe" - dalej wierzysz w te bajki ? gdy Cię nie widzę, jestem tylko trochę smutna, trochę bardzo .. - nigdy mnie nie zapytałeś o jedną rzecz .. - ? - o miłość. a ona tylko chciałaby dostać esemesa - " pójdziemy gdzieś ? " już nawet papieros nie pomaga .. kiedyś się opije, przyjdę i powiem " Nienawidzę Cię " .. upiła się luksusem .. a smutek utopię w rzece .. a szczęście wypłynęło na wierzch. ![]() jego usta, jak marcepanowe trufle. ![]() rozpływam się przy Tobie, jak truskawkowa milka w ustach. ^^ - Kiedyś obiecałem, że złączymy nasze usta. - .. - proszę, podejdź bliżej. za sobą ciągnę pochmurne dni. - a wspomnienia gdzie trzymasz ? - jak to gdzie, w sercu. ![]() - opowiem Ci o moim sekrecie. - nie musisz, już go poznałem. _________________________ _____________ Pan Z. ; ** ![]() < 3 |
|
|
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
cieszę się, że Ci się podoba
________________ nasze społeczeństwo produkuje w nadmiarze chłopców, a jednocześnie coraz mniej mężczyzn. i gdy wyjeżdża gdzieś na trzy dni, a Ty za Nim tak strasznie tęsknisz.. i choć jesteście daleko od siebie to nucicie te same piosenki. i padają strzały. publiczność jest zdziwiona, ale biją brawo. i wszyscy są po mojej stronie. wiedzą, że Ci się należało. -Każdy czasem przegrywa. -Każdy.? Być może – ja nigdy.
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
.wiem, że mnie widzisz nawet gdy jestem daleko. .Twoja miłość przemienia każdy mój zwykły dzień w wielkie święto. .najbardziej kojące są złudzenia. .wyprzedaż uśmiechów. .istnieje niebo dla gangsterów. .z moich sukcesów Ty będziesz mistrzostwem. .projektuje styl swojego życia.
|
|
#4456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i kradne ten ;***-------------------------- 1.Tego co było miedzy nami, nie mozna zredukować do dialogów. 2.Jego słowa sprawiaja, ze czułam sie jeszcze bardziej zagubiona. 3.Więc rozpoczynam proces gojenia .. 4.to czego potrzebujesz, nie dotyczy mnie. 5.Przesuń sie. Zabierasz mi powietrze. 6.Mam kota, telewizor, z pilotem ..Tylko nie mam sie z kim śmiać. 7.udowodnij, ze potrafisz czarować .. 8.Otwierasz oczy, i widzisz tylko zdjecie .. 9.ale i tak pamietam kazde słowo .. nie było ich sporo .. 10.to tu, gdzie jestem .. nie ma słońca. 11.Wez te ręce. to nie ma sensu. 12.w jej oczach widac było tylko odbicie gwiazd. Gwiazd, ktore przestała widzieć. 13.noszę serce na temblaku i wyglądam z nim jak idiotka. |
||
|
|
|
#4457 |
|
Zadomowienie
|
nie dziękuję - nadmiar mam zbędnych uczuć.
|
|
#4458 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 'Gdy ktoś kto mi jest światełkiem gaśnie nagle w biały dzień.' 'Gdy nie można mocą żadną, wykrzyczanych cofnąć słów.' 'Wśród tandety lśniąc jak diament.' 'Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść,Niepokonanym.' 'Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.' Perfect - Niepokonani 'Okręciła gaz, nie zapukał nikt na czas' 'A w sobotnią noc Był Luxemburg, chata, szkło' 'Było nas trzech W każdym z nas inna krew Ale jeden przyświecał nam cel Za kilka lat Mieć u stóp cały świat Wszystkiego w brud' 'Czym ugasić mój ból Nauczyło mnie życie jak nikt' 'Otwieram drzwi I nie mówię już nic Do czterech ścian' Perfect - Autobiografia
'Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz Na linie nad przepaścią tańcz Aż w jedną krótką chwilę Pojmiesz po co żyjesz ' 24.11.1968r. - 22.12.2008r. [*] Kocham. Pamiętam. Na zawsze Tato! ;( Edytowane przez PannaLolka Czas edycji: 2009-03-02 o 16:23 |
||
|
|
|
#4459 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem że się nie obrazisz ;P .. ajj , też mam taką nadzieje ; ) powoli zaczyna się układać i staję na nogi . xd Cytat:
kradnij maleńka . ;* i pozwól że te sobie wezmę. _________________
słodkie życie we dwoje <3 zobojętnienie wobec innych znieczulone spojrzenie . są osoby których nikt nie zastąpi choć się zdarzało, że zaczynałam wątpić małe nieporozumienia i gotowa przeciw wystąpić jak głupi, skreślając to czego nie można kupić. tylko dla niego skąpana w kroplach szampana. chcę go mieć przy sobie i z nim tracić umiar.^^ życie staraj się mi osłodzić , a nie staraj się mnie omamić . twój facet to kawał skur.wysyna który żyje z dnia na dzień. jesteś moim osobistym słońcem. odganiasz dla mnie chmury. znowu tęsknię za Tobą i znowu na to pozwalasz .. jak będę chciała czyjeś serce to sobie je narysuje ! ale tu bałam się, że pozwolisz mi spieprzyć wszystko .. rzygam swoim życiem osobistym . tyshe - moje guru <3 opisy kradnę , kradnę , kradnę xD mój nałóg (;
|
|
|
#4460 |
|
Raczkowanie
|
Czesc :)
Czytałam tak wasze opisy i bardzo mi się spodobały
![]() Macie jakiś pomysł na opis do chłopaka z którym jestem już pół roku i mieszka w Niemczech wiec daleko mnie
|
|
|
|
#4461 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
boskie )!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przeczytałam : Więc rozpoczynam proces golenia ..i tak się zastanawiałam o co w tym opisie chodzi ![]() Takie są w życiu drogi, nie każdemu sprzyja los, nie jest kul ;c Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych?
