|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
No właśnie jakiś zamotany ten ksiądz co Ci tak powiedział. Ja też z tej paniki zaczęłam szukać w necie i okazuje się, że to ma być maksimum 3 m-ce przed.
|
|
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
|
no u mnie bedzie równe trzy 6 marca to kiedy w końcu powinnam isc, do 6 marca czy moge pójsc pózniej
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że się wyjaśni wszystkoZamówiłam tę biżu z dodomi, co wczoraj pokazywałam. Domówiłam jeszcze zawieszkę, taką jak kolczyki. Na jutro ma być już gotowa
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
ktosia no ten ksiadz jest jakis zakrecony pewnie dlatego go wyslali na emigrację![]() Dobrze ze to sie wyjasnilo.Mowie do mojego proboszcza ze caly weekend sie martwilam o to ,a on na to po co sie martwilas trzeba bylo od razu zadzwonic ![]() kasiaher nie poznalam Cie ,zmienilas avatarek Z tego co mowi moj proboszcz ,mozna to zalatwic krocej niz 3 miesiace przed,ale widzisz co ksiadz to inne zdanie.Najlepiej dowiedziec sie w swojej parafii...
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-03-02 o 19:43 Powód: dopisek |
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam dzisiaj suknię !!!
![]() ![]() Nie widzę problemu .Cytat:
![]() Cytat:
zresztą personalizacja to + 1zł a tak na kopertach zrobimy to samodzielnie
|
||
|
|
|
#4236 |
|
Wtajemniczenie
|
Ana*** pokzauj, pokazuj
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie pokazuj
![]() Kasiaher - nie poznalam Cie na poczatku
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki narazie nie mam zdjęcia...
tzn mam jedno, ale bardo zamazane i nic kompletnie na nim nie widać. Pani z salonu ma do mnie dzwonić jak zrobi zdjęcie sukni już odłożonej (tej mojej oczywiście! )... bo nawet nie przymierzyłam jej dzisiaj... |
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[quote=Ana***;11246833]Zamówiłam dzisiaj suknię !!! ![]() ![]() gratulacje, pochwal się jaka
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nei poznałam ![]() kasiaher to Ty tak chodzisz w tej czapce z daszkiem na zdjeciu? |
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ana pokazuj chociażby zamazaną, jesteśmy ciekawe |
|
|
|
|
#4242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
patrz niżej komentarz nr. 2 http://www.pudelek.pl/artykul/15792/czyje_to_okulary/
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
baja jaką biżuterie zamówiłaś?
Przeglądam właśnie stronę dodomi i jestem w szoku jak chodzi o ceny To naprawdę jest takie tanie czy ja czegoś nie doczytałam?
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam taki komplet
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=528370874 Teraz muszę szukać sukienki ecru do niego, ale co tam, coś na pewno znajdę.Mieliśmy dzisiaj z tz iść roznosić zamówienia bo jego kuzynka wyjeżdża w środę rano za granicę i nie wiadomo kiedy wróci, ale tz dostał telefon i musiał jechać do pracy.
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powinno być na odwrót ?![]() Mnie się ta biżuteria robiona jakoś nie widzi
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też o tym pomyślałam, ale my z Tz zamówilismy zawieszki na wódke a wódki jeszcze nie mamy A ja mam napisane prawie 50 stron pracy mgr, koncze rodział praktycznie...juz mam dośc. Nie wiedziałam, że to tak długo schodzi, a ja juz równy miesiącp race pisze
|
|
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, dopiero wrocilam od 8 rano do domu, Uf. Cały dzien zajec a potem jeszcze na silowni bylam
![]() Pomalu trace cierpliwosc do ludzi konkretnie do pacjentow, nie wiem co ja taka nerwowa ostatnio jestem... :/ |
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko bardzo ładny ten komplecik. W ogóle jestem zachwycona biżuterią z tej strony. Jak byłam teraz na przymiarce, widziałam piękny naszyjnik, taki nietypowy, z tym, że był za krótki (nie lubię jak coś przylega tak mocno do szyi). Tylko niestety nie wiem jaka firma produkuje ten naszyjnik, tak może bym go znalazła w internecie. Kusi mnie, żeby zlecić wykonanie indywidualnego projektu, ale troszkę się boję, czy wyjdzie tak jak chcę.
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo, bardzo rozmazane, chyba mamie się ręce nieźle trzęsły . http://aanulkaa89.w.interii.pl/Obraz_6.jpg |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy jedno pozwolenie albo z parafii Tż albo z parafii panny mlodej. My mamy taka sytuacje ze pochodzimy z 2 roznych miast i parafii a slub bierzemy w trzeciej. I pierwszy raz poszlismy do tej 3 parafii ze chcemy tam brac slub i zarezerwowac sobie termin ale ksiadz nas przegonil ze mamy przyjsc dopiero jak bedziemy mieli pozwolenie wiec niewiele myslac poszlismy do mojego proboszcza po pozwolenie (to bylo w lutym zeszlego roku, ale ten kosciolek gdzie bierzemy slub jest bardzo popularny dlatego balam sie ze potem moze nie byc juz terminow), moj proboszcz nie byl zbytnio zadowolony i przekonywal mnie zebym sie jeszcze zastanowila (probosz mnie zna bo uczyl mnie kiedys religii) - ja mu powiedzialam ze sie zastanowie ale z gory wiedzialam ze nie zmienie zdania Probosz nam wypisal to pozwolenie na ktorym jest moje imie i nazwisko, imie i nazwisko tż, parafie nasze chyba i nazwa parafii w ktorej ma sie odbyc slub... Potem z tym juz poszlismy do tamtego kosciolka i wszystko ok ![]() Tylko jest jeden maly problemik moj ksiadz proboszcz nie wzial za to kasy ze nam wystawil to pozwolenie, ale powiedzial rowniez ze on ze zgoda na slub w innej parafii przekazuje tez wszystkie "obowiazki" typu spisanie protokolu itd tamtej parafii Z kolei w tamtej parafii powiedziano nam ze wszystkie tego typu papiery mamy zalatwic w swojej parafii i dopiero z nimi i ta licencja przyjsc do nich (mam nadzieje ze rozumiecie) No i troche tak nie fajnie ;/ bo przez dezinformacje zabralismy sie moim zdaniem do tego ze zlej strony, bo trzeba bylo najpierw zaklepac termin, potem isc do swojej parafii zalatwic protokoly i inne sprawy i poprosic o pozwolenie na slub w innej parafii... Wtedy to juz bym nawet dala te 200 zl za fatyge... A tak tamci od razu wyskoczyli z pozwoleniem i teraz tak na dobra sprawe nie ma nam kto spisac protokolu bo obie parafie sie migaja Chyba stanie na tym ze pojdziemy jeszcze do kosciola Tż (bo moj probosz na pewno pamieta ze juz u niego bylam) i tam postaramy sie zalatwic formalnosci i poprosimy o licencje...A ja tak lubie Pange no ale slyszalam juz z paru zrodel o tym moczu wietnamek i sie az niedobrze robi mi na sama mysl... chyba musze pomyslec o innych rybkachAle ta wiadomosc miala swoje plusy bo dzieki temu ze pisalo tam o hormonach przypomnialo mi sie ze zapomnialam dzis o tabletce anty jakby mi sie nie przypomnialo to moglybyscie zostac ciociami
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
Ana, slabiutko widac, ale i tak slicznie sie prezentujesz
![]()
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domi7ks mi zajęło napisanie pracy dwa miesiące, ale tak na spokojnie bez zarwanych nocek. tak więc głowa do góry, dasz radę
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli juz wiesz to spoko ![]() to mi chyba ten rozdział badawczy zajmie kolejny miesiac, czyli tez bedzie dwa ja tak pisze kilka godzin dziennie i tez nie zarywam nocy![]() słyszałam o tej pandze, mój Tz w radio to słyszał ja też lubiłam pange, bleee
|
|
|
|
|
#4255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro spodziewam się zdjęcia kompletu do zaakceptowania Nie przejmuj się jak coś Ci się nie spodoba, to będą poprawiać aż w końcu efekt Cię zadowoli. A za taką cenę warto się skusić Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wydaje sie slicznie
|
|
|
|
|
#4257 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładne, ale jak dla mnie mogłyby być mniej kanciaste, lepiej np. kulki. Cytat:
Ale raczej mam mało fryzurek z przedziałkiemCytat:
Jak byłam kiedyś na weselu, to PM miała coś takiego, co w załączniku, bardzo ładnie wyglądała. Na ogół nosi siano na głowie, ale to co zobaczyłam zachwyciło mnie. Ponoć tylko 1 salon podjął się tej fryzurze, fryzjer robił ją kilka godzin i zapłaciła ok 400zł pech mieć takie włosy.Cytat:
Moja biżu ma być jutro wysłana i już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4258 |
|
Raczkowanie
|
hejka dziewczyny
![]() mam pytanko odnośnie przesądów ślubnych czy można mieć buty z odsłoniętymi paluszkami? i to tylko prawdziwe perły powodują łzy później w małżeństwie a nie takie sztuczne? wiem że to dziwne, ale tak dla pewności pytam
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Aloy, niestety ja Ci nie pomogę, bo sie na tym nie znam i nie wierzę w to. Poczytaj może w necie coś, na pewno coś znajdziesz
z tymi butami, to tylko słyszałam, że niby szczęście ucieknie ehheeA co tu tak cicho jak makiem zasiał. Wszystkie już spią?? |
|
|
|
#4260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o to prawie tak jak my. Ja 28 a TŻ 35 ![]() ja też już mam biżuterię a sukni jeszcze żadnej nie przymierzałam ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

mówiłam, że się wyjaśni wszystko
pewnie dlatego go wyslali na emigrację

zresztą personalizacja to + 1zł a tak na kopertach zrobimy to samodzielnie