|
|
#4462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesteś częścią mnie, jak milion moich oddechów przynosi mi kwiaty i rozmawiamy godzinami tonę w Twojej miłości jesteś obciążeniem, które z dnia na dzień staje się coraz cięższe teraz to już nic nie wiem na temat idealnego życia pokoloruj mnie na Twój kolor uśmiechaj się, choć serce krwawi moment pomiędzy oddechem moja droga powrotna do wspomnień o Tobie biorę kredę i piszę Twoje imię na chodniku horoskop skłamał, było w nim, że właśnie dziś Cię znajdę niech fale nie zabiorą mi Cię bezpowrotnie bez żadnych wątpliwości, wciąż Cię kocham dlaczego moje serce nie jest właśnie dla Ciebie? średnio 10 lasek dziennie… Pan Niedostępny Gubię się w Twoich oczach Tracisz oddech, ale wcale nie chcesz wzywać karetki łykam garsć tabletek i przeżywam kolejny dzień bez Ciebie Nie patrz się tak idiotycznie, właśnie Ty jesteś chłopakiem piątkowym, nie moja wina, że Ci się dni pomyliły i przyszedłeś w czwartek, tak żeby mi niespodziankę zrobić.. jednak zrobiłeś ją sobie ‘ -Odchodzę – krzyknął zagłuszony muzyką. -Jestem nareszcie szczęśliwa – odpowiedziała, usiłując przedrzeć się do niego w tym tłumie. Lecz on słyszał tylko wrzask tłumu i potężną muzykę. -Żegnaj.. ! - powiedział, rzucając jej ostatnie spojrzenie. -Też Cię kocham – krzyczała. Fala ludzi zasłoniła ich. Nie widzieli się już… __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne ![]()
|
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - uwielbiam Cię <3
nyde, peculiarity, tyshe, powinnam, chocapic, rebellious, Paranienormalna my new love ________________ zły sen, z którego chcę się obudzić.. rozum każe wytrzymać , a serce pyta : co dalej? choć tak niewiele od przepaści, wierzę, że szansę dasz mi. A na razie nic nie wiem. Nie wiem, co jest, a czego nie ma. Ostatnio chodzę wygięta w jeden wielki znak zapytania. piękne momenty, zatrzymane na zdjęciach i w sercu. Zaufaj mi, ja Ci pomogę jak zło będzie chciało podstawić Ci nogę. Nie ważne co mówisz na mój widok, ważne jak patrzysz!
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
1. Blade niebieskie oczy patrza w niebo,które jest tak samo niebieskie i blade...
2.Bądź spokojny, wykuliśmy naszą miłość w stali... 3.Permanentne szczęście 4.Rubaszny śmiech cherubinka ![]() 5.Nad nami-noc.Goreją gwiazdy,dławiący,trupi nieba fiolet... 6.ale oczy mówią wiele 7....Jest w Jego oczach coś co porywa Mnie...Jest w Nim nadzieja... |
|
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
Do PannaLolka:
Trzeba cos stracic, by cos docenic, zeby odzyskac, trzeba sie zmienic, trzeba przebaczyc, choc czasem nie jest jak byc powinno i zrozumiec jak wazne jest - być rodziną! badzmy rodzina bo to jest najwazniejsze ! Kiedy sobie wyobrażam że miałoby Cię nie być szczerze? nie miałabym po co żyć, nie miałabym dokąd iść, cały mój świat. wszystko co mam to Ty Dobrze jest miec na kogo liczyc kiedy potrzeba pomocy, a cala reszta milczy, dobrze jest miec kogos u boku, kiedy los nie sprzyja i spada masa klopotow.. Bede przy was nawet gdyby caly swiat we lzach sie rozplywal, bede przy was..
|
|
#4466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_______________ dotyk Twój i niczego już nie jestem pewna. dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu. przyjmuję oto postawę pt. "wdupiemająca". oglądam nas w lustrze i widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie. ile nieba można przejść, kiedy żal odbiera oddech.? nie odbiera telefonów, ale wiem, że to tylko po to bym myślała o nim częściej. może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak.
|
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
ojej ja znam tą pioseneczkę ;D ale nie skojarzyłam ![]() _________ chcę się napawać zapachem wiosny.. ![]() Byłam obok, Ty wybrałeś inną przyszłość.. jego oczy, jak dwa błękity <3 jesteś odpowiedzią na to kim jestem i co chcę robić w życiu.. to jest najpiękniejszy prezent jaki dostałam w swoim zyciu.. Ty <33 czyny, nie cuda.. W powietrze. Co się zdawało cielesne. To się rozwiało jako z wiatrem oddech..
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-03-02 o 18:24 |
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
kołysanka Twoich słów. zamykam mocno oczy, gdy jest mi źle. szeptali słowa bezwstydne litanię zakochanych. Słodycz, to twoje imię. Zielony spokój. Zakochana złośnica. Czekoladą odznaczam zły dzień od lepszego jutra.
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
pokochaj, pokochaj, pokochaj!
a wiesz, że za każdym razem jak zamykam oczy to widzę Ciebie? wszystko we mnie drży, gdy tylko pojawiasz się TY czy jak powiem 'przytul' - przytulisz? dwa słowa, dziwięć liter, trzy sylaby jeśli wiesz, co chcę powiedzieć.. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-02 o 18:47 |
|
|
|
#4470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie to, że chcę tworzyć kłótnię, ale po prostu nie lubię gdy ktoś przywłaszcza sobie coś mojego, coś co ja wymyśliłam bądź dodałam. (: Oczywiście nie przyjmij tego jako groźby lub znienawidzenia. A tak przy okazji to jest boska ;*emm... to teraz czas by i ja wymieniła wszystkie moje guru ;D tak więc : TiS, abunee, KaMa, styrana, kee, bananowalaska, agatte, Little Ballerina, nydee, peculiarity, JednaZwielu, JednaNaMilon, papergirl, honey091,CukrowaPanna, tyshe, kamisha, lily, anyszowska, chocapic, Paranienormalnaa, r0zunia, _Anusia_, Klerii, 3martyna3, Paajkaa, powinnam, hejYou, nieliczylamwcalesie, niewieotymnikt, Miluuu, truskawkowa1993, Kissabble, ouu, envious, Domiiniisiia, diva,pucipucipuci,snowbal l, Marzeniatko no i to chyba wszystkie ;d aaa i poszukuję pewnych dziewczyn.. ZAKLETA KSIEZNICZKA i RealGirl89 ..hmm? gdzie to uciekły?-.^ ~~~~~~ lubię być sama. i lubię dużo myśleć o tym, o czym nie powinnam. idę z głową w chmurach na dobre ciacho. Kartą kredytową płacę za dziury na spodniach. Podobno tak się nosi. Po ulicach naszych wspomnień maszerują żołnierze z karabinami. patrzysz na mnie z nienawiścią, choć uczyli cię inaczej. Dookoła miłość się skorumpowała. nie zobaczyłam końca przedstawienia. ale boję się, że będzie bis. (...) codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Bezmyślność zabija. Innych. A może jesteśmy jedynie czyimś wspomnieniem? show you what it's like beyond your fantasy? // pokazać ci jak to jest po drugiej stronie twojej fantazji erotica, romance ... i'd like to put you in a trance .. // erotyka, romans.. chcę wprowadzić cię w trans Idzie sobie samotnośc, powoli snuje się po tych szarych ulicach. Spotkała mnie, spytała o drogę. Podałam jej mój adres. Zniknęła. Siedziała na moim ulubionym fotelu, czytała moją ulubioną książkę. Ugościłam ją ciepłą łzą w filiżance, kawałkiem serca na talerzyku. Została u mnie długo, nie miała się gdzie podziac. Dziś też siedzimy jak co wieczór na kanapie, tocząc długie i smutne rozmowy... o niczym.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-03-02 o 19:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

. (; 

przeczytałam : Więc rozpoczynam proces golenia ..

;*